12 platforme pentru crearea bazei de cunoștințe și întrebări frecvente pentru afacerea dvs.

Creați o bază de cunoștințe (KB) de întrebări frecvente (întrebări frecvente) pentru afacerea dvs.


Bine! Precizia cu ușurință cu care ai putea rezolva punctul de durere al clientului cu soluții face parte din experiența bună a clientului. O „bază de cunoștințe sau secțiune de întrebări frecvente” bine planificată este unul dintre instrumentele de autoservire pe care le-ați putea oferi clienților dvs. astfel încât să poată găsi soluții excelente pentru ei înșiși.

În plus, acesta este un alt mod de a le economisi timp, astfel încât să poată avea încredere în luarea măsurilor necesare. Baza de cunoștințe este un ghid motivațional, educativ și organizat care acoperă toate aspectele produselor și serviciilor dvs. pe care un client le poate interoga pentru luarea unei decizii sau rezolvarea problemelor..

Crearea unei baze de cunoștințe bune

Înainte de a alege o platformă pentru bazele de cunoștințe și întrebări frecvente, doriți să luați în considerare câteva puncte esențiale.

 • Formatul articolului bazei de cunoștințe – O experiență, design și arhitectură bună pentru utilizatori
 • Disponibilitatea documentației
 • Navigarea și descoperirea articolelor proeminente
 • Funcții de căutare bune
 • Link către resurse utile
 • O întrebare frecventă pentru cele mai esențiale întrebări din sistemul suport-bilet
 • Videoclipuri explicative care explică funcționalitatea produsului sau serviciilor.

Alegerea subiectelor KB

Cum transformi subiecte pentru baza de cunoștințe?

Începeți să săpați în baza de date sau CRM. Există o grămadă de întrebări care îți găsesc o țintă pentru a primi răspuns? Acesta este probabil subiectul principal pentru baza de cunoștințe.

În plus, ați putea să vă gândiți sau să faceți un sondaj pentru a obține mai multe întrebări relevante cu privire la subiectul de bază pentru a extinde ghidul de ajutor.

Dintr-o perspectivă diferită, este posibil să doriți să vă ajutați de conversia canalelor de marketing din analizele dvs. și să identificați câteva blocaje pentru experiența utilizatorului și să creați soluții în consecință în baza de cunoștințe sau secțiunile de întrebări frecvente..

În general, oricare ar fi abordarea pe care o adoptați, aceasta ar trebui să vizeze ușurința pentru vizitatorii dvs. pentru a genera interes real. Odată cu introducerea bazei de cunoștințe și a secțiunii de întrebări frecvente în modelul dvs. de afaceri, creați posibilitatea ca utilizatorii să se aventureze în rădăcinile profunde ale site-ului dvs. Și sigur că vom recompensa sub forma generarii de venituri.

Să explorăm următoarele platforme pentru a crea baze de cunoștințe de autoservire care să le permită clienților să găsească răspunsuri la întrebările lor (cea mai rapidă și eficientă metodă de asistență pentru clienți).

Document360

Software de bază de cunoștințe care vă permite să creați o bază de cunoștințe de autoservire bine organizată (publicată public sau privat) cu o puternică căutare în timp real bazată pe AI. Acest lucru ajută clienții să găsească soluții pentru problemele lor instantaneu, folosind căutarea AI-powered. În ciuda volumului de articole din baza de cunoștințe, motorul de căutare AI va putea prelua rezultatele relevante într-o fracțiune de milisecunde.

Analiza căutării este o altă caracteristică importantă din această bază de cunoștințe. Acesta va arăta cuvintele cheie căutate frecvent de utilizatori, cât de des sunt utilizate anumite „cuvinte cheie de căutare” și dacă pot găsi articolele din baza de cunoștințe și așa mai departe.

O altă caracteristică proeminentă include – interfață de utilizator foarte simplă pentru a gestiona și organiza documentele.

