11 cei mai buni clienți de e-mail pentru Windows și macOS

E-mailurile sunt un lucru uriaș în afaceri, precum și în general.


Ne ajută să comunicăm și să continuăm lucrurile, fie că este vorba de un plan, un ton, o discuție importantă sau aproape orice. Este distractiv și jocuri până când numărul de e-mailuri de afaceri începe să crească și vă este dificil să îl gestionați din mai multe locuri.

Este destul de normal să avem mai multe adrese de e-mail în scopuri diferite, dar dezavantajul este foarte clar. Este doar un obstacol și face lucrurile dificile doar pentru tine și pentru afacerea ta.

Din fericire, există o soluție de rezolvare pentru acest lucru și este folosind software-ul clientului de e-mail. Ceea ce face este, aduce toate e-mailurile dvs. într-o singură interfață, dar cu o organizare adecvată. Puteți primi, compune și trimite e-mailuri de adrese configurate cu ușurință.

Înainte de a continua să enumăr cei mai buni clienți de e-mail, iată câteva avantaje importante ale acestuia, care merită menționate.

Economisește o tonă de timp

Întrucât toate e-mailurile dvs. ajung într-o singură interfață desktop, puteți economisi o grămadă de timp neînregistrându-vă în conturi diferite. Tot ce faceți este doar să deschideți software-ul, iar acolo aveți toate e-mailurile pregătite pentru dvs. Acesta este un salvator uriaș pentru persoanele care nu au deja mult timp în rutina lor de zi cu zi.

Crește productivitatea

Faptul că toate e-mailurile dvs. vor fi organizate și plasate în secțiunile corecte este suficient pentru a declanșa un flux de niveluri de productivitate. Nu mai trebuie să le etichetați separat sau să setați categorii pentru ele. Software-ul face toate acestea pentru dvs., împărțit la diferite adrese de e-mail.

Lucrați offline

Există momente în care pur și simplu nu putem avea acces la internet și nu ne putem deschide emailurile. În aceste cazuri, un client de e-mail ia avantajul, deoarece toate e-mailurile primite sunt salvate pe hard disk-ul sistemului dvs., ceea ce face ușor accesarea acestora oricând.

Menține backup la îndemână

Majoritatea clienților de e-mail vor face copii de rezervă pentru toate datele, astfel încât dacă ceva nu merge bine cu furnizorul dvs. de adrese de e-mail, aveți în continuare e-mailuri cu dvs..

Obținerea blocării sau pierderea accesului la conturile de e-mail se poate dovedi a fi o pierdere uriașă, dar, din fericire, avem clienți de e-mail care rezolvă cumva această problemă.

Cu toate acestea, să trecem pe listă.

Client eM

Cu o interfață ușor de utilizat, Client eM oferă mai mult decât doar gestionarea e-mailurilor. Puteți utiliza funcția de calendar, sarcini, chat și chiar contacte. În plus, puteți:

 • Utilizați criptarea PGP
 • Permiteți backup-uri automate în fundal.
 • Setați avatare pentru fiecare contact
 • Încorporați tabele personalizabile
 • Imagini potrivite automat atunci când le introduceți în e-mailuri
 • Setați răspunsuri automate pentru a anunța oamenii că nu veți mai putea răspunde

Există mult mai mult pentru aceasta, motiv pentru care este încredut de mii de clienți. Puteți descărca și utiliza acest client de e-mail pe Windows și Mac.

Mailbird

După ce a câștigat mai multe premii de-a lungul anilor, Mailbird trăiește la nivelul așteptărilor cu setul său mare de caracteristici. Este disponibil pentru Windows și face o treabă uimitoare prin sincronizarea tuturor e-mailurilor și permițându-vă să vă integrați cu numeroase aplicații terțe.

Puteți economisi o cantitate masivă de timp gestionând mai multe conturi de e-mail dintr-un singur loc. În afară de asta, puteți personaliza aspectul acestuia în funcție de nevoile dvs. și vă puteți bucura de asistență atentă pentru clienți.

Thunderbird

Complet gratuit și open-source, Thunderbird combină puterea de viteză, confidențialitate și ușurință în funcțiile lor. Este securizat cu diferite funcții, cum ar fi să nu urmăriți și să blocați conținutul de la distanță pentru a asigura siguranța și confidențialitatea. În afară de asta, puteți personaliza aspectul și puteți adăuga diverse extensii și teme pentru a-l îmbunătăți în continuare.

Puteți utiliza instrumente de căutare, bara de instrumente de filtrare rapidă și e-mailuri cu fila la fel cum ați face în orice browser. Acest lucru face atât de ușor să vă accesați e-mailurile fără să pierdeți timp. Are diverse alte caracteristici pentru organizarea și păstrarea lucrurilor securizate.

Zimbra Desktop

Disponibil pentru Windows, Mac și Linux, Zimbra Desktop vă oferă acces online și offline la e-mailurile dvs. dintr-un panou. Puteți sincroniza datele de e-mail, contactele și datele din calendar între căsuțele poștale din cloud și hard disk.

Iată câteva alte caracteristici principale:

 • Acceptă Zimbra și furnizorii de conturi de e-mail terți
 • Trageți și fixați mini calendarul
 • Panou de citire util în lateral pentru un acces mai simplu la e-mail
 • Colecția de instrumente de colaborare de la terți, precum sarcini și servietă

Există, de asemenea, un filtru de căutare avansat pentru a extrage fiecare informație pe care o căutați.

