12 cele mai bune software PDF și servicii online pentru a edita, converti și multe altele

De la înființare în urmă cu 25 de ani, PDF-urile sunt încă unul dintre principalele tipuri de documente pe care le folosim.


Fie că vizualizați un formular fiscal, un contract sau chiar o mică fișă de lucru, probabil că vor fi sub formă de PDF. Acestea fiind spuse, există și momente în care trebuie să edităm documentul sau chiar să-l semnăm.

Când vizualizați un contract sau un formular fiscal, așa cum s-a menționat mai sus, vi se va solicita cel mai probabil să completați informațiile dvs. și să lăsați o semnătură digitală în partea de jos. Și să spunem că, din anumite motive, doriți să convertiți PDF-ul în fișier DOC. Cum faci asta?

S-ar putea să sune foarte ușor și chiar este, dar nu mulți știu cum să facă asta.

Ei bine, există software și servicii online care pot face asta. Cu toate acestea, recomand să folosiți primul. Iata de ce.

Protejează confidențialitatea

Orice lucrare efectuată folosind software-ul PDF pe computer rămâne între dvs. și computer. Indiferent dacă este o carte de activitate a școlii sau un contract de 10 milioane, confidențialitatea rămâne intactă. Pe de altă parte, este posibil ca serviciile PDF online să nu fie cele mai de încredere surse de încărcare a documentelor sensibile.

Nu știi niciodată ce se află în spatele sistemului și nu ai control asupra lui.

Nu există șanse de scurgere de date

Datele introduse de software-ul dvs. PDF rămân în cadrul sistemului și nu au cum să se răspândească în afara acestuia. Deși mă aștept ca serviciile online să fie la fel, nu este cazul de fiecare dată și cu fiecare site web.

Nu știți pe deplin modul în care datele dvs. sunt stocate sau procesate. Hackerii sunt o amenințare, dar există și alte preocupări precum furtul de identitate și frauda.

De asemenea, aș dori să menționez că, dacă ați semnat și ați convenit asupra unui acord de ne divulgare cu o companie, nu aveți absolut voie să încărcați niciunul dintre aceste documente pe aceste servicii PDF online..

Disponibilitate 24/7

S-ar putea să nu pară un lucru mare, dar este important să rețineți că comoditatea este necesară. Cu software-ul instalat pe computer / laptop, nu aveți nevoie de o conexiune la internet activă pentru a o rula. Se poate face offline.

De asemenea, în mod literal, nu există șanse ca acesta să fie întrerupt sau în întreținere, cu excepția cazului în care doriți intenționat să îl actualizați. Puteți accesa 24/7 la cerere.

Deci, când este bine să folosiți un editor PDF online? Cred că, probabil, atunci când documentul dvs. nu este unul care este confidențial. Dacă editați un PDF care este ușor disponibil pe internet, atunci puteți utiliza editorii PDF online. Sau, pentru documente private, este recomandată utilizarea software-ului.

Iată care sunt cele mai bune resurse pentru ambele opțiuni, începând cu software-ul.

Movavi

Super flexibil și ușor de utilizat, Editorul PDF Movavi vă permite să aveți grijă de orice sarcini legate de PDF fără a vă compromite cu privire la confidențialitate și securitate. Puteți crea tabele de informații și diagrame, puteți utiliza o bibliotecă de șabloane pre-construită pentru a crea documente și puteți combina fișiere din alt software pentru a aduce totul în ansamblu.

Puteți vizualiza, crea și edita fișiere PDF. Nu numai asta, dar le puteți converti și în alt format sau puteți converti alte formate în PDF. Acest software este disponibil atât pentru Windows cât și pentru Mac.

Element PDF

Disponibil pentru Windows, Mac, Android și IOS, Wondershare PDF Element este un software foarte simplu, dar eficient, care oferă o funcționalitate excelentă. Vă permite să vedeți și chiar să creați PDF-uri de la zero. Dacă aveți deja un PDF, puteți edita, converti și adăuga comentarii la acesta.

