11 Cel mai bun Antivirus Android pentru o mai bună protecție online

Smartphone-urile și tabletele Android pot transporta o mulțime de date cu caracter personal și sunt o țintă profitabilă pentru hackeri și pentru alți cybercriminali. Când infractorii cibernetici îți intră în telefon, îți pot fura datele sau, mai rău, folosește-l pentru a-ți fura identitatea și pentru a comite crime cu ea.


Datele dvs. personale includ nu numai imaginile, videoclipurile și alte fișiere amuzante, dar și parolele, ID-ul, informațiile bancare și ce nu. Riscurile ca aceste date sensibile să intre în mâinile greșite sunt prea mari pentru a fi luate ușor.

Deși este adevărat, indiferent de ceea ce faci, nu poți fi niciodată absolut pozitiv, fiind protejat 100% împotriva riscurilor online atunci când nu iei nicio măsură pentru protejarea telefonului tău, întrebarea nu este dacă, ci când vei fi hackat. Pentru a minimiza riscurile, ar fi bine să obțineți un program de securitate online bun.

Nu puteți spune că există un singur cel mai bun program antivirus. Uneori este nevoie de un simplu scaner antivirus, în timp ce, în alte cazuri, ar fi bine să mergeți cu o soluție de protecție completă, care include chestii mai avansate, cum ar fi blocarea dispozitivului, verificări de securitate a rețelei Wi-Fi, servicii bancare sigure, VPN, control parental , etc.

Ar trebui să încercați câteva programe antivirus înainte de a alege câștigătorul. Pentru a vă facilita, iată o listă cu unele dintre cele mai bune software care este deosebit de bun și le puteți utiliza ca punct de plecare în căutarea aplicației antivirus perfecte pentru dispozitivele dvs. Android.

Avast Mobile Security

Avast Mobile Security, cu cele peste 100 de milioane de instalări, este una dintre cele mai bune oferte gratuite pe care le puteți găsi atunci când căutați un antivirus Android. Oferă o versiune plătită, cu multe alte funcții, desigur, dar chiar și versiunea gratuită oferă un nivel decent de protecție.

Versiunea gratuită include scanări gratuite pentru a detecta amenințările și vulnerabilitățile, posibilitatea de a identifica aplicații rău intenționate înainte de a le instala, verificarea malware a legăturilor Web și verificarea securității rețelelor Wi-Fi la care vă alăturați. Există și alte avantaje, cum ar fi urmărirea locației dispozitivului, blocarea dispozitivului, ștergerea tuturor datelor sensibile, stocarea și optimizarea bateriei – toate acestea în versiunea gratuită.

Versiunile plătite includ unele caracteristici, cum ar fi VPN, coduri PIN / parole de amprentă, o mai bună protecție antifurt, etc..

Malwarebytes

Malwarebytes este un alt program antivirus decent de luat în considerare. Este deosebit de util pentru a scăpa de adware și pentru a preveni ransomware-ul să blocheze dispozitivul. Nu vine cu toate clopotele și fluierele Avast Mobile Security, dar pentru elementele de bază, nu este o alegere proastă.

Malwarebytes are, de asemenea, o opțiune de audit de confidențialitate (adică, vă spune dacă aplicațiile vă monitorizează). Este gratuit să curățați un dispozitiv. Dacă doriți protecție în timp real, există planuri plătite începând de la 39,99 USD pe an.

AVG AntiVirus pentru Android

Una dintre cele mai populare aplicații antivirus gratuite pentru Android este AVG AntiVirus pentru Android – are peste 100 de milioane de descărcări pe Google play. Modulele Antivirus și Antitheft sunt gratuite, în timp ce restul pachetului (adică, Blocarea aplicațiilor pentru fișiere și aplicații, Capcane pentru cameră și Blocarea dispozitivelor) vin cu o probă gratuită de 14 zile.

Avira

Dacă sunteți un fan al lucrurilor făcute în Germania, atunci poate doriți să vă începeți căutarea cu un antivirus Avira Antivirus Security pentru Android. Versiunea sa gratuită oferă protecție împotriva programelor spyware, adware și troiene bancare, precum și ransomware. Modulul antifurt este de asemenea gratuit. Include funcționalitate standard, cum ar fi identificarea unui telefon pierdut pe o hartă, blocarea de la distanță și ștergerea de la distanță a conținutului său, dacă credeți că s-a pierdut pe bune.

Funcțiile premium includ opțiunea de a bloca camera și microfonul, de a bloca site-urile de phishing și de a utiliza un cod PIN pentru a bloca aplicații sensibile.

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender este una dintre cele mai mari companii de securitate, nu numai în segmentul Android al pieței, și din acest motiv Bitdefender Mobile Security este una dintre soluțiile complete de securitate. În plus față de scanările gratuite, dispozitivul de la distanță localizează, blochează și șterge datele, este dotat cu unele funcții nu atât de standard, precum VPN securizat (premium) și Confidențialitatea contului (o caracteristică care monitorizează dacă contul dvs. de e-mail a fost compromis) . De asemenea, aceștia susțin că software-ul lor este ușor pe resurse și nu îți scurge bateria.

