21 Instrumente de lucru de la domiciliu (WFH) pentru întreprinderi mici și mijlocii

Deocamdată, știți deja ce se întâmplă să lucrați de acasă.


De fapt, este literalmente nevoie de ora. Odată cu pandemia actuală, o mulțime de afaceri au fost puternic afectate și sunt pe punctul de a se prăbuși. Deși este destul de nefericit, cea mai bună soluție posibilă ar fi utilizarea lucrului de acasă.

Se asigură că fluxul de muncă rămâne stabil și toți angajații dvs. vor rămâne în acțiune. Pentru a integra eficient munca de acasă în afacerea dvs., va trebui să folosiți instrumentele potrivite. Și, în timp ce există multe, am continuat să le aleg pe cele mai bune.

Să ne aruncăm direct în listă.

��️ Software de asistență la distanță

TeamViewer

Protejat cu criptare AES de 256 biți, TeamViewer vă permite să accesați desktopul și dispozitivele mobile de oriunde, chiar și cu o conexiune la internet 3G. Cu ajutorul soluției integrate RMM, puteți urmări diferite aspecte ale dispozitivelor dvs. permise și, de asemenea, colectați informații esențiale.

De asemenea, veți fi înștiințat ori de câte ori are loc ceva critic. Cel mai bun lucru despre acest instrument este securitatea încorporată. Vei face totul pentru a vă menține IT-ul îngrijit, curat și ferit de orice lucru periculos.

Zoho Assist

Vă puteți conecta de la distanță la desktopul clienților dvs. utilizând Zoho Assist. Este complet bazat pe cloud și sigur pentru ambele capete. Puteți să îl utilizați pentru a oferi asistență clienților și a împuternici asistența IT pentru rezolvarea problemelor acestora.

În afară de computere, puteți accesa și dispozitive mobile, laptopuri și servere. Deci, este literalmente totul într-unul singur. Tot ce aveți nevoie este câteva secunde pentru a începe partajarea ecranelor și a efectua o varietate de sarcini precum gestionarea, configurarea și rezolvarea problemelor.

AnyDesk

O altă soluție care vă permite să vă conectați la un computer de la distanță, AnyDesk are peste 100 de milioane de descărcări și cred că o bucată majoră este din cauza nivelului lor de securitate. Sunt minunați să păstreze lucrurile în zona sigură.

Este ușor și are caracteristici precum:

 • Transfer rapid de fișiere încorporat între computere
 • Colaborare ușoară cu membrii
 • Ședințe de înregistrare automată pentru un plus de securitate
 • Interfață de utilizator extrem de personalizabilă
 • Transmisii rapide de date și rate de cadru de 60 fps

OriceDesk este compatibil cu majoritatea platformelor precum Windows, Mac, Android, IOS și Linux.

�� Software de chat cu Bot

Freshchat

Asistența excelentă a clienților este extrem de importantă și Freshchat face dreptate deplină în acest sens. Vă puteți angaja și ține pasul cu clienții de pe web, mobil și chiar mesageri sociali.

În afară de asta, puteți automatiza întrebările frecvente cu ajutorul bot-urilor și AI. Trimiterea mesajelor de ieșire vizate către utilizatori nu este nici cea mai dificilă sarcină cu Freshchat.

Un alt lucru interesant este faptul că vă permite să trimiteți campanii proactive clienților pe baza comportamentului utilizatorului, acțiunilor și altor indicatori. În acest fel, AI poate prezice literalmente ce dorește utilizatorul.

chatbot

Puteți construi propriul tău chat personalizat AI în câteva minute folosind chatbot. Oricât de confuz s-ar putea să sune, nu există literalmente necesare abilități tehnice. Le puteți crea pentru site-urile dvs. web, paginile Facebook și aplicațiile de mesagerie.

Alegeți din șabloane pre-făcute, trageți și fixați elementele și conectați ChatBot la aplicații terțe, totul datorită API-ului deschis.

