Nem gondolja, hogy kihívássá vált a mobil felhasználók figyelmének felkeltése a piacon megjelenő alkalmazások beáramlása közepette?


Mint a negyedik negyed 2019-ig 2,57 millió Android alkalmazás és 1,84 millió alkalmazás van az iOS számára. 2018-ban a mobil alkalmazások letöltéséből, a hirdetésből és az alkalmazáson belüli vásárlásokból származó összes bevétel 365,2 milliárd dollár volt. 2023-ban ez a szám várhatóan eléri a 935,2 dollárt, ami jelzi a jelentős, csaknem 2,7-szeres ugrást.

De figyelembe véve, hogyan haladta meg a mobil internet penetrációja fél a világ népességének száma, ez a statisztika egyáltalán nem meglepő.

A fogyasztók továbbra is letöltik a mobilalkalmazásokat, annak ellenére, hogy a 30 napos utáni globális eltávolítási arány meghaladja a 30% -ot 28%.

11-félelmetes-ios-források, hogy a-can-make-you-a-jobb-app-fejlesztő-statista

Ez azt mutatja, hogy noha a mobil alkalmazások népszerűek, nem elegendő csak elindítani őket. Ehelyett az alkalmazás sikere attól függ, hogy fejlesztették, forgalmazták és frissítették-e. És ebben a cikkben az iOS alkalmazások fejlesztésére összpontosítunk.

Az iOS-alkalmazások elkészítik a süteményt

Az iOS-ről szólva az Apple Store a világ második vezető mobilalkalmazás-áruháza, amely 2020 végéig 5 millió alkalmazást fog tartalmazni – beleértve az iPhone-t és az iPad-et is. Ezen kívül az elmúlt évben az Apple App Store volt a 1. hely a világon. az Egyesült Államokban 3X több eladás, mint a Google Playen.

11-félelmetes-ios-források, hogy a-can-make-you-a-jobb-app-fejlesztő-érzékelő torony

Amióta a technológiai óriás nyitotta meg App Store áruházának ajtóit, az egész világon a fejlesztők száma megnövekedett ezen a jövedelmező lehetőségnél..

Alapján PayScale, Az öt év tapasztalattal rendelkező iOS fejlesztők 2020-tól átlagosan 100 ezer dollárt keresnek az Egyesült Államokban. Míg az Egyesült Királyságban 36 000 fontot keresnek. Indiában a frissítő átlagos fizetése 6,56 000 INR.

A számok azt bizonyítják, hogy az alkalmazásfejlesztés magas fizetésű lehetőségeket eredményezhet – bárhol a világon. Tehát, ha Ön fejlesztő, aki előrelépést szeretne kapni egy iOS mobilalkalmazás fejlesztésében vagy magasabb szintű ismeretek fejlesztésében, ezek az iOS alkalmazásfejlesztési erőforrások nem fognak csalódást okozni.

Apple fejlesztő

Digitális erőforrás

Ha gyorsan meg akarja tanulni az iOS fejlesztésének kötelező elemeit Fejlesztő alkalmas az Ön számára. Ahogy a neve is sugallja, ez egy digitális tanulmányi forrás, amelyet maga az Apple kínál. A fejlesztői tanulási tartalmak az iOS fejlesztése, az Xcode, Swift, a programozási útmutatók és az előadások körül mozognak.

11-félelmetes-ios-források, hogy a-can-make-you-a-jobb-app-fejlesztő-1

Gyorsan kattinthat a linkeken és megtalálhat forrásokat az egyes Apple platformokon, például MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch és Apple TV. Ezenkívül az erőforrás útvonalakat nyit meg az Apple más fejlesztőivel való kapcsolattartáshoz és az ismeretek cseréjéhez.

iOS fejlesztés az Objective-C segítségével

Online bemutató

Ez egy fizetett tanulás oktatói tervezte a Treehouse, egy olyan platform, amely online technológiai oktatást kínál. Az iOS fejlesztése az Objective-C-vel egy kezdő-végig tartó pályarendszer, amely lehetővé teszi az egyik szakaszról a másikra történő előrelépést, további tanulási erőforrások hozzáadásával a fejlődés során.