BullGuard Mobile Security

Securitate gratuită BullGuard Mobile oferă mai mult sau mai puțin aceleași caracteristici ca și celelalte programe de pe listă – adică scanări antivirus, antitruf, identificarea apelurilor spam etc., dar are, de asemenea, unele caracteristici pe care alte programe nu le au – adică backup și control parental.

Desigur, nu poți spune că backup-ul și controlul parental sunt ceea ce face sau rupe o aplicație antivirus – de fapt, nu au nicio legătură cu funcționalitatea sa principală, dar din moment ce acestea sunt caracteristici utile, dacă ai nevoie de ele, merită să fie enumerate ca caracteristici unice.

Puteți instala BullGuard Mobile Security gratuit și puteți primi un abonament de un an pentru 19,99 euro.

Comodo Mobile Security

Cu instalațiile sale raportate 1 milion +, Comodo Mobile Security nu este la fel de popular ca Avast sau AVG, dar totuși, a reușit să fie observat de utilizatori. Comodo Mobile Security este mai mult decât un antivirus. Pe lângă motorul său malware performant, oferă și VPN și firewall, precum și Protecție ID, Navigare sigură și AppLock.

ESET® Mobile Security pentru Android

ESET® Mobile Security pentru Android vine în două arome – gratuit și plătit. Versiunea gratuită nu oferă mai mult decât scanare în timp real, blocare la distanță și sirena la distanță. Versiunea plătită costă 14,99 USD și include funcții, cum ar fi Lock Lock, Anti-Phishing și Anti-Theft. Nu puteți spune că există ceva excepțional în legătură cu aceste funcții, dar dacă tot ce aveți nevoie este scanarea antivirus gratuită, această aplicație oferă acest lucru.

F-Secure Mobile Security

În mod similar cu produsele de la Bitdefender și Norton, F-Secure Mobile Security este o parte dintr-un pachet complet (F-Secure SAFE) care vă protejează pe orice dispozitiv al dvs. – de exemplu, mobil, laptop, desktop, etc. Acestea oferă un proces gratuit și mai multe opțiuni plătite din care să alegeți.

Toate planurile plătite sunt pentru un an și alegeți ceea ce doriți să protejați – adică, tipul de dispozitive (doar PC-uri, smartphone-uri, tablete etc.) și numărul acestora (1 PC, 3, 5 sau până la 7 dispozitive) etc.). Puteți alege, de asemenea, care caracteristici trebuie să cumpărați – adică protecție totală, numai VPN, etc.

În ceea ce privește funcțiile, acestea depind de planul pe care doriți să îl achiziționați. Funcțiile includ protecția împotriva virușilor, spyware-ului și atacurilor hackerilor, precum și furtul de identificare, apelul și blocarea mesajelor, serviciile bancare online sigure și protecția împotriva aplicațiilor rău intenționate. Pentru smartphone-uri și tablete, aveți opțiunea de a bloca sau localiza dispozitivul de la distanță sau, dacă este furat, puteți șterge de la distanță datele dvs..

Dacă aveți nevoie, există și o opțiune de control parental.

Chili Security

Chili Security nu este la fel de popular ca unele dintre celelalte nume din această listă, dar oferta lor este bună și din acest motiv este logic să o includem. Acestea oferă două planuri de prețuri: 5,00 EUR pe lună pentru un dispozitiv sau 11,00 EUR pe lună pentru un număr nelimitat de dispozitive. Aceasta este o afacere dacă aveți numeroase dispozitive, deoarece, în acest caz, prețul pe dispozitiv este mic. Pentru unul sau două dispozitive, economiile sunt nesubstanțiale pentru niciunul.

În ceea ce privește funcțiile, merită menționate protecția Netbank (adică, protecție suplimentară pentru activitățile dvs. bancare online) și firewallul bidirecțional. Inutil să spun, acestea oferă caracteristici standard, precum scanări antivirus și actualizări automate, precum și control parental..

Norton Mobile Security pentru Android

În cele din urmă, să nu uităm de vechiul Norton și de al său Norton Mobile Security pentru Android. Nu vă așteptați să găsiți în el funcții extraordinare pe care nu le veți găsi în altă parte; mai degrabă, considerați-o doar o altă alternativă de luat în considerare. Dacă ați achiziționat deja Norton 360 Deluxe sau Norton 360 Premium, aveți deja protecția mobilă la dispoziție; dacă nu – va trebui să-l cumpărați separat.

Norton Mobile Security vine cu un App Advisor (modulul principal care are grijă de malware, ransomware, adware și scurgeri de confidențialitate), Alerte de apeluri de spam și fraude, securitate Wi-Fi, protecție web și securitate pe dispozitive.

Concluzie

Pe această listă, am încercat să includ cel mai bun Antivirus Android gratuit și plătit. Nu este necesar să le încercați pe toate, deși poate ar trebui să încercați câteva înainte de a alege cel cu care să mergeți. După ce alegeți un serviciu suficient de bun pentru dvs., rămâneți cu el și asigurați-vă că este actualizat în permanență la cea mai recentă bază de date de amenințări, deoarece, dacă nu, nu veți primi protecția adecvată de care aveți nevoie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map