7 Cel mai bun SaMS HRMS pentru startup-uri și întreprinderi

HR-ul este o profesie a oamenilor. Este vorba despre oameni, mai bine spus, angajați care conduc afaceri.


Prin urmare, menținerea lor motivată și gestionarea lor cu înțelepciune este crucială. Datorită descoperirilor tehnologice, cum ar fi software-ul HRMS care implică inteligență artificială și automatizare, procesele de HR au devenit mai puțin provocatoare.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, diverse probleme încep să apară, inclusiv scalarea, gestionarea proceselor și a datelor, optimizarea forței de muncă și multe altele. Odată cu numărul tot mai mare de angajați, gestionarea resurselor umane devine de asemenea complicată, de la screening, angajare, instruire și gestionarea salarizării, până la respectarea reglementărilor. În plus, informațiile dvs. sensibile rămân împrăștiate în multe locații și foldere.

În consecință, aceasta provoacă apariția resurselor umane în timp ce scade eficiența generală.

Dar, cu o competiție între gât și gât, în care timpul este bani, nu îți poți permite ineficiențe, mai ales în perioada de creștere.

Așadar, dacă procesul tău de resurse umane totuși manevrează foi de calcul și lucrări de hârtie în cabinetul tău de arhivare, îți lipsește ceva!

Care este soluția?

Software de management al resurselor umane sau HRMS!

Ce este HRMS?

Mai simplu spus, HRMS este un software care folosește puterea tehnologiei de a administra procesele HR. Acesta își propune să îmbunătățească eficiența și productivitatea afacerii dvs. prin automatizarea sarcinilor manuale și recurente. Drept urmare, echipa dumneavoastră de resurse umane poate gestiona bine procesele și poate găsi mai mult timp pentru a utiliza în alte activități importante pentru creșterea afacerii.

Software-ul acoperă diferite aspecte ale managementului resurselor umane, inclusiv:

 • Planificarea forței de muncă
 • Recrutare
 • La imbarcare
 • Proces de confirmare a postului după perioada de probă
 • Managementul informațiilor despre angajați
 • Gestionarea politicii de tranzacții și concedii
 • Urmărirea prezenței și a timpului
 • Prelucrare salarizare
 • Calculele modificărilor salariale
 • Proces de demisie
 • Norme și reglementări de comunicare și gestionare
 • Implicarea angajaților
 • Respectarea statutului
 • Rapoarte MIS
 • Antrenament și dezvoltare
 • Evaluarea performantelor
 • Planificarea succesiunii

De ce întreprinderile au nevoie de HRMS?

Modul stilou și hârtie ar putea ajuta în fazele inițiale, dar nu este sănătos pentru afacerea dvs. în timp ce creșteți. Pentru IMM-uri, utilizarea unui HRMS decent este importantă, deoarece poate accelera procesul de creștere automatizând sarcini complicate, eliminând posibile erori, deoarece chiar și erorile minore pot fi fatale pentru productivitatea dvs..

HRMS s-a bazat pe tehnologii emergente, cum ar fi analiza datelor și automatizarea beneficiilor, nu numai pentru angajatori, ci și pentru angajați și clienți, deoarece informațiile potrivite pot ajunge la locul potrivit și la momentul potrivit.

A raport spune că piața globală a software-ului de resurse umane este prevăzută a fi de 30 de miliarde de dolari până în 2030. De asemenea, prognozează 9,4% în creșterea sa în perioada 2017-2025.

Să vedem câteva dintre beneficiile sale pentru afacerile moderne.

Management eficient al angajaților

Echipa dumneavoastră de HR poate monitoriza prezența și orele de lucru ale angajaților, astfel încât să asigure productivitate maximă și compensații pentru ore suplimentare. De asemenea, puteți gestiona instruirea, salarizarea, performanța și implicarea mai bună a angajaților, pentru a se putea simți atașați de organizația dvs..

Monitorizare KPI

HRMS poate automat automat procesul general de monitorizare a indicatorilor cheie de performanță (KPI) pentru a arăta eficiența angajaților în atingerea obiectivelor stabilite. Pentru aceasta, poate monitoriza durata în care un angajat rămâne într-un rol, absenteismul, timpul necesar pentru atingerea obiectivelor, etc..

Promovează autoservirea angajaților

Una dintre cele mai bune caracteristici ale HRMS este autoservirea angajaților săi, unde își pot accesa profilurile și portalul. Încorporează informații detaliate despre termenii și condițiile companiei, lasă politica, salarizarea, procesul de demisie etc., astfel încât nu trebuie să pună toate întrebările departamentului de resurse umane. Astfel, economisește timp pentru ambele părți.

Pentru căutarea concediilor, angajații nu mai trebuie să scrie o cerere. Îl pot aplica prin sistemul propriu și, de asemenea, pot verifica soldul rămas al concediilor, lista de vacanțe, evenimentele viitoare și mai multe funcții.

