10 cele mai bune API de date de zbor pentru aplicația ta uimitoare

Dacă ați căutat cea mai bună API pentru date de zbor sau aviație pentru următoarea aplicație, atunci ați ajuns la locul potrivit.


A fost o perioadă în care companiile de turism au fost nevoite să-și construiască aplicația de la zero, ceea ce avea nevoie de mulți bani și timp. Astăzi, avem date de zbor și alte API-uri cu soluții de călătorie care pot colecta și prelucra datele furnizate de sistemele CRM. Vă permite să vă conectați perfect la aceste date fără a vă încurca cu alte codări suplimentare.

Puteți achiziționa licența imediat și puteți începe să o utilizați pe aplicațiile dvs. Acest articol vă va arăta unele dintre cele mai bune API-uri de date de zbor din jur.

Înainte de a continua să le enumerez, iată cum utilizarea API-urilor vă poate ajuta afacerea.

O gamă largă de opțiuni

Dacă optezi pentru a utiliza API pentru a-ți construi aplicația de călătorie, îți deschizi căile către mai multe oportunități, cum ar fi rezervarea călătoriilor, urmărirea zborurilor și căutarea zborului, mai degrabă decât să creezi doar una sau două dintre acestea. API-urile vă oferă mult mai multe funcții într-un singur acoperiș.

Cost-eficiente

Probabil că știți deja acest lucru, dar merită menționat din nou – API-urile vă pot economisi în mod ridicol o mulțime de bani, oferind totodată mai multe funcționalități. Cele mai multe API-uri vin la pachet cu o mulțime de funcții pentru un singur preț accesibil.

Automatizare

Utilizarea API-urilor înseamnă automatizarea întregului set de sarcini, fără a te baza pe oameni. În schimb, reduce costurile, timpul și efortul masiv. Este o abordare rapidă pentru a finaliza sarcina cu resurse minime.

Aviationstack

Cu peste 250 de țări și 13.000 de companii aeriene, Aviationstack oferă starea de zbor exactă și în timp real a aviației globale. Este de încredere de peste 5.000 de companii, în mare parte datorită serviciului lor bazat pe API. Obțineți acces la date precum:

 • Zboruri istorice
 • orarele
 • Rute aeriene
 • Aeroporturi
 • Aeronave
 • Cercetarea orașului
 • Cercetarea țării
 • Cercetarea impozitelor aeriene

Cu infrastructura lor robustă, puteți face milioane de solicitări pe minut fără probleme. Pentru planul lor gratuit, primiți până la 500 de solicitări / lună gratuit și puteți actualiza oricând planurile plătite începând cu doar 29,99 USD / lună.

FlightAware

lui FlightAware API-urile acceptă fiecare limbaj de programare, astfel încât să puteți fi sigur că va funcționa cu opțiunea preferată. Au două API-uri diferite de date de zbor:

 1. FlightXML
 2. FireAhion FlightAware

FlightXML este o API bazată pe interogări care este responsabilă pentru colectarea datelor de urmărire a zborurilor în timp real și seturi de date istorice recente. Eu aș spune că este destul de potrivit dacă nevoile dvs. nu sunt atât de mari.

Pe de altă parte, FlightAware Firehose este transmis în direct flux de date JSON prin TCP cu SSL / TLS. Este foarte recomandat pentru soluții de date uriașe. Oferă poziții de suprafață și rapoarte meteorologice ale aeronavelor, pe care FlightXML nu le are.

Dar ambele sunt foarte diferite și totul se reduce la cerințele tale. Puteți încerca eșantionul lor înainte de a cumpăra.

Cer deschis

Este în joc din 2013, Cer deschis este o altă opțiune fiabilă pentru încorporarea API-ului de date de zbor în sistemul dvs. Poate capta date în direct și parțial istorice. De asemenea, poate fi folosit cu orice limbă care merge bine cu API-urile REST bazate pe JSON.

Acesta este complet gratuit și open-source.

Statistici de zbor Cirium

Statistici de zbor Cirium oferă o mulțime de API-uri de date de zbor diferite, care vă pot ajuta să faceți din aplicații un centru de forță atunci când vine vorba de a oferi o experiență excelentă de călătorie.

