20 INGYENES eszköz kiemelkedő vizuális önéletrajz létrehozásához

Tudja, hogy létrehozhatja-e a vizuális önéletrajzát ingyenes? A vizuális önéletrajz készítése szórakoztató, és növeli a márkáját. Itt vannak a legjobb válogatásom, és remélem, hogy lenyűgözni fognak.


Alternatív megoldásként megtanulhatja, hogyan lehet szakmai önéletrajzot készíteni, interjút készíteni, személyes márkanevet készíteni, kísérőlevelet írni stb David Jones az Udemy-n.

Resumonk

Hozzon létre egy gyönyörű folytatást a Resumonk négy ingyenes sablonból. Mint általában, importálhatja a profilt a LinkedInből, és letöltheti azt PDF formátumban is.

resumonk

Alapértelmezés szerint hozzáadhat kapcsolattartási információkat, összefoglalót, tapasztalatokat és oktatást & készség. Ha azonban szeretne még néhányat hozzáadni, akkor lehetősége van egy olyan rész felvételére is, amelybe a képzeletét felteheti.

Ineedresu.me

Ineedresume egy önéletrajz-készítő, ahol megadja az összes szükséges információt, mint egy kísérőlevél, összefoglaló, tapasztalat, projektek, oktatás, készségek, és egy perc alatt készen áll a szakmai önéletrajzra.

Zety

Az A Zety online önéletrajz építője lehetővé teszi, hogy 5 perc alatt elkészítse a munkaerő-visszatérést. Több tucat sablont és több száz színes séma közül választhat.

Ráadásul a beépített tippek és szakértői tanácsok segítenek a tökéletes önéletrajz megírásában. Van még! Az Uptowork folytatása készítője elmondja, mikor a toborzó letölti önéletrajzát, így pontosan tudja, mi az alkalmazás állapota.

A Zety nem teljesen INGYENES. Ez azonban a Geekflare közönségének szól. Használja a „ZgyI50xW„ az árkedvezmény kódja a pénztárnál, hogy prémiumot kapjon terv jelentése INGYENES.

Hűvös, nem igaz??

Resumeup

Hozzon létre nyertes önéletrajzot a Resumeup.  Ez lehetővé teszi professzionális tapasztalatának és személyiségének vonzó vizuális elrendezését.

resumup

A CANVA folytatása

CANVA rengeteg nagyszerű eszközzel rendelkezik a gyönyörű képek készítéséhez, beleértve a Folytatás elemet. Több mint tíz sablon található, amelyek ingyenesen felhasználhatók az önéletrajz-adatok megjelenítéséhez.

A jó az, hogy a CANVA-ban letöltheti önéletrajzát PDF, PNG vagy JPG formátumban.

CANVA-önéletrajz

Kick Resume

Készítsen kiemelkedő önéletrajzot és kísérőlevelet percek alatt a Kick Resume. Több mint 300 ezer álláskereső bízza a visszatérést, és választhat sablonokat olyan szakmákból, mint adminisztráció, számvitel, banki, autóipari, informatikai jogi stb..

kickresume

Atbox

Atbox lehetővé teszi a tökéletes önéletrajz létrehozását PDF formátumban, és lehetőséget választhat több professzionális megjelenésű sablon közül. A szükséges információkat a közösségi médiából importálhatja, például a Google, a Facebook vagy a Twitter.

feltűnően

feltűnően konvertálja LinkedIn profilját egy weboldalra azáltal, hogy átveszi az összes információt, amely a LinkedIn oldalon van. Tehát ha a LinkedIn profilod teljes, akkor menj tovább, és tegye online benyomást a Strikingly segítségével.

CakeResume

CakeResume egy drag-n-drop szerkesztő, ahol testreszabhatja az információkat, az elrendezést, a képeket, a szociális ikonokat, a színeket és mindent a tökéletes folytatódáshoz. Miután elégedett voltak, letöltheti azokat PDF formátumban.

Maker pala

Fejlesztőként vagy tervezőként bemutatnia kell projektjét, készségeit és készítőjét, hogy segítsen megszervezni azokat. Láthatod A készítő pala akcióban.

Vizuális önéletrajz

Több mint 3 millió ember bízik benne.

A VisualCV lehetővé teszi az adatok letöltését a LinkedInből, vagy manuális bevitelt. Akár frissebb, akár C szintű vezetõ, percek alatt elkészíti a tökéletes önéletrajzát.

Több mint 20 sablon van, így elindíthatja azzal, amit szeret.

Normál folytatás

Normál folytatás lehetővé teszi a LinkedIn profil importálását vagy manuálisan egy PDF fájl feltöltését. Miután elvégezte a testreszabást, letöltheti azokat PDF formátumban, vagy egyszerűen megoszthatja az önéletrajzi linket egy toborzóval. A normál önéletrajz asztalon vagy mobilon is megtekinthető.

Érzékeny önéletrajz

Érzékeny önéletrajz lehetővé teszi, hogy az első benyomást lenyűgöző önéletrajzával hozzon létre manuális létrehozással vagy az adatok importálásával a LinkedIn-ből.

A Resume builder azonnali előnézetet kap, tehát nem kell mentenie és frissítenie az oldalt, hogy láthassa, hogyan néz ki..

