4 cele mai bune funcții Trustpilot pentru managementul ireproșabil al evaluării clienților

Ce trebuie să vă așteptați de la o mai bună platformă de gestionare a revizuirii clienților?


Dacă vă preocupă managementul mărcii sau crearea încrederii cu clienții (care ar trebui să fiți), atunci știți cu siguranță importanța gestionării feedback-ului consumatorilor.

Având în vedere că 85% dintre cumpărători ai încredere în recenziile online la fel de mult ca la o recomandare de la un prieten sau de la un prieten și 73% din consumatori credeți că acest feedback influențează obiceiurile lor de cumpărare, recenziile clienților sunt una dintre factorii cei mai critici în luarea deciziilor online.

Folosind un instrument care funcționează pentru a crește numărul de recenzii autentice pe care le obțineți, consecvența are un impact asupra SEO-ului dvs. și oferă raportări acționabile care trebuie să fie o preocupare principală în peisajul actual de afaceri..

Dacă sunteți în căutarea acestui tip de sistem, trebuie să aveți patru caracteristici cheie.

Detectarea fraudei

Recenziile false sau neautentice pot fi la fel de dăunătoare ca și cele negative.

Atunci când căutați un sistem de management al revizuirii clienților, acesta trebuie să aibă un sistem etanș pentru detectarea fonelor.

Trustpilot este bine cunoscut pentru isteții lor software de detectare a fraudei. Folosește tehnologie și algoritmi de limbaj de învățare a mașinilor pentru a analiza fiecare revizuire și a identifica tiparele care ar putea semnala fraude.

De asemenea, compară fiecare analiză cu o gamă vastă de structuri comportamentale, cum ar fi adresa IP și indicatorii lingvistici pentru a determina dacă feedback-ul este fals sau nu.

În plus, dacă o întreprindere consideră că o revizuire poate fi o fraudă sau inadecvată, aceasta poate fi trimisă către Echipa de conformitate pentru investigare.

Sunt 13 motive posibile de ce o companie poate raporta o recenzie la Trustpilot Compliance.

 1. Conține un limbaj ofensator.
 2. Conține informații personale (număr de telefon, e-mail, informații despre card de credit etc.)
 3. Include conținut promoțional care nu are legătură cu experiența de cumpărare sau service a recenzantului.
 4. Încălcă confidențialitatea, confidențialitatea, proprietatea intelectuală sau drepturile altei persoane.
 5. Este numai în ceea ce privește o taxă sau o amendă.
 6. Este spam de marketing.
 7. Descrie doar un produs și nu vorbește despre experiența de cumpărare sau servicii.
 8. Este în profilul de companie greșit.
 9. Nu a fost scris într-un an de la experiență.
 10. Este scris doar din motive etice sau politice.
 11. Un recenzor este un concurent.
 12. Un recenzant a revizuit compania de mai multe ori cu profiluri diferite.
 13. Un recenzant nu a avut o experiență autentică.

Vi se poate cere să explicați de ce acest lucru încalcă Ghidul utilizatorului.

De aici, veți primi un rezumat care arată motivele pentru care ați raportat recenzia. Asigurați-vă că acestea sunt corecte.

După ce trimiteți, procesul de anchetă durează de obicei aproximativ șapte zile.

Compatibilitatea motorului de căutare

Recenziile clienților joacă un rol imens în modul în care oamenii văd afacerile, iar motoarele de căutare sunt pe deplin conștiente de acest lucru.

De fapt, conform MOZ, Recenziile clienților sunt de părere că reprezintă aproximativ 10% din modul în care Google și alte motoare clasează site-urile web. Din acest motiv, aveți nevoie de un instrument de gestionare a revizuirii clienților compatibil cu motoarele de căutare majore.

Sursă

Rețineți că, în timp ce unele instrumente de gestionare a revizuirilor ar putea susține că vă ajută SEO, recenziile reale nu ar putea fi considerate „de încredere” de către motoarele de căutare.

În Google, acest lucru este denumit TrustRank. Deși există mulți factori, această caracteristică folosește pentru a determina autenticitatea unui site web, recenziile verificate au o mare greutate.

