Protejați-vă datele telefonului inteligent cu aceste cinci aplicații

Asigurați-vă informațiile personale sigure.


Să ne uităm la câteva date importante ale dispozitivului inteligent:

Cu alte cuvinte, o bună cantitate de informații personale identificabile (PII) sunt transmise prin rețele wireless. La rândul său, riscul de furt de identitate online crește.

Lipsa actualizărilor

Rezultatele unui sondaj Pew Research din 2017 au fost dezvăluite un sfert dintre proprietarii de smartphone-uri nu folosiți o parolă pentru a bloca telefoanele. De asemenea, 40% dintre cei chestionați au spus că își actualizează sistemul de operare și aplicațiile telefonului doar atunci când este convenabil.

A nu fi diligent cauzează probleme cu datele dvs. personale și cu informațiile altor persoane. De exemplu, cineva vă poate lua e-mailul, atașa malware și îl poate trimite pe lista de e-mailuri. Și, dacă deschid aceste e-mailuri …

Batați aplicațiile

Codurile de acces și aplicațiile actualizate nu oferă încă o protecție 100% unui dispozitiv inteligent. Cu toate acestea, adăugarea unui strat suplimentar de protecție printr-o aplicație de securitate reduce puternic încercările de a fura PII sau de a provoca infecții.

În timp ce unele aplicații necesită un abonament, rentabilitatea investiției pentru a reduce pierderile de date merită. De asemenea, unele aplicații oferă versiuni gratuite care oferă mai multe opțiuni decât credeți. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații de securitate pentru a proteja informațiile tuturor.

Atenție

Probabil ați văzut Atenție dar nu și-a cunoscut niciodată scopul. În spatele scenei, acesta împiedică datele de pe dispozitivul Android sau Apple să fie corupte sau furate. Și face acest lucru gratuit.

Indiferent dacă sunteți sau nu pe dispozitivul dvs., Lookup îl protejează de elementele suspecte, cum ar fi adresele URL frauduloase, backlink-urile rău intenționate și aplicațiile vindice. În plus, versiunea gratuită poate face contacte prețioase de rezervă. În cazul în care acestea sunt corupte sau pierdute, acestea pot fi preluate online sau prin dispozitiv. Pentru iPhone și iPads, aceasta poate fi utilizată ca o metodă de recuperare secundară, în cazul în care vă uitați acreditările iCloud.

LookoutWorks

O altă funcție gratuită Lookout oferă o locație a telefonului. Chiar dacă GPS-ul încorporat al dispozitivului este dezactivat, aplicația de securitate îl localizează pe Google Maps. Emite o alarmă puternică odată găsită, chiar dacă dispozitivul este în modul silențios.

Există și alte funcții pentru Lookout. De exemplu, blocarea la distanță sau navigarea sigură. Cu toate acestea, acestea fac parte din serviciul de abonare al companiei.

BullGuard

Indiferent de modelul gratuit sau cu plata, BullGuard face mult pentru a vă proteja dispozitivul inteligent. Punctul culminant este securitatea la distanță. Dacă telefonul sau tableta este pierdută, accesați dispozitivul printr-un cont online pentru a-l bloca și a șterge datele. Nu numai că face acest lucru pe iOS-ul dispozitivului, ci și pe cardul SIM.

Aplicația de securitate Bullguard

Achiziționarea unui abonament BullGuardd adaugă Control parental. Odată activat, părinții pot urmări locația copilului lor pe dispozitivul Apple sau Android și să vadă ce aplicații descarcă. Pare Orwellian; cu toate acestea, obiectivul său este de a minimiza interacțiunile dintre copii și cei care doresc să le facă rău.

McAfee WaveSecure

Deși multe persoane cunosc McAfee pentru suita sa de protecție antivirus bazată pe computer, oferă și un scut la fel de puternic pentru dispozitivele mobile.

Disponibil pe dispozitivele Android și Apple,  McAfee WaveSecure este un serviciu plătit care dispune de blocare la distanță și ștergere a datelor, precum și backup și restaurare a datelor. De asemenea, verifică adresele URL din e-mailuri, texte și coduri QR pentru activități suspecte.

McAfee WaveSecure

Dacă un utilizator își pierde telefonul, McAfee WaveSecure își identifică locația chiar și cu GPS-ul dezactivat. Mai mult, calculează mai multe locații din apropiere ca puncte de parcele. Acest lucru ajută la reducerea locației dispozitivului.

McAfee a primit și un alt produs numit Securitate mobilă pentru a proteja identitatea personală și următoarele caracteristici.

 • Protecție anti-furt
 • Gestionează central – preia controlul de oriunde
 • Protejați fotografiile și videoclipurile cu un cod PIN privat
 • Funcționează cu ceas Apple
 • si mult mai mult…

F-Secure

În prezent, pentru dispozitivele Android, F-Secure promovează protecția datelor împotriva furtului de identitate online. De asemenea, este nevoie de un pas în plus prin blocarea apelurilor telefonice nedorite și a mesajelor text. Un bonus categoric deoarece URL-urile rău intenționate se regăsesc în textele aparent nevinovate.

Aplicația de securitate F-Secure

Compania oferă în prezent un proces de 30 de zile pentru a încerca toate ofertele lor. Dacă decideți să nu vă abonați, F-Secure oferă aplicația anti-furt gratuit. Acest lucru vă permite să găsiți telefonul și să ștergeți datele, dacă este necesar.

Avast Mobile Security

În această privință este foarte mult să vă placă Aplicația Avast Mobile Security. De exemplu, cantitatea de opțiuni pe care o obțineți gratuit pe care alte companii o percep. Unele dintre acestea includ blocanții de spam, detectarea aplicațiilor rău intenționate înainte de instalare și verificarea securității WiFi. De asemenea, îi ajută pe utilizatori să urmărească timpul pe care îl petrec în anumite aplicații, crește memoria RAM a dispozitivului și verifică permisiunile pentru aplicații.

Opțiunile de plată Pro și Ultimate sunt disponibile. Cu toate acestea, cu numărul de instrumente gratuite disponibile, este posibil ca accesoriile suplimentare să nu fie necesare.

Avast Mobile Security

În final, testarea tuturor acestor aplicații de securitate este o necesitate înainte de a vă abona la orice planuri de plată. Deși companiile pot spune că versiunile lor gratuite sunt solide, ar putea exista opțiuni care nu pot fi utilizate fără un plan.

Vorbiți cu alți proprietari de dispozitive inteligente – aproape oricine din cercul dvs. – pentru a vedea ce folosesc și cum funcționează pentru ei. Adunând toate opțiunile lor, ar trebui să aveți o idee bună de unde să începeți. Apoi, suspinați ușurarea atunci când datele dvs. sunt protejate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map