12 cele mai bune soluții Cloud CRM pentru afaceri în creștere

Modul în care vă gestionați datele despre clienți are puterea de a face sau de a rupe afacerea!


Pentru a oferi clienților o experiență personalizată, companiile doresc acum să integreze tehnologiile și platformele cu datele clienților lor. Drept urmare, industria software CRM continuă să se extindă într-un ritm surprinzător.

Conform rapoarte, 91% dintre firmele cu peste 11 angajați folosesc acum software-ul CRM. Se preconizează că va ajunge la un venit de 80 miliarde USD sau mai mult până în 2025.

Motivul din spatele unei astfel de utilizări masive ar putea fi comoditatea pe care o oferă un astfel de software în timp ce accesați datele clienților cu mobil, precum și o soluție cloud în timp real. Dacă aveți instrumentele potrivite de partea dvs., vă puteți stimula generarea de plumb, vânzările și veniturile, menținând clienții fericiți. Acesta oferă o situație câștig-câștig pentru toți!

Ce este CRM?

Întreprinderile utilizează software-ul CRM (managementul relațiilor cu clienții) pentru a organiza, sincroniza și automatiza fiecare fațetă asociată interacțiunii clienților, împreună cu vânzările, marketingul, analiza, asistența pentru clienți și serviciile. Software-ul poate conecta aceste zone pe lângă stabilirea comunicării prin e-mailuri și note. Se poate ocupa chiar și de gestionarea unor proiecte mai puțin complexe și poate accelera întregul proces.

Un anumit software constă în apelarea capabilităților și a chatbots-urilor pentru a ajuta reprezentanțele de vânzare să comunice mai bine cu clienții din software direct. Sistemele puternice CRM pot furniza funcționalități fiabile fără probleme.

Acest software este dotat cu toate aceste funcții pentru a atinge un scop comun – optimizarea întregului proces de gestionare a relațiilor cu clienții pentru a stimula productivitatea generală a afacerii dvs..

CRM-urile au arătat îmbunătățiri extraordinare pentru a deveni mai avansate. Aceste sisteme sunt perfect capabile să se integreze cu un spectru larg de procese de afaceri. Odată cu apariția inteligenței artificiale și a învățării automate, CRM va continua să se extindă dincolo de orizonturi.

De ce este esențial CRM pentru afacerea dvs.?

Pe măsură ce brandul tău crește, există o nevoie inerentă de a avea grijă de diferitele domenii ale afacerii tale. De la clienții tăi până la angajați, de la eforturile de vânzări și de marketing până la analitice, tot ceea ce se dezvoltă crește. În acest scenariu, devine dificil, costisitor și ineficient să îți operezi afacerea manual. Dacă nu este manipulat cu grijă, acesta vă poate costa vânzări și clienți!

Prin urmare, nu trebuie să vă bazați doar pe foile de calcul manuale sau pe notele lipicioase! Și aici apare software-ul CRM. Vă poate promova creșterea afacerii prin simplificarea forței de muncă și a proceselor de afaceri, lăsându-vă totodată să vă bucurați de automatizare la îndemână!

Avantajele pe care le aduce software-ul CRM:

Organizarea eficientă a datelor

Întreprinderile trebuie să gestioneze o cantitate imensă de date, inclusiv contacte, profiluri de clienți și multe altele. Gestionarea lor manuală este adevărata provocare, dar nu cu software-ul CRM. Oferă o vedere clară a tuturor datelor dvs. printr-un management eficient. Vă poate ajuta chiar și în derularea proceselor dvs. de vânzări fără probleme.

Perspective mai bune

Puteți măsura performanța vânzărilor și efectua un audit prin mai multe valori, inclusiv oferte rezervate, apeluri efectuate, auditare prin e-mail etc..

Puteți distinge perspectivele dvs. în toate etapele pâlniei dvs. de vânzări, consultând profilurile relațiilor cu clienții.

