12 Instrumente fantastice pentru a găsi un nume de domeniu inteligent pentru afacerea dvs.

Una dintre sarcinile provocatoare în faza de planificare pentru startup / proprietar de afaceri este de a găsi numele de domeniu inteligent. Un nume de domeniu scurt, ușor de pronunțat, de remarcat și prietenos cu SEO.


Ținând cont de creșterea unui site web online, ar putea fi frustrant să vezi este înregistrat un domeniu pe care îl căutați.

Există mai multe decât 330 de milioane de domenii înregistrat, deci este posibil să dispari tot ceea ce crezi despre cuvântul de dicționar scurt.

Vă mulțumim pentru următoarele instrumente care vă ajută găsiți un nume de domeniu relevant pentru afacerea dvs. cu mai multe combinații.

Majoritatea instrumentelor enumerate vă permit să îl cumpărați direct din rezultatul căutării, dar dacă doriți să cumpărați separat, atunci puteți merge la GoDaddy, NameCheap, Planare, etc.

Și dacă intenționezi să găzduiești site-ul tău pe gazduire partajată, atunci poți încerca SiteGround sau Bluehost care oferă un Domeniu GRATUIT.

Să aruncăm o privire asupra instrumentelor de căutare a domeniului.

Nume Mesh

Nume plasă este unul dintre preferatele mele de a căuta nume de domeniu nemaipomenit. Puteți introduce două-trei cuvinte cheie și puteți genera ochiuri de nume din peste 6 milioane de cuvinte.

Utilizează mai mult de 20 de generatoare pentru a produce numele de domeniu și pentru a afișa rezultatele din mai multe categorii.

 • Comun – verificați împotriva TLD comun (domeniu de nivel superior), cum ar fi .com, .net, .org
 • SEO – Utilizați cuvântul cheie principal cu sufixul popular & prefix
 • Nou – verificați împotriva noului TLD lansat
 • Extra – verificați împotriva TLD suplimentar
 • Scurt – creați un nume scurt precum geekfla.re
 • Similar – verificați cu un nume alternativ comun
 • Distracție – amestecați sau plasați cuvintele care sunt distractive și marcabile
 • Mix – generați prin adăugarea altor cuvinte și amestecând cu sufixul / prefixul popular

Domenii Bot

Transformă-ți ideea în nume cu Domenii Bot. Un motor de căutare pentru nume de domeniu care vă permite să filtrați căutarea pe baza TLD, limbi, prefix, sufix, o opțiune pentru a afișa doar un domeniu disponibil sau la o vânzare.

Dacă conduceți o companie de găzduire, atunci puteți fi interesat de API-ul lor să se integreze cu căutarea numelor de domeniu.

Domeniu-Hack

Desfășurați o companie SaaS, API sau un serviciu partajabil? O să iubești Domeniu-Hack. Acesta combină domenii de nivel superior din întreaga lume și vă arată numele scurt.

Căutare de domenii slabe

Un serviciu de Automat găsiți mii de posibile nume de domeniu din cuvintele cheie.

Puteți sorta rezultatul după popularitate, lungime sau alfabetic.

Domainling

Domainling este un instrument de căutare simplu, vă permite să știți dacă este luat un anumit domeniu și o opțiune alternativă cu prefix, typos & Sinonime.

Căutare instantanee pe domenii

Un alt instrument fantastic de căutare sensibil arată rezultatul pe măsură ce tastați. Dă un rezultat din extensii populare și câteva sugestii utile.

Dacă domeniul dvs. dorit este deja înregistrat, rezultatul căutării vă oferă o opțiune de a verifica proprietarul și alte detalii folosind WHOIS.

Generator de nume de afaceri

A generator de nume de afaceri de către Shopify căutați imediat domeniul disponibil și vă permite să vă rezervați numele de marcă Shopify.

Domeniul Flăcării

Vrei să generezi nume de domeniu bazat pe locație, nișe, brandable, aleatoriu, hack, un cuvânt, nume? Încerca Domeniul Flăcării

NameBounce

NameBounce este un nou generator de nume de afaceri. Puteți introduce unul sau trei cuvinte cheie separate pe pagina principală. NameBounce generează apoi idei de nume de afaceri cu nume de domeniu disponibile.

O caracteristică interesantă este că puteți căuta TLD-uri cu cod de țară, cum ar fi .co.uk, .com.au și .in.

Odată ce rezultatele apar, puteți utiliza filtrele din partea stângă a paginii pentru a restrânge rezultatele. Puteți face clic pe steaua de lângă un nume de domeniu pentru ao adăuga la lista dvs. de favorite.

Panabee

Panabee este unul dintre cele mai populare acolo pentru a sugera un nume alternativ, verifica disponibilitatea numelui aplicației, numele utilizatorului social media pentru marca dvs..

Nume grep

nume grep așa cum sugerează numele este perfect proiectat pentru căutarea geek-urilor folosind expresii și seturi obișnuite.

Wordoid

Wordoid este un instrument excelent dacă căutați un nume de domeniu „marcabil”. Toate numele pe care le furnizează sunt cuvinte alcătuite. Puteți căuta în mai multe limbi și puteți utiliza filtrele din partea stângă pentru a genera rezultate noi.

Sper că instrumentele online de mai sus vă vor ajuta să găsiți numele de domeniu pentru afacerea dvs. După ce finalizați numele de domeniu, verificați aceste găzduire premium dacă decideți să folosiți WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map