12 cea mai bună soluție API de geocodare și hărți pentru aplicațiile dvs.

În zilele noastre, a devenit o normă să utilizăm hărți pe smartphone-urile noastre.


Toată lumea face și ar trebui, întrucât ne îndrumă spre destinația noastră, fără a eșua. Și pentru că știm că hărțile sunt utilizate pe scară largă, este doar o decizie înțeleaptă să construim o aplicație proprie.

Totuși, construirea de la zero a unei aplicații de geocodare / hartă se poate dovedi a fi consumatoare de timp și mult mai scumpă. În acest caz, utilizarea API este o soluție excelentă.

De fapt, majoritatea aplicațiilor pe care le vedeți rulează pe API-ul în sine, astfel încât nu există niciun motiv pentru care să nu îl utilizați și pe acesta. În acest articol, veți descoperi cea mai bună API pentru geocodare și hărți pentru a vă construi aplicațiile cu ușurință.

Dar, mai întâi, haideți să avem corect elementele de bază.

Ce este Geocodarea?

Geocodarea este ceva pe care îl folosim tot timpul, chiar și atunci când accesăm Google Maps sau alte servicii de mapare.

Pentru a spune cât de simplu pot – atunci când deschidem aplicația Map, tastăm destinația pe bara de căutare și se întoarce cu o reprezentare grafică a locației marcate cu un steag. Acest proces se numește Geocodare. Indiferent dacă introduceți o adresă reală sau pur și simplu numele străzii sau localității, Geocodarea poate recunoaște toate acestea.

Beneficiile utilizării API pentru a-ți crea aplicația

Buget-friendly

Este un fapt universal că construirea unei aplicații de la zero este mult mai scumpă decât integrarea API. API-urile vă pot economisi în mod ridicol și pe termen lung, deoarece elimină nevoia de a angaja diferiți dezvoltatori pentru a asambla fiecare caracteristică separat. API-urile sunt pre-construite cu toate funcționalitățile.

Executarea mai rapidă a cererii de construcție

Cu utilizarea API-urilor, vă puteți configura rapid cu aplicația dvs. până la un punct în care puteți începe să o oferiți clienților dvs. Majoritatea API-urilor sunt rapide și ușor de integrat. Pe de altă parte, construirea unei aplicații de la zero ar dura mult timp.

Adaptați-vă la modificări

Totul are nevoie de modificări și actualizări în mod regulat și același lucru este cazul aplicațiilor de hartă. Pentru a rămâne relevant, va trebui să fiți la curent cu modificările necesare. Atunci când utilizați API-uri pentru a vă asambla aplicațiile, nu trebuie să vă faceți griji pentru modificările necesare, deoarece toate acestea sunt îngrijite de furnizorul API.

Platforma Google Maps

Banuiesc ca stii deja de ce Platforma Google Maps este listat deasupra aici. Este o companie cu care aproape toată lumea este familiarizată și care este o modalitate mai bună de a-ți construi aplicația decât asta. Această soluție este bine construită cu date fiabile din peste 200 de țări și teritorii.

Aceștia acordă multă atenție exactității, motiv pentru care au peste 25 de milioane de actualizări zilnic. Cu greu poți greși cu asta.

Produsele lor includ:

 • Hărți
 • Rutele
 • Locuri

Puteți integra cu ușurință fiecare dintre aceste produse în sistemul dvs..

PositionStack

Cu geocodare înainte și la fel de inversă, Positionstack se bazează pe API REST care poate fi o piesă excelentă pentru aplicația dvs. Are peste 2 miliarde de adrese acoperite în întreaga lume, ceea ce spune multe despre această API.

Are:

 • Geocodare în timp real
 • Date la nivel mondial
 • Actualizări frecvente zilnic

Puteți trimite până la 10.000 de solicitări de geocodare în fiecare zi gratuit, după care planurile premium încep la doar 9,99 USD / lună.

Aici

Aici are o gamă largă de API-uri GPS strălucitoare, cu date bogate despre locații, care pot facilita viața clienților dvs. Colectează date din peste 200 de țări și este actualizată în fiecare zi. Nu mai vorbim, este extrem de precis și detaliat.

Geocodarea lor este super precisă, care cuprinde peste 300 de milioane de adrese din 65 de țări diferite. Vă recomand cu mare drag să dați testului acesta.

OpenCage Geocoder

O API care poate converti perfect coordonatele în și din locuri, OpenCage Geocoder este o altă opțiune excelentă care este ușor de integrat și de acoperit la nivel mondial.