Simplifică procesele de vânzare

Puteți utiliza diferite canale de comunicare capabile să crească eficiența vânzării la vânzare, precum și a vânzărilor încrucișate. Aceste sisteme vă pot optimiza, de asemenea, eforturile de marketing recunoscând tiparele comportamentale ale clienților.

Segmentarea clienților

Segmentarea clienților este utilă echipelor de vânzări și marketerilor digitali pentru a-și modela eforturile de personalizare. Folosind software-ul, acestea pot separa perspectivele în grupuri pe baza parametrilor precum locația, tranzacția și multe altele. Astfel, echipele de vânzări se pot concentra mai mult pe anumite domenii și pot ajuta clienții cu o soluție precisă.

Facilitează colaborarea în echipă

Cu cât angajații dvs. înțeleg mai mult clienții dvs. vizați, cu atât mai bine își pot identifica nevoile și își vor eficientiza eforturile în această direcție.

Acestea pot extrage informații utile din sistemul CRM pentru a obține rezultate maxime în frecare minimă. Prin urmare, facilitează o mai bună colaborare între membrii echipei tale.

Managementul canalului

CRM-urile vă ajută să vă construiți și să gestionați conducta de vânzări. Vă puteți urmări cu ușurință toate contactele și le puteți gestiona fără a pierde o bătaie! Prin intermediul software-ului, puteți trimite automat e-mailuri în funcție de comportamentul clienților, urmărirea prin apeluri etc. Astfel, vă poate ajuta în creșterea bazei de clienți și în crearea de legături mai puternice cu aceștia.

Integrare și automatizare

Automatizează-ți sarcinile și integrează-te cu alte aplicații, inclusiv e-mail, SMS, apeluri, comerț electronic, contabilitate, platforme de marketing etc..

De ce CRM bazat pe cloud?

Am terminat acele zile în care aveai nevoie de o echipă IT expertă dedicată exclusiv să aibă grijă de software CRM voluminoase și scumpe. CRM modern bazat pe cloud este sofisticat din punct de vedere tehnologic, dar ușor de utilizat, conceput pentru a răspunde cerințelor dvs. de afaceri unice.

Potrivit unui raport, doar 12% dintre companii au utilizat CRM bazat pe cloud în 2008, dar acum a ajuns la 87%.

Aceste sisteme vă permit să stocați toate informațiile despre clienți colectate în cloud pe care le puteți accesa oricând. Prin urmare, nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la stocarea, gestionarea și plata datelor pentru fiecare licență pentru diferite dispozitive. De la implementare la întreținere, totul este fără efort folosind o soluție bazată pe cloud.

Sistemele bazate pe cloud realizează totul la premisă și au o adaptabilitate mai mare la cerințele afacerii tale. Deci, să vedem unele dintre cele mai bune soluții CRM bazate pe Cloud crește-ți afacerea dincolo de granițe!

Zendesk Vând

Transformă conversațiile în conversii în timp real folosind Zendesk Vând pentru a eficientiza procesele de afaceri, pentru a spori productivitatea și vizibilitatea conductelor. Acest instrument cuprinzător și ușor de utilizat este creat pentru a rezolva problemele frecvente ale agenților dvs. de vânzări. Îndepărtează cu atenție posibile fricțiuni provocate din cauza actualizărilor de tranzacții și ajută echipa de vânzări să colaboreze, să acceseze și să analizeze informațiile relevante despre tranzacție.

Zendesk Sell oferă reprezentanților dvs. de vânzări acces la toate instrumentele integrate disponibile, astfel încât să obțineți o informație completă asupra contului unui client. În acest fel, acestea rămân în buclă și pot valorifica oportunități obținute. Deoarece instrumentul automatizează captarea de date, este ușor să urmăriți informațiile noi și vechi pe care reprezentanții le pot utiliza pentru a rămâne actualizate în conducta de vânzări. De asemenea, îi ajută să-și acorde prioritate potențialilor și clienților.

