Visual Studio 2019 – 10 új szolgáltatás és fejlesztés

A Microsoft 2019-ben kiadta a Visual Studio új verzióját.


Mint mindannyian tisztában vagyunk ezzel az Integrált Fejlesztési Környezetnek (IDE) nevezett szoftverrel, és ez a szoftver fejlesztése közben növeli a programozók termelékenységét & alkalmazásokat. Ebben a cikkben a Visual Studio 2019 legújabb fejlett funkcióiról tárgyaljuk, és arról, hogy ezek a funkciók létfontosságú szerepet játszanak a termelékenységben és a szoftverfejlesztésben.

Tehát mielőtt belépünk a cikkbe, néhány dolgot megvitatnunk kell a jobb megértés érdekében, az alábbiak szerint

Mi az IDE??

Az IDE jelentése Integrált fejlesztői környezet. És arra használják, hogy környezetet teremtsenek a fejlesztők számára, és teljes körű szolgáltatásokat biztosítsanak a szoftverfejlesztéshez és teszteléshez. Az IDE általában tartalmaz forráskód-szerkesztőt, néhány automatizálási eszközt és hibakeresőt a teszteléshez. Az IDE fő célja a fejlesztők termelékenységének javítása.

Mi a Visual Studio??

A Visual Studio az egyik leghíresebb IDE, amelyet az elmúlt években használtak. A Microsoft fejlesztette ki. Számítógépes program, webes alkalmazások, és EXE fájlok stb. Létrehozására használják. Az első ilyen jellegű verzióját 1997-ben indították. Most pedig a piacon elérhető legújabb verzió a Visual Studio 2019..

Újdonságok a Visual Studio 2019-ben?

A Visual Studio 2019-et 2019. április 2-án adták ki. Olyan sok speciális szolgáltatás található be ebben a verzióban.

Tehát mélyebben merítsünk be ezeket a fejlett funkciókat,

Új felhasználó tapasztalt kezdőablak

Az egyik fő dolog, amit észrevetted, hogy az új kezdőablak megjelenik a Visual Studio 2019-ben. Ez az alábbiakban felsorolt ​​számos kiemelt lehetőségből áll..

 1. Nézd meg a kódot
 2. Nyisson meg egy projektet
 3. Nyisson meg egy mappát
 4. Hozzon létre egy új projektet

kezdőablak a 2019-es vizuális stúdióban

Visual Studio élő megosztás

A Live Share egy fejlesztői szolgáltatás a Visual Studio 2019-ben. Ez a szolgáltatás közvetlenül lehetővé teszi a kódkontextus és a hibakeresési folyamat megosztását a csapattársakkal, valamint a Live Visual Studio szolgáltatáson belüli élő hozzáférést, mint például a Google dokumentumszolgáltatások..

vizuális stúdió élő megosztása

A Live Share használatával a csapattársak képesek lehetnek a fejlesztési projekt természetes módon biztonságos olvasására, szerkesztésére, hibakeresésére és navigálására. Ezt a szolgáltatást alapértelmezés szerint telepíti a New Visual Studio 2019.

Javított refaktorálás

Bármely IDE-ben a refaktorálás nagyon hasznos lesz a fejlesztők számára. A Visual Studio 2019-ben ezek a refakturációk új, fejlett funkciókkal fognak megjelenni, és ezeket használják a kód strukturált módon történő megszervezésére..

refactoring a 2019-es vizuális stúdióban

Ezek a refaktúrák a javaslatokat jelenítik meg az izzóikonban, és olyan műveleteket tartalmaznak, mint például a tagok mozgatása a bázisosztályhoz és az interfészhez, és a névterek változtatása a mappastruktúrákhoz igazítva. Például konvertálja az foreach-hurkokat LINQ lekérdezésekké stb.

Továbbfejlesztett keresési élmény

A Visual Studio 2019 egyik hasznos funkciója a frissített keresőmező. A korábbi verzióban gyorsindításnak hívták. A Visual Studio 2019 új keresési élménye gyorsabb és hatékonyabban működik a legjobb eredmények elérése érdekében. Ez az IDE korszerűbb tulajdonsága a korábbi verziókhoz képest.

keresőmező a Visual studio 2019-ben

Most a keresési eredmények megmutatják a javaslatokat, amikor beírja a keresőmezőbe, és dinamikusan bemutatja az eredményeket. Használhat billentyűparancsokat is keresés közben, és ez segít megjegyezni a keresési lekérdezéseket a későbbi felhasználáshoz, és felidézni, amikor új webes alkalmazásokat épít..

