13 Cele mai bune platforme de comerț electronic pentru întreprinderile mici și mijlocii

În această eră digitală, afacerile se îndreaptă către o altă dimensiune, unde vânzarea sau cumpărarea este la doar un clic distanță.


Indiferent dacă doriți să vindeți un stilou sau imobiliare, nu aveți nevoie neapărat de un magazin tangibil, de cărămidă și mortar. Platformele de comerț electronic v-au acoperit, având în vedere că acordați atenție adăugării de valoare clienților dvs. vizați. Întregul proces este eficient din punct de vedere al costurilor, economisind timp și ușor de utilizat!

Ca urmare a forțelor combinate ale comerțului electronic și internetului, începerea unei afaceri este relativ ușor în aceste zile. „Baza ta virtuală” virtuală poate fi construită cu ușurință folosind platformele de comerț electronic disponibile. Prin urmare, industria comerțului electronic se dezvoltă rapid și deschide porți pentru întreprinderi.

Conform statistici, industria de comerț electronic a realizat 2,3 trilioane de dolari în vânzări în 2017, care este prevăzută să se dubleze până în 2021.

Luați exemplul Amazon, eBay, Alibaba și multe altele; puteți introspecta modul în care afacerea lor crește în spațiul online. Cu toate acestea, aceste nume mari și statistici roșii maschează presiunea uriașă cu care se confruntă întreprinderile de comerț electronic. Cererile în creștere ale consumatorilor și concurența acerbă au creat marje strânse, ceea ce îngreunează întreprinderile să supraviețuiască în acest spațiu virtual.

Pentru a rămâne în fața jocului și a câștiga competiția, întreprinderile de eCommerce au nevoie de mai multe rețele, să fie cu ochii pe concurenții lor, să utilizeze cele mai noi tehnologii și să își îmbunătățească serviciul pentru clienți..

Dar, în ciuda concurenței acerbe, industria de comerț electronic are încă un potențial masiv în multe nișe, cum ar fi:

 • Produse de toaletă ecologice pentru copii
 • Produse naturale de piele
 • Jucării handmade și alte produse pentru proprietarii de animale de companie
 • Îmbrăcăminte la cerere
 • Echipamente de fitness
 • Alimente fără gluten și organice la cerere
 • Curs online și multe altele

De ce să alegi platforma eCommerce potrivită este crucială pentru afacerea ta?

Este oarecum similar cu cel al selectării unui depozit de cărămidă și mortar fizic. O mulțime intră în timp ce construiești un site web de comerț electronic, fie că este vorba despre costuri, reputație și riscuri. Și dacă ceva nu merge bine, afacerea dvs. generală suferă. În cele din urmă, sunteți forțați să schimbați platforma, care necesită din nou costuri și timp suplimentar, și să nu mai vorbim de problemele suportate.

Prin urmare, salvează-te de necazurile inutile și investește încă de la început în platforma potrivită. Dar cum anume vei realiza asta? Luați în considerare punctele menționate mai jos.

Preț

Dacă aveți o întreprindere mică sau medie, prețul devine un aspect crucial de luat în considerare. Alegeți o platformă care poate oferi instrumentele, caracteristicile și capacitatea de utilizare esențială care pot veni la un preț rezonabil.

Instrumente de back-end

Asigurați-vă că platforma pe care o alegeți trebuie să ofere instrumente esențiale de backend pentru a vă sprijini site-ul. Ar putea oferi funcții precum accesul la pluginuri WP, sisteme de gestionare a aplicațiilor, asistență pentru SKU-uri și CSS și multe altele. Acesta trebuie să ofere accesibilitate lină, de la gestionarea stocurilor până la gestionarea conținutului, totul în back-end.

scalabilitate

Odată cu creșterea companiei dvs., magazinul dvs. online ar avea nevoie de asistență pentru mai multe produse, mai multe opțiuni de plată etc. Prin urmare, platforma pe care o alegeți trebuie să fie capabilă să ofere scalabilitate ușoară, fără a vă împiedica operațiunile de afaceri.

Performanță și viteză

Când un utilizator îți deschide magazinul, acesta trebuie să ofere performanțe decente și viteză de încărcare a paginilor. Îl ține cuplat pe site pentru a-ți îmbunătăți afacerea. Prin urmare, gazda dvs. trebuie să ofere performanțe și viteză excelente, chiar dacă utilizați o varietate de suplimente, pluginuri și ce nu.