Az oktatóanyag kisebb, az Objective-C alapokról, az Objektum-orientált Objective-C-ről, az iPhone alkalmazás fejlesztéséről az Objective-C-hez és más tárgyakból álló kisebb tanfolyamokból áll – mindegyik több órás. Az oktatóanyag megismerteti Önt az Apple termékek nyelvével és felhasználói felületével.

Lynda

Online bemutató

A LinkedIn Lynda.com egy népszerű online tanulási platform. A kurzusok kimerítő listáját kínálja iOS alkalmazásfejlesztés. Bármelyiket kiválaszthatja – szaktudásától függően -, és saját tempójában megtanulhatja a könnyen elsajátítható video előadásokat.

Az alkalmazások fejlesztésén, hibakeresésén és telepítésén kívül a Objective-C-en fedezze fel a tervezési mintákat, a kódolási irányelveket és az alkalmazásfejlesztéssel kapcsolatos alapvető fogalmakat, például a forgatókönyvet, a modell nézet-vezérlőt és a delegálást.

11-félelmetes-ios-források, hogy a-can-make-you-a-jobb-app-fejlesztő-2

Ezen felül néhány Lynda.com tanfolyam ellenőrző listát kínál az alkalmazás sikeres benyújtásához az App Store-ban. A platformon lévő egyes tanfolyamok ára változó, így kiválaszthatja azokat, amelyek jobban szerepelnek.

Verem túlcsordulása

Online közösség

Nem egy bemutatóhely, de kiváló forrás az iOS-alkalmazások fejlesztésének megtanulására, ha csak kezdő. Verem túlcsordulása több mint egy Q funkció & Egy általában a programozásra összpontosító közösség, amely lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt más fejlesztőkkel.

Még böngészhet a kódmegoldásokon és a kódrészleteken a rendszeres programozási problémák megoldása érdekében. Ha van egy adott problémája, és nem találja meg azonnal a válaszát az oktatóprogramokban, akkor a verem túlcsordulása van a webhely.

Alkalmazások fejlesztése iOS számára

Apple Podcast tanfolyam

Az ingyenes videó tanfolyamot a Stanford School of Engineering tervezte, és Paul Hegarty vezette. Elérhető megtekintés az Apple Podcast-on, a tanfolyam óriási értéket kínál azoknak a fejlesztőknek, akik az Apple termékekhez készült alkalmazások létrehozásának alapjairól indulnak.

11-félelmetes-ios-források, hogy a-can-make-you-a-jobb-app-fejlesztő-3

Megtanulja, hogyan kell használni az iPhone API-kat és eszközöket, beleértve az Interface Builder-et és a Instruments-t és az Xcode-t, kezelni az alkalmazás memóriáját, megtervezni a felhasználói felületet multi-touch technológiákkal, és objektum-orientált kialakítást létrehozni modell-nézet-vezérlő minta használatával.

Sőt, könnyedén böngészhet videókon és előadások diáin, hogy saját tempójában tanulhasson.

Geeky Lemon Xcode útmutatók

Apple Podcast tanfolyam

Geeky Lemon kiváló fizetésű forrás megtanulni iPhone, iPad, iPod, Apple Watch és Apple TV készítését. Az Xcode útmutatók végigvezetnek minden lépésben, és megtanítják, milyen egyszerű a kódok másolása / beillesztése.

Mindent tartalmaznak, amit tudnia kell a projektek létrehozásától, a szükséges kódolástól, a vizuális fejlesztéstől és még sok minden mástól. Az oktatóanyagok alaposak és könnyen követhetők az Xcode legfrissebb verzióinak felhasználásával.

11-félelmetes-ios-források, hogy a-can-make-you-a-jobb-app-fejlesztő-4

Fedezze fel a kurzusok teljes skáláját itt.

Ray Wenderlich Blog

Online közösség

Ez blog egy több mint 3000 kiváló minőségű online oktatóanyagból álló készlet, amely segít az újszülötteknek az iOS fejlesztésének gyors megtanulásában. Találhat tanfolyamokat az iOS, az alkalmazásfejlesztés és más feltörekvő technológiákkal kapcsolatos legnehezebb témákról, amelyeket világosan ismertetnek.

