Hogyan készítsünk mobil alkalmazást kódolás nélkül?

Számos tényező játszik szerepet, amikor a vállalkozásod számára egy mobilalkalmazás létrehozására gondolkodik.


És elsősorban ezek a tényezők a költségekhez és a megközelítéshez vezetnek. Nem olcsó olcsó bérbe adni egy fejlesztőt, hogy készítsen egy alkalmazást az Ön számára, még akkor is, ha olyan bérelt fel, akinek a tapasztalata kevesebb.

És minél összetettebb egy mobilalkalmazás, amire szüksége van, annál drágább lesz hosszú távon. Mint ilyen, megfelelő alternatíva lehet a mobilalkalmazás saját időben történő felépítésének lehetősége. Szerencsére a szoftver tech olyan gyors ütemben fejlődik, hogy a mobilalkalmazás előzetes kódolási ismeretek nélküli létrehozása lehetőséggé vált.

Kíváncsi lehet azonban, hogy: “Ez nem korlátozza-e az én képességemet egy dinamikus és teljes szolgáltatású mobil alkalmazás kiépítéséhez?” Azt hiszem, hogy erre a kérdésre sok válasz van, ezért próbáljuk megbontani.

A mobil alkalmazás-készítők fejlődése

Már néhány évvel ezelőtt a mobil alkalmazások építőkkel történő építése nem volt pontosan a legmegbízhatóbb út. Ennek oka az, hogy nem tudott többet építeni, mint egy statikus alkalmazást; dinamikus funkciók nélkül.

Manapság már nem ez a helyzet. Ennek oka az, hogy a legújabb generáció mobilalkalmazás-építők lehetővé teszik a kiterjesztéseket, a dinamikus kütyüket és az ésszerűsített valósidejű szolgáltatásokat. És nagyrészt kisvállalkozásként, nem kell ennél sokkal több.

Mobile App Builder példa - BuildFire

Ez a fenti példa bemutatja, hogyan lehet egy teljes YouTube-csatornát beépíteni a mobilalkalmazásba. Ahelyett, hogy kézzel kellene új videókat hozzáadnia, az alkalmazás valós időben dinamikusan frissíti a videókat.

Tehát ugyanazt a módszertant alkalmazhatja az alkalmazás más területeire is.

Például:

 • Tartalom. Húzza ki az új tartalombejegyzéseket alkalmazásába, amint azok történnek. Függetlenül attól, hogy a blogodból, a tartalmi rendszerből vagy az e-kereskedelem áruházából származik.
 • Értesítések. A legtöbb modern alkalmazás-készítő most már teljes mértékben képes nyújtani az értesítési funkciókat az Ön által beépített mobilalkalmazás számára.
 • Felhasználói portálok. Szeretne olyan helyet létrehozni, ahol a felhasználók mind együtt lóghatnak? Valami hasonló az Instagramhoz vagy a Facebookhoz? Ez a lehetőség a legújabb mobilalkalmazás-építőknél.
 • eCommerce. Úgy gondolom, hogy sokan, akik mobilalkalmazást akarnak építeni, kifejezetten az e-kereskedelemmel kapcsolatos funkciókat keresik. Nos, jó hír! Ez a cikk az alkalmazáskészítőkre vonatkozik, amelyek lehetővé teszik egy teljes e-kereskedelemmel kapcsolatos franchise felépítését anélkül, hogy egyetlen kódsorot írna.

És természetesen sok más előnye és funkció is létezik, amelyeket beépíthet. Tehát, hogy többet megtudjon, megismertetjük a mai legjobb mobilalkalmazások-gyártókat. Meglepődhet, mennyire képesek ilyen építők, és hány millió ember épít ilyen módon mobilalkalmazásokat.

Vessünk közelebbről.

BuildFire

BuildFire

Nagyon jó, ha szkeptikusak vagyunk bizonyos mobil alkalmazás-gyártók lehetőségeivel kapcsolatban. A fejlesztők egy csoportja általában a legdinamikusabb és interaktív alkalmazásokat készíti. Tehát természetesen meg kell kérdőjelezni egy mobilalkalmazás-építési szolgáltatás lehetőségeit. szerencsére, BuildFire nemcsak rendkívül képes, hanem teljes mértékben átlátható is funkcióit és a rendelkezésre álló eszközöket illetően.

buildfire plugins

A BuildFire fő jellemzője a plugin-rendszere. Minden, a platformon létrehozott mobilalkalmazás beépülő modulok és modulok kiválasztásával indul el. A beépülő modulok lefedik a funkcionalitás és az eszközkészlet összes fő területét az egyes mobilalkalmazásokhoz. Például, ha e-kereskedelmi alkalmazást akar létrehozni, akkor választhat a Shopify, a Square, a PayPal és az egyéb integrációk között..

