11 eszköz az Android alkalmazásfejlesztés fellendítéséhez

Android-alkalmazásfejlesztő eszközök a gyorsabb, jobb hibakeresés és a jobb biztonság érdekében!


Körülbelül 3 millió mobilalkalmazással a Google Playen az Android operációs rendszer vezet a globális táj felé. A kisvállalkozások, a kkv-k és a nagyvállalatok keményen küzdenek egy erős mobil jelenlét megteremtése érdekében, és befolyásolhatják piaci részesedésüket. Azonban nem mindenki rendelkezik a know-how-val és a szolgáltatásokkal, amelyek ahhoz szükségesek, hogy egy natív eszközök tényezői alapján létrehozhassanak egy alkalmazást.

Ez is hihetetlenül időigényes és költséges Android alkalmazás fejlesztése iOS alkalmazáson keresztül. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ez nem szinte igaz? Számos eszköz érhető el, amelyek megkönnyítik az alkalmazások gyorsabb fejlesztését, ugyanolyan költségekkel és hatékonysággal.

Az összes alkalmazás sokkal gyorsabban és hatékonyabban működhet ki. Nos, az integrált fejlesztési környezeteknek (IDE), valamint más, az időmegtakarítást követő következő eszközöknek és alkalmazásoknak köszönhetően, amelyeket az android alkalmazások fejlesztéséhez használnak.

Android Studio

Android Studio a Google hivatalos IDE platformja, amely eszközöket hoz létre az összes Android-eszköz alkalmazásának fejlesztéséhez. Bemutat egy vizuális elrendezés-szerkesztőt, amely a ConstraintLayout programot futtatja, ahol a fejlesztők összetett elrendezéseket készíthetnek, és bármilyen méretű képernyőn megtekinthetik azokat a különféle eszközökön.

Mint az összes Android alkalmazás hivatalos IDE-je, az Android Studio úgy tűnik, hogy mindig a tetején található a fejlesztők számára kiválasztott eszközök listáján. A következők néhány jellemzője.

 • Navigációs szerkesztő
 • Az Android Gradle plugin frissítései
 • Törölje a nem használt Android Studio könyvtárakat
 • Az Android App Bundles most támogatja az Instant App alkalmazást
 • IntelliJ IDEA 2018.2.2 Változások
 • Hálózati profilkészítő: Formázott szöveg
 • Kotlin 1.3.11 frissítés
 • Clang-Tidy támogatás a C-hez++
 • Új projekt varázsló megjelenés
 • Lusta feladat-konfiguráció
 • Egyvariáns projekt szinkronizálása
 • Egyvariáns projekt szinkronizálása
 • CPU profilkészítő: Keretmegjelenítési adatok

DevKnox

DevKnox a legszebb eszköz biztonságos android alkalmazások létrehozásához. Számos olyan biztonsági hibát rejtenek az alkalmazások belsejében, amelyekről a fejlesztők még nem is tudnak. Ehelyett sok gyakorlatra és erőfeszítésre van szükség, mielőtt a biztonság különféle kritikus szempontjai elegendőek lennének ezen hibák észleléséhez..

De ez a kiváló eszköz elősegítheti a biztonsági hibák felismerését, és olyan funkciókat tartalmaz, amelyek ugyanolyan egyszerűen kezelhetők, mint az IDE helyesírás-ellenőrzője. Valós idejű tesztelést, sebezhetőségi nyomon követést, valós idejű tesztelést és interaktív műszerfalot kínál.

Xamarin

Xamarin egy platformközi fejlesztési eszköz egy fantasztikus natív alkalmazás létrehozásához. Újra felhasználja az üzleti logikai rétegeket és az adatokhoz való hozzáférést a programokon keresztül. Nem csak az Android, de a Xamarin segítségével iOS, Windows alkalmazásokat is fejleszthet. Az alábbiakban bemutatjuk néhány előnyeit.

 • Ez egy mono keret, amely támogatja a mobil eszközök API-val való kapcsolattartást
 • A Xamarin Component Store UI vezérlőket, platformok közötti könyvtárakat és harmadik féltől származó könyvtárakat tartalmaz
 • Kiderül, hogy kevesebb hibát ad, és ezért gyorsabb ütemben jár
 • Ez biztosítja az alkalmazás indexelését és a mély linkeket
 • Engedélyezze az olyan funkciók fogyasztását, amelyek csak egy adott platformon érhetők el

Van egy fantasztikus Udemy tanfolyam a Xamarin megtanulására.

Android Asset Studio

Android Asset Studio Jelentős számú könnyen használható eszközből áll, amelyek különféle típusú ikonokat készítenek (hordozórakéta, általános, alkalmazás parancsikonok stb.), amelyekre szüksége lesz az Android alkalmazások tervezése és fejlesztése során..

 • Indítóikonok – az alkalmazás vizuális képe
 • A műveletsáv ikonjai az elsődleges alkalmazássáv grafikus gombjai, és a leghatékonyabb műveleteket jelenítik meg
 • Általános ikonok – az alkalmazás keretében használt könnyű / kontextuális ikonok
 • Értesítési ikonok – segít abban, hogy az alkalmazás emblémája miként jelenjen meg az állapotsoron, amikor egy legutóbbi értesítés jelenik meg
 • Egyszerű kilenc javítás – különféle képernyősűrűséghez hozhat létre grafikai elemeket
 • App Theme – érdekes és egyértelmű egyedi cselekvési sávstílus létrehozása

LeakCanary

LeakCanary egy fantasztikus, nyílt forráskódú eszköz, amelyet a Square fejlesztett ki, és amely időigényes és kihívásokkal teli feladatot jelent a memóriaszivárgások észlelésére. A telepítés után azonnal értesítést fog kapni az alkalmazás memóriájának szivárgásáról, egy szoros nyomkövetéssel, amely segít a probléma megoldásában..