Efectuarea de apeluri, programarea întâlnirilor, trimiterea de e-mailuri, vizualizarea istoricului tranzacțiilor, totul este accesibil la doar câteva clicuri de la tabloul de bord. Zendesk Sell oferă liste inteligente pentru a filtra și segmenta ofertele și avantajele dvs. în timp real.

Localizați oportunități, rămâneți organizat și încheiați oferte oriunde cu acest software de vânzări desktop chiar și atunci când sunteți offline. Oferă integrare unificată cu Mailchimp pentru a vă ajuta să vă urmăriți campaniile și Pandadoc pentru a vizualiza starea contractului.

De asemenea, puteți crea aplicații folosind cadrul aplicației Zendesk. Prognozați și analizați-vă afacerea cu rapoarte, bucurați-vă de un tablou de bord drag and drop și 30+ rapoarte pentru interacțiune, înțelegere și vizualizare a datelor dvs..

Freshsales

Utilizați puterea AI pentru a vă gestiona procesul de afaceri și pentru a vă angaja bine cu clienții dvs. utilizând Vânzări CRM. Oferă instrumente inteligente încorporate, cum ar fi Freshcaller, unde puteți efectua rapid apeluri și trimite e-mailuri personalizate către potențialii dvs. și clienții adaptate nevoilor lor.

Pentru a începe, nu trebuie să fii un geek de tehnologie; totul, de la crearea contului la rulare este super ușor.

Puteți să-l utilizați pentru notarea de plumb, captarea activităților și multe altele pentru a obține o perspectivă detaliată asupra afacerii dvs. De asemenea, oferă rapoarte pentru a vă ajuta să identificați și să separați potențialii dvs. potențiali care prezintă comportamente de cumpărare. Puteți primi chiar și notificări în timp real și alerte atunci când se deschide un nou e-mail, dacă cineva face clic pe linkurile dvs. și altele.

Hubspot CRM

Hubspot CRM servește afacerea dvs. mai mult decât un simplu sistem de administrare a contactelor. Oferă instrumente gratuite pentru actualizarea automată a rapoartelor și urmărirea performanțelor. Puteți obține vizibilitate completă a conductei de vânzări instantaneu printr-un tablou de bord cuprinzător.

Ca urmare a obținerii de rapoarte privind performanțele individuale și activitatea de vânzări, puteți chiar să vă antrenați echipa de vânzări pentru a vă atinge scopul. Dacă aveți o afacere mică, medie sau de anvergură, acest CRM are soluția potrivită pentru toată lumea. Vă puteți bucura de date și de utilizatori nelimitați, împreună cu 1 milion de contacte fără data de expirare.

Hubspot vă oferă, de asemenea, instrumente avansate și de economisire a timpului, astfel încât echipele dvs. de vânzări să vă poată oferi o productivitate mai bună. Aceste instrumente elimină, de asemenea, frecarea dintre ele și favorizează colaborarea. În plus, acestea vă pot notifica reprezentanții imediat ce un client deschide un e-mail sau vizitează site-ul companiei. Prin urmare, pot urmări eficient cablurile potrivite și la momentul perfect.

Vă puteți conecta mai bine cu perspectivele dvs. programând reuniunile dvs., folosind șabloane de e-mail, chat-uri live, funcție click-to-call și multe altele.

Keap

Există un mod în care puteți extrage mai multă productivitate în timp ce lucrați mai puțin?

Da, prin muncă inteligentă!

Aceasta este exact ceea ce vă puteți aștepta de la Keap, o soluție care vă automatizează procesul de afaceri și descompun sarcinile complexe în cele mai mici și realizabile. În acest fel, echipa dvs. de vânzări poate lucra cu mai mult accent și eficiență pentru a îmbunătăți productivitatea generală.

