9 népszerű felhőalapú webkaparási megoldás

Ezzel a hatékony eszközzel kaparja le az üzleti vállalkozás számára fontos kérdéseket az interneten.


Mi az a webkaparás??

A webkaparás kifejezéseket különféle módszerekre használják az információk és az alapvető adatok gyűjtésére az interneten keresztül. A webes adatkitermelés, képernyőkaparás vagy webes adatgyűjtés is nevezik.

Sokféle módon meg lehet csinálni.

 • Manuálisan – belép a weboldalra, és ellenőrzi, hogy mit kell.
 • Automatikus – használja a szükséges eszközöket a szükséges beállításához, és hagyja, hogy az eszközök az Ön számára működjenek.

Ha az automatikus módot választja, akkor vagy telepítheti a szükséges szoftvert egyedül, vagy kihasználhatja a felhő alapú megoldást.

Ha érdekli a rendszer beállítása egyedül, akkor nézd meg ezeket a legfontosabb webkaparási keretet.

Miért felhőalapú webkaparást?

Web_Scraping

Fejlesztőként tudatában lehet annak, hogy a webkaparás, HTML-kaparás, webes feltérképezés és bármilyen más internetes adatkitermelés nagyon bonyolult lehet. A helyes oldalforrás megszerzéséhez, a forrás pontos meghatározásához, a javascript megjelenítéséhez és az adatok felhasználható formában történő összegyűjtéséhez sok munkát kell elvégezni..

Tudnia kell a szoftvert, órákat kell költenie a kívánt adatok beszerzéséhez, el kell fogadnia magát, aggódnia kell a blokkolás miatt (rendben, ha IP rotációs proxyt használ), stb. Ehelyett felhőalapú megoldást használhat a letöltéshez az összes fejfájást a szolgáltatónak, és összpontosíthat vállalkozása adatainak kinyerésére.

Hogyan segíti az üzletet?

 • Különböző webhelyekről beszerezheti a termékcsatornákat, képeket, árat és a termékkel kapcsolatos összes egyéb információt, és létrehozhatja az adattárházát vagy az ár-összehasonlító webhelyet..
 • Megvizsgálhatja az adott árucikk működését, a felhasználói viselkedést és a visszajelzést az igényeinek megfelelően.
 • A digitalizálás ezen korszakában a vállalkozások erőteljesen foglalkoznak az online hírnév-kezeléssel. Ezért itt is szükség van a szövedék lerakására.
 • Az egyének általánossá vált, hogy online véleményeket és cikkeket olvasnak el különféle célokra. Ezért elengedhetetlen, hogy hozzáadjuk a spammelést.
 • Az organikus keresési eredmények lekaparásával azonnal megtudhatja SEO-versenytársait egy adott keresési kifejezésre vonatkozóan. Kitalálhatja a címcímkéket és a kulcsszavakat, amelyeket mások terveznek.

Scrapestack

Kaparjon bármit, amit szeretne az interneten Scrapestack.

A több mint 35 millió IP-vel soha nem kell aggódnia, hogy a weblapok kibontásakor blokkolja a kéréseket. Amikor REST-API hívást kezdeményez, a kérelmek megbízható és méretezhető infrastruktúrán keresztül (a tervtől függően) több mint 100 globális helyszínen kerülnek elküldésre..

INGYEN elindíthatja ~ 10 000 kéréshez, korlátozott támogatással. Miután elégedett vagy, fizetős tervet vehet igénybe. A Scrapestack vállalkozásra kész, és néhány szolgáltatás az alábbiak szerint működik.

 • JavaScript megjelenítés
 • HTTPS titkosítás
 • Prémium proxyk
 • Egyidejű kérelmek
 • Nincs CAPTCHA

Jó API-dokumentációjuk segítségével öt perc alatt elindíthatja a PHP, Python, Nodejs, jQuery, Go, Ruby stb. Kódpéldáival..

Apify

Apify rengeteg olyan modult hívott meg, amellyel szereplő: adatfeldolgozás, weboldal API-ra váltása, adatátalakítás, webhelyek feltérképezése, fej nélküli króm futtatása stb. Ez a legnagyobb információforrás, amelyet az emberiség valaha létrehozott..

Néhány elkészült színész segíthet Önnek a gyors elindulásban az alábbiak elvégzéséhez.

 • A HTML oldal konvertálása PDF-be
 • Feltérképezés és adatok kinyerése a weboldalról
 • A Google keresés, a Google helyek, az Amazon, a foglalás, a Twitter hashtag, az Airbnb, a Hacker News stb.
 • Weboldal-tartalom-ellenőrző (nemteljesítés figyelése)
 • Elemezze a SEO oldalt
 • Ellenőrizze a megszakadt linkeket

és még sok más a termék és a szolgáltatások építéséhez vállalkozása számára.

Webkaparó

Webkaparó, egy kötelezően használható eszköz, egy olyan online platform, ahol az ingyenes point-and-click króm kiterjesztés segítségével telepített és elemzett kaparók telepíthetők. A kiterjesztés segítségével „sitemaps” készít, amely meghatározza az adatok átadásának és kibontásának módját. Az adatokat gyorsan felírhatja a CouchDB-be, vagy letöltheti CSV-fájlként.