Elimină erorile umane

Automatizarea elimină erorile umane care ar putea costa afacerile din punct de vedere al respectării reglementărilor, al costurilor și al timpului. Acesta reduce posibilitatea greșelilor și a duplicatelor intrări pentru a asigura executarea sarcinilor fără defecte.

Securitatea și confidențialitatea datelor

Asigură conformitatea

Respectarea legilor federale și de stat este crucială pentru bunăstarea companiei dumneavoastră. Dacă nu este tratat bine, poate reprezenta amenințări grave pentru afacerea dvs. în ceea ce privește reputația și penalitățile. HRMS actualizează periodic toate modificările legale pentru a asigura respectarea.

De ce software bazat pe Cloud sau SaaS HRMS?

În loc să utilizați un software tradițional local unde trebuie să cumpărați toate, puteți accesa software SaaS (Software-as-a-service) găzduit pe cloud. Este bazat pe abonament, ceea ce înseamnă că nu trebuie să plătiți pentru întregul software. Furnizorul de servicii vă oferă autoritatea de al utiliza pentru o perioadă, în funcție de plan.

Suna un clopot?

Da, ca Netflix!

Spre deosebire de software-ul local, modelul SaaS nu necesită nicio instalare, nici o configurație. Totul este gata dinainte și puteți începe să-l utilizați într-o oră sau două. Prin urmare, puteți economisi costuri și timp, fără să vă faceți griji cu privire la întreținere.

Reședința într-un mediu cloud, software-ul SaaS vă oferă o scalabilitate mai bună, deoarece puteți alege software-ul în funcție de capacitatea organizațională.

Deci, dacă doriți să încorporați un HRMS în organizația dvs., luați în considerare adoptarea unui software SaaS. Și pentru a vă ajuta cu aceasta, iată câteva dintre cele mai bune software disponibile pentru a fi explorate.

Freshteam

Conectați-vă cu un pas mai aproape cu angajații folosind Freshteam să gestioneze în mod inteligent toate procesele de resurse umane și să ia decizii de impact. Cu sistemul său de urmărire a aplicațiilor, puteți să candidați candidați, să programați interviuri și să angajați candidații potriviți. Sursa-le din portaluri de locuri de muncă, site-uri de carieră, recomandări ale angajaților, furnizori, site-uri de socializare și multe altele.

Creați scoruri pentru interviu, adăugați echipe de angajare, etape ale fluxului de lucru și formulare de cerere personalizate pentru fiecare loc de muncă. Puteți păstra, de asemenea, toate informațiile despre candidați, inclusiv e-mailuri, CV-uri, scoruri, istoricul interacțiunilor, feedback, etc. într-un singur loc cu Candidatul 360. În timp ce planificați interviuri, puteți invita membrii grupului dvs. și puteți lăsa feedback. Programul vă permite, de asemenea, să gestionați ofertele de muncă și să configurați câmpurile sale, să înregistrați deciziile și să pregătiți scrisori de ofertă.

Cu Freshteam, puteți efectua un bord lin, inițializând în prealabil procesul de completare a documentației și completarea formularului. Acesta salvează prima zi de participanți pentru a-și putea înțelege colegii și organizația. După ce ați semnat documentul, le puteți încărca în profilul lor, le puteți crea sarcini, le urmăriți activitățile și puteți trimite mementouri pentru a finaliza procesul de bord.

Trageți și eliberați câmpurile de formular pentru a crea informații despre angajați, mențineți organigrame pentru a prezenta toate entitățile din structura corporativă cu numele, departamentele și pozițiile lor. Creați și exersați politicile de întrerupere pentru un an calendaristic, asociați-le ușor în anumite echipe, locații, schimburi sau departamente din întreaga organizație. De asemenea, puteți urmări frunzele, genera rapoarte de întrerupere, precum și absentism la fața locului și a părăsi tendințele.

Cu aplicația sa mobilă disponibilă pe iOS și Android, puteți efectua recrutare fără probleme, trimițând e-mailuri, trimiteți feedback și luați decizii. Aplicați pentru concedii sau aprobați / respingeți cererea altcuiva doar cu o atingere și accesați înregistrările angajaților de oriunde.

Sage HRMS

Învingeți-vă toate provocările de resurse umane și luați decizii inteligente Sage HRMS pentru a spori eficiența organizației dumneavoastră. Oferă o soluție dinamică pentru a gestiona întregul ciclu de viață al angajaților dvs. de la angajare la pensie. Software-ul este scalabil pentru a vă sprijini cu nevoile dvs. în creștere.