Chatfuel

Dedicat Facebook Messenger, Chatfuel vă poate ajuta să creșteți vânzările și implicarea în timp ce reduceți costurile. Este minunat să vă angajați cu clienții 24/7 și să automatizați o grămadă de sarcini care altfel v-ar costa o grămadă de timp.

De asemenea, puteți lăsa chatbot-ul să se conecteze cald la un reprezentant de vânzări pentru a vă ajuta să convertiți mai bine. Companii precum Levi’s, Adidas, Just Eat și ABC News se bazează pe Chatfuel pentru a le crea și gestiona chatbots-urile lor.

Des Helpdesk / Self-service

Freshdesk

Singurul lucru la fel de bun ca asistența pentru clienți în direct este un portal de autoservire pentru clienți să găsească răspunsuri la toate problemele lor. Și Freshdesk este o soluție excelentă pentru a construi doar asta. De la un portal de autoservire, clienții pot consulta articole de bază, forumuri de cunoștințe și pot utiliza instrumente pentru a obține răspunsuri la întrebările lor.

Unele dintre principalele caracteristici ale Freshdesk includ:

 • Posibilitatea de a adăuga un bot de răspuns pentru a ușura și mai mult procesul
 • Atașați conținutul bazei de cunoștințe la diverse canale, inclusiv site-ul web, aplicația mobilă și chat-ul
 • Traduceți conținutul pentru clienți pentru a găsi cu ușurință răspunsuri în limba lor
 • Modificați și transformați baza de cunoștințe după bunul plac
 • Utilizați discuțiile din trecut pentru a ajuta noii clienți să găsească răspunsuri

Toate acestea ajută la ușurarea sarcinii din umerii echipei de asistență. Puteți începe să utilizați proba lor gratuită de 21 de zile.

Helprace

Helprace ușurează clienților căutarea, descoperirea și partajarea răspunsurilor cu privire la produsele / serviciile dvs. Puteți configura o bază de cunoștințe, o pagină de întrebări frecvente și o zonă de mărturie pentru cuvântul gură pozitiv.

De asemenea, vă permite să urmăriți problemele clienților dvs. și să colectați cele mai recente feedback-uri ale acestora. În afară de asta, puteți:

 • Conectați clienții cu membrii echipei prin canale de colaborare
 • Afișați „subiecte conexe” alături de formularul de contact
 • Sporirea productivității echipei cu ajutorul diverselor instrumente
 • Personalizați fiecare element al Helprace

Probabil că există peste 100 de funcții pe care nu le-am menționat, iar acest lucru ne spune cât de densă este această soluție. Funcționează pe toate dispozitivele și puteți începe gratuit folosind testarea lor de 30 de zile.

HappyFox

O altă soluție impresionantă de autoservire, HappyFox, vă poate ajuta să configurați asistența pentru clienți 24/7, condusă integral de clienți. Cât de bizar sună, dar chiar așa este. Aceștia pot urmări biletele de asistență, pot examina baza de cunoștințe și chiar pot interacționa pe forumurile comunității.

Este excelent pentru că arătați indirect clienților calea către răspunsurile lor, în loc să indicați să le răspundeți.

HappyFox a introdus o abordare interesantă a întregului lucru al „portalului self-service”, în care clienții pot continua să ajute alți clienți. Imaginează-ți cât de posibil este acest lucru pentru echipa de asistență.

Drive Unitate de stocare

Google Drive

Partajarea fișierelor și colaborarea este mult mai ușoară cu Google Drive. Este sigur și puteți stoca și partaja orice tip de fișiere cu echipa dvs. De asemenea, un singur cont este suficient de bun pentru a sincroniza date pe mai multe dispozitive.

Datorită edițiilor Business și Enterprise, vă puteți bucura de opțiuni de stocare flexibile fără întrerupere. Nu mai vorbim, acum puteți organiza fișierele echipei într-un spațiu comun pentru o accesibilitate mai ușoară.

