10 aplicații de securitate pentru a vă proteja dispozitivele Android

Un studiu recent a constatat că aproape 87% din toate dispozitivele Android nu sunt sigure.


Aceste vulnerabilități apar din cauza lipsei actualizărilor de securitate. Internetul nu este niciodată sigur atunci când sunt conectate la web. Securitatea este o preocupare primordială în aceste zile și multe aplicații terțe s-au străduit să o îmbunătățească.

Următoarele aplicații vă vor ajuta să vă protejați dispozitivele Android de identitate online & amenintari de securitate.

stai Mobil Securitate

stai este o aplicație excelentă care oferă protecția telefonului Android împotriva virușilor, împreună cu multe alte amenințări.

stai este unul dintre cele mai de încredere antivirus gratuit pentru Android care vă avertizează atunci când se instalează spyware, adware și vă încalcă confidențialitatea.

Rata de detectare a celor mai recente malware Android este de aproximativ 99,9% și este de aproximativ 100% din malware detectat în ultimele patru săptămâni.

Verdict: Dacă programul malware și navigarea sigură reprezintă problema principală, această aplicație este potrivită pentru dvs..

Sophos Antivirus și securitate

Sophos este una dintre cele mai bune aplicații antivirus pe care le-ar putea avea pe Android fără costuri absolute.

Este posibil ca interfața sa de utilizator să nu vă impresioneze prea mult. Cu toate acestea, caracteristicile sale vă vor liniști mintea.

Caracteristici:

 • Scanarea virușă a aplicațiilor instalate, a aplicațiilor existente și a suporturilor de stocare
 • Protecția împotriva pierderilor și a furtului cu ajutorul accesului la distanță care permite utilizatorului să șteargă, să blocheze, să sune și să localizeze dispozitivul
 • Web-filtrare
 • Blocare spam

Sophos se mândrește cu cea mai recentă rată de detectare a malware-ului de 100%, ceea ce îl ajută să se distingă de restul.

Verdict: Dacă preferați productivitatea decât un design drăguț, Sophos este într-adevăr dintre cele mai bune aplicații ale genului său pe care le aveți acolo.

AppLock

Utilizarea acestei aplicații este destul de simplă. AppLock protejează aplicațiile individuale împotriva intrusilor, solicitând utilizatorului să pună un știft / model pentru a accesa aplicația. Puteți să blocați pe SMS, Contacte, Gmail sau, în orice caz, orice aplicație.

Nu confundați blocarea aplicației cu blocarea încorporată a telefonului. Blocarea încorporată pune blocarea pe dispozitiv. Nimic nu poate fi accesat. Cu toate acestea, AppLock blochează aplicațiile selectate.


Verdict: Dacă dorești prevenirea intrusilor de la accesarea aplicațiilor dvs., dar nu doriți să păstrați nicio parolă pentru dispozitivul dvs., puteți utiliza Applock.

Semnalizare mesagerie privată

Există multe aplicații de mesagerie sigure. Cu toate acestea, majoritatea funcționează numai dacă ambii utilizatori folosesc aceeași aplicație.

in orice caz, Semnalizare mesagerie privată vă permite să adăugați un un strat suplimentar de securitate pentru a trimite mesaje SMS obișnuite, chiar dacă unul dintre utilizatori nu utilizează Signal Private Messenger. Este dezvoltat de Open Whisper System.

Următoarele sunt caracteristicile sale notabile

 • Sursa deschisa
 • Criptare end to end ceea ce înseamnă că nimic nu este stocat pe serverul său
 • poate cripta mesaje chiar și atunci când oricare dintre utilizatori nu utilizează Signal Private Messenger.

Verdict: Dacă doriți un criptare de la capăt la capăt pentru SMS-ul dvs. obișnuit, Signal Private Messenger este, fără îndoială, cea mai bună aplicație de pe piață.

Apel securizat

Acesta vă asigură apelurile astfel încât nimeni să nu le poată asculta. Apel securizat furnizează criptare de la capăt la capăt pentru apelurile dvs. private, împiedicându-le astfel să fie auziți de către intrusi.