Angajați oameni talentați, păstrați-i pe cei mai buni și identificați cu ușurință angajații interni pentru funcții de conducere. De asemenea, vă ajută să minimizați cifra de afaceri a angajaților prin creșterea implicării. Îmbunătățește gestionarea timpului pentru fiecare angajat și acoperă frunzele și prezența, în afară de gestionarea salarizării, recenzii de performanță, beneficii, autoservire etc..

Eliminați erorile costisitoare la înscrieri și la introducerea datelor evitând totodată documentele dureroase asociate cu beneficiile. Analiza riscurilor sale vă permite să evaluați angajații în funcție de informațiile lor, statistici, abilități, performanță, asigurare, demografie și multe altele.

Oferă clase cuprinzătoare de către instructori și învățare la cerere pentru a utiliza software-ul în cel mai bun mod posibil prin Sage University. Sage Knowledgebase, Sage City și Sage Resources sunt acolo pentru a-și extinde suportul 24/7 și pentru a vă ajuta să vă rezolvați întrebările și să vă oferi cele mai recente actualizări ale software-ului imediat ce se lansează..

Bucurie

Întoarce-i favoarea echipei tale muncitoare, susținându-i cu un HRMS cuprinzător, Bucurie. Toate procesele de la angajare, la bord și plata, până la performanță și promovare; totul este fără cusur folosind software-ul.

Creați scrisori de oferte profesionale, la bordul noilor utilizatori, evitând documentele și lăsați-le să își completeze profilul. Puteți stoca toate documentele digital pe software pentru a rămâne organizat. Zilele proceselor de salarizare dureroase și riscante s-au încheiat; utilizați ușor plata simplificată a software-ului și taxele de fișiere.

Sincronizează automat toate datele asociate cu urmărirea timpului, planurile de beneficii, angajări noi și multe altele. Mențineți-vă angajații fericiți, sănătoși și asigurați folosind același software care vă poate alimenta planurile din salarii. Oferă-le echipei tale resurse și instrumente cu Gusto pentru a-și asigura viitorul financiar prin Gusto Cashout, beneficii pentru naveti, compensații pentru lucrători și 401 (k) pensionare și 529 economii de colegiu.

În plus, oferă și alte instrumente precum scutirea financiară a întreprinderilor mici, calculatorul ratei de ardere, calculatorul fiscal al angajatorilor, instrumentul de comparare a salariilor și noua listă de verificare a angajării. Software-ul este compatibil cu HIPAA, ACA și ERISA. Poate gestiona cerințele COBRA și trimiteți angajații prin e-mail pentru a finaliza documentele după părăsirea organizației.

HR Cezanne

Nu contează dacă organizația dvs. este la scară mică, medie sau mare, HR Cezanne a primit spatele pentru a eficientiza fiecare aspect al eforturilor dvs. de resurse umane. Această suită modernă de resurse umane bazată pe cloud vă permite să gestionați și să susțineți forța de muncă în mod eficient, folosind tehnologii de ultimă generație, instrumente de automatizare și caracteristici impresionante.

Ajutând întreprinderile din peste 100 de țări, Cezanne HR oferă traducere în 10 limbi diferite, fără taxe suplimentare. De asemenea, acceptă înregistrarea datelor financiare în moneda locală și facilitează mai multe birouri din întreaga lume cu fluxuri de aprobare proprii, centre de costuri, portaluri de resurse umane și permisiuni de administrare. Sistemul oferă o flexibilitate optimă pentru a executa diferite sarcini, de la adăugarea de angajați până la înlăturare și totul între ele.

Acesta oferă un portal online 24/7 la pachet cu articole de specialitate, ghiduri de instruire, consiliere în configurare, instruire, consultanță, notificări inteligente, raportare integrată, formulare configurabile, gestionare eficientă a fluxului de lucru și servicii de implementare. Implicați-vă bine cu forța de muncă utilizând aplicația sa mobilă împreună cu instrumentele online pentru a stimula colaborarea și comunicarea eficientă.

Nu pierdeți timp la întreținere, deoarece Cezanne are grijă de acesta, în afară de actualizările periodice. Toate datele dvs. sunt în siguranță cu securitatea sa avansată și protecția datelor prin criptare, parole și conformitate GDPR. În plus, arhitectura sa deschisă vă ajută să vă îmbunătățiți productivitatea și permite conectivitatea aplicațiilor terțe cu ușurință.

Oameni HR

Te-ai săturat să pierzi timpul cu sarcini monotone?