Cu ediția de bază, obțineți 30 GB stocare. Cu toate acestea, puteți face upgrade la un moment dat, în cazul în care depășiți.

Dropbox pentru echipe

O altă opțiune foarte populară pentru depozitare și colaborare, dropbox, vă ajută să mențineți toată echipa echipei într-un singur loc, sincronizate pe diferite dispozitive.

În afară de asta, puteți colecta idei, crea cronologie de proiect și asociați sarcini. Deoarece comunicarea este esențială în timpul colaborării, puteți permite, de asemenea, feedback-uri / comentarii ale membrilor.

Acest instrument este uimitor pentru coordonarea proiectelor și menținerea fluxului între membri.

Cutie

Deși cele două opțiuni de stocare de mai sus sunt grozave, poate doriți să consultați Cutie precum și pentru caracteristicile sale din afara casei. Cel care mi-a evidențiat cel mai mult este posibilitatea de a stoca date local.

Ca și în casetă, caseta îndeplinește obligațiile de rezidență pe mai multe geografii pentru a rezolva problemele legate de date specifice fiecărei țări. Acest lucru vă ajută să alegeți propriul dvs. spațiu de stocare în regiune și să vă bucurați de o protecție și confidențialitate puternică, indiferent de regiunea în care se află datele dvs..

De asemenea, îl puteți integra cu peste 1.400 de aplicații terțe. Există mult mai multe posibilități pe care sunt sigur că le vei plăcea. ❤

Chat Chat de colaborare și colaborare

lenevi

Dacă aveți o echipă pe care trebuie să o administrați, cred lenevi este una dintre cele mai bune (dacă nu cele mai bune) soluții pentru a o face eficient. Acesta aduce totul, cum ar fi comunicarea și instrumentele, într-un singur loc și crește productivitatea membrilor.

De exemplu, în loc de o casetă de intrare suprasolicitată, puteți purta conversații în spații dedicate numite canale. De asemenea, puteți găsi informațiile solicitate cu ușurință folosind arhiva lor de căutare. Și având în vedere că timpul este probabil cel mai important lucru, Slack vă permite să alegeți conversațiile care sunt cele mai importante și să le deschideți pe celelalte mai târziu.

Puteți să adunați toți membrii la un loc pentru un chat de grup sau să conversați individual cu ei în spații separate. Există o mulțime de funcții care vă vor ajuta masiv în afacerea dvs..

Turmă

Turmă creează colaborarea cu o notă mai mare prin introducerea apelurilor video. Este mult mai mult decât simpla mesagerie cu membrii echipei și puteți personaliza fiecare canal în scopuri diferite. Iată câteva alte caracteristici remarcabile:

 • Partajarea ecranului
 • Căutați cu ușurință fișiere, link-uri și alte lucruri.
 • Instrumente de productivitate precum partajarea notelor, mementouri și sondaje
 • Integrați-vă cu peste 50 de aplicații terțe precum Asana, Google Drive și Todoist

Flock este de încredere de companii precum Sodexo, Namecheap și McDonalds.

Mattermost

Colaborare în principal prin mesagerie, Mattermost este flexibil, gratuit și open-source. Acesta pune mult accent pe bună securitate și confidențialitate, așa că atunci când creezi perfect fluxuri de lucru pentru colaborare, nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește protecția datelor.

Puteți integra Mattermost cu o tonă de aplicații terțe și, de asemenea, instrumente DevOps precum Git și bots.

Deoarece acesta este un instrument open-source, va trebui să îl găzduiești. Cred că implementarea acestuia Kamatera este cea mai bună soluție, în principal datorită faptului că serviciile lor cloud sunt avansate din punct de vedere tehnologic și sunt susținute de experți de pe linia de asistență dornici de a configura lucrurile pentru dvs..

�� Platforma de instruire

Thinkific

Pentru crearea și găzduirea de materiale de instruire precum cursuri video și ghiduri, Thinkific este o platformă excelentă de utilizat. Vă permite să creați un site complet de membru pentru a vă găzdui cursurile și chiar să analizați rezultatele generale la un nivel profund.

