8 Cel mai bun software pentru recuperare de date Android

Este cu adevărat un moment care te scufunde în inimă dacă găsești că un fișier important este șters de pe telefonul sau tableta Android. Poate că acel fișier a fost o reflectare a momentelor fericite pe care nu le puteți retrăi sau a fost un document de care aveți nevoie la locul de muncă.


Pierderea unui fișier este dureros indiferent de caz. Motivul pentru care s-ar putea să fi pierdut datele din Android sau iOS poate fi din cauza ștergerii accidentale, lipsei copiilor de rezervă, erorilor de rooting, funcționării defectuoase a cardului de memorie ș.a..

Deci, dacă vă dați seama că nu puteți găsi un fișier important pe telefonul dvs.? Există o modalitate de a-l recupera înapoi?

Ei bine, acesta este locul în care software-ul de recuperare a datelor Android intră în imagine!

Cum își salvează fișierele un software de recuperare a datelor Android?

Captura aici este că la ștergerea unui fișier, datele sale nu sunt spălate complet. Android marchează acel spațiu ca gol și tratează fișierul ca lipsit. Prin urmare, nu puteți vedea fișierul, iar spațiul respectiv poate fi suprascris de noi fișiere. Când spațiul respectiv este ocupat de fișierele originale, puteți spune că fișierul dvs. a fost pierdut.

Deoarece majoritatea telefoanelor Android nu au o coș de reciclare, nu puteți prelua datele înapoi prin intermediul acesteia. În cele din urmă, software-ul de recuperare a datelor Android poate fi folosit pentru a vă salva fișierele. Software-ul poate căuta memoria telefonului Android pentru a căuta pagini marcate cu 0 pentru a localiza date recuperabile.

Mai mult, instrumentul redistribuie datele recuperabile, oferindu-le un format salvabil. De asemenea, se recomandă utilizarea instrumentelor de recuperare a datelor imediat după ce fișierul este șters, astfel încât șansa de recuperare a datelor să devină destul de mare.

Pentru a recupera datele, sunt implicate de obicei trei pași simpli:

 • Conectarea dispozitivului cu succes la un computer unde este instalat software-ul de recuperare
 • Alegerea tipului de fișier urmată de scanare
 • Alegerea fișierelor dorite și recuperarea datelor

Mai jos menționate sunt câteva dintre software-ul pe care îl puteți utiliza pentru a recupera date de pe dispozitivele dvs. Android.

Tenorshare UltData

Tenorshare este considerat unul dintre cele mai bune programe de recuperare a datelor Android pe care le puteți găsi. Acesta susține că are cea mai mare rată de succes din industrie și este compatibil cu mai mult de 6000 de dispozitive, inclusiv Samsung, Oppo, Xiaomi, Huawei ș.a..

Acest software a făcut fără efort recuperarea fotografiilor șterse și a mesajelor WhatsApp de pe telefonul smartphone fără root. Chiar dacă nu aveți backup, poate recupera videoclipuri, voce, stickere, documente etc. pe WhatsApp.

Indiferent de tipul de fișier, Tenorshare vă poate ajuta să recuperați contacte importante, fotografii prețuite din galerie, înregistrări de apeluri și alte fișiere din memoria dvs. internă. Pentru aceasta, trebuie să rootați în mod necesar dispozitivul.

Recuperarea datelor este posibilă în scenarii precum:

 • Ștergerea accidentală
 • Daune provocate de apă
 • Sistem de operare prăbușit
 • Ecranul este spart
 • Rădăcina sistemului

Puteți recupera datele dvs. atât din memoria internă, cât și din cardurile SD. De asemenea, puteți previzualiza fișierul înainte de a-l recupera. Vorbind despre aspectul de securitate, acest instrument este de citire și fără riscuri, unde nu există nicio șansă de scurgeri de informații sau pierderi de date.

dr.fone

dr.fone Software-ul de recuperare a datelor susține că este primul brand din lume care oferă servicii de recuperare a datelor pentru uz personal. Conduce industria de peste opt ani și acceptă peste 6000 de dispozitive Android. Puteți extrage fișiere din smartphone-urile Samsung sparte.

Acest software este capabil să recupereze o gamă largă de tipuri de fișiere, inclusiv muzică, mesaje text, contacte, videoclipuri, fotografii, documente și mesaje WhatsApp pentru telefoanele înrădăcinate. Cu acest instrument de partea ta, datele pierdute pot fi recuperate indiferent de scenariu, de exemplu, ștergerea accidentală, blocarea sistemului, parolele uitate, probleme de card SD, erori de rooting, intermitent ROM, daune, ecran negru, resetare din fabrică etc..

Folosind soluția dr.fone, puteți scana și apoi previzualiza fișierele pierdute pentru a recupera toate datele sau selectate cu câteva clicuri simple. Acesta oferă trei moduri de recuperare, și anume, stocare internă, dispozitiv rupt și carduri SD.

iMyFone

D-spate oferă un mod ușor de a recupera datele șterse de pe smartphone-urile sau tabletele Android. Puteți chiar să le recuperați de pe telefoanele stricate. Acest software acceptă mai multe smartphone-uri și tipuri de fișiere Android, inclusiv jurnalele de apeluri, mesaje, fotografii, audio, videoclipuri, contacte, documente și date WhatsApp.

Cu D-Back, obțineți un nivel ridicat de securitate și o rată mai rapidă de recuperare a datelor după pierderea acestora din cauza unui accident de sistem, ștergere accidentală, deteriorare a apei, atac de virus, ecran negru, parole uitate, rădăcină de sistem și dispozitiv care nu răspunde scenarii.