Experiența utilizatorului

Alegeți o tehnologie pe care utilizatorii finali o pot găsi ușor de utilizat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Site-ul web nu trebuie să le ofere timp greu atunci când caută un produs sau serviciu. În mod similar, asigurați-vă că platforma nu este atât de complexă de gestionat de echipa dvs. În schimb, trebuie să ofere un management ușor, fără a face compromisuri cu eficiența.

Securitate

Cybercrimes-urile sunt în creștere pe măsură ce vorbim. Și știți cât de importantă este securitatea magazinului dvs. online. Nu numai că reprezintă o amenințare serioasă pentru reputația și afacerea dvs., dar amenință și datele clientului.

Prin urmare, alegeți o platformă care vă poate oferi securitate la cel mai înalt nivel pentru a atenua încălcările de securitate de orice fel pe termen lung.

Serviciu clienți

Multe companii tind să ignore acest aspect. Ca afacere, știi cât de important este serviciul pentru clienți în beneficiul afacerii tale. Trebuie să fiți întotdeauna gata să participați la întrebările clienților dvs. și să îi ajutați.

În mod similar, asigurați-vă că îl selectați pe cel care vă poate oferi servicii de asistență promptă în cazul în care puteți avea nevoie de ajutor.

În continuare, vom afla câteva dintre cele mai bune soluții pentru afacerile dvs..

Magento

Platforma eCommerce open-source, Magento oferă o multitudine de caracteristici utile și interesante. De la întreprinderi mici la companii la nivel de întreprindere, numeroase companii beneficiază de magazinele online din flexibilitatea și puterea Magento.

Îți construiește magazinul în mod eficient, astfel încât să îți poți conduce afacerea bine. Oferă posibilități infinite de personalizare pentru a vă modela afacerea așa cum v-ați visat. Aveți o mulțime de șabloane, widget-uri, suplimente și multe altele care continuă actualizarea.

Pentru a vă crește vizibilitatea online, Magento are performanțe excepționale în temeiul SEO. Și, platforma performantă este de asemenea promptă în remedierea erorilor, dacă există. În plus, magazinele online care utilizează această platformă rulează fără probleme pe diferite dispozitive, inclusiv telefoane mobile.

Ba mai mult, platforma Magento Commerce acceptă, de asemenea, canale de vânzări precum Amazon. Magento este ideal pentru a oferi experiență de vânzare finală, pe lângă descărcarea software-ului gratuit. Dacă doriți să găsiți o soluție open-source, atunci puteți să vă instalați și să vă configurați sau să mergeți pentru o platformă de găzduire de încredere.

Weebly

Întreprinderile mici și mijlocii caută să construiască un site web favorabil bugetului, Weebly este o opțiune excelentă.

Pentru a începe cu aceasta, nu trebuie să fii priceput în tehnologie, doar elementele de bază ar fi suficiente. De asemenea, oferă bloguri pentru promovarea și comercializarea produselor prin adăugarea de articole relevante. În plus, primiți tone de teme interesante și profesionale.

Construirea, administrarea și editarea site-ului dvs. web este fără efort chiar și de pe un dispozitiv mobil. Oferă personalizare completă și o gamă largă de șabloane proiectate profesional. Puteți crea galerii, fundal personalizat și prezentări de diapozitive adecvate pentru afacerea dvs. Vă oferă, de asemenea, integrări terțe pentru magazinul dvs., împreună cu instrumente SEO pentru a vă ajuta să vă observați.

Puteri pătrate Tranzacțiile Weebly; prin urmare, puteți avea încredere în platformă pentru toate plățile. Platforma ușor de utilizat oferă un serviciu gratuit pentru utilizare de bază, dar îl puteți actualiza la versiunea Pro cu 12 dolari / lună și puteți obține credite publicitare Google de 100 USD împreună cu un domeniu gratuit.

OpenCart

Obțineți control complet asupra designului magazinului dvs. online, alegând OpenCart.

Este o platformă open-source care te ajută să creezi, să rulezi și să-ți faci dimensiunea afacerii așa cum ți-ai imaginat-o. Platforma ușor de executat și simplu de pornit vă ajută să începeți cu magazinul digital fără durere. Beneficiați de transparență, actualizări gratuite și descărcări pe care platforma le oferă cu zero taxe lunare.