A videóktól és a podcastoktól kezdve az írásbeli tartalomig – mindenki megtalál mindenki számára a Ray Wenderlich Blogban. Van egy fórum is a tanulók számára, ahol megvitathatják az iPhone fejlesztését, megoldhatják az alkalmazásfejlesztéssel kapcsolatos esetleges problémáikat, és kapcsolatba léphetnek diákokkal és szakértőkkel.

iOS 11 & Swift fejlesztői tanfolyam

Udemy tanfolyam

Nem számít, ha Ön kezdő, programozó vagy fejlesztő-e, ez a 34 órás szigorú Udemy tanfolyam az iOS alkalmazásfejlesztésén. 250 online előadásból álló teljes eszközkészlet mindenkinek, aki olyan alkalmazásokat tervez, mint például iOS 11, ARKit, Depth Photo API és Swift 4..

11-félelmetes-ios-források, hogy a-can-make-you-a-jobb-app-fejlesztő-6

A tanfolyam az Xcode9 és a Swift 4 alapjaival foglalkozik, majd továbbvilágítja a fejlett iOS funkciókat, és megtanítja a népszerű interaktív alkalmazások, például az Instagram, a Tinder, az Uber és a Snapchat, klónozására is..

Minden előadás végén kihívást jelent a tanulók. Bármelyik iOS 11 használatának hatékony stratégiáját tanítják a kurzuson, az gyorsan beépíthető a valós projektekbe. Nem kell fizetett szoftvert telepíteni. A kódolást az XCode9-en tanítják, amely ingyenes.

iOS 11 alapjai

PluralSight tanfolyam

A PluralSight szoftverek fejlesztőjeként gyakran Netflix néven is ismert, több mint 5000 tanfolyamot tart az iOS alkalmazásfejlesztéséről. Az egyik népszerűbbet hívják iOS 11 alapjai, amely elkészíti és futtatja a Swift 4 és Xcode 9 rendszereket, hogy iOS 11 alkalmazásokat készítsen adaptív felhasználói felületekkel.

Az iOS-projektek és az alkalmazások építőelemeinek kezelésétől a navigációs lehetőségek megértéséig a tanfolyam az iOS-architektúra legújabb bevált gyakorlatait ismerteti. A kurzusra 299 dollárral lehet belépni.

Ha azonban nem hajlandó előzetesen befektetni, iratkozzon fel a 10 napos próbaverzióra, és ingyenesen nézze meg a 200 órás tartalmat.

A hiányzó kézikönyv

olcsó kiadás

Ha elsajátította az iOS platformot, és ismeri a Swiftet, mint a kezed hátulja, ezt a könyvet segít elkészíteni az alkalmazást az App Store-ba. Igen, a megfelelő kódolás elengedhetetlen elem egy alkalmazás fejlesztéséhez. Ez azonban nem az.

11-félelmetes-ios-források, hogy a-can-make-you-a-jobb-app-fejlesztő-5

Az App Store-ba történő benyújtás előtt meg kell értenie a márkanevet és a kialakítást, a célközönséget és az alkalmazás elindításának alapjait. Ha komolyan veszi egy alkalmazás kiadását, ez a könyv olyan dolgokkal tölt be minket, amelyeket nem gondolt volna róla, hogy tudnod kell.

Kakaó tervezési minták

olcsó kiadás

2009-ben tette közzé, A könyv továbbra is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy rengeteg információval rendelkezik az iOS-fejlesztők számára, különösen a macOS-on dolgozók számára. A Cocoa Design Patterns azonban nem egy könyv amatőrök számára.

Az első a Model-View-Controller mintázat fejezetével kezdődik, és onnan felveszi a tempót. Ne várja el, hogy minden technikával kitölti magát. De ha van tapasztalata az iOS programozásával kapcsolatban, ez a könyv segít továbbfejleszteni készségeit olyan módon, amellyel még nem gondolta volna.

Csomagolás fel

Az, hogy képes kifejleszteni egy alkalmazást, és azt közzé lehet tenni az Apple áruházban, valóban kifizetődő. Ezért nem számít, hogy Ön kezdő vagy tapasztalt iOS-alkalmazásfejlesztő. Ha van egy ötleted, és valósággá akarod váltani, fejlessze ismereteit ezekkel a kurzusokkal.

Sőt, műszaki ismereteitek mindig versenyelőnyt jelentenek a piacon. Ezért ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és folytassa a tanulást. És ha nem tudja eldönteni a kurzust, vegye fel a kapcsolatot egy iOS alkalmazás szakértőjével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me