15 legjobb eszköz és forrás, hogy profi író lehessen

Az írás nem a világ legkönnyebb feladata, de a megfelelő eszközökkel és forrásokkal nagymértékben megkönnyítheti a terhet.


Ahelyett, hogy mindent egyedül próbál meg tenni, bizonyos eszközökre támaszkodhat, amelyek segítenek a folyamat kiépítésében. Valójában ezeknek az eszközöknek és erőforrásoknak a használata, amelyeket megemlítek a listán, elősegíti, hogy jobb íróssá válj és potenciálisan több ügyfelet nyerj.

Ha szeretne kitűnni a tömegből, akkor vegye be a „Okos”Útvonalon, ahelyett, hogy hagyományosan tennék a dolgokat. Például néhány eszköz segít szervezetesebbé válni az ügyfelekkel és a projektekkel, és vannak olyanok, amelyek segítségével ragyogó címsort hozhat létre.

Ha folytatnád, és megpróbálnád ezeket a dolgokat kézzel elvégezni, akkor nem csak pazarolsz időt, hanem lemaradsz az ipar többi írójától is, és ez nem jó a karriered számára.

Egyetértek azzal, hogy néhány dolgot manuálisan kell megtenni, de a listában említett megoldások szó szerint az óra íróinak szükségesek. Valószínűleg azonnal el szeretné kezdeni használni őket, szóval ugorjunk egyenesen a listára.

Nyelvtanilag

Mivel mindannyian emberek vagyunk, mindig lesznek nyelvtani hibák, függetlenül attól, hogy mennyire jól tapad az angolod. Miután befejezte a darab írását, visszatérhet, és kézzel újraolvashatja az egész dolgot, vagy 100% -kal megkönnyítheti a feladatot a Grammarly segítségével.

Ha bármit is ír a számítógépére, GRAMMARLY-t kell szereznie. Nagyon sok minden nap írok, és GRAMMARLY javítja az írásomat.

– Aaron (@dreadlesstv) 2020. február 25

Ez egy szuper-intelligens eszköz, amely segít az írott darabok csiszolásában, különféle módokon, többek között:

 • Nyelvtan
 • Helyesírás
 • Központozás
 • Tömörség
 • Alakiság
 • Szójegyzék

Emellett ellenőrizheti tartalmát plágium szempontjából, és megállapíthatja, hogy az írott hang megfelelő volt-e. Letöltheti Google Chrome, Firefox vagy Safari kiterjesztésként, vagy közvetlenül elérhetik a webhelyüket.

Dropbox papír

Ahogy a neve is sugallja, Dropbox papír egyszerűen csak papír, de segít különböző feladatok elvégzésében, például gyorsan létrehozhat egy kreatív rövidítést az ügyfeleknek való elküldéshez vagy új tartalmi ötletek ötletelését segítheti elő. Könnyen felhasználható különféle tevékenységekre, még az íráson kívül is.

Tehát, ha a találkozó feljegyzését vagy egy termékindítási tervet készített volna, mindezt csupán percek alatt megteheti. Ezen kívül különféle alkalmazásokat integrálhat a funkcionalitás fokozása érdekében, és akár okostelefon-alkalmazásokat is letölthet, hogy útközben érdekes ötleteket rögzítsen.

Zoho író

Ha unod a használt szövegszerkesztőt, akkor meg kell próbálnia Zoho író. Mindent tartalmaz, amelyet a hagyományos szavak tartalmaznak, de még sok más funkcióval rendelkezik, amelyek hosszú távon segíthetnek.

Tiszta és elegáns felülettel sokkal kevesebb erőfeszítéssel szivattyúzhatja a szavakat, köszönhetően azok írási asszisztensének. Felismeri a nyelvtani hibákat, javítja az olvashatóságot, és jobb írásmódot javasol.

Sőt, közvetlenül közzéteheti tartalmát a WordPress-en, és akár integrálhatja a Zoho CRM-hez.

Headline Analyzer

Ha olyan vagy, mint én, aki küzd, hogy nagyszerű címsorokkal álljon elő, akkor az CoSchedule Headline Analyzer az ön megmentője Csak kezdje meg beírni a címsort, és ellenőrizze, hogy erős-e és képes-e ahhoz, hogy megragadja a figyelmet és a jobb SEO rangsorolást.

Szeretem a CoSchedule címsor elemzőt. Most minden alkalommal használom. ��

– Michelle Warner (@ gratefulone11) 2019. december 17

Nem sokan veszik észre, hogy a címsor nagy szerepet játszik az olvasók figyelmének megragadásában. Egy apró hiba, és máris elvesztette esélyét arra, hogy vonzza a nézőket. Tehát, amikor legközelebb ír tartalmat, feltétlenül használja ezt az eszközt, hogy nagyszerű címsorokra jusson.