 • Suportă editorul Markdown pentru o scriere eficientă și structurată.
 • Caracteristicile SEO vă vor ajuta baza de cunoștințe de produs să se ridice mai mult în motoarele de căutare.
 • Backup și restaurare
 • Versiunea articolului
 • Personalizați-l într-un mod care să se alinieze liniilor directoare de marcă

În plus, această platformă incredibilă oferă domeniu personalizat și primește notificări despre ce s-a modificat exact în baza de cunoștințe și multe altele. Încearcă!

Freshdesk

Freshdesk vă permite să creați un portal de experiență autoservire pentru a îmbunătăți satisfacția clienților. Este inclus în software-ul lor de asistență bazat pe cloud, care acceptă colaborarea tuturor canalelor de asistență dintr-o singură fereastră. Suita cuprinde o congregare impecabilă de caracteristici intuitive care se concentrează pe productivitate și colaborare; ușurează echipele de toate dimensiunile pentru a asigura o experiență excelentă de suport pentru clienți.

Ele furnizează două tipuri de soluții – întreprinderi și IMM-uri. Soluția de pachete pentru întreprinderi oferă toate caracteristicile viabile pentru serviciul clienți de talie mondială – Configurare și implementare, autoservire și asistență globală. Mai mult, ei au câștigat recunoașterea pentru capacitatea lor de a furniza servicii adaptabile pentru a urmări performanța cu ajutorul valorilor metrice.

În plus, pentru IMM-uri, ei s-au angajat să ofere o singură soluție la toate problemele dvs. – Aduceți toate solicitările dvs. de asistență la Freshdesk – fie de e-mail, chat, telefon sau social media. Dă prioritate, categorizează și alocă automat biletele.

Alte aspecte importante includ:

 • SaaS și implementarea Web
 • Instruire prin documentare, webinar
 • Suport 24/7
 • Oportunități KB cu monitorizare de rețea
 • Suport predictiv

Cu toate acestea, partea bună este că întregul pachet este accesibil și puteți începe cu „Planul lor de germeni” este GRATUIT.

KBase

kBase este o bază de cunoștințe pe tema WordPress cu Wiki, Helpdesk, Sistem de asistență pentru clienți, centru de ajutor sau temă comunitară. Principalul punct în plus cu această descoperire este incredibilă. Deoarece utilizează o căutare live Ajax, poți filtra rapid rezultatele căutării cu categorii și valori personalizate.

Alte caracteristici proeminente includ — Întrebări frecvente, Baza de cunoștințe și forumuri de asistență. Trebuie să alegeți o varietate de baze de cunoștințe cu peste 20 de piele. O altă integrare include BBpress și BuddyPress Integration pentru a crea un forum de discuții fără probleme.

Pentru formatarea conținutului, există trei tipuri de articole – implicit, avans și modern. Folosind funcționalitatea diferită a căsuței de articole, site-ul va deveni foarte rapid în căutarea și localizarea fișierelor sau articolelor.

Repere

 • Sensibilitate la toate dispozitivele
 • Elemente unice pentru o experiență mai bună a utilizatorului
 • Instalare cu un singur clic
 • SEO prietenos
 • Funcționalitatea comerțului electronic integrează funcționalitatea

Biroul Zoho

Biroul Zoho este o soluție de asistență multicanală de la Zoho. Se adresează întreprinderilor de toate dimensiunile. Mai presus de toate, punctul de vedere principal al platformei este impecabil în biletele de asistență pentru clienți, portalul de asistență pentru clienți, gestionarea contractelor și crearea rapoartelor..

În prim plan, asamblează interacțiuni din diverse media cum ar fi e-mail, telefon, chat, social media, forumuri și formulare și le prezintă într-un singur loc..

În fundal, activități precum alocarea biletelor, escaladarea serviciilor, regulile de notificare și acțiunile bazate pe timp pot fi automatizate prin setarea regulilor de flux de lucru. Atunci când se măsoară performanța în cauză, pachetul oferă rapoarte personalizabile și programate, evaluări de fericire și un tablou grafic pentru analiza satisfacției clienților.