Cu Keap, puteți automatiza toate urmările dvs. pentru a le răspunde la viteze rapide cu laser. Salută noile clienți cu e-mailuri personalizate și trimite mementouri clienților dvs. existenți. De asemenea, actualizează toate interacțiunile și le stochează într-un singur loc pentru a putea gestiona cu ușurință.

Utilizați acest software avansat pentru a configura programări, obține ofertele, trimite facturi și urmăriți oportunitățile; bucurați-vă de toate la doar câteva clicuri. Este interesant faptul că oferă Campaign Builder pentru a vă automatiza eforturile de marketing și vânzări. Puteți eticheta clienți noi, trimite e-mailuri, atribui sarcini și multe altele cu această configurație.

Forta de vanzare

Ai ghicit că vine, nu-i așa?

Forta de vanzare, într-adevăr, este una dintre cele mai bune soluții CRM bazate pe cloud pentru transformarea afacerii tale. Rămâneți conectat la clienți într-un mod unic și uniți-vă vânzările, marketingul, echipele IT, serviciile, comerțul etc., folosind software-ul unic.

Împuterniciți-vă echipa de vânzări să crească productivitatea și să obțină avantaje solide fără limite de viteză sau de viteză. De asemenea, vă ajută să livrați propuneri exacte, cotații și contracte în timp ce automatizați facturile, recunoașterea veniturilor și abonament.

Sales Cloud este dotat cu inteligență artificială pentru a permite echipelor dvs. de vânzări cu informații acționabile, punctaj predictiv, previziune precisă și automatizare inteligentă pentru a ghida viitorul afacerii într-o cale productivă. De asemenea, vă puteți sincroniza e-mailurile și calendarul pentru introducerea automată a datelor.

Instrumentul oferă o serie de opțiuni pentru personalizare, inclusiv creatorul fluxurilor de lucru, previziuni în colaborare, captarea activității automate și multe altele. Pentru a vă ajuta să automatizați procesul de afaceri, Salesforce oferă Flow Builder, care este un instrument drag-and-drop. Vă permite să creați fluxuri de lucru de afaceri pentru a asigura conformitatea sau a pune activități repetitive pe auto-pilot.

Puteți crește puterea Salesforce CRM integrând-o cu Facebook și alte canale de vânzări și marketing.

Alte caracteristici:

 • La bord complet
 • Tablou de bord personalizată și generare de rapoarte
 • Urmărirea automată a e-mailurilor și programarea întâlnirilor
 • Securitate la nivel de întreprindere

Oferă un plan standard, Salesforce Essentials Sales la 25 USD / lună pentru ca un singur utilizator și un pachet Profesional să se bucure de capacitățile sale îmbunătățite la 75 USD / lună pe utilizator.

Zoho CRM

Cu o rețea globală de peste 150.000 de afaceri răspândite în 180 de țări, Zoho CRM ajută companiile să își crească veniturile, sporind implicarea clienților și convertind mai multe oportunități. Folosind instrumentul, puteți programa fără probleme întâlniri, conduce prezentări, organiza webinarii și obține rapoarte în timp real.

Vânzările reprezintă jocul unui număr și puteți rămâne în față urmărind performanțele și valorile vânzărilor. Software-ul vă conferă procesele de afaceri cu instrumente inteligente AI, tablouri de bord unificate și aplicații mobile dedicate pentru a vă asigura că jucați un „joc inegalabil”!

Colaborați mai bine cu întreaga echipă prin intermediul fluxurilor comune, rezolvați întrebările celuilalt, împărtășiți informații și trimiteți datele despre tranzacții pentru a-i actualiza pe toți. Folosind software-ul, vă puteți adresa clienților prin apeluri, social media, e-mailuri și chat live. În plus, primiți notificări imediat când un client interacționează pentru a-l ajuta în timp real.

Instrumentul automatizează, de asemenea, sarcinile, reduce sarcinile repetitive și vă permite să urmăriți mai bine cu clienții. Fie implementare, bord sau instruire, și totul este simplu, inclusiv migrarea datelor din foile de calcul și alte sisteme CRM.

