10 Complement de securitate a browserului pentru a proteja confidențialitatea

Oricât de mult avansează tehnologia, vom fi întotdeauna vulnerabili la amenințările periculoase online.


Confidențialitatea și securitatea noastră generală nu sunt niciodată în mâini sigure și ar trebui să fie responsabilitatea noastră să facem ceva în acest sens, chiar dacă face o diferență minusculă. Unii dintre voi s-ar putea să fi stocat date cu caracter personal sau chiar informații financiare pe Internet, iar protejarea acestora să nu fie dezlănțuită public este de cea mai mare prioritate..

Nu numai că, folosind Internetul, sunteți expus și la o mulțime de viruși, malware, ransomware și alte amenințări urâte. Cu experiență, îți pot spune cu ușurință că nu este distractiv să fii victima acestor persoane. Vei pierde mult timp, date și liniște sufletească.

Pentru a rezolva aceste lucruri, există o varietate de programe antivirus disponibile acolo, dar dacă nu sunteți un fan al utilizării lor, poate doriți să aruncați o privire asupra acestor suplimente de securitate a browserului.

Acestea vă vor asigura că experiența dvs. de navigare este lină și departe de orice fel de pericol. Dacă se pare că ceva ați folosi, atunci să trecem în listă. ��

Avira Siguranța browserului

Cunoscut pentru furnizarea celor mai bune servicii de securitate, Avira Siguranța browserului vă veți asigura să vă protejați confidențialitatea și vă veți oferi o experiență de navigare sigură. Puteți adăuga acest supliment la browserele dvs. Firefox, Opera și Google Chrome.

Odată instalat, acesta poate bloca anunțurile enervante și infectate, vă poate împiedica să vizitați site-uri web suspecte și poate elimina total modalitățile prin care companiile vă pot urmări. Mai mult, puteți preveni și deturnarea browserului (da, există) și detectați aplicațiile nedorite pentru a fi eliminate.

Ca o caracteristică laterală, ea găsește, de asemenea, cele mai bune oferte la articole la cumpărături. Acest add-on este complet gratuit pentru descărcare și utilizare.

Avast Online Security

Puteți obține o protecție avansată împotriva înșelătoriei de phishing și a site-urilor web periculoase folosind Avast Online Security. Te alarmează dinainte dacă site-ul web pe care îl vizitezi nu este sigur sau are o reputație proastă. Puteți alege, de asemenea, să fiți notificat dacă sunteți urmăriți online.

O caracteristică uimitoare este că acest supliment include ratinguri de stele pentru fiecare site web, astfel încât să puteți distinge cu ușurință între ceea ce este sigur și ceea ce nu. Evaluările se bazează pe baza lor de clienți de 400 de milioane, în care evaluează fiecare site web pe care îl vizitează pentru bunăstarea altor utilizatori și puteți face asta.

Avast Online Security poate fi utilizat gratuit pe Google Chrome.

Adblock plus

Adblock plus este un add-on open-source care poate bloca reclame spam și menține o experiență sigură de navigare pentru dvs. Funcționează pentru diverse browsere, inclusiv Google Chrome, Firefox, Opera și Safari. Nu numai asta, dar puteți utiliza acest lucru și pe browserele de telefon Android și IOS.

Adblock Plus a fost menționat pe site-urile de publicare de top, cum ar fi TechCrunch și Business Insider, pentru unicul motiv de a oferi un serviciu excelent.

Blochează pop-up-uri video, bannere intermitente, malware și aplicații de urmărire. Drept urmare, veți observa că navigarea dvs. devine mult mai ușoară și mai rapidă. Acest supliment este complet gratuit.

Malwarebytes Browser Guard

Disponibil pentru Google Chrome și Firefox, Malwarebytes Browser Guard filtrează acele reclame schițate, previne înșelătorii și blochează urmărirea.

În prezent, escrocii de suport tehnic sunt peste tot, motiv pentru care această completare pune un accent deosebit pe acea zonă și le preia pentru tine. După ce este activat, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la deturnarea browserului, blocajele browserului și alte tactici de înșelătorie..

Acesta oprește malware, pop-uri enervante și vă protejează confidențialitatea de bază. Ca și cum tot ce nu ar fi fost suficient, Malwarebytes Browser Guard grăbește, de asemenea, experiența dvs. de navigare. Puteți descărca și utiliza această soluție fără costuri deloc.

