Prezentarea Geekflare Nexus – Îți va plăcea

Sunt vești încântate să vă împărtășesc cu toți.


Au fost ocupate câteva luni să analizeze sute de produse și instrumente pentru a găsi cele mai bune resurse pentru a-ți supraîncărca afacerea online și site-ul web. Nu a fost ușor sigur, dar cred că l-am făcut (rușinos).

Deci despre ce vorbesc?

Nexus Geekflare

Geekflare Nexus își propune să ajute un blogger, startup, designer, dezvoltator, freelancer, mediu de afaceri să găsească cel mai bun produs, instrumente, servicii, SaaS să crește veniturile din vânzări, securizați un site, face web încărcarea paginii mai repede, genera conduce și Mai Mult.

Am revizuit mai mult de 1.500 de produse și nu toată lumea a făcut o listă. În momentul scrierii, există ~ 1000 de resurse și intenționez să actualizez în mod regulat.

Pentru a ușura navigarea, am grupat resurse într-o „Colecții”. Există ~ 100 de colecții deocamdată și da, îl voi adăuga în continuare.

Cum am intrat în asta?

Există, în principal, trei tipuri de articole pe Geekflare.

 1. Tutorial
 2. Depanare
 3. Listă

Tutorialul și rezolvarea problemelor postările de pe blog sunt perenă și le scriu așa cum este necesar. Cu toate acestea, o postare pe blog bazată pe listă este diferită.

Într-o listă, scrieți despre multe produse care vorbesc mai mult sau mai puțin despre același lucru.

Să luăm un exemplu dacă trebuie să scriu despre „10 plugin-uri de securitate WordPress”. Voi include toate cele populare și va fi unul promițător, dar natura fiecărui plugin este obișnuită pentru a securiza un site. Și, majoritatea ar oferi aceleași caracteristici.

Deci, dacă trebuie să scriu despre asta, voi explica despre ele și voi face lungimea articolului ~ 1000-1500 de cuvinte. Dar dacă mă uit la harta de căldură, utilizatorii nu sunt interesați să citească toate detaliile, toți vor să știe numele produsului, link-ul și informații scurte despre acesta.

Știu ce sugerezi – nu-l face lung și nu-l ține scurt, după cum este necesar. Eu doresc!

Dar ghiciți ce, va exista un alt articol pe Internet despre același subiect în mai mult de 1000 sau 2000 de cuvinte și care probabil va fi mai mare în motorul de căutare. Există o tendință de a scrie articole lungi, deoarece expertul SEO recomandă. Nu știu cât de exact este.

După ce am analizat câteva analize bazate pe listă, mi-am dat seama că nu furnizam valoarea. Includ multe lucruri pe care utilizatorii nu le interesează să citească, ci pentru că trebuie să le fac pentru a face mai mult timp. Asta nu m-a satisfăcut.

Doar eu mă gândesc în acest fel?

Am început să mă gândesc la o soluție și am dat peste multe site-uri bazate pe liste. Sunt bune și m-am inspirat din ele și m-am gândit să fac ceva nou cu valoare adăugată. Am decis sa mentine-l simplu pentru utilizatori.

 • O pagină în care aveți cele mai bune produse și instrumente pentru a rezolva o problemă sau a realiza un anumit lucru și puteți accesați un site respectiv cu un singur clic.
 • Un utilizator nu trebuie să treacă printr-un articol îndelungat, în loc să știe numele produsului și informații mici și, dacă se simte confortabil, faceți clic pe „Vizitați site-ul”.

După cum puteți vedea mai sus din colecțiile „Acceptarea criptocurrency”. Le puteți vedea pe toate și accesați direct site-ul dacă doriți. În mod implicit, vor fi afișate doar ~ 30 de cuvinte și puteți extinde dacă veți citi în detalii.

Extinderea nu vă va duce la pagina nouă.

Acum, știți un pic de istorie despre Geekflare Nexus. Să aruncăm o privire asupra implementării.

Alegerea numelui

Când am venit cu soluția, am păstrat numele „Colecțiile Geekflare” – Simplu, dar prea familiar. Am avut câteva sesiuni de brainstorming cu prietenii și am venit cu puține nume.

 • Lansa
 • Grămadă
 • Pistă de decolare
 • Listă
 • Cocktail

Mi-a plăcut Lansarea, dar nu avea legătură cu ceea ce fac. Nu eram convins 100%.

Au făcut unele cercetări și s-au gândit să-i propună pe un profesionist să-l sugereze. Am angajat el pe Fiverr, iar el a sugerat câteva nume.

Mi-a plăcut Nexus �� și iată!

Alegerea tehnologiilor

Există multe opțiuni pe piață. Inițial, aș fi făcut-o în JS, dar mi-am dat seama că mă va costa mai mult. Deoarece nu știu cum va interacționa o piață, m-am gândit să o mențin simplă cu investiții reduse și puteți ghici soluția rentabilă – WordPress!

WordPress este un CMS puternic, care nu este doar util pentru bloguri, ci și pentru aplicații complexe. Am primit dezvoltatorul meu obișnuit, iar el a luat 3-4 săptămâni pentru a-l finaliza.

 • Google Cloud Platform – care găzduiește VM
 • Prospera Leads – pentru formularele de înscriere
 • Cloudflare – pentru CDN & Securitate
 • ESSB – pentru a permite oamenilor să partajeze colecțiile
 • Algolia – pentru căutare

Lansarea pe Hunt Hunt

Geekflare Nexus urmează să se lanseze pe produsul Hunt la 9 august. Sper sa ne vedem acolo!

Concluzie

Am avut o idee și am făcut-o posibilă cu ajutorul unor prieteni și oameni talentați. Acum, este rândul tău să împărtășești ceea ce crezi despre asta. În cele din urmă, voi sunteți oamenii care vor decide dacă este util.

Mulțumesc pentru lectură și acest lucru nu ar fi posibil fără sprijinul soției și al fiului meu. Le-am luat multe familii & ore de joc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map