buildfire által támogatott alkalmazástípusok

Az alkalmazásépítő felület rendkívül rugalmas. Először a kezdőlap megtervezésével kezdheti meg a munkát, és további oldalak és tartalmak elkészítéséhez vezethet. A valós idejű funkciókat, például blogtartalmat, felhasználói profilokat, push értesítéseket és még sok más hozzáadhat. Ezenkívül a BuildFire ügyfelek közül több mint egy tucat sablon közül választhat, hogy drasztikusan felgyorsítsák az alkalmazáskészítési folyamatot.

Minden tulajdonságot video oktatóanyag vagy egy írott blogbejegyzés útján magyarázunk. A BuildFire emellett gyakran élő webináriumokat is szervez, hogy segítsen ügyfeleinek többet megtudni az építeni kívánt alkalmazások típusairól. Rendkívül ügyfélbarát márka.

Végül itt van az árképzés kérdése. Az alapterv havonta 89 dollárral kezdődik, és elegendő az alapvető üzleti igényekhez. A professzionális terv havi 149 dollárba megy, és további funkciókat kínál, mint például az alkalmazáson belüli vásárlások és a push értesítések. És végül: havi 499 dolláros vállalati terve van, amely magában foglalja a BuildFire összes funkcióját.

Az összes, a BuildFire segítségével létrehozott alkalmazás teljesen kompatibilis az iOS és az Android eszközökkel.

AppyPie

Appy Pie

AppyPie több mint 3 millió alkotónak segített egy teljesen működőképes mobilalkalmazás felépítésében, amely csak vizuális építőelemeket tartalmaz. Az Android és iOS támogatása mellett az AppyPie a teljes PWA-t is kínálja (Progresszív internetes alkalmazások) funkcionalitást. Tehát a mobilalkalmazás egy böngészőben lesz látható, mint egy normál webhely. Ez nagyjából két kérdést old meg egyszerre.

appypie mobil cms

Az AppyPie működése rendkívül egyszerű. Ön elõször egy saját elõre meghatározott alkalmazási ötlettel indul, majd a hangsúlyt az „AppyPie” által kínált „szolgáltatásokra” összpontosítja. Az említett szolgáltatások az építendő alkalmazások építőköveiként szolgálnak. Példaként említjük meg néhány kategóriát, amelyekben a szolgáltatások fel vannak osztva:

 • Társadalmi
 • Multimédia
 • eCommerce
 • Kapcsolatba lépni
 • Információ

Ha megy Társadalmi vonások, felveheti a Directory listákat, a tagkártyákat, az űrlapkészítőket, a felhasználói mappákat és még sok másat. Minden funkció testreszabható a mobil alkalmazás különböző oldalain.

appypie főbb jellemzői

Mindemellett az AppyPie ingyenes segítséget nyújt az alkalmazások közzétételéhez A Google Play vagy a Apple Store. Rendkívül kényelmes, és központosított irányítópultot kínál az összes alkalmazás igényének kezeléséhez.

Thunkable

Thunkable

Ha valaha is megpróbálta megtanulni programozni, akkor valószínűleg hallott már a platformról Karcolás előtt. A platform „blokk-alapú” felületet használ az alkalmazások felépítéséhez és az út mentén történő programozáshoz. Thunkable Úgy tűnik, hogy sok inspirálta magát a Scratch megközelítéséből. Mivel a mobil alkalmazások létrehozásának fő felülete rendkívül hasonló.

remeghető példa

Ez nemcsak hozzáférést biztosít a mobil alkalmazások gyors elkészítéséhez, hanem segít új trükkök megtanulásában is. Az alapvető alkalmazásokat nem olyan nehéz felépíteni, mint gondolnánk. Ennek ellenére a Thunkable továbbra is egy vizuális mobilalkalmazás-készítő, sima felülettel rendelkezik.

remeghető vizuális alkalmazás-készítő

A fenti kép azt a felületet mutatja, amellyel legtöbbször dolgozni fog. A Blokkok választás megmutatja, hogy az alkalmazás miként működik együtt az objektumokkal, hasonlóan a Scratch stílushoz. Nagyon hasznos, ha azt tervezi, hogy végül elsajátítja magának a mobilalkalmazás-programozást.

Végül, de nem utolsósorban, az árképzés is rendkívül vonzó. Bárki használhatja a Thunkable szoftvert ingyenes mobilalkalmazások készítéséhez. A prémium csomag (havonta 21 USD) további tárhelyet és személyre szabott márkajelzési lehetőségeket kínál.