Áttekintés címsor elemző

Áttekintés címsor elemző egy másik eszköz, amely segít a tökéletes címsor csomagolásában. Két fejlécelemzőt beépítettem azért, mert néha össze szeretné ellenőrizni és igazolni a címsorok erősségét különböző forrásokból. Mindig jó, ha további lehetőségek vannak.

A címsor beírásakor ellenőrizheti az erősségeket, a minőségi pontszámokat, és átnézheti a javaslatokat, hogy valami jobbat hozzon létre.

iA Writer

Mint írók, gyakran elvonjuk magunkat a legkisebb dolgoktól, és ez befolyásolja az írási módot. Ennek elkerülése érdekében használhatja iA Writer. Teljes képernyős képernyőt hoz létre, és írási helyet tervez az ön számára, hogy időt szenteljen és rá összpontosítson anélkül, hogy elvonja magát.

Nincs sok mondani az interfészükről, mert teljesen egyszerű és egyszerű. Ez mind te, mind a szöveged, ennyi. Az iA Writer elérhető Windows, Mac, Android és iPhone / iPad rendszerekhez.

ProWritingAid

Ha valamit keresett, amely egy csomó különböző feladatot hajt végre egy eszközön belül, akkor ProWritingAid talán csak az, amit keres. Gyorsan ellenőrizheti nyelvtanát, javíthatja a stílust, és tippeket nyújthat, amelyek segítenek abban, hogy jobb íróvá válj.

Az egyik kedvenc funkcióm az a képesség, hogy megtalálják a megfelelő szót, amikor nem gondolhat rá, a szófelfedezőjük vagy a kontextuális tezauruszok segítségével.

Összességében segíthet elkerülni az ismétlődést, a zavaró szavakat, a nagy mondatokat és még sok minden mást. Minden hibát kiküszöbölhet, és egy tiszta és professzionális, a közzétételre kész művel készítheti el.

Ommwriter

Hasonló az iA Writerhez, Ommwriter az is segít abban, hogy jobban összpontosítson az írásodra, és kerülje el a figyelmet. A szerkesztő teljes képernyős módban nyílik meg természetes háttérrel és nagyon minimális funkciókkal, amelyek csaknem elegendőek ahhoz, hogy munkáját hibátlanul elvégezze..

Hangsávokkal és kulcshangokkal is rendelkezik, amelyek segítenek a kizárólag a beírt szavakra koncentrálni. Azt mondanám, hogy az Ommwriter minden egyes eleme segít ösztönözni a kreativitást, és nagyszerű tartalmakkal áll elő.

Nem számít, ha dalt, könyvet, szerelmes levelet vagy bármit írsz. Ez az eszköz mindenféle író számára készült.

Milanote

Közismert tény, hogy az írók nem egyenesen gondolkodnak. Ötleteiket mindig összekeverik, majd végül ezek az ötletek gyönyörű és befejezett darabot alkotnak. Ezt szem előtt tartva, Milanote kifejlesztette ezt az írószoftvert, amely segít az összes ötleted és befejezetlen tartalom egy helyen történő tárolásában, majd az elkészítésében.

Ahelyett, hogy az ötleteit egész helyen tárolná, mindegyiket egy tető alatt tárolhatja, hogy elkerülje a konfliktusokat és a zavart. A Milanote segítségével:

 • Képek hozzáadása
 • Add hozzá az elme térképeket
 • Videók beágyazása
 • Írja be a szöveget
 • Összeállíthatja a történet karakterének vonásait
 • Gyorsan készítse elő vázlatát

Sokkal többet tehetünk ezzel a szoftverrel, ezért feltétlenül iratkozzon fel és kezdje el ingyen.

Fogalom

A szervezés ugyanolyan fontos, mint a rendetlen ötletek előállítása; egyébként pazarolni fogja az idejét, és arra próbál felidézni, hogy hol tartotta a vázlatot. Fogalom segít írni, megtervezni, együttműködni és szervezetesebbé válni a munkájával.

Ha mindent egy helyen tartózkodik, elkerülheti a káoszt és a haja kihúzását. Ragyogó szerkesztővel rendelkezik, így el tudja írni a tartalmát, és több mint 30 különféle médiatípust hozzáadhat. Ezenkívül feladatokat is kioszthat, naptárt vehet fel és mindent nyilvántarthat.

Most fedeztem fel @NotionHQ és az OMG elveszi a pénzem, ez csodálatos.