Pipedrive

Căutarea de software CRM care vă poate ajuta să rămâneți concentrat pe clienți pentru a vă conduce afacerea înainte?

Pipedrive oferă funcții impresionante care să vă ajute să acordați prioritate ofertelor, să previzionați veniturile și să urmăriți performanțele generale ale vânzărilor.

Acesta oferă formulare web personalizate și chat-uri care alimentează oferte calde în conducta de vânzări în timp real. Puteți urmări întreaga comunicare auditând apelurile, contactele și istoricul e-mailului. Prin urmare, luați controlul asupra datelor și folosiți-le pentru a vă modela eforturile de vânzări. Puteți accesa cu ușurință software-ul de pe smartphone-ul sau computerul dvs. și vă puteți integra cu aplicații care crește vânzările.

Cu Pipedrive, puteți elimina sarcini repetitive utilizând informații artificiale. Utilizați software-ul pentru a explora rapoartele și a le compara cu obiectivele stabilite. Pipedrive oferă transparență și securitate completă asupra modului în care datele dvs. sunt utilizate pentru a vă proteja de circumstanțe neprevăzute.

Salesmate

Gestionează în mod eficient fluxurile de lucru ale afacerii dvs. folosind Salesmate CRM și creează clienți de lungă durată care se bazează pe tine. Aceasta are atât de multe caracteristici ascunse în mânecile sale, care sunt utile pentru afacerea dvs. în conducerea veniturilor și reducerea sarcinilor complexe.

Implicați-vă cu clienții și potențialii dvs. și ajutați-i imediat cu informații relevante. Vă oferă informații precise, astfel încât echipa dvs. de vânzări să poată oferi experiențe personalizate fiecărei anchete primite. Prin urmare, conversațiile dvs. se pot transforma în potențiali clienți și apoi se pot transforma în clienți fericiți.

Oferă o opțiune drag and drop pentru a urmări, a progresa și a filtra ofertele dvs., vă permite să setați obiective realizabile pentru reperele dvs. de vânzări și vă permite să măsurați performanța acestora.

Utilizează analize și acceptă mai mult de 700 de integrări, inclusiv Outlook, Google Apps, Zapier, etc. pentru a vă sprijini afacerea cu alte sisteme. Personalizați-l așa cum doriți și vindeți produsul sau serviciul dvs. de oriunde cu laptopul, Android sau dispozitivul iOS.

Insightly

Permiteți-vă mesajului dvs. de afaceri unic să ajungă la clienții dvs. într-un cu totul nou nivel de personalizare Insightly pentru a arunca o impresie memorabilă. Vă ajută să ieșiți în evidență în mulțime, oferind o interfață bogată în caracteristici, personalizate și intuitive, care este nedureroasă de utilizat.

Folosind Insightly, puteți urmări datele relevante despre plumb, campaniile de marketing, comunicarea și sarcinile pentru a analiza fluxul de lucru general al afacerii și automatizarea acestora. CRM facilitează dirijarea automată a plumbului către clientul potrivit în timp real, astfel încât reprezentanții să poată urmări cu ei în timp ce au încă o șansă. De asemenea, puteți executa o logică de afaceri personalizată pentru a sincroniza entități externe de la Oracle, SAP, etc.

Trimiterea de e-mailuri în vrac către lista de contacte este ireproșabilă și, de asemenea, urmărește întreaga livrare prin e-mail și vă notifică. În acest fel, puteți avea statistici despre câte e-mailuri au fost deschise și făcute clic. Software-ul mapează relațiile cu clienții prin funcția de conectare a înregistrărilor în care e-mailurile, datele clienților și alte informații pot fi legate la baza de date.

Insightly vă permite să creați aplicații personalizate și să le implementați pe dispozitive mobile și pe web în câteva minute. Puteți chiar să proiectați tablouri de bord, să creați vizualizări de date rafinate și să urmăriți metricile intuitive cu ușurință și securitate la nivel de industrie..