Poștă Canary

Lăudat foarte mult de The Next Web, Poștă Canary are echilibrul perfect dintre caracteristicile avansate, securitatea strânsă și designul elegant. Puteți asista la criptarea end-to-end și vă puteți asigura că confidențialitatea dvs. nu va fi niciodată de vânzare.

Este rapid, respectă GDPR și funcționează bine pe mai multe dispozitive. De acum, puteți utiliza Canary Mail pe Mac, iPad, iPhone și Watch, dar este de așteptat să înceapă și suportarea dispozitivelor Android. Mergeți mai departe și încercați-le gratuit pentru a experimenta o multitudine de caracteristici deosebite.

Suite Boxy

O aplicație dedicată utilizatorilor Gmail de pe un Mac, Suite Boxy vă oferă controlul complet asupra contului dvs. de e-mail. Puteți transforma perfect e-mailurile și calendarul pentru a-l face mai organizat și a pune lucrurile care sunt prioritare.

Puteți comuta între diferite conturi, utilizați comenzi rapide pentru Mac și Gmail și vă puteți integra cu o mulțime de aplicații terțe. Nu numai asta, dar puteți evidenția, de asemenea, ședințele viitoare din calendar și veți fi anunțați imediat când va veni momentul.

Practic, acest client de e-mail stinge potențialul maxim din funcția dvs. de e-mail și calendar din contul dvs. Gmail.

Tempo

Tempo vă ajută să vă declanșați conturile de e-mail, sortându-le după cele mai importante și cel mai puțin importante, astfel încât să lucrați întotdeauna la lucruri care necesită atenție imediată. De asemenea, vă economisește zilnic o sumă imensă de timp, deoarece vă permite să vă dezabonați de la listele de mail neimportante cu un singur clic.

În afară de aceasta, are un „mod focalizare” genial care creează o interfață simplă cu ecran complet prin eliminarea elementelor care distrag atenția.

Poți fi sigur. Tempo are mare grijă de securitate și confidențialitate, păstrându-ți doar informațiile sensibile. De acum, puteți descărca și utiliza acest client de e-mail doar pe Mac.

Scânteie

Vă puteți bucura de un mediu de e-mail fără distracții Scânteie. Vă ajută să curățați și să sortați e-mailurile în funcție de nevoile dvs. Acesta fixează e-mailuri importante în partea de sus și vă permite să le arhivați pe cele care nu contează.

Puteți, de asemenea, să vă reuniți echipa și să colaborați la un nivel cu totul nou. Iată câteva dintre principalele caracteristici ale Spark:

 • GDPR compatibil
 • Criptarea datelor și securizată prin Google cloud
 • Amânați e-mailurile
 • Căutare profundă pentru a găsi informații importante
 • Calendar încorporat
 • Setați mementouri de urmărire
 • Setați răspunsuri rapide pentru a economisi timp
 • Creați semnături profesionale de e-mail
 • Integrați-vă cu o grămadă de aplicații

Există atât de multe lucruri, așa că aș recomanda să încercați acest lucru. Este gratuit pentru uz personal, dar are planuri premium în cazul în care doriți colaborare. Puteți utiliza Spark pe Mac, IOS și Android.

poștă aeriană

Un client de e-mail cu viteză rapidă fulger, poștă aeriană vă permite să vă personalizați conturile de e-mail și să creați acțiuni pentru a rămâne cu o cutie poștală productivă. De asemenea, vă puteți integra cu aplicațiile preferate și vă puteți sincroniza datele pe toate dispozitivele Apple.

Are câteva caracteristici impresionante, cum ar fi o opțiune cu mai multe conturi, modul de confidențialitate, evidențiază e-mailuri importante și e-mailuri de amânare pentru a fi analizate mai târziu. În afară de asta, puteți activa modul întunecat, puteți seta acțiuni personalizate de glisare și puteți utiliza șabloane de e-mail.

Airmail acceptă peste 30 de limbi diferite și diverse comenzi rapide de la Siri.

Mailspring

Cu o grămadă de aspect și teme diferite pentru a vă potrivi starea de spirit, Mailspring vă poate ajuta să vă creșteți productivitatea și să vă îmbunătățiți mult în gestionarea e-mailurilor. Interfața super curată și ușor de utilizat va completa complet sarcinile zilnice.

Merită să vorbim și despre aceste caracteristici esențiale:

 • Opțiune cu mai multe conturi
 • Inbox unified
 • Atingere și suport pentru gesturi
 • Comenzi rapide avansate
 • Căutare profundă
 • Posibilitatea de a anula trimiterea
 • Activați chitanțele de citire și urmărirea linkurilor
 • Nouă limbi diferite acceptă

Mailspring are un plan gratuit și, de asemenea, plătit, care cu siguranță merită verificat. Îl puteți descărca pentru Mac, Linux și Windows.

hiri

Creat pentru ecosistemul de e-mail Microsoft, hiri vă permite să vă gestionați e-mailurile, sarcinile, calendarul și persoanele de contact. Puteți rămâne în fruntea zilei dvs. setând memento-uri, declanșați-vă e-mailurile, gestionați lista de sarcini și creați linii de subiect mai bune

Acest client de e-mail vă ajută să vă concentrați asupra a ceea ce este important și să profitați la maximum de timpul dvs. de ecran. Hiri este disponibil pentru Windows în acest moment și puteți începe să utilizați proba lor gratuită de 7 zile.

Concluzie

Clienții de e-mail de mai sus vă pot facilita viața și viața generală. V-aș recomanda să mergeți cu unul potrivit astăzi dacă doriți să rămâneți organizat și productiv. ��

ETICHETE:

 • MacOS

 • ferestre

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map