7 ok, amiért választja a React Natív alkalmazást a mobilalkalmazás-fejlesztéshez

A React Native egy fantasztikus, nyílt forráskódú mobilalkalmazás-fejlesztő eszköz, amelyet a Facebook és a közösség hozott létre. A keret segítségével Android és iOS alkalmazásokat építhet.


A natív nyelvekkel, például a Java, az Objective-C és a C # használatával készített alkalmazás rengeteg időt vesz igénybe. És ha felvesz egy szakértőt ezekre a nyelvekre, ez sokat fog fizetni.

Tehát mit tehetsz ebben a helyzetben??

Lehet, hogy inkább Reagáljon natív a vállalkozásod következő mobil alkalmazásának elkészítéséhez.

Mint az alábbi táblázatból látható, a React Native iránti globális érdeklődés növekszik.

De miért kezd az elmúlt években egyre több ember érdeklődni ebben a keretben?

Egyszerűen azért, mert ez egy nagy teljesítményű, platformokon átívelő mobilalkalmazás-fejlesztő eszköz, amely lehetővé teszi a jó minőségű mobilalkalmazások nagyon gyors létrehozását.

Megtudja, miért válassza a React Natív alkalmazást a mobilalkalmazás-fejlesztéshez.

Csodálatos teljesítmény

Forrás – simform.com

Lehet, hogy nem olyan gyors, mint az igazán natív alkalmazások, amelyek natív nyelveken, például Java, Objective-C és C # készültek. De natív teljesítményt fog elérni, mivel natív összetevőket, például képet, nézetet és szöveget ad.

A React Native alapú mobilalkalmazás nem HTML5, hibrid vagy mobil webalkalmazás. Inkább egy igazi mobilalkalmazás.

A React Native alkalmazás teljesítményét a következő szintre állíthatja, ha az alkalmazást natív kóddal optimalizálja. Igen, a React Native segítségével natív kódot is használhat. A maximális teljesítmény érdekében néhány funkciót beépíthet alkalmazásába natív kóddal, és néhány funkcióval a React Native segítségével.

Rich UI

A React Natív segítségével egyedi, vonzó felhasználói felületeket hozhat létre előre elkészített deklaratív komponenseken, mint például a Picker, Button, Slider, Switch és így tovább. Saját alkatrészeket is készíthet a TouchableNativeFeedback és TouchableOpacity. Számos iOS és Android-összetevő áll rendelkezésre, hogy hatékonyan működjön az Android és iOS mobilokon.

Volt:

  • iOS – ActionSheetIOS, AlertIOS, DatePickerIOS, ImagePickerIOS, ProgressViewIOS, PushNotificatoinIOS, SegmentedControlIOS stb..
  • Android – DatePickerAndroid, DrawerLayoutAndroid, PermissionsAndroid, ProgressBarAndroid, TimePickerAndroid, ToastAndroid, ToolbarAndroid, ViewPageAndroid stb..

Gyors alkalmazásfejlesztés

A React Natív összetevőket ad szövegekhez, képekhez, billentyűzetbevitelhez, görgethető listákhoz, folyamatjelző sávhoz, animációkhoz, vágólapra, összekapcsoláshoz és így tovább. Ezek az összetevők nagyban felgyorsítják az alkalmazásfejlesztési folyamatot, és a Hot Reloading funkció sok időt takarít meg, mivel lehetővé teszi az alkalmazás újratöltését anélkül, hogy a teljes kódot újra kellene fordítani..

Reaktív natív könyvtárak, például a Redux (az alkalmazás állapotának kezelésére) és Félelmetes reagálni natív (az összetevők és a demók listája) szintén segít a mobilalkalmazás-fejlesztési munka gyorsabb befejezésében.

Fejlesztő eszközök, mint például nuklid kód írására, Jóga épület elrendezésekhez, Őrszem – hibák és ütközések figyelésére, és – Reagáljon a fejlesztői eszközökre a hibakereséshez a React Native fejlesztési folyamatát sokkal könnyebbé és gyorsabbá teheti. További nagyszerű React Natív eszközök közé tartozik VS kód, Meggyullad, Expo, és Bugsnag.