Utilizează o aplicație telefonică implicită pentru a efectua și primi apeluri telefonice. Este Arhitectură „Peer to Peer” cu o criptare robustă de la capăt la capăt, împiedică apelurile dvs. să fie furate de terți, inclusiv de dezvoltatorii acestei aplicații.

Verdict: Dacă doriți criptarea finală a apelurilor telefonice, utilizați Secur Call.

Aplicații pentru aplicații

Funcționalitatea de bază a Aplicații pentru aplicații este de a revoca un set specific de permisiuni pentru o anumită aplicație. Multe aplicații au permisiunea suplimentară care nu este în niciun fel legată de funcția sa.

App Ops vă ajută să blocați astfel permisiuni inutile. Când instalați o aplicație pe dispozitivul dvs., trebuie să acordați permisiunea tuturor aspectelor dispozitivului solicitate de aplicație.

Dacă refuzați permisiunea pentru oricare dintre acestea, aplicația nu va fi instalată. App Ops vine la îndemână în astfel de situații în care poți avea aplicația instalată fără a-i acorda un anumit set de permisiuni.

Verdict: Dacă doriți să revocați aplicațiile cu permisiuni inutile specifice, puteți utiliza App Ops.

LastPass

Amintirea parolelor în aceste zile este destul de complicată cu utilizatorii care au mai multe conturi online și fiecare cont având o parolă diferită.

LastPass este unul dintre cei mai buni managerii de parole disponibil pe piață, care vă permite să stocați parolele numeroaselor conturi cu straturi suplimentare de securitate.

Puteți accesa cu ușurință toate datele dvs. confidențiale de pe orice computer sau dispozitiv mobil. Criptat de o parolă secretă principală, tot ce trebuie să vă amintiți este o parolă LastPass pentru a accesa toate parolele.

Verdict: O destinație de pas criptat pentru localizarea tuturor parolelor.

Găsește dispozitivul meu

Găsește dispozitivul meu este un dispozitiv de Android îmbunătățit care vă permite să sunați, să găsiți, să blocați dispozitivul Android de la distanță. De asemenea, vă permite să ștergeți toate datele dispozitivului dacă, din orice șansă, sunt scoase la îndemână în permanență.

Multe alte aplicații oferă acest serviciu împreună cu celelalte servicii ale sale.

Cu toate acestea, Google este de departe cel mai ușor de configurat și vă permite să vă conectați prin intermediul managerului de dispozitive Android al altcuiva și să ștergeți datele din dispozitivul dvs. din mers.

Verdict: Dacă dorești accesați-vă telefonul de la distanță, utilizați Andriod Device Manager.

Firewall NoRoot

Multe dintre aplicațiile de pe dispozitivul dvs. Android ar putea să vă folosească și să vă consume date mobile inutil.

Firewall NoRoot vă pune în control accesul la Internet pentru aplicații fără a vă înrădăcina dispozitivul. Ne permite să alegem dacă o anumită aplicație poate accesa Internetul doar prin wifi sau numai prin date mobile sau nici una, nici ambele.

Verdict: Dacă nu doriți să vă rootați dispozitivul, dar doriți un firewall, utilizați NoRoot Firewall.

Orbot

Orbot este o aplicație Android, o parte a proiectului Tor, care vă permite să vă orientați toate trafic prin rețeaua Tor.

VPN utilizează un singur server, în timp ce Tor îți orientează traficul prin diverse tuneluri, asigurându-te că nu rămân urme. Orbot creează o conexiune de date mobilă cu adevărat privată. Datele sunt criptate și re-criptate

Datele sunt criptate și re-criptate de mai multe ori până ajung la ultima rețea în care sunt decriptate, împiedicând astfel expeditorul să fie urmărit.

Verdict: Orbot vă permite să criptați traficul de internet cu ușurință.

Sper ca aplicațiile specifice de securitate de mai sus să vă ajute să vă păstrați mobilul / dispozitivele Andriod în siguranță. Puteți, de asemenea, să luați în considerare utilizarea un VPN de SurfEasy pentru a vă proteja identitatea în continuare online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map