– T (@thomaswde) 2020. február 25

Egy másik lenyűgöző szolgáltatás az a képesség, hogy tudásbázist adjunk hozzá, hogy zökkenőmentesen megtalálja az összes választ. Ha mindig is a középpontjában az írása volt, és szervezetesebb, akkor a Fogalom egy remek lehetőség.

A tartalom SEO-ellenőrzője

Kérdezzen bármilyen online marketingtól: „Melyik forgalmi forrás a legértékesebb?” és azt mondják, hogy a Google.

Ha arra törekszik, hogy forgalmat vezessen a Google-tól, de küzd a Keresőoptimalizálás (SEO) segítségével, akkor A tartalom SEO-ellenőrzője segíthet nagy időben.

A kulcsszó beírása után ez az eszköz javasolja az LSI kulcsszavakat és más értékes tippeket, amelyek segítenek abban, hogy jobban rangsoroljanak a keresőmotorokban. Ezután tovább írhatja a teljes tartalmat a szerkesztőbe, és útmutatást kaphat minden olyan baleset esetén, amely befolyásolhatja rangsorolását.

Végül ki tudja értékelni SEO pontszámát, és ha elégedett, közzéteszi a blogján / weboldalán.

Copywritely

Copywritely egy másik csodálatos eszköz SEO célokra. Segít a tartalom maximalizálásában annak érdekében, hogy a keresőmotorokban magasabb rangot szerezzen. Miután beillesztette a tartalmat ebbe az eszközbe, felismerheti azokat a problémákat, amelyek megakadályozhatják a jobb rangsorolást, és javasolhatja vagy törölheti tartalmának egyes részeit is, hogy átadják a minőségi pontszámukat..

Ezen felül:

 • A plagizmus észlelése
 • Jövedelmező kulcsszavak kutatása
 • Megakadályozhatja a kulcsszó feltöltését
 • Javítsa az olvashatóságot

Támogatási csapatuk 24 órán keresztül elérhető, így nincs mód arra, hogy problémák esetén ne hagyjanak ki, ami nagyon jó hír.

Írás érzéssel

Nem számít, mennyire jó az író, mindig van mit javítani. Az Ex-Wall Street Journal szerkesztője, Shani Raja ezt az Udemy tanfolyamot hívta Írás érzéssel, arról szól, hogy rövid időn belül kivételes íróvá váljon.

Számíthat arra, hogy megtanulja az alapokat négy könnyen követhető modulra bontva. A kurzus befejezése után ezeket a stratégiákat alkalmazhatja bármilyen írott műre, akár könyvekre, blogokra, akár csak bármire.

Több mint 85 000 hallgató beiratkozik, összesen 4,5 / 5 csillaggal, tehát biztos lehet benne, hogy valami igazán jó bemászik.

Canva

A tartalomban a látvány ugyanolyan fontos, mint a szöveg. Ha hatalmas szövegtömbök vannak, amelyek között nincs látvány, az olvasóknak nehéz lesz az egész dolgot befejezni. Csak unalmassá válik. Ennek elkerülése érdekében használhatja ezt a Canva nevű eszközt.

Ha vállalkozása meglehetősen új, és nem engedheti meg magának, hogy felvegyen egy UI / IX tervezőt, vagy ha a Photoshop / Illustrator meghittette Önt, vegyen egy hétvégét és tanuljon meg Canva-tól.

A Canva rendkívül felhasználóbarát, és percek alatt elkészítheti a gyönyörű mintákat / grafikákat.

– �� (@jasminexETH) 2020. február 19

Ez lehetővé teszi a tartalom különböző grafikáinak megtervezését, legyen az diagramok, kiemelt képek, grafikonok, táblázatok vagy bármi. Nevezze meg a grafikai típusokat, és biztos lehet benne, hogy a Canva megvan. Használatához nincs szüksége tervezési készségekre. Csak annyit választ, hogy kiválaszt egy sablont, és testreszabhatja azt az Ön igényei szerint.

Pixabay

Aki nem szereti az ingyenes stock fotókat és a grafikákat, az túl minőségi?

Pixabay egy nagy csomópont az ingyenes grafikákhoz és fényképekhez, amelyek felhasználhatók anélkül, hogy feltétlenül adnánk semmilyen hozzárendelést, bár ezt mindig értékelik.

Mindenféle jogdíjmentes elemet megtalálhat ezen a weboldalon, és felhasználhatja személyes, valamint kereskedelmi célú projektjeire. Ha meghatározott méretkövetelményei vannak, számos lehetőség közül választhat, és letöltheti a kívántt. Mennyire jó?

Következtetés

Remélem, hogy a fenti eszközök és források segítenek jobb íróssá válni és több projektet elindítani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map