Представяме ви Geekflare Nexus – ще ви хареса

Развълнуван съм да споделя с вас всички.


Той беше зает няколко месеца, преглеждайки стотици продукти и инструменти, за да намери най-добрите ресурси за зареждане на вашия онлайн бизнес и уебсайт. Не беше лесно със сигурност, но предполагам, че го направих (безсрамно).

И така, за какво говоря?

Geekflare Nexus

Geekflare Nexus има за цел да помогне на блогър, стартиращ, дизайнер, разработчик, фрийлансър, среден бизнес да намери най-добрия продукт, инструменти, услуги, SaaS да увеличаване на приходите от продажби, защитете сайт, направете мрежата страницата се зарежда по-бързо, генерира потенциални клиенти и Повече ▼.

Има повече от 1500 продукта, които прегледах, и не всеки направи списък. По време на писането има ~ 1000 ресурси и смятам да се актуализирам редовно.

За да улеснявам навигацията, групирах ресурси в „Колекции“. Засега има ~ 100 колекции и да, ще продължа да го добавям.

Как влязох в това?

В Geekflare има главно три вида статии.

 1. настойнически
 2. Отстраняване на неизправности
 3. списък

Публикациите в блога с ръководството и отстраняването на неизправности са вечнозелени и аз го пиша както изисква. Въпреки това, публикувана в списъка блог публикация е различна.

В списък вие пишете за много продукти, които говорят за повече или по-малко едно и също нещо.

Нека вземем пример, ако трябва да напиша за „10 WordPress приставки за сигурност“. Ще включа всички популярни и обещаващи, но естеството на всяка приставка е общо за да се защити сайт. И повечето от тях биха предложили същите функции.

Така че, ако трябва да пиша за това, ще обясня за тях и ще направя дължината на статията ~ 1000-1500 думи. Но ако погледна топлинната карта, потребителите не се интересуват от прочитането на всички подробности, всички те искат да знаят името на продукта, връзка и кратко представяне за него.

Знам какво предлагате – не го правете дълго и го дръжте късо, колкото е необходимо. искам!

Но познайте какво, в интернет ще има друга статия по същата тема с повече от 1000 или 2000 думи и това вероятно ще се класира по-високо в търсачката. Има тенденция да се пишат дълги статии, защото SEO експертът съветва. Не знам колко е точна.

След като прегледах няколко анализи, базирани на списъци, разбрах, че не доставям стойността. Включвам много неща, които потребителите не се интересуват от четене, но защото трябва да го направя, за да го удължа. Това не ме удовлетвори.

Само аз ли мисля по този начин?

Започнах да мисля за решение и попаднах на много сайтове, базирани на списъци. Те са добри и аз се вдъхнових от тях и мислех да направя нещо ново с добавена стойност. реших да поддържайте го просто за потребителите.

 • Страница, на която имате най-добрите продукти и инструменти за решаване на проблем или постигане на конкретно нещо, и можете посетете съответния сайт с едно кликване.
 • Потребителят не трябва да преглежда дълга статия, а вместо това да знае името на продукта и малко въведение и ако се чувства удобно с него, кликнете върху „Посетете сайта“.

Както можете да видите по-горе от колекциите „Приемане на криптовалута“. Можете да ги видите всички и директно да отидете на сайта, ако искате. По подразбиране ще бъдат показани само ~ 30 думи и можете да разширите, ако ще прочетете подробно.

Разширяването не ви отвежда към новата страница.

Сега знаете малко история за Geekflare Nexus. Нека да разгледаме изпълнението.

Избор на име

Когато дойдох с решението, запазих името „Geekflare Collections” – просто, но твърде познато. Имах няколко сесии за мозъчна атака с приятелите си и измислих няколко имена.

 • хвърлям
 • купчина
 • Самолетна писта
 • списък
 • коктейл

Харесах Launch, но това не беше свързано с това, което правя. Не бях 100% убеден.

Проведохте ли някакво проучване и помислих да намеря някой професионалист, който да го предложи. Наех се той на Fiverr, и той предложи няколко имена.

Хареса ми Nexus �� и ето!

Избор на технологии

На пазара има много опции. Първоначално щях да го направя в JS, но разбрах, че ще ми струва повече. Тъй като не знам как ще взаимодейства един пазар, реших да го опростя с малко инвестиции и можете да се досетите с рентабилното решение – неговото WordPress!

WordPress е мощен CMS, който не е полезен само за блогове, но и за сложно приложение. Взех си редовен разработчик и той отне ~ 3-4 седмици, за да го завърши.

 • Google Cloud Platform – хостинг на VM
 • Процъфтявайте водещи – за формулярите за избор
 • Cloudflare – за CDN & Сигурност
 • ESSB – да се даде възможност на хората да споделят колекциите
 • Алголия – за търсене

Стартиране на Product Hunt

Geekflare Nexus е готов да стартира на Product Hunt на 9 август. Надявам се да те видя там!

заключение

Имах идея и го направих възможен с помощта на приятели и талантливи хора. Сега е ваш ред да споделите какво мислите за това. В крайна сметка вие сте хората, които ще решите дали е полезно.

Благодаря за четенето и това не би било възможно без подкрепата на съпругата и сина ми. Взех им много семейство & часа на игра.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map