9 Antivirus bun pentru întreprinderi mici și mijlocii

Pe măsură ce trece fiecare an, nevoia unui bun antivirus continuă să crească.


În special, în prezent, cererea este mare, deoarece majoritatea dintre noi lucrează de acasă și folosim internet deschis. Ținând asta deoparte, virusurile au fost întotdeauna o amenințare pentru orice utilizator de internet, astfel încât utilizarea unui antivirus poate contribui cu siguranță la reducerea pericolului la un nivel excelent.

Poate preveni unele situații cu adevărat supărătoare, cum ar fi scurgerea de date, pierderea informațiilor și așa mai departe. S-ar putea să știți deja că a fi o victimă a acestor atacuri urâte vă poate pune reputația asupra reputației și afacerii dvs. generale, deci prevenirea este întotdeauna mai bună decât vindecarea.

Aceste programe antivirus menționate mai jos v-ar ajuta să preveniți atacurile periculoase și să vă curățați sistemul cu ușurință. ��

Avira

Puteți obține protecție împotriva diverselor amenințări, inclusiv ransomware, viruși, hackeri și phishing folosind Avira. Respectă GDPR și orice persoană care nu are cunoștințe prealabile se poate obișnui cu funcțiile din cadrul acesteia.

Este echipat cu Avira Protection Cloud, care este o combinație de diverse tehnologii, cum ar fi AI, motor multi-scanare, inteligență roată și analiză de comportament. Toate aceste elemente combinate vă oferă o experiență de securitate care vă va păstra în pace în timp ce navigați pe internet.

Puteți începe cu încercarea gratuită înainte de a trece la un plan premium începând cu 38 USD.

BullGuard

Cu protecție cu trei straturi și premii multiple sub centură, BullGuard este destul de puternic când vine vorba de manipularea virușilor și a altor amenințări. Vă păstrează în siguranță folosind mai multe tactici, precum prevenirea accesului la site-uri web suspecte și oprirea ransomware-ului în piesele sale.

Mai mult, este simplu de utilizat și puteți proteja mai multe dispozitive cu un abonament. E importantă de menționat și echipa lor de asistență 24/7. Le puteți contacta folosind funcția de chat live în orice etapă, de fiecare dată când întâmpinați orice problemă.

Pentru o perioadă limitată de timp, BullGuard oferă trei luni complete de încercare gratuită, care include protecția a 50 de dispozitive diferite. Asigurați-vă că verificați asta.

stai

Un veteran în spațiul antivirus, stai vă oferă o protecție completă împotriva diverselor amenințări. Are o tehnologie inteligentă care poate detecta amenințările înainte de a vă pune în pericol. Când este identificată amenințarea, aceasta merge înainte și o blochează nu numai de pe dispozitiv, ci și de întreaga rețea a acestora, astfel încât toată lumea să fie în siguranță de ea.

O altă caracteristică excelentă este controlul centralizat. Folosind-o, puteți obține o vedere centralizată a activelor IT și puteți împiedica utilizatorii să oprească software-ul antivirus pentru a vă asigura că totul este bine protejat.

Prin instalarea acestui software, veți putea să îl utilizați pe diferite dispozitive din biroul dvs. și veți putea obține o vizualizare de tablă integrală pentru a determina problemele.

McAfee

Cu suport 24/7 și protecție completă, McAfee este o altă opțiune excelentă pentru afacerea dvs. Îl puteți folosi pe mai multe dispozitive și vă puteți bucura de protecția prin e-mail, web și firewall, toate într-un singur. Această companie de software antivirus funcționează din 1987 și de atunci și-a îmbunătățit doar serviciile.

Costă doar 94,99 dolari pentru primul an, dar dacă sunteți în gardă cu privire la serviciile lor, atunci aș recomanda să folosiți prima lor încercare gratuită. Funcționează cu Windows, Mac, Android și IOS.

AVG

La doar 46,99 USD, AVG vă protejează afacerea împotriva o serie de amenințări, cum ar fi viruși, ransomware, malware, hackeri, etc. Folosește o varietate de tehnici pentru a vă proteja. De exemplu, vă anunță dinainte dacă pagina web pe care o vizitați este în siguranță sau nu. De asemenea, verifică dacă fișierul pe care îl descărcați conține ceva periculos.

Datorită detectării focare în timp real bazate pe cloud și a detectării proactive a AI, acum puteți chiar să vă protejați de cele mai recente malware care se află în jur.