Trustpilot este un partener al Google. Întrucât este o platformă deschisă, unde toată lumea poate lăsa o recenzie, iar companiile nu au voie să șteargă, să editeze sau să ascundă recenzii slabe, Google vede acest conținut ca fiind credibil. La rândul său, recenziile clienților rămași pe această platformă influențează puternic modul în care Google clasează site-urile web.

În plus, Trustpilot este TrustBoxes poate fi configurat pentru a afișa feedback direct pe paginile dvs. web, care, în timp, vă pot califica pentru Stiluri Rich Snippets pe căutările Google.

Când configurați TrustBox, asigurați-vă că nu bifați caseta Activați fragmente bogate pentru SEO.

Apoi, în Google Search Console, solicitați Googlebot să-și acceseze paginile dvs. web cu TrustBox. Rețineți că Trustpilot nu vă poate garanta că veți obține Rich Snippet Stars – Orientările Google pentru Rich Snippet Stars sunt stricte.

Analize complete despre sentimentul clienților  

Raportarea în profunzime trebuie să fie componenta principală a software-ului de evaluare a clienților pe care îl alegeți. Aceste informații ar trebui să stea la baza direcției dvs. prezente și viitoare.

Obținerea unei cantități sănătoase de feedback de la clienții verificați este primul pas, însă înțelegerea sentimentului și a seturilor de date esențiale din recenzii sunt la fel de cruciale. Aceste recenzii nu lasă doar alte persoane să știe ce să se aștepte sau cât de bine funcționează un produs / serviciu.

Sunt forme brute de feedback care oferă informații despre ce cred consumatorii despre compania dvs., ce îmbunătățiri ar trebui să fie aduse și dacă îndepliniți sau nu așteptările.

Trustpilot simplifică acest lucru prin transformarea automată a datelor disponibile privind recenziile clienților în rapoarte analitice minute cu minut care înregistrează modificări în ratinguri și TrustScores.

Prezentare generală pagina vă oferă o privire despre numărul de recenzii pe care le aveți în total, câte media aveți pe zi, câte persoane vă caută profilul în pagina principală Trustpilot, etc..

Pentru a obține un pic mai în profunzime, pe Analiză pagină, puteți vedea care sunt metodele de colectare care (cel mai puțin) au succes. Puteți vedea, de asemenea, etichetele de top care solicită oamenilor să lase recenzii, precum și orele de vârf în care fac acest lucru.

caracteristică de etichetare pe Insights segmentele de pagini contribuie la diverse demografii, cum ar fi locația sau produsul, astfel încât să puteți filtra feedback-ul pentru o analiză mai largă a audienței. Aceasta înseamnă că puteți urmări detalii specifice și a vedea cum diferitele modificări afectează evaluările.

Cunoașterea acestui tip de informații este necesară pentru o afacere care își propune să mulțumească clienții. Doar să vezi că clasamentul general de stele nu oferă în mod necesar imaginea completă a sentimentului general al clienților.

Este esențial să săpați puțin mai adânc și să vedeți ce spun oamenii și semnificația din spatele ei.

Integrări de aplicații

Desigur, ar fi o pierdere totală de timp și bani pentru a vă asocia cu un sistem software de servicii pentru clienți care nu este capabil să lucreze cu site-ul dvs. de afaceri..

Afișarea recenziilor pe site-ul dvs. de comerț electronic este un factor esențial pentru stimularea vânzărilor, dar dacă software-ul dvs. de revizuire nu are o integrare corectă, recenziile dvs. nu sunt altceva decât seturi de date interne.

Din nou, Trustpilot este foarte util aici, deoarece au o listă lungă de platforme de comerț electronic cu care sunt compatibile, inclusiv cele mari precum Shopify, Magneto și WooCommerce.

În plus, rețelele de socializare devin rapid o sursă preferată pentru cercetarea de afaceri, cum ar fi 45% din consumatorii online precizează că utilizează social media pentru a-i ajuta să decidă asupra unei achiziții.

Puteți, de asemenea, să partajați cu ușurință recenziile de la Trustpilot la toate site-urile principale de socializare. Mai mult, planul Pro și Enterprise va posta automat feedback pe Facebook pentru dvs..

Concluzie

 În timp ce unele caracteristici pot fi mai critice pentru o afacere decât alta, există câteva elemente esențiale de care fiecare organizație poate beneficia.

Asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. în timp ce căutați instrumentul de gestionare a feedback-ului clienților care va funcționa cel mai bine pentru dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map