Gestionarea puternică vă permite să aveți grijă de produsele, comenzile, clienții, codurile promoționale, regulile fiscale și multe altele, împreună cu un SEO încorporat. Extindeți funcționalitatea magazinului dvs. alegând dintre peste 13.000 de teme și module. Asistența dedicată a clienților Opencart este întotdeauna gata la dispoziția dvs. în caz de dificultate.

Opencart a integrat cele mai cunoscute gateway-uri de plată din lume, inclusiv PayPal, Amazon Payments, FedEx, Skrill și multe altele pentru tranzacții sigure. Consultați hostingul Opencart fiabil pentru magazinul dvs. online.

WooCommerce

Iubeste WordPress?

Utilizare WooCommerce pentru adăugarea unui coș de cumpărături pe site-ul dvs. WordPress existent. Puteți utiliza acest plugin WP în loc să construiți o altă platformă.

Oferă opțiuni configurabile pentru expedierea produselor și 140 de opțiuni de plată securizate specifice regiunii prin PayPal, Stripe, Google Pay, Apple Pay, etc. Platforma complet personalizabilă vă permite să extindeți funcționalitatea magazinului dvs. utilizând extensii oficiale WooCommerce, inclusiv integrări de marketing, magazin îmbunătățire, multicanal, punct de vânzare și multe altele.

Artizanat folosind API-ul REST, platforma poate fi integrată practic cu orice serviciu și poate fi scalabilă odată cu creșterea mărcii tale. Vă puteți enumera produsele cu ușurință în Google Shopping, puteți promova magazinul pe rețelele de socializare precum Facebook și trimiteți prin e-mail clienți prin MailChimp. În plus, raportați și urmăriți eforturile de marketing prin Google Analytics.

Site-ul WoCommerce necesită mai multe resurse de server decât blogurile normale, așa că alegeți cu atenție platforma de găzduire.

BigCommerce

Creați un magazin digital diferențiat și robust, fără a compromite scalabilitatea, stabilitatea și securitatea BigCommerce. Împuternicește afacerea dvs. să se ridice deasupra complexității, oferind serviciile sale extinse și specializate axate pe optimizarea brandului pentru creștere.

Construiți un design personalizat al magazinului prin teme personalizate cu HTML, Javascript și CSS încorporate. Puteți chiar personaliza experiența de checkout prin SDK și API de la server la server. Creează-ți magazinul mobil în funcție de previzualizare, înainte de publicare și creează magazinul pe WordPress. Îmbogățiți-vă site-ul cu mai mult trafic prin URL-uri și metadate URL-uri favorabile SEO.

BigCommerce oferă site-ului dvs. o viteză rapidă de aprindere, folosind infrastructura Google Cloud, Akamai Image Manager și Google AMP. Personalizați-vă produsele utilizând o caracteristică drag-and-drop și creați peste 70 de promoții și reduceri native. Include o serie de portofele digitale precum Apple Pay, PayPal, Amazon Pay, etc.

Alte caracteristici:

 • Certificarea ISO / IEC 27001: 2013
 • Certificare PCI DSS 3.1 nivel 1
 • 99% timp de funcționare
 • Acordă peste 250 de valute în 129 de țări

PrestaShop

Ținând cont de cerințele diverse ale diferitelor afaceri, PrestaShop te ajută să creezi un magazin complet personalizat al viselor tale! Oferă caracteristici, funcționalități și performanțe necesare pentru crearea și creșterea mărcii tale. Adăugați-vă rapid produsele, configurați-le caracteristicile și personalizați-le cu ușurință.

Puteți crea reguli de preț, configura cupoane, puteți selecta moduri de reducere și puteți personaliza transportul. Prestashop oferă, de asemenea, magazine prietenoase cu SEO unde vă puteți verifica scorurile SEO și vă permite să conectați magazinul digital la rețelele de socializare pentru o mai bună implicare și trafic. De asemenea, vă puteți măsura eforturile de marketing prin rapoarte periodice și informații ale vizitatorilor.

Prestashop este disponibil în prezent în peste 75 de limbi pentru a vă ajuta să vă extindeți baza de utilizatori. Rulați mai multe magazine digitale folosind un singur back-office pentru a vă reduce costurile și pentru a crește confortul. Alăturați-vă grupului de peste 300.000 de comercianți și vindeți produsele dvs. dincolo de granițe.

Shopify

Te-ai așteptat, nu-i așa?

Căutați o soluție în care puteți găsi toate caracteristicile punctului de vânzare pentru a începe, opera și crește brandul sub o singură umbrelă?