Utilizare Oameni HR să automatizeze aceste procese și să se concentreze pe zone care necesită mai multă atenție. Uitați acum să urmăriți boala, să actualizați datele angajaților, să aprobați concediile de vacanță, să întocmiți informații despre cifra de afaceri, etc. Folosind sistemul său de urmărire a solicitanților, puteți angaja și păstra talente care să se potrivească cu cultura organizației dvs. Partajați locuri de muncă vacante pe diferite portaluri de locuri de muncă, precum și identificați și conectați-vă cu persoane care vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Prezentați informații despre resurse umane cu rapoarte grafice complete către liderii de afaceri și căutați recomandări și planuri de acțiune. Aflați de la alți profesioniști în domeniul resurselor umane prin intermediul HRMS și îmbunătățiți-vă luarea deciziilor. De asemenea, puteți compara informațiile despre resurse umane cu alte companii din industria dvs. pentru a determina domeniile care necesită îmbunătățiri.

Conectați-vă mai bine cu angajații dvs. și ajutați-i să își optimizeze potențialul cu sistemul său dinamic de gestionare a performanței. Găsește-ți cei mai buni interpreți, iar cei care au nevoie de ajutor ajută la îmbunătățirea performanței lor. Persoanele HR vă permite să migrați fără probleme datele dvs. în noul sistem și să oferiți instruire de specialitate pentru a utiliza software-ul la maxim.

Chiar și fără cunoștințe tehnice bune, puteți utiliza acest software datorită simplității și ușurinței în utilizare.

Zenefits

Gestionarea proceselor de HR nu mai este o durere de cap dacă aveți Zenefits care beneficiază afacerea dvs. într-o multitudine de moduri. Cu un simplu clic, puteți trimite scrisori de ofertă cu toate detaliile esențiale, împreună cu un link pentru acceptarea ofertei online. Pentru aceasta, oferă șabloane rafinate pentru scrisori de ofertă sau o opțiune de încărcare a unuia separat.

Partenerul său Checkr efectuează verificări de fond complete și rapide din software. Acesta permite noilor utilizatori să se autoabordeze folosind aplicația mobilă sau site-ul Zenefits și să salveze probleme în prima zi. Software-ul creează digital documente fiscale pentru tâmplari pe baza informațiilor disponibile.

Te încurajează să mergi fără hârtie oferind funcția de semnătură digitală. Printr-o integrare lină cu Slack, Salesforce, G Suite etc., noii angajați își pot autentifica conturile în mod automat. Oferă organigrame dinamice și director de angajați cu detalii necesare pentru a îmbunătăți comunicarea inter-funcțională.

Automatizați evenimente ale angajaților, cum ar fi promoții, transferuri de echipă / departament, rezilieri, demisii și multe altele. Software-ul sincronizează proactiv datele și orice modificări efectuate în timp real, astfel încât să poată reflecta peste tot. Nu numai că sprijină angajații, ci și o altă forță de muncă, inclusiv freelanceri, antreprenori independenți și consultanți. Respectați reglementările guvernamentale prin automatizarea sarcinilor.

Creați și administrați politica dvs. PTO, lăsați solicitările, stabiliți datele de oprire și folosiți calculatorul automat PTO Balance pentru a economisi timp. Sprijină informațiile de afaceri prin raportarea rezumatelor de compensare, a activităților de conturi, a statisticilor pentru oportunități egale, a ratelor de cifră de afaceri și a opțiunilor de acțiuni acordate.

BambooHR

Angajații dvs. sunt activele companiei dvs. și contează cel mai mult. Gestionează-le cu grijă folosind BambooHR, care este un software integral pentru a colecta, organiza și analiza datele angajaților. Îmbunătățirea procesului general de recrutare și de bord, gestionarea inteligentă a compensațiilor și dezvoltarea unei culturi de companie durabile.

BambooHR vă permite să stocați toate informațiile într-o singură bază de date sigură, alimentată de instrumente de editare și raportare dinamice pentru fluxuri de lucru mai rapide. O controlează folosind un site web sau o aplicație mobilă la care poți accesa oricând, oriunde.

Personalizați-vă formalitățile și documentele pentru a ușura procesul de bord pentru o primă zi mai puțin stresantă. Dispune de semnături electronice, astfel încât să puteți gestiona înregistrările în mod digital și să împiedicați acumularea hârtiei pe birou. Timpul de urmărire, PTO, beneficiile, plata salariilor etc. sunt încântătoare cu BambooHR.

Vă permite să obțineți cunoștințe mai profunde despre managementul performanței, satisfacția angajaților și alte statistici importante pentru a vă forma următorul plan de acțiune. În prezent, are peste 1,56 milioane de utilizatori activi în întreaga lume și oferă, de asemenea, șapte zile de încercare gratuită pentru a obține experiență practică pe software.

Concluzie

Procesele de resurse umane sunt unul dintre cele mai critice aspecte ale afacerilor moderne, fie că este vorba de recrutare, salarizare, performanță sau promovare. Necesită un nivel ridicat de precizie și chiar o ușoară greșeală se poate dovedi costisitoare. Dar nu vă mai faceți griji; încorporați un HRMS bazat pe cloud în organizația dvs. pentru a automatiza toate sarcinile cu eroare zero.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map