A LeakCanary a lehető legkönnyebben használható. A legtöbb alkalmazás esetében alig kell néhány további sort vennie az alkalmazás formájának .gradle fájljában és egy további kódsorral az alkalmazás osztályában. Ez elegendő ahhoz, hogy lehetővé tegye a projektekben a memóriaszivárgások bizonyos nyomon követését.

A teljes lefedettség érdekében a RefWatcher objektum bemutatható azoknak az objektumoknak a megvizsgálására, amelyeket hulladékként kell összegyűjteni

Instabug

Instabug megváltoztatja azt, ahogy a felhasználók visszacsatolják az alkalmazásokat.

Megoszthatják a képernyőképeket, video- és audiofelvételeket, részletes naplókat és még sok minden mást, hogy segítsenek a hibák gyors azonosításában és kijavításában. Kaphat valós idejű összeomlási jelentéseket veremkövetési adatokkal, az összeomlás reprodukálására szolgáló lépésekkel, az eszköz- és munkamenet-adatokkal, és még sok minden mással. A hiba- és összeomlási jelentésekből azonnal értesítést kap, ha bármilyen probléma merül fel az alkalmazásában.

Ez az eszköz magabiztosan biztosítja az alkalmazás kiadását az átfogó hiba- és összeomlási jelentések, alkalmazáson belüli felmérések és valós idejű felhasználói visszajelzések révén..

GameMaker Studio

Nos, az Android játékfejlesztők számára az egyik legszembetűnőbb fejlesztőeszköz GameMaker Studio. A GameMaker mindent megad, amire szüksége van a 2D játékok létrehozásához, nagyon kevés kóddal. Rendkívül felhasználóbarát alkalmazás, sima drag-and-drop felülettel.

A GameMaker platformokon átívelő és több műfajú videojátékok létrehozását vállalja, amelyek egyéni drag-and-drop vizuális programozási nyelvet vagy GameMaker Language néven írott nyelvet futtatnak. Eredetileg azért hozták létre, hogy a kezdő számítógépes programozók készen álljanak számítógépes játékok készítésére sok programozási ismeret nélkül.

GameMaker: A Stúdiót kezdő és kezdő játékfejlesztőknek tervezték.

Toló

Toló egy előre küldött értesítési eszköz. Támogatja a leggyakoribb nyelveket & keretek között. Ez biztosítja az ügyfél számára, hogy megossza az eseményeket az összes opcióval ugyanazon a csatornán, miközben teljes biztonságot nyújt. Mindent kínál, amelyre szükség van egy push rendszer beállításához, ideértve a következőket.

 • Hozzáférés-ellenőrzés / hitelesítés
 • Rugalmas pub / sub üzenetküldés
 • A Webhooks funkció lehetővé teszi a szokások tevékenységeinek a rendszerben történő beolvasását a rendszerben
 • Figyelmeztetéseket kaphat a Slackban, küldhet metrikákat a Datadog irányítópultjaira.

Szövet

Már értékelni fogja, mennyire képes és lenyűgöző Szövet jelentése.

Ez egy elegáns, népszerű moduláris SDK, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszanak és vegyenek át egy eszközgyűjteményt. A Google megvásárolta, és ingyenesen használható. Az eszközkészlet tartalmazza a béta-tesztelés telepítését, a felhasználói elemzéseket, a katasztrófa-elemzéseket és a hirdetési eszközöket. Adj egy képet, ha még nem tette meg.

Az alábbiakban bemutatjuk a Szövet néhány funkcióját.

 • Támogatja az Unity-t, így a fejlesztők a Crashlytics programot használhatják játékuk minőségének javításához.
 • Támogatja a natív összeomlások jelentését az Android rendszeren, így figyelemmel kísérheti a natív kód stabilitását.
 • Ez lehetővé teszi a stabilitással kapcsolatos kérdések nyomon követését és útmutatását csapata számára a már használt eszközökkel.
 • Exportálhatja a nyers összeomlási adatait a BigQuery-ba, és szabadon elemezheti azokat.

Sourcetree

Sourcetree egy egyszerű eszköz a Git felhasználóbarátabbá tételéhez.

Gyönyörűen meg tudja várni az összes módosítást, tárolást és ágot, és soha nem kell egyszerre egyetlen parancsot összeállítania a parancssorban. Ez hasznos lehet az összes ott lévő újonc számára, akik összekeverik Git hatalmát.

TensorFlow

TensorFlow az értesítésben mobil és beágyazott platformokkal készült. A TensorFlow egy ingyenes és nyílt forráskódú szoftverkönyvtár az adatfolyamhoz és a differenciálható programozáshoz számos feladatkörben és a mesterséges intelligencia számára.

Ha AI-alapú android alkalmazást épít és gépi tanulást szeretne telepíteni, akkor érdemes kipróbálni a TensorFlow keretet. Jó dolog, az API-t kiterjesztheti az asztali alkalmazásokra is.

Következtetés

A megfelelő mennyiségű eszközzel és erőforrással az Android fejlesztése izgalmasabbá és könnyebben elérhetővé vált. Android fejlesztők még gyorsabban virágzik, mint valaha. Óriási lehetőségek vannak nektek odakint. Csak egy nagyszerű ötletre van szüksége, amely elindítja a tervet, és az alkalmazásod lenne a következő, amely helyet foglalna el a Google Playen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map