7 magas fizetésű munkakör az IT területén

Fejlessze ismereteit magasabb fizetésért …


Manapság a fiatalok megítélése az informatikai munkahelyekről a múlthoz képest megváltozott. Rendkívüli karriert keresnek, mint a szokásos patakok. Az egész világon sok fiatal diplomás és hallgató olyan munkát keres, amely nemcsak kielégíti őket, hanem magas fizetésű és következetes növekedésorientált szerepeket is keres..

Különösen a feltörekvő országokban a munkaerőpiacon tisztességes növekedés tapasztalható az informatikai szektor területén, ahol az autóipar veszi az oroszlánrészét. Van egy csomó jól fizető karrier a rendelkezésre álló lehetőségeket, és itt megvitatjuk a növekedésorientált technológiák listáját.

“Ezeket a fizetési mutatókat a LinkedIn  ”

Tableau tanúsítás

A Tableau az egyik legértékesebb üzleti intelligencia eszköz, amely lehetővé teszi a gyors döntések meghozatalát, és adatmegjelenítő eszközként szolgál, csökkenti a sávdiagramok, kördiagramok stb. Ábrázolásának időtartamát..

A Tableau teljesítményre készül és nagyon gyorsan kínál vizuális elemzést. A Tableau-ban a termékek három változata létezik: a Tableau Desktop, a Tableau Server, a Tableau Digital. Ha el akarja kezdeni a karrierjét az üzleti intelligencia területén, akkor válassza Tableau tanúsítás előnyösebb a karriered számára.

 • Átlagos alapfizetés: 10 000 USD+

Szükséges készségek: A strukturált lekérdezési nyelvekhez szükséges készségek, elemző készségek, a rendszerszoftverhez szükséges ismeretek, tapasztalatra van szükség az adat-architektúrában és a mikrostratégiában, hatékony szóbeli és írásbeli készség.

Érdekesnek tűnik tanulni Tableau-t? Nézd meg ezt Udemy tanfolyam.

Adattudós

Az adattudós szakember, aki különféle folyamatokra, például statisztikákra, programozásra és matematikára végez elemzést. Mindez arra késztette az adattudományt, hogy az adatokkal kapcsolatos összes tevékenységet nagyon hatékonyan tudja kezelni. A vállalatok toborozzák az adattudós tudósát, hogy az adatok elemzésével előre jelezze a trendeket, a növekedési ütemet és az üzleti betekintést.

Az adattudós munkája óriási igény van az egész világon. A Linkedin 2018. évi jelentése szerint kijelentették, hogy az adattudósok munkája évente 45% -os növekedési ütem lesz. Az adattudósnak erős ismeretekkel kell rendelkeznie a Piton programozási nyelv.

 • Átlagos alapfizetés: 130 000 USD+

Szükséges készségek: Python, gépi tanulás, adatbányászat, adattudomány, adatelemzés.

Devops

A Devops mozgalom, módszer és eszközkészletként vált ismertté. Egyes területeken mások vitatják, hogy ez a DevOps céljai szempontjából diszfunkcionális. A DevOps karrierpályának választása nemcsak jövedelmezőbb, hanem az egyik legszemélyesebben örömteli az informatikai szektor sok megfelelő karrierágazata között is..

A 2018-as adatok szerint – valóban nyilvántartásunk szerint – a DevOps mérnök szerepe a harmadik helyen áll az álláslehetőségek száma, a fizetés és a lehetőségek szempontjából. 2019-ben a DevOps a piacon a legkeresettebb tanfolyammá válik, mivel ezek a szerepek fontosak a vállalatok számára, hogy a következő szintre lépjenek. Azok a vállalatok, amelyeknél a DevOps mérnökei vannak a szervezetükben, nagyszerű eredményeket érnek el, összehasonlítva más vállalatokkal.

Ahhoz, hogy sikeres legyen ezen a területen, az egyénnek jól szervezettnek és felkészültnek kell lennie.

 • Átlagos alapfizetés: 80 000 USD+

Szükséges készségek: Szkriptek, biztonság, együttműködés, infrastruktúra-ismeretek és döntéshozatal.

RPA eszközök

Manapság mindenhol bekerül az automatizálás, hogy jobban beszéljünk a sci-fi filmekről, amelyekben a robotok átveszik a világot, és mi élvezzük a drámát. De az automatizálás jelenlegi ütemben minden területen áthat. A gyártás területén a robotok teljesen el vannak foglalva és megszüntették az emberi szükségleteket. Az RPA hatalmas találatával a legtöbb munka kategóriát végrehajtják.

További lehetőségeket láthatunk az RPA Tools számára. Jelenleg az RPA hatalmas kereslettel rendelkezik a piacon, és ez a tökéletes alkalom arra, hogy pályafutását a legfejlettebb technológiára, azaz az RPA-ra válasszák. Az RPA-ban számos szerepe elérhető, például építész, fejlesztő, folyamat-tanácsadó és RPA – VP. Jelenleg az RPA tanácsadónak jelentős igénye van. Az RPA tanácsadón kívül az RPA fejlesztõinek több álláslehetõsége is van.