DuckDuckGo

Puteți proteja cu ușurință informațiile dvs. personale și confidențialitatea generală cu DuckDuckGo. Această companie a ocupat întotdeauna un loc din față atunci când a fost vorba de securitate și protecție, astfel încât vă puteți baza complet pe serviciile lor.

Acest add-on are o caracteristică interesantă numită „Grad de confidențialitate”, care vă spune în fond cât de mult poate fi de încredere un site web înainte și după aplicarea protecției lor. Este nevoie de citatul „Prevenirea este mai bună decât vindecarea” la un alt cu totul alt nivel și nu mă plâng.

Puteți, de asemenea, să păstrați istoricul căutărilor private și să blocați orice urmăritori care vă urmăresc. În afară de asta, DuckDuckGo obligă site-urile să utilizeze conexiuni criptate ori de câte ori sunt disponibile, astfel încât datele dvs. să fie păstrate bine securizate..

Puteți utiliza acest supliment pe telefoanele dvs. mobile și, de asemenea, pe un browser desktop.

uBlock Origin

uBlock Origin este un alt supliment uimitor care este rapid și face treaba destul de bine. Poate bloca anunțuri spam, trackere și site-uri malware cu ajutorul mai multor liste de filtre, cum ar fi EasyPrivacy și EasyList. Acest supliment are mai multe moduri din care puteți alege, iar „Modul avansat” este unul dintre ele, care blochează toate solicitările de rețea terță parte, cu excepția cazului în care vă este permis.

La instalare, veți vedea o serie de filtre deja activate. Puteți vedea fiecare dintre scopurile lor și le puteți dezactiva în funcție de nevoile dvs. uBlock Origin este acceptat pe mai multe browsere, inclusiv Google Chrome și Firefox.

HTTPS Oriunde

Puteți cripta fiecare site web cu care vizitați HTTPS Oriunde. Utilizează o tehnologie inteligentă care poate rescrie cererile pentru site-urile web de pe web, astfel încât să ajungi să răsfoiești dintr-o perspectivă foarte sigură. Nu toate resursele de pe Internet sunt HTTPS, așa că acest supliment rezolvă într-adevăr această problemă pentru tine o dată pentru totdeauna.

Puteți descărca și utiliza acest supliment gratuit pe browserele mobile și pe desktop. Este disponibil pentru majoritatea celor cunoscuți.

Ghostery

Umplut cu o tonă de caracteristici uimitoare, Ghostery face mult mai mult decât doar asigurarea unei experiențe de navigare sigure. Puteți să blocați trackerele, să le auditați și să le analizați, să blocați anunțurile și chiar să grăbiți navigarea. Având în vedere că acest supliment este open-source, vă veți bucura de transparență deplină.

Puteți utiliza funcția lor de căutare privată, care este alimentată de Cliqz, pentru a economisi timp și volumul de date. Ghostery a fost lansat în 2009 și a devenit de atunci una dintre alegerile de top pentru securitatea browserului, cu peste 7 milioane de utilizatori activi. Puteți descărca acest lucru gratuit pe Apple Store, Windows, Google Chrome și, de asemenea, pe dispozitive mobile.

Badger de confidențialitate

Badger de confidențialitate blochează automat orice este împotriva consimțământului utilizatorului, cum ar fi reclame schițate și trackere. Odată instalat, detectează activități suspecte pe site-urile web pe care le vizitați și îi spune browserului să nu mai încarce paginile lor. În acest fel, nu mai vizitați acele surse și nu veți fi urmărit.

Se uită prin cookie-uri, amprentare pe pânză și alte tehnici de urmărire pentru a afla dacă ceva pare să nu fie în regulă cu un site web. Marele lucru al acestui supliment este că este dedicat unui singur scop și își face treaba destul de bine în acest sens. Puteți descărca și utiliza pe diverse browsere, cum ar fi Google Chrome, Firefox și Opera.

TunnelBear

Foarte ușor și ușor de instalat, TunnelBear vă protejează confidențialitatea și vă ține departe de hackeri și atacuri rău intenționate. Vine cu un design super simplu, dar poate face față unor sarcini complexe cu ușurință.

După ce instalați acest supliment, acesta criptează datele dvs. de navigare și face audituri frecvente pentru a vă asigura că nu există probleme de securitate. Mai mult, aduce viteză mare, are un VPN încorporat și este încredut de peste 21 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

TunnelBear funcționează pe toate browserele principale și sistemele de operare.

Concluzie

Sper că suplimentele de securitate de mai sus te vor ajuta să obții o experiență de navigare mai sigură și să îți protejezi datele de masă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map