Lucrul impresionant este că puteți crea formulare, colecta datele sale și le puteți exporta într-o foaie de calcul. În mod alternativ, puteți combina, de asemenea, mai multe forme și analiza datelor.

Acrobat Pro

În mod evident, una dintre cele mai populare opțiuni din această listă, Adobe Acrobat Pro, a fost în jur de destul de mult timp și este încă pe larg preferat. Această soluție are multe posibilități de explorat. În afară de caracteristicile tradiționale pe care le are deja, puteți:

 • Setați parolele și permisiunile
 • Adăugați media bogată
 • Comparați două fișiere PDF diferite
 • Editați datele în tabele scanate
 • Rotiți paginile în PDF
 • Colaborează și urmărește progresul
 • Sincronizați semnătura
 • Stele PDF-uri importante
 • Colectați mai multe semnături

Puteți utiliza Adobe Acrobat Pro cu Windows, Mac, Android și IOS.

Soda PDF

Cu o mulțime de caracteristici „din cutie”, Soda PDF este excelent pentru profesioniștii care preferă o interfață elegantă și modernă. Toate într-o singură soluție, puteți îmbina documente într-unul, puteți converti alte formate în PDF și invers. Iată câteva posibilități care merită menționate:

 • Editați conținutul PDF
 • Creați formulare personalizate
 • Adnotați fișierele
 • Încorporați semnătura electronică
 • Utilizați tehnologia unică de răsucire a paginilor pentru a citi PDF-uri în dimensiune 3D
 • Transformă documentele scanate și imaginile în PDF editabile

Puteți integra Soda PDF cu aplicații terțe precum Google Drive, OneDrive și Dropbox. În prezent, versiunea software este disponibilă doar pentru Windows.

PDFExpert

Puteți completa formularele PDF, semna contracte, edita conținutul și adăuga linkuri PDFExpert de PDFPro. Este cunoscut pentru viteza rapidă a fulgerului, pentru interfața curată și pentru funcțiile de alimentare. De fapt, puteți converti chiar orice în PDF și marcaj pe măsură ce le citiți.

Există mai multe funcții, cum ar fi posibilitatea de a roti pagini, de a combina PDF-uri și de a extrage PDF-uri. Este compatibil cu Windows și Mac și puteți începe gratuit.

Nitro Pro

Nitro Pro are capacitatea de a vă spori productivitatea în timp ce vă ajută cu toate sarcinile legate de PDF. Are o interfață identică cu Microsoft Office, deci probabil va fi o călătorie ușoară pentru a înțelege funcționalitatea.

Vă puteți proteja documentele cu 256 biți de criptare și să vă integrați cu o grămadă de aplicații terțe. Dacă doriți, puteți restricționa, de asemenea, unele acțiuni de colaborare, precum editarea și copierea fără acordul dumneavoastră.

În afară de asta, puteți crea fișiere PDF în loturi și puteți organiza paginile individuale după bunul plac. În prezent, Nitro Pro este disponibil numai pentru utilizatorii Windows.

PDFExpert

Un editor PDF foarte atrăgător vizual, PDFExpert, este o altă opțiune genială de luat în considerare. Numele este destul de asemănător cu celălalt menționat mai sus în acest articol, dar sunt ambele diferite atunci când vine vorba de funcționalitate.

Puteți începe selectând o dispunere adecvată de vizualizare pentru confortul dvs., apoi puteți continua să citiți, să adnotați și să editați PDF-uri. De asemenea, vă permite să schimbați text și imagini. Completarea formularelor și semnarea acestuia sunt doar niște capabilități ale acestei soluții.

Puteți alege diferite setări de citire, cum ar fi Ziua, Noaptea sau Sepia, pentru a vă bucura de o experiență confortabilă. Este disponibil gratuit și îl puteți descărca pentru Mac, iPhone și iPad.