Platformközi fejlesztés

Kódoljon egyszer, használja mindenhol. Takarítson meg időt és pénzt platformok közötti alkalmazások létrehozásával. De ne feledje, hogy még mindig végre kell hajtania néhány platformspecifikus módosítást.

Erős közösségi támogatás

Több mint 2000 közreműködő, 85 000 fölötti csillaggal GitHub.

Cégek, mint például Hívási lista, Szoftver Mansion, Microsoft, és Végtelen Vörös hozzájárultak ehhez a kerethez. Rengeteg React Natív összetevőt és könyvtárat talál a fejlesztők közössége által létrehozott oldalakon JS.coach és Natív könyvtár.

Kérjen segítséget StackOverflow, Reddit vagy Codementor. Mindig talál valakit, aki segít. A következőkről is kérhet segítséget: Reactiflux Discord közösség, az Reaktív natív Facebook csoport, és a Reagáljon a natív spektrum közösségéhez.

Könnyű megtanulni

Lásd az alábbiakban a Hello World program kódolási stílusát. A következő példa könnyen megérthető, ha ismeri a JavaScript és a React alapjait.

importálja a React, {Component} elemet a ‘react’ -ből;
{Text, View} importálása a ‘react-native’ helyről;

alapértelmezett osztály exportálása a HelloWorldApp kiterjeszti a {
Vakol() {
Visszatérés (

Helló Világ!

);
}
}

Az hivatalos dokumentumok kezdőbarát és kódpéldákkal rendelkeznek. A hivatalos dokumentáció mellett kipróbálhatja az alábbiakat is.

Emellett hasznos információkat kap a React Natívummal kapcsolatos helyekről, például az olyan helyekről Közepes, DevTo, Reaktív natív blog, és Reagáljon a natív Twitter oldalra.

Hitelesség

A népszerű mobil alkalmazások, például a Facebook, az F8, a Facebook Ads Manager, az Instagram, a Skype, a Bloomberg, a Discord, a Tesla, az Airbnb, a Chop, az Artsy, a Walmart és a Vogue használják ezt a keretet.

Ez sokat beszél!

Hátrányok

Mindennek vannak előnyei és hátrányai. Nem igaz??

A React Native sok pozitív aspektusáról beszéltem. Van néhány kérdés, például a nagy alkalmazásméret, az Android-alkalmazások memóriaszivárgása a háttérben futó szükségtelen folyamatok miatt, az alkalmazás lassú indítása bizonyos függőségek miatt, és így tovább. De ezeket a kérdéseket bizonyos mértékben javíthatja és kezelheti.

Az alkalmazás méretét csökkentheti az alkalmazásban használt könyvtárak és összetevők számának csökkentésével. A képeket tömörítheti és optimalizálhatja az alkalmazás erőforrásait az alkalmazás méretének csökkentése érdekében.

A memóriaszivárgás problémáját egy Android alkalmazásban olyan görgetési listákkal oldhatja meg, mint a SectionList, FlatList és VirtualList. Kerülje a ListView használatát a memóriaszivárgások megszabadulásához. Az alkalmazás lassú indításának kijavításához csökkentse az alkalmazásban lévő függőségek számát, és olyan komponenseket kell használnia, amelyek nagyon jól teljesítenek.

Végső gondolatok

Ha alaposan megvizsgálja a React Native előnyeit és problémáit, megértheti, hogy ennek a keretrendszernek az előnyei nagymértékben meghaladják a hátrányokat. A felmerülő problémák nem nagyok. Ennek a keretnek a hátránya elhanyagolható, mivel a kapott előnyök rendkívül izgalmasak és rendkívül csodálatosak.

Könnyű kommunikáció a React Native és az natív között, a könnyű közzététel a Google Play Store-ban, a TV-készülékekhez való beépítés képessége és a meglévő alkalmazásokkal való integráció néhány egyéb érdekes szolgáltatás és előny, amelyek a modern mobil alkalmazásfejlesztő eszközzel érhetők el..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map