Pentru a obține o vedere în profunzime a comportamentului clienților, puteți integra această platformă cu sistemele interne ale clienților, astfel încât informațiile despre clienți să poată fi introduse în bilete conectate la Zoho Desk, care permite agenților de servicii să afle mai multe despre clienți..

Mai mult, există alte câteva aspecte importante:

 • Zia – Informații artificiale pentru echipele de servicii pentru clienți
 • Self Service – Împuterniciți clienții să găsească răspunsuri la întrebări pe cont propriu
 • Facilități cu automatizare pentru flux de lucru și personalizări
 • Integrări terțe
 • Compatibil cu GDPR și complet securizat – pentru a ajunge la un echilibru între protejarea datelor clienților și oferirea echipei tale de suficientă flexibilitate.

Suport Erou

Doar înainte, pe măsură ce site-ul vorbește – „Obțineți mai puține bilete de asistență”. Suport Erou este baza de cunoștințe din aplicație pentru a vă ajuta să reduceți numărul de bilete de asistență pe care le gestionați în fiecare zi. În plus, funcționalitatea de gestionare KB acceptă căutarea cu text complet.

SupportHero: suport complet în aplicație

Tutoriale și întrebări frecvente sunt esențiale pentru a vă ajuta utilizatorii să descopere funcțiile aplicației dvs. Dar acest lucru este adevărat doar dacă sunt ușor de găsit! Prin urmare, nu doriți să omutați această platformă dacă căutați funcții avansate pentru asistență de auto-ajutor. De exemplu, pe baza rezultatelor, veți crea articole noi și le puteți ajusta / actualiza pe cele existente sau chiar puteți actualiza funcțiile aplicațiilor noastre.

Alte aspecte importante includ:

 • Statistici avansate pentru cercetarea aprofundată a clienților
 • Trasabilitatea intenției utilizatorului
 • Tablou de bord cu performanțe excelente pentru rezultatul general
 • Un favorit printre fondatorii SaaS

Dincolo de asta, așa cum garantează, este o platformă excelentă pentru investiții profitabile. Deci, prinde-le cu planurile lor potrivite pentru tine.

KnowAll

KnowAll este un sistem modern, extrem de receptiv și prietenos SEO, cu un sistem incredibil de navigație. Drept urmare, descoperirea este bine dezvoltată pentru a oferi clienților răspunsurile lor cu generarea minimă a biletelor de asistență.

KnowAll: Tema WordPress

Chiar mai mult, pluginul include facilități pentru răspunsuri instantanee și este ușor de personalizat. În sfârșit, cu toate caracteristicile de bază include, acest plugin WordPress introduce analize acționabile. De asemenea, puteți găsi lacune în conținut.

Alte aspecte importante includ:

 • Conținutul înrudit sugerează
 • Personalizare excelentă pentru brandingul companiei
 • Informații acționabile cu feedback de articole pentru o mai bună înțelegere

Mai mult, această platformă incredibilă folosește coduri scurte, cum ar fi comutatoarele, acordeonele, filele și avizele pentru o experiență mai bună a clienților.

Haash

Aveți o aplicație web de vânzare? Ai primit Haash Pentru dumneavoastră.

Haash: un HelpCenter inteligent

Și atunci acesta este un KB centrat pe utilizator care se ghicește din întrebări frecvente. Astfel, îi veți salva pe utilizatori să renunțe la site-ul dvs. și să jongleze între filele browserului pentru a găsi ajutor cu acest widget inteligent. În plus, au toate documentele de pe site pentru instalaţii a widgeturilor.

Alte aspecte importante includ:

 • Căutare intuitivă
 • Personalizarea domeniului
 • Q-ca Q&Un motor pentru răspunsuri instantanee
 • Drag and Drop builder de interfață

Pe scurt, puneți mâna în curând peste acest lucru cu planul de bază gratuit.

