Bemutatjuk a Geekflare Nexus alkalmazást – imádni fogod

Nagyon izgatott vagyok a hírekről, amelyeket megoszthatok veletek.


Néhány hónapig elfoglalta a termékek és eszközök százai áttekintését, hogy megtalálják a legjobb forrásokat az online üzleti vállalkozás és webhely feltöltéséhez. Biztosan nem volt könnyű, de azt hiszem, tettem (szégyentelen).

Szóval miről beszélek?

Geekflare Nexus

A Geekflare Nexus célja, hogy segítsen egy bloggernek, indítónak, tervezőnek, fejlesztőnek, szabadúszónak, középvállalkozásnak a legjobb termék, eszközök, szolgáltatások, SaaS növeli az árbevételt, biztonságos webhely, hozzon létre az internetet az oldal betöltése gyorsabb, vezetéseket generál és több.

Több mint 1500 termék van, amelyeket felülvizsgáltam, és nem mindenki készített listát. Az írás idején ~ 1000 forrás van, és azt tervezem, hogy rendszeresen frissítem.

A navigálás megkönnyítése érdekében az erőforrásokat „Gyűjtemények” csoportba soroltam. Jelenleg ~ 100 gyűjtemény van, és igen, továbbra is hozzáadom.

Hogy kerültem bele?

Elsősorban három típusú cikk létezik a Geekflare-ról.

 1. oktatói
 2. Hibaelhárítás
 3. Lista

Az oktatóanyagok és a hibaelhárítási blogbejegyzések örökzöldek, és az igényeim szerint írok. A listaalapú blogbejegyzés azonban eltérő.

Egy listában sok termékről írt, amelyek többé-kevésbé ugyanazon dologról beszélnek.

Vegyünk egy példát, ha írnom kell a „10 WordPress biztonsági bővítményről”. Felveszem az összes népszerűt, és ígéretes leszek, de az egyes bővítmények jellege közös a webhely biztonságához. És többségük ugyanazokat a funkciókat kínálja.

Tehát, ha írnom kellene róla, elmagyarázom róluk, és a cikk hosszúságát ~ 1000-1500 szóba állítom. De ha megnézem a hőtérképet, akkor a felhasználók nem érdekli az összes részlet elolvasása, mindannyian tudni akarják a termék nevét, hivatkozását és rövid ismertetését róla.

Tudom, mit javasol – ne tedd hosszúvá, és tartsd rövidre, amennyire szükséges. kívánom!

De gondolod ki, lesz még egy cikk az azonos témájú internetről, több mint 1000 vagy 2000 szóban, és ez valószínűleg magasabb rangot jelenít meg a keresőmotorban. Van egy tendencia, hogy hosszú cikkeket ír, mert a SEO szakértői tanácsot adnak. Nem tudom, mennyire pontos.

Néhány lista alapú elemzés áttekintése után rájöttem, hogy nem adom ki az értéket. Számos olyan dolgot tartalmazok, amelyeket a felhasználók nem érdekelnek az olvasás, hanem azért, mert meg kell tennem, hogy hosszabbá tegyem. Ez nem tett eleget.

Csak én gondolom így?

Elkezdtem egy megoldásra gondolkodni, és sok lista-alapú webhelyen találkoztam. Jók, és inspiráltam őket, és arra gondoltam, hogy készítsek valami újat hozzáadott értékkel. elhatároztam, hogy tartsa egyszerűen a felhasználók számára.

 • Egy olyan oldal, ahol a legjobb termékekkel és eszközökkel rendelkezik egy probléma megoldásához vagy egy adott dolog eléréséhez, és megteheti látogasson el a megfelelő webhelyre egyetlen kattintással.
 • A felhasználónak nem kell átnéznie egy hosszú cikket, ehelyett ismernie kell a termék nevét és egy kis bevezetőt, és ha jól érzi magát, kattintson a „Látogatás a webhelyre” lehetőségre.

Amint azt fentebb láthatjuk a „Cryptocurrency elfogadása” gyűjteményekből. Mind láthatja őket, és közvetlenül eljuthat a webhelyre, ha akar. Alapértelmezés szerint csak ~ 30 szó jelenik meg, és kibonthatja, ha részletesebben olvassa.

A kibővítés nem utal az új oldalra.

Most már tud egy kis történetet a Geekflare Nexusról. Vessen egy pillantást a megvalósításra.

A név kiválasztása

Amikor felmerült a megoldás, a „Geekflare gyűjtemények” nevet tartottam – egyszerű, de túl ismerős. Volt néhány ötletbörze a barátaimmal és néhány névvel jött fel.

 • Dob
 • Kazal
 • Kifutópálya
 • Lista
 • Koktél

Tetszett a Launch, de ez nem volt kapcsolatban azzal, amit csinálok. Nem voltam 100% -ban meggyőződve.

Kutatást végeztem, és gondoltam arra, hogy valami szakember javaslatot tehet. Bérelem ő a Fiverr-en, és néhány nevet javasolt.

Tetszett a Nexus �� és itt van!

A technológiák kiválasztása

Sok lehetőség van a piacon. Kezdetben JS-ben tennék meg, de rájöttem, hogy ez többet fog nekem fizetni. Mivel nem tudom, hogyan fog kölcsönhatásba lépni egy piac, arra gondoltam, hogy egyszerűen megkönnyítsem alacsony beruházásokkal, és kitalálhatja a költséghatékony megoldást – a WordPress!

A WordPress egy nagy teljesítményű CMS, amely nemcsak blogolásra hasznos, hanem összetett alkalmazás is. Megvan a rendszeres fejlesztőm, és ~ 3-4 hétbe telt, amíg elkészítette.

 • Google Cloud Platform – virtuális gép tárolása
 • Virág vezet – az opt-in formákhoz
 • Cloudflare – a CDN számára & Biztonság
 • ESSB – hogy az emberek megosszák a gyűjteményeket
 • Algólia – kereséshez

Indulás a termékkeresésen

A Geekflare Nexus mind elindul a Termékvadászaton augusztus 9-én. remélem ott találkozunk!

Következtetés

Volt egy ötletem, amelyet barátok és tehetséges emberek segítségével tettem lehetővé. Most a te sorod van megosztani, mit gondol erről. Végül is az emberek döntik el, hogy hasznos-e.

Köszönöm az olvasást, és ez nem lenne lehetséges feleségem és fiam támogatása nélkül. Vettem a sok családjukat & játék óra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map