Onlineresume.us

Mutassa meg teljes potenciálját azáltal, hogy a lehető legjobb önéletrajzot hozza létre a zavaró online önéletrajzuk és a szemet gyönyörködtető PDF sablonok révén!

Az online önéletrajz előnye, hogy több tapasztalatot és hosszabb leírást tartalmazhat, amelyek esetleg nem illenek a hagyományos papírra.

Számos egyedi online folytatódási sablon közül választhat, és amelyek közül választhat onlineresume.us folytatja a további feltöltéseket. Még egy megosztható, személyre szabott linket és QR-kódot is létrehozhat, amely megjelenik a papír önéletrajzán, hogy a potenciális munkaadók összekapcsolódjanak az Ön egyedi online önéletrajzával..

Resume.io

Val vel Resume.io, néhány percen belül elkészítheti saját szakmai önéletrajzát. Rengeteg előre elkészített sablonnal rendelkezik, amelyek közül választhat, és ezek a sablonok az „újraindítási szabályokat” követik, amelyek mindegyik minõséggel rendelkeznek ahhoz, hogy esetleg bérelhessenek. ��

Ez meglehetősen egyszerűen használható, és rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyek minden lépésben segítenek. Például könnyedén legyőzheti az író blokkját az előre megírt mondatok felhasználásával, és akár automatikus helyesírás-ellenőrzőt is használhat annak ellenőrzése érdekében, hogy nincs-e hiba.

Az önéletrajz befejezése után exportálhatja azt olyan alkalmazásokba, mint a Word.

ResumeGenius

Használva ResumeGenius a szolgáltatás, az embereket olyan cégek vették fel, mint az Amazon, az Adidas és a Mercedes. Nagyon fontos ez a kijelentés, de így van. Van néhány elképesztő tulajdonsága, amelyek meglehetősen nehéz figyelmen kívül hagyni.

A legtöbb területen csak annyit kell tennie, hogy kitölti a kitöltőnyílásokat, és önéletrajza készen áll a kitöltésre. Rengeteg sablon és több mint 50 000 munkaköri felsoroláspont közül választhat. Átugorja át rajta, és válassza ki azokat a pontokat, amelyek megfelelnek a képesítéseidnek, és máris jó vagy.

100% -ban ingyenes önéletrajzot is kaphat szakértőik egyikétől. Úgy értem, ennél jobb nem lesz.

NovoResume

Meg lehet kezdeni NovoResume úgy, hogy kiválaszt egy megfelelő sablont a könyvtárból, majd az elrendezés-optimalizáló használatával ellenőrzi, hogy minden elem igazodik és rendezett-e. Van egy tartalomoptimalizáló is, amely elemzi és javasolja a fejlesztéseket, csak abban az esetben, ha nem a lehető legjobban akarja kihasználni azt.

A toborzó által jóváhagyott önéletrajzi mintákból hozzáférhet és ötleteket vehet fel, és megnézheti, mi hiányzik önéletrajzában. Ez fenomenális, mert nem sokan tudják, mi valójában szükséges a bérbeadáshoz.

A NovoResume különféle nyelveket támogat, és a legjobb az egészben, ha minden személyes adatait magas szintű biztonsági intézkedések védik.

Enhancv

Egy újabb nagyszerű önéletrajz készítő kifinomult sablonokkal, Enhancv 1000-es tervezési testreszabási lehetőségekkel rendelkezik. Megváltoztathatja a hátteret, az ikonokat, a szakaszokat és a semmit. A lehetőség korlátlan, és a legjobb az egészben, hogy kevés vagy egyáltalán nincs tanulási görbe. Bárki készíthet professzionális önéletrajzot percek alatt, függetlenül attól, hogy jók-e a tervezés, vagy sem.

Miután kitöltötte az összes részt, elemezheti tartalmát az eszközükkel, és azonnali visszajelzést kaphat a területek javítása érdekében. Valójában akár ön szakértőjét is elküldheti önéletrajzának, és konstruktív útmutatások alapján választják meg Önt.

CVmaker

Amint az olyan webhelyeken szerepel, mint a Mashable, a LifeHacker és a Recruiter, CVmaker lehetővé teszi, hogy önéletrajzokat készítsen a saját nyelvén, és a webhelyén is tárolja. Ha exportálni kívánja, akkor ezt megteheti PDF, HTML és TXT formátumban.

Kezdetben számos sablont kaphat, amelyek közül már beágyazva van a legmegfelelőbb szakasz. Csak annyit kell kitöltenie, hogy kitöltse és kitöltse az esetleges további elemeket.

Összességében egyszerű, gyors és 256 bites SSL titkosítással védett.

Lucidpress

Lucidpress a Az önéletrajz-sablonok rugalmasak és professzionálisak. Ez egy nagyszerű forrás arra, hogy a régi önéletrajzát kicserélje egy újra, amely a változtatásra irányul.

Valójában a sablonok belsejében lévő szakaszokat gondosan készítik. Csak a tökéletes mennyiségű és típusú elemmel rendelkezik, így kihagyhatja azokat, amelyek nem illenek be. Ez biztosítja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megragadja az ügyfelek figyelmét..

A nagy dolog az, hogy felveheti saját logóját, betűkészleteit, képeit és egyéb márkaneveit, hogy teljesen birtokolja.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti eszközök segítenek az önéletrajz megjelenítésében, és kiemelkedő benyomást keltve az interjúkészítővel. Sok szerencsét!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map