Software-ul oferă recuperare de date din memoria internă, precum și de pe carduri SD. Puteți chiar previzualiza și filtra fișierele înainte de a le prelua. Nu contează dacă dispozitivul dvs. este înrădăcinat sau nu, iar instrumentul vă poate recupera datele înapoi.

EaseUS

Software-ul ușor de utilizat EaseUS vă poate recupera eficient fișierele șterse precum contact, mesaje text, videoclipuri, fotografii, documente și audio. Suporta mai mult de 6000 de dispozitive Android, inclusiv Samsung, LG, HTC, Sony, OnePlus, Asus ș.a..

Software-ul poate recupera fișierele de pe cardurile SD și memoria internă la pierderea datelor prin deteriorarea accidentală, atacul virusului, eșecul dispozitivului, înrădăcinarea, manipularea necorespunzătoare a dispozitivului, probleme cu cardul SD și multe altele. Trebuie doar să vă conectați dispozitivul, să cercetați fișierele pierdute și să recuperați fișierele dorite în câteva minute.

EaseUS se ocupă de securitatea și confidențialitatea datelor fără a le suprascrie. În plus, oferă upgrade-uri gratuite pentru o viață întreagă, astfel încât să vă puteți bucura de cea mai recentă versiune de îndată ce se lansează. Mai mult, dacă întâmpinați orice dificultate, puteți solicita ajutor gratuit de la asistența tehnică a acestora.

Pentru a verifica în prealabil calitatea fișierelor de recuperare, puteți previzualiza datele recuperabile și le filtra pe cele dorite. În plus, puteți urmări modificările în timp real, deoarece software-ul trimite notificări privind rezultatele recuperării către centrul de notificări al dispozitivului.

FonePaw

Utilizarea FonePaw, puteți recupera cu ușurință media și textele șterse de pe dispozitivul Android. Viteza de scanare a acestui instrument este relativ mai rapidă, protejând în același timp confidențialitatea datelor dvs., inclusiv jurnalele de apeluri, mesaje, fotografii, videoclipuri, documente și media WhatsApp.

Acceptă o gamă largă de formate de fișiere precum Excel, Word, PPT, HTML, PDF, RAR, ZIP și multe altele. Nu contează dacă datele dvs. au fost pierdute din cauza daunelor accidentale, a blocării sistemului de operare, a problemelor SD, a blițului ROM și a atacului de virus; software-ul le poate restaura pe toate.

Peste 6000 de dispozitive Android sunt acceptate de software-ul cuprins între versiunile 2.3-9.0. Pe lângă acestea, software-ul oferă și funcții, inclusiv extragerea datelor de pe telefoanele Android stricate, împreună cu backup și restaurare.

Burghiu disc

7-Recuperare date, care acum Disk Drill, utilizează o tehnologie puternică pentru a recupera datele de pe dispozitivele Android. Este simplu de utilizat și gratuit, care vă poate recupera datele înapoi după ce acestea sunt șterse involuntar sau prin corupție.

Tipurile de fișiere recuperabile de acest software sunt documente, aplicații, fișiere muzicale, videoclipuri, baze de date, e-mailuri și multe altele. Pentru a recupera datele, trebuie să conectați dispozitivul Android la PC după activarea modului „Mass Storage”. Acum, deschideți software-ul și căutați fișierele pierdute și recuperați-le. Cu toate acestea, dacă acest mod nu este disponibil pe dispozitivul dvs., rădăcinați-l în prealabil.

Acest software nu numai că poate prelua datele de pe smartphone-ul dvs. Android, dar și de la tabelele Android și casetele TV.

PhoneRescue

PhoneRescue este probabil singurul care poate recupera datele șterse și restaurarea directă pe smartphone. Indiferent dacă rădăcinați dispozitivul sau nu, acesta poate totuși găsi și recupera date șterse.

Software-ul poate restaura diferite tipuri de date de pe telefonul dvs., inclusiv date WhatsApp și atașamente. Utilizând tehnologii personalizate pentru fiecare smartphone și tabletă, PhoneRescue recuperează fișierele cu o viteză impresionantă.

În afară de aceasta, software-ul vă poate salva dispozitivul atunci când este blocat cu model, parolă sau amprentă, fără a pierde date.

AirMore

Dacă ați șters unele date utile de pe dispozitiv prin actualizări de sistem, intermitent ROM, înrădăcinare dispozitiv sau pur și simplu din greșeală, AirMore vă poate ajuta să restaurați fișierele ca și cum nu le-ați pierdut niciodată. Oferă un mod mai rapid de recuperare a datelor atât de pe cardurile SD cât și din memoria internă a dispozitivului.

Din stocarea internă, software-ul poate recupera date precum contacte, mesaje, fotografii, audio, videoclipuri, jurnalele de apeluri, documente și date WhatsApp. Pe de altă parte, dispozitivul poate restaura date precum fotografii, videoclipuri, audio și documente de pe cardurile SD.

În cazul în care dispozitivul dvs. este rupt, căzut în apă sau a trecut printr-un accident de sistem, datele sale pot fi recuperate. Cu toate acestea, această caracteristică este aplicabilă doar pentru modelele de telefoane Samsung Galaxy, dar se preconizează că mai multe dispozitive vor fi acceptate în curând.

Înveliți

Pierderea datelor este într-adevăr o experiență dureroasă, mai ales când nu îți poți permite să le pierzi definitiv. Dar se întâmplă și să nu vă faceți griji; software-ul de recuperare a datelor Android menționat mai sus vă poate ajuta să restaurați fișierele. Indiferent de tipul de fișier pierdut sau de dispozitivul Android pe care îl utilizați, un software de recuperare a datelor oferă un mod eficient, sigur și mai rapid de a le recupera.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map