EngageBay

Căutați o soluție CRM la prețuri accesibile?

EngageBay este o alternativă decentă. Utilizați acest software pentru a achiziționa clienți, a cultiva o legătură puternică cu aceștia și a-i converti în clienți fideli. Poate răspunde în mod inteligent tuturor nevoilor dvs. de vânzări, marketing și servicii pentru clienți.

Automatizați campaniile, sarcinile și rutina de marketing utilizând EngageBay pentru a asista la o productivitate crescută și eficiență în afacerea dvs. fără a afecta calitatea. Gestionați ofertele, obțineți informații despre clienți în 360 de grade, programați întâlniri și multe altele.

Faceți un pas înainte pentru a vă servi clienții prin chat-ul live și gestionarea biletelor de asistență pentru clienți.

coajă de nucă

Artizanat cu excelență pentru a satisface nevoile diverse ale diferitelor afaceri, coajă de nucă oferă un CRM pentru a vă ajuta să construiți relații de afaceri fructuoase și să declanșați mai multe conversii. Software-ul simplu de utilizat este ușor de gestionat de către echipele dvs. fără a le solicita să fie un pro IT, oferind totuși soluții sofisticate.

Prin automatizarea vânzărilor, CRM pune toate activitățile consumatoare de timp pe pilot automat, permițând astfel echipei tale să se concentreze pe alimentarea clienților. Oferă urmărirea și raportarea performanței, astfel încât să fiți la curent cu ce se întâmplă în timp real și să lucrați în domenii care necesită îmbunătățiri.

Folosind Nutshell, puteți colabora eficient cu echipele dvs. și puteți rămâne actualizate cu toate aspectele importante care vă solicită atenția. De asemenea, ajută la gestionarea mai bună a conductei și a contactelor și oferă asistență dedicată clienților.

CRM mai puțin enervant

Așa cum sugerează și numele, CRM mai puțin enervant oferă o soluție simplificată pentru a ajuta întreprinderile mici să-și gestioneze contactele, să își urmeze oportunitățile și să le urmărească eficient fără a vă „enerva”. Sistemul ușor de utilizat necesită doar un timp pentru a fi configurat și este ușor de utilizat.

Puteți lua chiar și ajutorul introducerii sale video pentru a vă îmbunătăți funcționalitatea. Dar în cazul în care sunteți blocat, acestea oferă asistență de e-mail și apel gratuit, chiar dacă nu sunteți încă clientul lor.

În timp ce aleg CRM, multe întreprinderi sunt perplex cu funcții și funcționalități interminabile. Mai ales întreprinderile mici le este dificil și sfârșesc prin a-și plăti banii câștigați din greu pe funcții pe care nici măcar nu le-ar necesita în primul rând.

Pentru a face lucrurile „mai puțin enervante”, această soluție este disponibilă. Vă ajută să vă îmbunătățiți serviciul pentru clienți, productivitatea de top și vă ajută să închideți mai multe oferte. Puteți stoca toate informațiile sub o singură umbrelă, inclusiv fișierele dvs., notele, sarcinile, datele conductelor, evenimentele și multe altele. Oferă o caracteristică de căutare pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință datele.

Integrați diferite sisteme cu acest software, cum ar fi Google Calendar, pentru a gestiona sarcini și evenimente în timp ce vă economisiți timpul. Prin rapoartele de plumb, puteți rămâne actualizat cu privire la clienți, inclusiv prioritatea și starea asociate.

Concluzie

Cu o concurență uriașă în jur, devine necesar ca o afacere în creștere să găsească modalități unice de a rămâne mai departe în cursă. Folosind CRM SaaS, întreprinderile pot construi relații cu clienții de lungă durată, pot gestiona fluxurile de muncă și pot modela eforturile de vânzări și marketing pentru a declanșa creșterea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map