Acesta trece prin zeci de milioane de solicitări pe zi, cu o durată de funcționare de 100% în majoritatea cazurilor. Acesta este actualizat de peste 3 milioane de ori în fiecare zi și, cel mai bine, este accesibil. Planurile de prețuri încep de la doar 50 USD / lună, dar înainte de asta, puteți folosi și proba gratuită.

Mapbox

Cu date clare despre locație și instrumente avansate pentru dezvoltatori, Mapbox este aici pentru a schimba modul în care oamenii navighează literal. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei hărți uimitoare care să se integreze în site-ul dvs. web sau să dezvoltați o aplicație completă din ea, v-au acoperit.

Cu API-ul lor, puteți:

 • Utilizați datele puternice ale Mapbox
 • Personalizați harta la cerințele dvs.
 • Încărcați sau chiar creați date personalizate
 • Integrați geocodarea, direcțiile, analiza spațială și altele
 • Activați eșalonarea navigației cu realitate augmentată

Există mult mai multe lucruri care pot fi descoperite numai după ce a fost încercat. Puteți contacta direct cu ei pentru a primi accesul dvs..

Dezvoltator Mapquest

Cu o rețea de peste 34.000 de dezvoltatori și antreprenori care își folosesc API-ul uimitor, Dezvoltator Mapquest probabil că aveți tot ceea ce căutați. Este plin de servicii web diferite, cum ar fi:

 • Cartografierea
 • geocodificării
 • Directii
 • Căutare
 • Harta statică
 • Trafic

Puteți vedea instrumentele lor în acțiune și chiar puteți obține cheia API gratuită pentru 15.000 de tranzacții pe lună.

LocationIQ

O soluție foarte accesibilă și scalabilă pentru geocodare și hărți, LocationIQ este la fel de inteligent ca numele. Acesta achiziționează date dintr-o mulțime de surse diferite, cum ar fi OpenStreetMap și Open Addresses. Și mare lucru este că funcționează la nivel mondial.

Este de încredere de companii precum Samsung, Amazon, Uber și Universitatea Harvard. Puteți utiliza această API gratuit pentru maximum 10.000 de solicitări pe zi.

TomTom

Cu hărți în timp real și date despre trafic, TomTom vine cu câteva funcții imbatabile care fac acoperire la nivel mondial. De la hărți, direcții și trafic la locuri, urmărire și SDK-uri, această soluție este încărcată pentru nevoile dvs..

Înainte de a integra API-ul, vi se vor oferi o mulțime de eșantioane de cod, tutoriale și seturi de instrumente pentru a vă asigura că procesul va merge cât mai bine. Ce bine e asta!

Geoapify

Geoapify vă poate ajuta să construiți o hartă personalizată fără codificare sau o soluție de informații despre locație, cu cea mai mare ușurință. Puteți alege un design de hartă și chiar să-l personalizați pentru a se potrivi cu marca dvs. Toate hărțile lor sunt găzduite pe cloud și actualizate în fiecare zi.

Cu utilizarea documentației API și a locului de joacă, lucrurile devin mult mai simple pentru tine.

Pitney Bowes

Cu Pitney Bowes, puteți alege dintr-o bibliotecă masivă de API-uri de informații despre locație care cuprinde diverse „Geos” destinate scopurilor diferite. Unii dintre ei sunt:

 • GeoCode pentru coordonatele locației
 • GeoSearch pentru bara de căutare a adreselor complete automate
 • GeoZone pentru diferite zone geografice
 • GeoMap pentru vizualizarea frumoasă a locației
 • GeoRoute pentru direcțiile corecte

Există multe altele și le puteți încerca luând proba gratuită.

Geoconcept

Geoconcept poate face unele lucruri uimitoare precum urmărirea unei flote de vehicule, localizarea apelurilor și chiar identificarea celui mai apropiat punct de livrare. Evident, acestea erau doar lucruri suplimentare. Poate face toate lucrurile pe care le face o API de locație tradițională.

API-urile diferite includ:

 • Hartă
 • geocodificării
 • Traseu
 • Optimizare
 • Geo-programare

Procesul de integrare este simplu și puteți începe gratuit.

OpenLayers

O API complet gratuită și open-source, OpenLayers face super convenabil să plasați o hartă dinamică în pagina dvs. web. Puteți personaliza aspectul acestuia și chiar extinde funcțiile prin simpla îmbinare a bibliotecilor de la terți.

Este gata 100% pentru mobil și puteți începe cât mai repede acum cu ajutorul documentelor și tutorialelor lor. În plus, poți chiar să urci în atelierul lor pentru a afla informațiile și avantajele OpenLayers.

Concluzie

Cu ajutorul soluțiilor API de mai sus, puteți să vă construiți propria aplicație bazată pe GPS, economisind masiv bani și timp.

ETICHETE:

 • API-ul

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map