AppInstitute

AppInstitute

AppInstitute a reményteljes startup-ról egy teljes értékű márkává nőtte ki magát, amely világszerte több mint 150 000 ügyfelet szolgál fel. Intuitív mobilalkalmazás-készítő szolgáltatásaik kifejezetten a kisvállalkozások tulajdonosai számára készültek. Ha elfoglalt vállalkozástulajdonos, nem tud sokat a kódról, és szüksége van egy mobilalkalmazásra – az AppInstitute számos vonzó funkcióval segíti Önt.

Az AppInstitute sikerének egyik oka az, hogy mennyire egyszerű az üzleti igényeinek megfelelő mobilalkalmazás készítése. Az egész folyamat négy rövid lépésből áll, miközben rengeteg lehetőséget biztosít a testreszabásra.

 • Válasszon sablont. – Egy teljesen működőképes alkalmazás indulhat egy előre elkészített sablonból. Az AppInstitute olyan területeket ölel fel, mint rendezvények, sport, éttermek, szolgáltató-vállalkozások és egyebek.
 • Adjon hozzá márkaelemeket. – Ha van egy sablon, akkor mindent elkészíthet márkaelemek hozzáadásával. Például, egyéni logó, közösségi média linkek, fotók és még sok más.
 • Testreszabhatja a tartalmat. – Mindent szerkeszthet, az oldal sorrendjétől a szövegig. Az összes módosítás hozzáadható egy egyedi alkalmazás-készítő felületen.
 • Azonnal közzéteszi. – Az alkalmazások készen állnak, amikor csak szüksége van rájuk. Mint ilyen, egyetlen kattintással közzéteheti alkalmazásokat a legnépszerűbb mobil üzletekben.

Végül, de nem utolsósorban, az AppInstitute mindaddig nem számít fel díjat, amíg el nem dönt az újonnan létrehozott alkalmazás közzétételéről. A prémium ára havi 40 dollár körül kezdődik a legolcsóbb csomagért.

Andromo

Andromo

Ha mobilalkalmazásokat szeretne építeni és pénzt keresni egyidejűleg, ne keressen tovább Andromo. Ez a kizárólag Android-alapú mobilalkalmazás-fejlesztési platform az egyik legjobb a világon, amit csinál. Zökkenőmentes alkalmazásépítő felületük egyszerű folyamatot biztosít személyes vagy üzleti alkalmazások készítéséhez menet közben.

Az egyik oka annak, hogy az Andromo olyan sikeres, hogy natív módon integrálódik társadalmilag orientált tervezési elemekkel. Egy dolog egy olyan alkalmazás létrehozása, amely erőforrásokat biztosít, de egy teljesen más amikor a közösség valós időben kölcsönhatásba léphet ezekkel az erőforrásokkal.

Az Andromo jellemzői

Akár zenei könyvtárat, akár utazási könyvtárat épít – Andromo arra törekszik, hogy megadja az ehhez szükséges eszközöket. Mindezt anélkül, hogy egyetlen sornyi kódot kellene írni. Ráadásul minden, az Andromoval létrehozott mobilalkalmazást a natív Android kód generál. És közzéteheti a Google Play áruházban, minden gond nélkül.

Végül, Andromo ismert pénzkeresési funkcióiról. Mindenki tudja milyen népszerű a mobil piac manapság. És mint ilyen, rengeteg lehetőség van pénzt keresni új alkalmazások közzététele közben. Andromo segít ebben az osztályban saját hirdetési hálózatán keresztül és az AdMob.

Kód nélküli mobil alkalmazások készítése

Építhet funkcionális mobil alkalmazásokat anélkül, hogy tudná, hogyan kell kódolni? Teljesen.

Az ebben a bejegyzésben felsorolt ​​alkalmazások tökéletesen példázzák ezt az érzetet. És a nagy hír az, hogy ez a technológia tovább fog fejlődni. Arra számíthat, hogy egyre több mobil alkalmazás-gyártó támogatja a harmadik féltől származó integrációkat, ami hasznosabbá teszi a dinamikus alkalmazások létrehozását.

Végezetül, tudd, milyen funkciókat keres a mobil alkalmazásban. Ez segít szűkíteni azokat a platformokat, amelyek leginkább megfelelnek az Ön igényeinek. És hasonlóképpen, értse meg a belátható jövőre vonatkozó költségvetési lehetőségeit. Míg egyes platformok költségesek lehetnek, ne feledje, hogy az egyéni mobilalkalmazások fejlesztése 50 000 dollárt vagy ennél magasabbba kerül.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map