Shopify te-a acoperit. Începeți cu călătoria dvs. de afaceri și vindeți-vă produsele oriunde, inclusiv social media, piețe online și multe altele.

Shopify oferă instrumente încorporate pentru a vă ajuta cu eforturile dvs. de marketing în crearea, executarea și analizarea campaniilor dvs. pe Google și Facebook. Gestionează toate comenzile, plățile și expedierile folosind același tablou de bord pentru confortul tău. Personalizați-vă site-ul cu ușurință accesând codurile CSS și HTML.

Puteți adăuga funcționalități și caracteristici impresionante pe site-ul dvs. cu peste 3200 de aplicații capabile să se integreze cu Shopify direct. Oferă peste 70 de teme profesionale create de modele renumite precum Pixel Union, Happy Cog, etc. Shopify oferă o platformă de blogging în care vă puteți informa și educa publicul publicând articole de înaltă calitate..

Shopify vă oferă un certificat SSL gratuit de 256 biți pentru a proteja toate informațiile de pe site-ul dvs. De asemenea, oferă gateway-uri de plată sigure și o opțiune pentru efectuarea plăților cu cardul de credit de la Visa, AmEx, Mastercard, etc. Alăturați-vă comunității întreprinderilor 1M cu sediul în 175 de țări care au realizat deja vânzări de peste 155 miliarde de dolari folosind Shopify.

Drupal

Construiți un magazin digital ambițios cu Drupal prin integrarea instrumentelor perfecte pentru marketing, îndeplinire și plata pentru a constrânge o bază de clienți mai largă. Vă puteți gestiona conținutul împreună cu modelele de date ale produselor, inclusiv paginile de produs și interfețele de căutare.

Peste un milion de dezvoltatori din întreaga lume își contribuie eforturile la Drupal, devenind astfel o platformă stabilă și sigură. Vă protejează magazinul prin criptarea bazei de date, controlul accesului, rapoarte de securitate, actualizări automate și prevenirea activităților dăunătoare și atacurilor DoS.

Drupal oferă automatizare marketing prin intermediul rețelelor de socializare, e-mailuri, CRM, optimizări și multe altele. De asemenea, funcționează ca un depozit de conținut accesibil printr-o API și vă permite să personalizați informații precum geolocalizare, tipul dispozitivului, istoricul browserului, taxonomia comportamentului etc. pentru a oferi conținut relevant vizitatorilor dvs. Platforma este multilingvă, oferind peste 100 de limbi.

De la open-source, trebuie să gestionați instalarea și configurația. În schimb, puteți merge pentru găzduire gestionată, astfel încât să vă puteți concentra asupra activității de bază.

Sylius

Prezentați-vă magazinul cu un aspect și atingere unic, folosind platforma open-source Sylius. Se bazează complet pe un cadru PHP numit Symfony. Include calitate ridicată a codului, principii solide și practici de testare pentru a face mai ușor pentru dezvoltatori și ușor de utilizat pentru clienții dvs..

Platforma oferă API-uri încorporate, astfel încât să puteți construi aplicații mobile fără efort, inclusiv Android și iOS, împreună cu aplicații web progresive. Prin urmare, puteți vinde produsele pe orice dispozitiv pe care îl utilizează clienții vizați. Integrați-vă site-ul cu diferite instrumente necesare pentru a prospera în afacerea dvs., cum ar fi CRM, ERP, inventar, e-mailuri etc..

Sylius poate fi ușor implementat pe diverse platforme de hosting, inclusiv Cloudways, Nexcess, etc.

Sellfy

Sellfy oferă o platformă simplă, dar puternică, pentru a vă crea magazinul online pentru vânzarea de bunuri fizice, abonamente sau produse digitale. Dacă sunteți cineva care urăște complexitatea și totuși dorește rezultate eficiente, Sellfy este pentru dumneavoastră!

Vă puteți vinde produsele pe YouTube, Instagram sau Soundcloud prin intermediul site-ului dvs. web, incluzând un buton „Cumpărați acum” sau partajând un simplu link.

Vă puteți îmbunătăți vânzările folosind email marketing, caracteristici în vigoare și coduri de reducere fără integrări suplimentare. Personalizați-vă magazinul așa cum doriți, adăugându-vă logo-ul, creând machete și schimbând culorile pentru a vă complimenta marca. Platforma multilingvă oferă optimizare pentru utilizatorii de telefonie mobilă, astfel încât aceștia să vă poată accesa magazinul prin intermediul mobilului și al desktopului.