Practic, este o platformă all-in-one pentru a ajuta la utilizarea pe deplin a cunoștințelor dvs. și a partaja cu oamenii de acolo care au nevoie. Fie că vorbim despre doar zece studenți sau 10 milioane, puteți fi sigur că această platformă se poate ocupa de asta.

docil

Foarte asemănător cu Thinkific, docil vă permite, de asemenea, să vă creați și să vindeți propriile cursuri online. Aveți un control complet asupra prețurilor și a datelor studenților, ceea ce este destul de esențial pentru orice instructor.

După ce vă înscrieți, veți primi tot ce aveți nevoie pentru a vă înființa propria școală și a începe să o comercializați către masă. Este foarte personalizabil și puteți face școala să arate exact așa cum doriți.

De asemenea, cea mai interesantă caracteristică este capacitatea de a oferi elevilor dvs. o experiență virtuală în clasă. În general, Desktop poate fi ușor de utilizat și bine optimizat pentru toate dispozitivele. Puteți începe fără costuri deloc.

LearnDash

LearnDash este un plugin LMS WordPress (Learning Management System), cu ajutorul căruia puteți vinde cursuri online, conținut de alimentare prin picurare și vă puteți recompensa studenții cu certificate și realizări. Puteți face toate acestea chiar de pe site-ul dvs. web.

Mai mult, puteți interacționa cu elevii dvs., controlați înscrierea și chiar grupați anumiți cursanți pentru a progresa mai bine. Obțineți toată flexibilitatea de a personaliza și de a rula cursurile pe termenii dvs., indiferent dacă este vorba despre prețuri sau marketing.

LearnDash este folosit de unele dintre cele mai mari mărci precum Digital Marketer, InfusionSoft și ProBlogger.

�� Reuniune online / de echipă

Întâlnire Zoho

Excelent pentru purtarea conversațiilor și instruirea membrilor echipei tale, Întâlnire Zoho vă permite să organizați conferințe video și audio oricând și oriunde. Puteți chiar să vă alăturați la întâlniri și webinarii din mers folosind aplicația lor mobilă.

Este un instrument genial pentru a-ți reuni personalul, a discuta idei și a planifica viitoarea mișcare. Puteți oferi prezentări, înregistra sesiuni și puteți descărca rapoarte importante.

Puteți începe gratuit, și utilizați imediat instrumentul.

Echipe Microsoft

Cu o aderență strânsă asupra vieții private și securității, Echipe Microsoft se angajează să ofere o experiență de colaborare excelentă. Puteți organiza conferințe audio, video și web cu o echipă de până la 10.000. Sau chiar mai bine, poți găzdui un mega eveniment live în timp ce stai în interior.

Acest instrument vă permite să accesați, să partajați și să editați diverse documente, inclusiv Google Doc, PowerPoint și Excel. Dacă preferați să discutați, atunci puteți face acest lucru, fie cu întreaga echipă, fie cu unul la unu.

Zoom

Probabil ai mai auzit de acest instrument înainte, deoarece este destul de popular. Zoom vă permite să organizați întâlniri, sesiuni de instruire și webinarii.

În plus, puteți construi săli de conferințe, puteți face apeluri telefonice și, de asemenea, puteți discuta cu membrii dvs. Există un număr de 1.000 de participanți video, dar puteți avea 10.000 de spectatori, ceea ce vă ajută cu siguranță.

Este evaluat foarte bine pe site-uri precum TrustRadius, G2 Crowd și Gartner Peer Insights. Fezabilitatea este doar incredibilă. Este conceput și optimizat pentru a funcționa perfect, iar pe deasupra, este ușor de utilizat.

Concluzie

Munca de acasă nu este la fel de ușoară, așa cum o face toată lumea. Cu toate acestea, folosind soluția de mai sus, cu siguranță, veți vă vărsa o mulțime de sarcini de pe umeri și puteți obține mai mult ca niciodată. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map