Jellemzők

 • Azonnal elindíthatja, mivel az eszköz olyan egyszerű, mint amilyennek áll, és kiváló oktatóvideókkal jár.
 • Támogatja a nehéz javascript webhelyeket
 • Ennek kiterjesztése nyílt forrású, tehát akkor nem kerülnek kapcsolatba az eladóval, ha az iroda leáll
 • Támogatja a külső proxyk vagy az IP forgatást

Érdes

Érdes a Scrapinghub által üzemeltetett, felhőalapú vállalkozás, ahol telepíthetik a hulladékkerettel felépített kaparókat. A terápia megszünteti a kiszolgálók beállításának és vezérlésének szükségességét, és barátságos felhasználói felületet biztosít a pókok kezeléséhez, valamint a lekaparott elemek, táblázatok és statisztikák áttekintéséhez.

Jellemzők

 • Nagyon testreszabható
 • Kiváló felhasználói felület, amely lehetővé teszi az összes napló meghatározását, amire a tervezőnek szüksége lehet
 • Feltérképezzen korlátlan számú oldalt
 • Sok hasznos kiegészítő, amelyek fejlesztik a feltérképezést

Mozenda

Mozenda különösen azoknak a vállalkozásoknak szól, amelyek felhőalapú önkiszolgáló weboldal-kaparási platformot keresnek, nem kell tovább keresniük. Meglepő lesz, hogy megtudja, hogy a több mint 7 milliárd oldalra lebontva a Mozendanak értelme a tartomány minden tájáról származó üzleti ügyfelek kiszolgálására..

Web_Scraping

Jellemzők

 • A munkafolyamat gyorsabb felépítéséhez való rávezetés
 • Hozzon létre munkafolyamatokat az áramlás automatizálásához
 • Kaparja a régióspecifikus adatokat
 • Blokkolja a nem kívánt domain kéréseket

Octoparse

Szeretni fogod Octoparse szolgáltatásokat. Ez a szolgáltatás felhőalapú platformot biztosít a felhasználók számára az Octoparse Desktop App segítségével készített extrakciós feladatok elvégzéséhez.

Web_Scraping

Jellemzők

 • A mutató és kattintó eszköz átlátható a beállításához és használatához
 • Támogatja a Javascript nehéz webhelyeket
 • Legfeljebb 10 kaparót futtathat a helyi számítógépen, ha nem igényel nagy skálázhatóságot
 • Minden tervbe beletartozik az automatikus IP-forgatás

ParseHub

ParseHub segít webkaparók kifejlesztésében egyetlen és különféle webhelyek feltérképezéséhez a JavaScript, az AJAX, a sütik, a munkamenetek és a kapcsolók segítségével az asztali alkalmazásuk segítségével, és felhőalapú szolgáltatásukba telepíthetők. A Parsehub ingyenes verziót kínál, ahol 40 oldal alatt 200 oldal statisztika áll rendelkezésre, öt közösségi projekt és korlátozott támogatás áll rendelkezésre.

Dexi

Dexi rendelkezik ETL, digitális adatgyűjtő, AI, alkalmazásokkal és végtelen integrációkkal! Készíthet digitális adatrögzítő robotokat vizuális programozással, és bármilyen weboldal adataiból kinyerhető / interakcionálható. Megoldásunk teljes böngésző-környezetet támogat, amely lehetővé teszi az adatok rögzítését, átalakítását, automatizálását és összekapcsolását bármilyen weboldalról vagy felhőalapú szolgáltatásból.

Web_Scraping

A Dexi digitális kereskedelme középpontjában az Intelligence Suite egy fejlett ETL-motor, amely kezeli és összehangolja a megoldást. A beállítás lehetővé teszi a folyamatok és szabályok meghatározását és felépítését a platformon belül, amelyek az adatkövetelményeik alapján utasításokat adnak a „szuper” robotoknak arra, hogy miként kapcsolódnak egymáshoz, és hogyan vezessenek más extrakálórobotokat az adatok rögzítésére a célzott külső adatforrásokból. A kinyert adatok átalakításának (például a másolatok eltávolításának) szabályait a központi platformkészletben is meghatározhatják a kívánt, egységes kimeneti fájlok összeállítása érdekében. Annak meghatározása, hogy hová irányítsák az adatokat, ahonnan és honnan hozzáférnek, és ki rendelkezik hozzáférési jogokkal, a platformon belül gondoskodik arról, hogy az Azure, Hanah, Google Drive, Amazon S3, Twitter, Google Sheets, vizuális eszközök és csakúgy, mint a meglévő környezetek.

Diffbot

Diffbot lehetővé teszi a weboldalakon dolgozó és indexelő bejárók konfigurálását, majd az automatikus API-k használatával történő kezelését az adatok különféle webtartalomból történő kinyerése céljából. Ezenkívül létrehozhat egyéni kivonatot, ha a meghatározott adatkitermelési API nem működik a szükséges webhelyeken.

Web_Scraping

A Diffbot tudás gráf segítségével gazdag adatokra lehet lekérdezni az interneten.

Következtetés

Nagyon figyelemre méltó tudás, hogy szinte nincs olyan adat, amelyet nem kaphatnánk meg az internetes adatok kibontása révén ezekkel a webkaparókkal. Építsd el a terméket a kibontott adatokkal.

CÍMKÉK:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map