Sellfy acceptă plăți din peste 200 de țări și folosește gateway-uri de plată sigure precum PayPal și Stripe. Obțineți o perspectivă puternică prin intermediul analizelor pentru a urmări produsele cu cele mai performante, a vizualiza canalele de trafic și locațiile de top ale afacerilor.

Saleor

Desfășurați-vă ușor magazinul online folosind Saleor și beneficiază de performanță și flexibilitate de primă clasă pentru a-ți gestiona și conduce afacerea. Permite integrarea perfectă a magazinului dvs. cu sisteme diferite, cum ar fi CRM, CMS, API-uri de îndeplinire, etc. prin API-ul său inovativ GraphQL.

Acesta vă oferă o libertate completă pentru a utiliza PWA storefront sau JavaScript SDK împreună cu opțiunile de a alege o nouă platformă sau limbă la alegere. Gestionați pachetele, grupurile și configurațiile de produse după cum doriți. Oferă asistență pentru mai multe valute, limbi și traduceri.

Urmăriți creșterea afacerii dvs. valorificând datele și analizați-le pentru a vă modela afacerea pe termen lung. Demonstrează-ți brandul prin crearea unui magazin robust și sigur folosind instrumente moderne. De asemenea, oferă migrare Magento fără sudură și folosește coduri curate pentru a adăuga funcții noi și interesante pentru a beneficia de magazinul dvs..

3dcart

Obțineți un avantaj competitiv folosind platforma de comerț electronic sigură și sigură 3dcart. Oferă o soluție integrală pentru crearea unui magazin robust cu instrumente adecvate pentru gestionarea stocurilor, proiectarea, urmărirea vânzărilor și multe altele. Conectați-vă magazinul cu Amazon, eBay, Facebook etc. pentru a vă maximiza clienții și pentru a atrage avantaje.

Crește-ți afacerea cu marketing de e-mail încorporat și măsoară informațiile despre clienți prin instrumente analitice fiabile. Este interesant faptul că oferă instrumente pentru recuperarea abandonului de coș, care vă poate angaja vizitatorii în mod automat și îi poate încuraja să facă o întoarcere. Platforma optimizează, de asemenea, site-ul dvs. pentru ca SEO să conducă mai mult trafic și să fiți remarcat.

3dcart are o certificare Visa PCI împreună cu atribute de securitate puternice pentru a asigura toate tranzacțiile. Acceptă mai mult de 200 de furnizori de plăți, inclusiv PayPal, Stripe, etc. De asemenea, puteți integra magazinul perfect cu FedEx, UPS, Royal Mail, USPS etc. pentru a oferi transport securizat.

Magazine Wix

Creați un magazin online cu aspect profesional și eficient Wix să vă vindeți produsele pe diferite canale de vânzare, inclusiv Instagram și Facebook. Alegeți din peste 500 de șabloane și personalizați designul magazinului cu instrumente eficiente pentru a ajunge la o bază largă de clienți, atât pe mobil cât și pe desktop. Oferă peste 100 de caracteristici de design, efecte și galerii fantastice de produse pentru a vă îmbunătăți prezența online pentru creștere.

Stabiliți și gestionați magazinul în funcție de afacerea dvs., alegând o listă de dorințe, mini-coș, acces rapid la coș și multe altele. Puteți personaliza fiecare pagină de pe site-ul dvs. pentru a satisface nevoile afacerii dvs. Utilizați platforma de transport prin picături – Modalyst pentru a furniza mii de produse de înaltă calitate pentru a vă extinde ofertele.

Puteți chiar să vă configurați regulile de transport și să selectați transportatori mondiali, cum ar fi FedEx, USPS etc. pentru a oferi estimări de expediere în timp real clienților dvs. la finalizare. Wix are grijă de securitatea plăților, permițându-vă să alegeți dintre furnizorii de plăți de top cum ar fi PayPal, Wix Payments, carduri de credit / debit etc. și acceptă peste 40 de valute. De asemenea, puteți migra catalogul de produse către Wix folosind fișiere CSV.

Concluzie

Dacă sunteți gata să navigați dincolo de afacerea cu cărămidă și mortar, este timpul să vă construiți un magazin digital scalabil folosind o platformă de comerț electronic fiabilă și bogată în funcții. Alegeți furnizorul de servicii adecvat în funcție de cerințele și bugetul dvs. pentru a obține puncte brownie care vă pot salva de la dificultățile viitoare și oferă o afacere profitabilă pe termen lung.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map