7 legjobb AngularJS keretrendszer a gyors alkalmazásfejlesztéshez

A HTML kiváló módszer a statikus oldalak készítésére, de a szkriptnyelvek integrálása nélkül a statikus szolgáltatások nem tudnak dinamikus funkciót biztosítani a weboldalak számára.


A javascript korszerűsítése, például az AngularJS, szükséges az erős kliens-szerver létrehozásához és a webes alkalmazások zökkenőmentes futtatásához. 2012-ben a Google bemutatta az AngularJ-kat, egy ingyenes és nyílt forráskódú szoftvert, amelyet HTML-ként szkriptcímkeként testesít meg.

A SPA (Single Page Application) fejlesztéssel az Angular Js rendkívüli népszerűségnek örvend, és sok konfigurációt biztosít a leggyakrabban használt kliensoldali programozási nyelv, például a Javascript felé. A HTML beépítésével a felhasználók a fejlettebb Angular attribútumokat fogják használni.

A piacelemzés szerint az Angularjs hosszú ideje él itt, és eszközévé vált a webipar számára. Köszönet a nagy közösségnek, a nyílt forráskódú és kész sablon olcsóbban.

Az Angularjs speciális attribútumainak felhasználásával a fejlesztők különféle kereteket hoznak létre dinamikus webes alkalmazások létrehozására. A megfelelő keret kiválasztása azonban kihívásokkal teli feladat, mivel a piacon több struktúra is elérhető. Azok a lelkes fejlesztők, akik hajlandóak dolgozni az AngularJ-on, használhatják ezeket a kereteket, és a fejlesztők figyelemre méltóvá teszik a szoftvert. Ha teljes ismereteket szeretne szerezni az Angularjs-ról, akkor érdemes megszereznie a online tanfolyam.

Vessen egy pillantást a következő keretekre, amelyek elősegítik az intelligens fejlesztővé válást.

ión

ión egy Bajnok AngularJs keret. Ez a kifejezetten optimalizált és robusztus front-end keretrendszer az AngularJ-k számára web-alapú és mobil alkalmazások készítéséhez.

A kifejezetten optimalizált továbbfejlesztett keret az Angular utasításaival a CSS3 és HTML alapú alkalmazások telepítésének támogatására, ezáltal eredményes felhasználói beavatkozást biztosítva. A kifejlesztett keret egy nyílt forráskódú és ingyenes szoftverfejlesztő készletet (SDK) biztosít, nem csak azt, hogy egyes felhasználói felület-könyvtári összetevők elősegítik a hibrid cum interaktív alkalmazások felépítését az érintésérzékeny termékek számára..

Izgalmasnak hangzik, ha megtanuljuk az ionoszt? Nézd meg ezt gyakorlati online tanfolyam.

LumX

LumX egy teljesen rugalmas előtér-keret, amely a Google Material Design-on alapul.

A LumX szolgáltatásai lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy felhasználói felületeket építsenek a Google irányelvei szerint. A LumX az Angular JS-re támaszkodik az MVC tervezési mintán alapuló webes alkalmazások fejlesztésének támogatására, és a jQuery segítségével javítja a web-alapú alkalmazások teljesítményét.

A felhasználóknak azonban nem kell külön használni a jQuery plug-ineket, miközben LumX komponenseket használnak. A SAAS felhasználja a front-end keretrendszer felépítését. A másik oldalon a Bourbon és a Neat testreszabást biztosít a tervező alkalmazásokban a jobb és zökkenőmentes működés érdekében.

Mobil szögletes felhasználói felület

Mobil szögletes felhasználói felület az egyik széles körben használt és HTML-5 mobil alapú alkalmazások fejlesztésére használják. A Bootstrap, az AngularJS számára optimalizálva, és átfogó támogatást nyújt olyan nagyszerű könyvtárakhoz, mint az overthrow.js és a fastclick.js. Ez a keret olyan alapvető elemeket kínál, mint például átfedések, oldalsávok, görgethető területek, kapcsolók és így tovább.

A Mobile Angular UI segítségével rugalmas felhasználói beavatkozást tervezhetünk, és ez a webes alkalmazásokat felhasználóbarát mobilalkalmazásokká alakíthatja..

Szögletes anyag

Ez egy felhasználói felület alapú komponenskönyvtár az AngularJs fejlesztők számára, és a Google Material Design ihlette. 30 felhasználói felület szolgáltatást és összetevőt kínál. Szögletes anyag az alkatrészek elősegítik a funkcionális, vonzó és következetes weboldalak és alkalmazások felépítését, miközben ragaszkodnak az új modern weboldal-tervezési alapelvekhez, mint például az eszköz függetlensége, kecses leromlása és a böngésző hordozhatósága.

Segít egy rugalmas, gyorsabb és nagyszerű weboldal elkészítésében. Azáltal, hogy olyan funkciókat kínál, mint a természetes gomb elemek, mint például a hovers effektusok, az ARIA támogatás, a beépített tinta és a témák.

UI Bootstrap

A front-end keretrendszer tetején fejlesztették ki UI Bootstrap. A fejlesztők használhatják a lerakat-függőségi komponenseket, mint például a Bootstrap CSS, az AngularJS, a Angular-touch és a Angular-animate. Azok az irányelvek, amelyek tartalmazzák a lerakatot, külső jelöléssel rendelkeznek.

A webfejlesztők opcionálisan megőrzik a jelölést, és sablonként használják. A követelmény szerint a fejlesztők megváltoztatják a külső jelölést, majd elkészítik az egyedi sablonokat. Minden irányelv rendelkezik saját AngularJ modullal, és kódot használ az alapvető iránymutatásokhoz. Különféle irányelveket nyújt, mint például riasztás, körhinta, gombok, legördülő, időválasztó, dátumválasztó és egyebek.

Szuperszonikus

Szuperszonikus az egyik első hibrid felhasználói felület, amely Javascript-ből, web-összetevőkből és CSS-ből áll, amelyeket egy népszerű keretrendszerrel használhatunk, és agnosztikai keretnek is nevezik. Segít a HTML alkalmazások egyszerűsítésében, és integrálva van az AngularJS-rel.

A szuperszonika együtt működik az AppGyverrel, és az API-k többsége nem fog működni egy mobil webhelyen vagy a Vanilla Cordova App alkalmazásban. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy HTML-t írjanak a CSS-összetevőkkel együtt, vagy olyan web-összetevőket használunk, amelyek leképezik az Ön HTML-jét a natív API-k eléréséhez és a teljes natív beavatkozáshoz, még soha nem könnyebben.

Videogular

Videogular tökéletes HTML5 alapú video-alapú webes vagy mobil alkalmazások létrehozására. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a bidable tulajdonságok, a témák és a beépülő modulok, a cue point rendszer.

Következtetés

Az AngularJS minden nap új magasságokba fejlődik. Ha Ön részleges fejlesztője az AngularJS-nek, akkor válassza ki az ügyfél igényeinek megfelelő keretet. Az AngularJs keretet biztosít mind az okostelefonok, mind a webes alkalmazások számára. Válassza ki, mi felel meg a követelménynek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map