Iată câteva alte caracteristici care vă vor plăcea:

 • Firewall pentru protejarea împotriva spamului, virușilor, hackerilor, etc.
 • Protecția identității împotriva programelor spyware și adware
 • Criptează și stochează fișierele în siguranță în discul virtual protejat cu parolă
 • Șterge fișiere suspecte
 • Scanare completă a sistemului pentru a detecta amenințările
 • Administrare de la distanță pentru ca administratorul dvs. să preia controlul AVG pe diferite dispozitive

Există mult mai multe caracteristici și cu greu poți greși cu acest software, pentru că bine, este folosit de peste 600.000 de companii de pe glob.

Bitdefender GravityZone

Adesea clasat pe locul 1 în testele de securitate independente, Bitdefender GravityZone face o treabă uimitoare de a vă păstra securitatea sistemului și a informațiilor. Utilizează AI și Machine Learning și are caracteristici precum:

 • Protecție stratificată pentru obiective
 • Apărare împotriva atacurilor din rețea, cum ar fi forța brută
 • Zona de control universal pentru toate dispozitivele conectate
 • Managementul riscului final pentru a menține punctul final puternic și sigur
 • Monitorizează aplicația pentru semne de comportament rău intenționat

Este foarte ușor de instalat și de gestionat și este dotat cu un firewall cu două sensuri, cu detectare / prevenire a intruziunilor. Acest software costă 77,69 USD pentru trei dispozitive și un server. Cu toate acestea, puteți achiziționa mai multe dispozitive și servere dacă doriți.

Există, de asemenea, o probă gratuită de 30 de zile la care poți folosi.

ESET Endpoint Antivirus

Oferind protecție avansată împotriva amenințărilor cu mare viteză, ESET Endpoint Antivirus poartă statutul de premiat destul de bine. În fiecare plan, puteți bloca atacuri țintite, preveni încălcarea datelor, proteja sistemul împotriva ransomware-ului și multe altele.

Obțineți apărarea multistrat pe întregul ciclu malware și nu doar dintr-o parte. Acest lucru înseamnă că poate detecta pre, post și malware în timpul executării. De asemenea, lucrul bun al acestui software este că nu necesită specificații de sistem uriașe. Chiar dacă aveți un computer de ultimă generație, cel mai probabil va funcționa și pe acesta.

În afară de asta, obțineți gestionarea de la distanță a rețelei pentru a controla totul dintr-un punct. Planurile de prețuri pentru ESET Endpoint Antivirus încep de la 190 USD.

Malwarebytes pentru echipe

Ușor, accesibil și foarte puternic, Malwarebytes pentru echipe vă poate ajuta să vă protejați computerul, smartphone-ul și dispozitivele de tabletă împotriva diverselor amenințări cibernetice. Păstrează dispozitivul funcționând fără probleme și nu are probleme.

Poate alimenta până la 20 de dispozitive diferite, deci dacă aveți o echipă de această dimensiune, atunci păstrarea sistemelor lor sigure este de cea mai mare prioritate. Pe lângă toate acestea, au o echipă de asistență impresionantă disponibilă 24/7 prin telefon, chat și e-mail.

Dacă doriți să vă simplificați securitatea, atunci Malwarebytes pentru echipe este o opțiune bună de luat în considerare. Puteți începe să utilizați proba lor gratuită.

Vipre Endpoint Security

Susținut de învățarea avansată a mașinilor, Vipre Endpoint Security oferă protecție împotriva amenințărilor care au fost aici de mult timp și, de asemenea, pentru cele care abia încep să se încolăcească. Are analiză comportamentală în timp real și rețea de informații despre amenințări pentru a elimina orice lucru suspect care apare..

Această soluție are câteva caracteristici uimitoare, cum ar fi:

 • Protecție finală multi-strat
 • Panou de administrare simplu și ușor pentru un control excelent
 • Control acces web pentru monitorizarea politicilor de utilizare a internetului
 • Tablou de bord detaliat pentru a vizualiza totul în profunzime

În afară de asta, primiți, de asemenea, rapoarte în timp real și o interfață mobilă receptivă pentru a vă supraveghea securitatea oricând și oriunde. Dacă ceea ce ați căutat, asigurați-vă că folosiți proba gratuită disponibilă.

Concluzie

Securitatea este într-adevăr necesară pentru orice afacere, așa că sper că soluțiile de mai sus vă vor păstra informațiile și bunurile protejate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map