Acum, să aruncăm o privire la serviciile PDF online.

PDFEscape

În primul rând, printre serviciile online, PDFEscape vă permite să faceți o varietate de sarcini gratuite și direct din browser. Poti:

 • Vizualizați PDF-uri
 • Editați | ×
 • Adnota
 • Completați formularele
 • Creați forme de bază
 • Protejați documentele cu parolă
 • Distribuie online

Soluția lor online este puțin limitată în comparație cu software-ul lor descărcabil pentru Windows. Puteți verifica asta și pentru a accesa mai multe funcții.

SmallPDF

Un serviciu PDF integral în unul online, SmallPDF este total opusul numelui lor. Are un număr mare de caracteristici care cu siguranță nu pot fi considerate „mici”. Cred că acesta este motivul pentru care este un instrument plătit. Pentru a numi doar câteva dintre funcții, puteți:

 • Compress PDF
 • Convertiți PDF
 • Introduceți numerele de pagină
 • Ștergeți anumite pagini
 • Împărțiți în părți
 • Semnează digital
 • Protejați-vă cu o parolă și, de asemenea, criptați

Puteți accesa și încerca toate funcțiile gratuit, folosind proba lor de 14 zile.

PDFBuddy

Cu recenzii neplăcute pe social media, PDFBuddy vă permite să editați și să semnați documente cu ușurință. Este securizat cu criptarea AES-256 biți și are un SSL activ, deci fișierele dvs. sunt destul de protejate. Pentru planul gratuit, puteți edita până la 3 PDF / lună. Puteți pur și simplu să faceți upgrade la planul lor premium dacă cerința dvs. este mai mare decât asta.

Au o serie de tutoriale pe teme specifice, cum ar fi editarea și semnarea unui PDF, și este destul de îngrijit. Puteți împrumuta ajutor de la cei dacă vă simțiți pierduți în orice etapă.

Sejda PDF Editor

Puteți încărca fișiere în PDF Sejda Editor folosind drag and drop, stocare cloud de la terți sau chiar link-uri directe. Toate fișierele dvs. rămân private și sunt șterse automat după 2 ore. Puteți efectua tot ceea ce vă permite un editor PDF normal, inclusiv semnarea, adăugarea de materiale media și completarea formularelor. Puteți, de asemenea, să eliminați anumite părți confidențiale ale PDF-ului, ceea ce nu poate fi văzut de către destinatar.

Puteți începe cu planul lor gratuit pentru totdeauna, care are ușoare limitări, precum dimensiunea maximă a fișierului de 50 MB și doar trei sarcini pe oră. Evident, pentru a ridica limitările și a accesa mai multe funcții, cunoașteți exercițiul. ��

DeftPDF

Ultimul, dar nu cel din urmă, DeftPDF vă poate ajuta să editați, să completați și să semnați PDF-uri gratuit. Are un rating frumos de 4,3 / 5 stele, bazat pe 156 de voturi pe pagina lor de pornire, ceea ce este cu siguranță un număr bun. Puteți începe prin încărcarea fișierelor dvs., apoi accesați o grămadă de instrumente de editare, zone de blocare și chiar puteți căuta anumite cuvinte / expresii folosind „găsi & înlocuiește ”funcția.

După ce ați lucrat la PDF, îl puteți salva pe computer, îl puteți exporta în memoria de cloud preferată sau îl puteți trimite prin e-mail.

Concluzie

Indiferent dacă utilizați software sau oricare dintre serviciile online pentru a edita PDF-ul, puteți fi sigur că veți obține lucrul cu ușurință. Totul se reduce la cerințele dvs. și la cât de sensibil este documentul dvs..

Software-ul este potrivit pentru fișierele private, în timp ce o soluție online este bună pentru fișierele publice și „în fiecare zi” care nu dețin confidențialitate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map