Keresési szolgáltatás hibakeresés közben

Már tudta, hogy a hibakeresés a hibák azonosításának és a szoftverben szereplő hibák kiküszöbölésének a folyamata. Objektumok és a megfelelő értékek keresése a hibakeresési folyamat során nagyon hasznos a fejlesztők számára.

keresés a hibakeresés közben a vizuális stúdióban

A Visual Studio 2019 alkalmazásban a hibakeresés közben történő kereséshez hozzáadják a Helyi, az Autó és a Nézet ablakokat az értékek és objektumok megtalálásához. Az alábbiakban az animáció ismerteti a VS2019 keresőablakának hibakeresésének tényleges folyamatát.

Visual Studio IntelliCode

Az Intellicode a Visual Studio 2019 kiterjesztése, és javítja a webes alkalmazást & szoftverfejlesztés fejlett technológiát használva, az úgynevezett Mesterséges Intelligencia. Javaslatokat és kódoló objektumokat nyújt a fejlesztési folyamatban. Az Intellicode 2000 különféle nyílt forráskódú projekt segítségével nyeri el erejét a Github-ban a kódolási készségek korszerűsítése és fejlesztése érdekében.

intelligens kód a Visual studio 2019-ben

Kódtisztítás egyetlen kattintással

A Visual Studio 2019 új kódtisztító parancsának köszönhetően a figyelmeztetéseket és javaslatokat az egyetlen kattintással meg lehet határozni. Ez a parancs elősegíti a kód formázását és a .editorconfig fájlok és beállítások által javasolt kódolási formátum változtatását.

Kódtisztítás a 2019-es vizuális stúdióban

Ezenkívül lehetővé teszi a javítók gyűjteményének mentését alapértelmezett profilként. Vegyünk egy példát az egyértelmű megértéshez, hogy más dinamikus javítókészlettel rendelkezik, amelyet alkalmazni kell, mielőtt a kódszintaxis-áttekintés a különböző profilok konfigurálására szolgál a különböző feladatoknál.

kód megtisztítása

Integrált kód áttekintés a fejlesztésben

A Microsoft vadonatúj kiterjesztést tervez, úgynevezett Felügyelt Pulled Requests (PR) néven. Ezzel a kiterjesztéssel futtathatja a kódot, és hibakeresést végezhet a csapat pull kéréseivel a Visual Studio alkalmazás bezárása nélkül.

Jelenleg ez a szolgáltatás csak az Azure Repos számára érhető el, és hamarosan a GitHub támogatástól számíthat. Ezt a kiterjesztést használni szeretné a fejlesztéshez, akkor le kell töltenie a (z) webhelyről Visual Studio Marketplace.

Monitoronkénti megjelenítés (PMA)

A korábbi IDE kiadásokban, ha olyan monitorokkal fog dolgozni, amelyeket különféle típusú megjelenítési tényezőkhöz telepítettek, és ezeket távolról csatlakoztatják egy géphez, hogy megjelenjenek az elsődleges eszköztől különbözõ különféle méretaránytényezõk, de ezek az eredmények elmosódottak vagy hibás méretezési tényezőkkel történő renderelés.

PMA a vizuális stúdióban 2019

A Visual Studio 2019 azonban PMA (monitoronként ismeri) alkalmazást hozott létre. Ez a kimenetet helyesen jeleníti meg anélkül, hogy bármit is megjelenítne, függetlenül a kijelző méretezési tényezőjétől.

Új szállítási modell az SQL Server Data Tools számára

A Visual Studio olyan sok programozási nyelvet támogat, beleértve a szerveroldali nyelveket is. Az SQL szerver adatait (SSDT) ​​pedig mindig kiszolgáló oldali alkalmazások készítésére használják. Az új adatszolgáltatási modell elérhető a Visual Studio 2019-ben SQL-hez kapcsolódó projektek, például kiszolgálóoldali alkalmazások, elemzőszolgáltatási projektek, jelentési szolgáltatási projektek és integrációs szolgáltatási projektek fejlesztésére stb..

Ez a szállítási modell elérhető lesz kiterjesztések formájában, úgynevezett elemzési szolgáltatások és integrációs szolgáltatások kiterjesztések formájában. A korábbi kiadásokban ezek a kiterjesztések önálló telepítőként érhetők el. De az új verzióban ezek a szolgáltatások közvetlenül elérhetők a Visual Studio 2019.

Következtetés

Ezek a Visual Studio fejlett funkciói növelik a programozók termelékenységét és a csapat együttműködését a szoftverfejlesztésben az előző verziókhoz képest. Az új felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyon hatékonyan építsenek alkalmazásokat, és a továbbfejlesztett keresősáv pontos eredményeket nyújt a fejlesztők számára a szoftver fejlesztése során.

A hibakeresés 50% -kal gyorsabb, mint a korábbi verziókban, rendkívül hatékony keresősáv az Autos, Helyi és Nézet ablakokban. Végül is, ezek a Visual Studio fejlett szolgáltatások jelentősen befolyásolják a szoftvert & alkalmazásfejlesztés.

Ha szeretne többet megtudni a kódolásról a Visual Studio alkalmazásban, akkor nézd meg ezt a kurzust.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map