TypeForm

Doriți să partajați informații prin formulare sau doriți ca sondajele să fie ușor, distractiv și fără cusur pe orice dispozitiv? -Apoi TypeForm este momeala ta.

TypeForm: Modele de întrebări frecvente

Mai mult, acest lucru incredibil se integrează cu peste 500 de aplicații preferate. Deci, fie că este vorba despre trimiterea de date către MailChimp pentru a vă construi lista, foile Google pentru analiză sau Salesforce pentru a vă personaliza experiența cu clienții – TypeForm are totul pentru dvs..

În plus, puteți utiliza o mulțime de șabloane pentru diferite scopuri, cum ar fi sondaje & chestionare, generație de plumb sau orice lucru creativ.

În special, analiza pieței este indispensabilă pentru colecțiile de date și, astfel, nu doriți să pierdeți încercarea acestor produse. În detaliu, acestea permit integrarea cu site-uri precum MailChimp sau HubSpot, iar acest lucru va adăuga mai multă valoare strategiei de marketing prin e-mail și generarii de plumb..

TypeForm este o soluție excelentă pentru tehnologii.

HelpSite

HelpSite este un serviciu simplu care vă ajută să configurați un centru de asistență perfect sau un „site de ajutor”. Se concentrează pe trei lucruri majore: întrebări frecvente și bază de cunoștințe, un formular inteligent de contact și o casetă de căutare rapidă.

HelpSite: Un centru de asistență minunat

Desigur, site-ul web găzduiește și o congregare de documente de ghidare. Aparent, în funcție de ele, USP-ul lor este că oferă posibilitatea de a utiliza un domeniu personalizat.

În plus, au un sistem incredibil de gestionare a biletelor pentru un flux de lucru lin.

HelpJuice

Nu există nicio opțiune mai bună dacă sunteți concentrat în mod special pe „Software de bază de cunoștințe” –HelpJuice chiar îți personalizează baza de cunoștințe pentru tine. Este potrivit pentru întreprinderile de toate dimensiunile și în orice segment de industrie. În plus, include aplicații pentru crearea și gestionarea atât a bazelor de cunoștințe interne, cât și externe.

HelpJuice: Software-ul bazei de cunoștințe

Funcția de marcare vă permite să etichetați întrebări în mai multe categorii relevante. Sistemul începe să caute subiectele și articolele de top pe baza interogării de căutare.

Ulterior, acest pachet software face mai ușor să înțelegem „Cum să faci” prin diverse resurse și exemple pe site ca mijloc de instruire.

Flowlu

Flowlu ușurează utilizatorilor tehnici și non-tehnici să gestioneze orice tip de date sau informații într-o bază de cunoștințe consolidată, conectând oamenii cu resurse interne.

FlowLu: KB gratuit

Programul are instrumente suplimentare încorporate – de exemplu, hărți mentale și modul agil.

Alte aspecte importante includ:

 • Sistem de gestionare a finanțelor online – îmbunătățiți-vă fluxul de numerar folosind raportări puternice.
 • Instrumente de colaborare impecabile – conversația este cea mai bună modalitate de a începe colaborarea la o sarcină sau un document.
 • Integrări de la terți – ZenDesk, Google Drive, integrare în plată online.

Happyfox

Happyfox oferă soluții de asistență și ticketing pentru întreprinderile din diverse industrii, inclusiv computere și software, educație, călătorii și timp liber, mass-media și publicare, energie, comerț cu amănuntul și multe altele.

Software HappyFox

Happyfox vine cu diverse integrări de asistență. De exemplu, pe măsură ce introduceți secțiunea director de aplicații, puteți explora cu integrări terțe precum Zapier pentru automatizarea sarcinilor sau Shopify – dacă sunteți comerț electronic.

Concluzie

Sper ca instrumentele enumerate mai sus să vă ajute să creați o bază fantastică de cunoștințe sau faq pentru afacerea dvs. Cei mai mulți dintre ei oferă un plan sau proces gratuit, așa că încercați-le și vedeți care funcționează cel mai mult pentru cerințele dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map