API-ul „Flex” include aceste servicii:

 • Starea zborului și urmărirea
 • Starea zborului istoric
 • Programa
 • Conexiuni
 • Linii aeriene
 • Aeroporturi
 • Caracteristici de zbor
 • Vreme

De asemenea, au introdus recent noul set de API numit Aircraft & Flote care aruncă detalii extinse despre anumite avioane.

Trawex

Flexibil, scalabil și ușor de integrat, lui Trawex un set de API-uri de călătorie vă poate ajuta să vă construiți următorul site web sau aplicația de călătorie cu ușurință Odată ce încorporați API-ul lor în sistemul dvs., puteți oferi câteva oferte de imbatabil zboruri pentru clienți.

Indiferent dacă integrezi API-ul într-o aplicație nouă sau una care funcționează deja, procesul este garantat. Puteți solicita o demonstrație și vă puteți vedea singur.

Flightslogic

Flightslogic este una dintre cele mai importante platforme de zboruri globale, datorită ofertei sale vaste și serviciului valoros. Are peste 700 de companii aeriene, 200+ LCC, 180+ țări și peste 1000 de clienți fericiți. Cred cu adevărat că aceasta este o opțiune excelentă, deoarece au primit premiul „Cel mai bun API de zbor din 2019”. În mod literal nu este necesară altă validare.

Sistemul lor de rezervare are cele mai bune tarife la tarifele de zbor și sunt sigur că veți dori să le oferiți clienților dvs..

OAG Date privind starea zborului

Cu date de zbor precise și fiabile, care sunt în timp real, Datele de stare de zbor ale OAG poate literalmente „salva ziua”. Alertele lor sunt super rapide și la timp, ceea ce va menține clienții în sincronizare cu zborurile lor.

Cu utilizarea API-ului lor, puteți furniza clienților dvs. o varietate de informații, cum ar fi:

 • Întârzieri de zbor, anulări și modificări
 • Vremea curentă și prognoza
 • Date istorice de zbor

Există mult mai multe lucruri și puteți încerca solicitând o demonstrație gratuită.

Aviation Edge

Colectează date din sute de surse de încredere diferite, cum ar fi autoritățile oficiale, companiile aeriene și aeroporturile, Aviation Edge este excelent când vine vorba de precizie. Au aproximativ șase API-uri de zbor diferite, care sunt:

 • Urmăritor de zbor
 • Programul aeroportului
 • Rute aeriene
 • Aeroporturi din apropiere
 • Complet automat pentru numele aeroporturilor și orașelor
 • Baze de date aeronautice

Puteți utiliza API-ul lor gratuit sau puteți încerca un eșantion din prima.

API-uri Skyscanner Travel

Indiferent dacă construiți o aplicație sau un site web, API-urile de călătorie ale Skyscanner vă poate conecta direct la datele precise de zbor de care aveți nevoie pentru a oferi clienților dvs. o experiență de neegalat. De la cele mai bune oferte la zboruri, hoteluri până la închirieri auto.

Iată câteva dintre caracteristicile strălucitoare ale acestei API:

 • Căutare avansată care poate înțelege chiar interogări cu formă lungă
 • Diverse formate geo
 • Transmiterea în timp real a prețurilor
 • Format RESTful API cu răspunsuri JSON și XML disponibile

Le puteți contacta direct pentru a solicita accesul.

AeroDataBox

Gestionat prin intermediul platformei RapidAPI, AeroDataBox oferă o gamă largă de API-uri de călătorie care pot fi ușor integrate în aplicațiile dvs. Fiecare dintre ele are caracteristici diferite și unice și merită să le verifici.

Calitatea datelor AeroDataBox s-ar putea să nu fie cea mai bună și precisă uneori, deoarece oferă date foarte limitate în comparație cu cele mari. Totuși, asta nu le face mai puțin utile. Dacă intenționați să construiți o mică aplicație pentru aviație, atunci puteți să o alegeți cu siguranță.

Concluzie

Sper cu utilizarea API-ului de date de zbor; puteți să vă construiți propria aplicație de călătorie fără a fi necesar să porniți de la zero și să scoateți o sumă imensă de bani.

ETICHETE:

 • API-ul

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map