 • Átlagos alapfizetés: 130 000 USD+

Szükséges készségek: Dot Net, jó bármely olyan automatizálási eszköznél, mint például az automatizálás bárhol, Pega robotika, Kék prizma.

Piton

A Python egyike a gyorsan növekvő és igényesebb programozási nyelveknek 2019-ben. Jelentősen meghaladta a többi programozási nyelvet a közösségi bázis aktív fejlesztője szempontjából. A Python az egyik leggyorsabban használt nyelv a fiatal diplomások számára, akik kezdő szintű állást keresnek.

Python tanúsítás az egyik kívánt készség az egész programozási világban. A Python nyelv egyszerű és könnyen megtanulható, könnyű szintaxisával és befejező funkciójával minimalizálja a fejlesztési időt, és rengeteg könyvtárral rendelkezik, amelyek támogatják a megjelenítést, az adatok elemzését és a manipulációt.

 • Átlagos alapfizetés: 110 000 USD+

Szükséges készségek: Webes keretek, Core python, RESTful API fejlesztése és használata, Python alkalmazás készítése és Jó tervezési készségek.

AWS

2019-ben a felhőalapú számítástechnika az egyik legfejlettebb technológia az egész világon. Az utóbbi években többnyire az összes szintű vállalkozás felhőbe dobja vállalkozásait. A felhőalapú számítástechnikai platformon az Amazon Web Services széles körben népszerű és az Amazon által kínált.

Az AWS portfólió több mint 100 felhőszolgáltatást tartalmaz, kevés az infrastruktúra menedzsment, alkalmazásfejlesztés, adatbázis és biztonság. 2013-ban az AWS elindította az AWS tanúsítást. A globális piacon óriási igény van, az egész világon elfogadott AWS tanúsítás egy globális szabványos tanúsítás, amely átalakítja az Ön felhőalapú számítási készségeit a következő szintre..

AWS tanúsítási ütemterv

Ha karrierjét az AWS felhőben szeretné elindítani, akkor az AWS tanúsítás további előnyt jelent számodra, és elősegíti a munkakör betöltését is..

 • DevOps mérnök
 • Cloud szoftvermérnök
 • AWS Solutions építész
 • AWS SysOps Administrator
 • Működési támogatási mérnök
 • Rendszerintegrátor – Felhő
 • Senior Solutions Architect
 • Senior AWS Cloud Architects

Szükséges készségek: Cloud computing, EC2, S3, RDS, VPC, hálózatépítés, tárolás stb.

 • Átlagos alapfizetés: 90 000 USD+

Mesterséges intelligencia

Az egész világ innovatív képessége miatt mesterséges intelligenciáról beszél. Világszerte a legtöbb társaság az AI-be fektet be, hogy megoldja a bonyolult kérdéseket, és ezzel elérje a kívánt eredményeket. A mesterséges intelligencia hatóköre 60% -kal nő 2019-ben.

A meglévő AI képességek elemzése és az AI létrehozásának felmérése kiváló eredményeket ad az AI bevezetésében. Különböző ágazatokban használták, mint például az oktatás, a pénzügyek, a szállítás és az orvostudomány stb.

Tévhit az a mesterséges intelligencia, hogy el fogja távolítani az emberek által elvégzendő feladatokat, de ha tágabb perspektívába nézzünk, akkor a dolgok teljesen másnak tűnnek. Az AI lények azáltal, hogy megszünteti a nem kreatív és bonyolult munkahelyeket, és olyan munkaköröket hoz létre, ahol emberi intelligenciára és kreativitásra van szükség. Azonban azok a fiatalok, akik robottechnikus, kutató, gépi tanulási mérnök, üzleti intelligencia fejlesztő iránti vágyakozásukra törekszenek. Akkor az AI hasznosabb lesz az Ön számára.

 • Átlagos alapfizetés: 134 000 USD+

Szükséges készségek: olyan népszerű programozási nyelvek ismerete, mint a Java, Python, Lisp, Julia stb. Fizika, matematika és robotika.

Következtetés

A vállalatok elég gyorsan haladnak ahhoz, hogy új, innovatív technológiákat alkalmazzanak és képesek legyenek vállalkozásaikat a következő szintre vinni. Mindezen funkciók szervezeten belüli megvalósításához és végrehajtásához szakemberekre van szükségük, akik rendelkeznek a készségkészlettel ezen feladatok elvégzéséhez. A fent említett munkakörök leginkább azok számára alkalmasak, akik karrierjüket a jövőorientált technológiák terén kívánják kiemelni.

Hogyan tanulhatsz új technológiákat??

Az online tanulási platformnak köszönhetően, mint például Udemy, és Pluralsight, ahol ezer kurzust találhat.

CÍMKÉK:

 • AI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map