Sunt sigur că majoritatea oamenilor de acolo folosesc Google pentru întrebări, dar acesta nu este singurul motor de căutare pe care îl avem.


Există multe dintre acestea care oferă o gamă largă de caracteristici interesante, majoritatea fiind unice. Cele enumerate în acest articol pun un accent serios pe confidențialitate și securitatea generală, așa că, dacă acesta este principalul dvs. domeniu de îngrijorare, trebuie să citiți acest lucru până la sfârșit.

Să sărim direct în ea.

DuckDuckGo

DuckDuckGo a fost lansat în 2008 cu scopul de a crea confidențialitate reală. Acest motor de căutare parcurge câteva mile în plus pentru a vă proteja confidențialitatea, cum ar fi:

 • Urmărirea blocurilor
 • Criptează conexiunile
 • Nu colectează și nu distribuie date personale
 • Nu colectează istoricul căutărilor
 • Nu este retarget pentru reclame

Puteți adăuga DuckDuckGo în Google Chrome.

Swisscows

Pachet cu o varietate de caracteristici interesante, Swisscows este probabil acel motor de căutare de care nu știai că aveți nevoie. Vă permite:

 • Căutați orice
 • Alegeți să afișați doar rezultate specifice regiunii
 • Traduceți textul dintr-o limbă în alta
 • Căutați instantaneu semnificația cuvintelor și propozițiilor cu Digest

Cel mai important dintre toate? Nu colectează și nu urmărește datele dvs. Confidențialitatea dvs. este foarte respectată și din motive întemeiate. În plus, puteți fi, de asemenea, sigur că rezultatele căutării nu vor afișa niciodată conținut inadecvat. Totul este potrivit pentru familie.

Ecosia

Un motor de căutare cu o cauză bună, Ecosia plantează copaci în cele mai rare zone din întreaga lume ori de câte ori căutați prin serviciul lor. La fiecare 45 de căutări efectuate, plantează un copac pentru mediu.

Și asta nu este totul din poveste. Acest motor de căutare vă protejează confidențialitatea, folosește energia naturală pentru a rula sistemul lor și, în sfârșit, arată unde se duc veniturile din căutările dvs. Sunt complet transparente.

Puteți căuta interogări de pe site-ul lor web sau adăuga extensia în browserul dvs. Google Chrome.

Qwant

Un motor de căutare orientat către confidențialitate fără urmărire, Qwant este o altă opțiune genială a listei. Puteți căuta direct de pe site-ul lor web sau îl puteți instala în sistemul dvs. pentru acces ușor. În pagina principală, veți vedea cele mai recente tendințe fierbinți, ținându-vă la curent.

Dacă vă place să-l utilizați, puteți continua să-l faceți motorul dvs. de căutare implicit.

Pagină de start

Securizat și privat, Pagină de start vă permite să căutați chestii fără probleme, fără a atinge informațiile dvs. personale. Este unul dintre cele mai preferate motoare de căutare de pe piață și a fost lăudat de aprecierile The New York Times și The Daily Bot.

Utilizarea StartPage înseamnă:

 • Nu sunt colectate sau utilizate date
 • Abilitatea de a vizualiza anonim
 • Obținerea unor rezultate mai profunde pentru fiecare căutare, fără cookie-uri

Puteți face din acesta motorul dvs. de căutare implicit dacă vă place.

Baidu

Fondată în 2000, Baidu este cel mai folosit motor de căutare din China. În fiecare lună primește peste un miliard de interogări de căutare, ceea ce arată clar popularitatea sa. Puteți căuta site-uri web, audio, imagini, știri și multe altele.

Este cunoscut popular ca „Google” al Chinei, deoarece are aproape toate funcționalitățile Google. Foarte similar, puteți să introduceți o interogare pe pagina principală și să obțineți instantaneu tone de rezultate.

Cere

Un motor de căutare unic, Cere este un fel de platformă de întrebări / răspunsuri în care fiecare întrebare este probabil să aibă un răspuns postat deja de alți utilizatori. Îți dorești, are și opțiunea de căutare tradițională, astfel încât să obții tot ce este mai bun din ambele lumi.

Pe pagina de start, puteți descoperi, de asemenea, o varietate de lecturi interesante pe diferite categorii, ceea ce este destul de fain.

Lukol

Lukol vă permite să căutați lucruri în timp ce sunteți complet anonimi. Așa cum am spus la început, aceste motoare de căutare pun foarte mult timp atunci când vine vorba de protejarea vieții private și acesta este un exemplu excelent.

Lukol este alimentat de căutarea personalizată Google, ceea ce înseamnă că obțineți toate funcționalitățile Google, dar beneficiați de un anonimat pentru a vă proteja confidențialitatea.

Yandex

Oficial cel de-al cincilea motor de căutare cel mai popular din lume, Yandex este utilizat pe scară largă în Rusia și deține acolo o cotă de piață de 60%. Este foarte identic cu Google și oferă o varietate de opțiuni de căutare, cum ar fi:

 • Site-uri
 • Imagini
 • Videoclipuri
 • Poștă
 • Știri
 • Hărți

De asemenea, puteți căuta și hărți, traduce conținut sau puteți folosi browserul rapid. Interfața este mult mai curată decât alte motoare de căutare, ajutându-vă să vă bucurați de o experiență plăcută de căutare.

Concluzie

După ce cunoașteți diferitele motoare de căutare pe care le avem, este timpul să valorificați acest lucru și să începeți să îl utilizați. Multe dintre aceste motoare de căutare oferă o experiență și confidențialitate utilizatorului mult mai bună în comparație cu Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me