8 Serviciul de formare a companiei care vă va ajuta să începeți o afacere în SUA

Dacă ați dorit să accesați cea mai bună piață națională integrată la cea mai mică rată de impozitare, atunci trebuie să vă creați afacerea în SUA.


Este cea mai mare piață națională din lume, iar scufundarea în ea ar însemna deschiderea unor căi uriașe de succes. De fapt, îți ușurează traiul mult mai ușor și vine cu încărcături de beneficii, cum ar fi:

 • Îmbunătățirea reputației companiei dumneavoastră
 • Vă poate reduce impozitul pe veniturile venite din SUA
 • Face destul de ușor să vindeți pe piața americană atunci când priviți din punct de vedere vamal și fiscal
 • Vă permite să folosiți piețele de capital din SUA pentru diverse scopuri de afaceri

În acest moment, s-ar putea să vă întrebați dacă există posibilitatea de a opera din acreditările personale în loc să înregistrați o afacere. În timp ce există, nu îl recomand. Iata de ce.

Reduce riscurile

Înregistrarea unei afaceri ar însemna să vă eliberați de obligații și riscuri personale. Întrucât afacerea dvs. înregistrată devine o persoană juridică separată, „personal” nu veți fi responsabil pentru datorii. Nici averea personală nu va fi confiscată.

Ajută afacerea dvs. să câștige prestigiu masiv

A veni ca o companie înregistrată în loc să operezi dintr-un nume personal îți crește automat reputația și profesionalismul în fața tuturor. Aceasta reflectă faptul că afacerea dvs. este angajată într-un management eficient și responsabil.

Acces mai ușor la finanțare

Ca afacere înregistrată, devine mult mai ușor să împrumutați bani de la băncile comerciale sau creditorii, deoarece nu ar dori să împrumute bani cuiva care „zboară noaptea”. Înregistrarea legală vă oferă credibilitate și o etichetă de încredere.

Diferite opțiuni pentru înregistrarea unei afaceri în SUA

Există două tipuri populare de entități de afaceri în SUA.

 1. Corporația de afaceri
 2. Societate cu raspundere limitata (LLC)

În societățile comerciale, acționarii sunt considerați proprietarii. Ei pot alege directorii, care pot apoi să stabilească politici și obiective și chiar să analizeze progresul și activitățile. Directorii pot de asemenea să aleagă ofițeri care pot conduce compania zilnic.

Pe de altă parte, în compania cu răspundere limitată (LLC), proprietarii sunt numiți membri și sunt responsabili de gestionarea tuturor. În cazul suprasolicitării, membrii pot numi manageri pentru a partaja volumul de muncă în mod constant.

Există mult mai multe diferențe între aceste două, dar principala preocupare este procesul înregistrării afacerii dvs. manual. Sunt foarte mulți pași implicați, și pentru unii poate fi ridicol de copleșitor.

Pentru salvarea dvs., am enumerat aceste soluții care vor simplifica procesul de creare a afacerii tale. Ei au grijă de toate documentele și vă trimit depunerea completată atunci când este finalizată într-o perioadă foarte scurtă de timp.

ZenBusiness

O platformă strălucitoare de servicii pentru afaceri mici, ZenBusiness poate ajuta la formarea companiei dvs., care include efectuarea căutării disponibilității numelui, pregătirea actului constitutiv, verificarea exactității și transmiterea documentelor de formare la stat.

De asemenea, oferă și alte servicii esențiale pentru a vă ajuta să conduceți și să vă dezvoltați afacerea, cum ar fi serviciile de conformitate cerute de stat, cum ar fi un agent înregistrat și o garanție fără griji, precum și lucruri precum contabilitatea, asigurarea de afaceri și numele de domeniu, printre altele.

Eu aș spune că sunt rapide și foarte simple în comparație cu celelalte de acolo. În plus, planurile de prețuri nu sunt nici ele atât de costisitoare. Planul de pornire costă doar 49 de dolari la facturarea anuală.

Filenow

Cu EIN gratuit și agenți înregistrați, Filenow are o echipă uimitoare de profesioniști care te pot ajuta să-ți creezi afacerea în SUA, indiferent dacă este LLC sau Business Corporation. Obțineți acces la serviciul lor de asistență expert și nu există taxe ascunse.

Iată câteva dintre ofertele din Filenow:

 • Lucrări minime necesare
 • Suport prioritar nelimitat pentru telefon și e-mail
 • Prelucrare comenzi 24 de ore
 • Transport rapid + livrare electronică a documentelor

Cel mai bun dintre toti? Costă doar o fracție. Puteți începe cât de repede acum și chiar puteți opta pentru garanția de returnare a banilor, dacă nu doriți serviciul lor.

DelawareInc

Funcționează din 1981, DelawareInc are prețuri mici de formare, care este de doar 179 dolari. Puteți furniza detaliile dvs. acum și se vor asigura că își vor depune compania chiar în aceeași zi, ceea ce este uimitor. Au servit peste 175.000 de clienți până acum, deci puteți spune că sunt destul de pricepuți în acest joc.

Pe pagina lor de pornire, puteți efectua o verificare rapidă a numelui sau puteți începe direct procesul de formare a afacerii dvs..

MyCompanyWorks

A format peste 60.000 de companii din 2001, MyCompanyWorks este un alt serviciu impresionant care vă va ajuta să vă configurați afacerea. Puteți să vă lansați și să selectați un tip de companie și un stat, completând formularul online și acesta este, veți primi documentele depuse.

Sunt minunate din următoarele motive:

 • Panou de bord super-simplu
 • Abilitatea de a urmări comenzile
 • Livrare gratuită de documente prin e-mail
 • Procesează depunerea în aceeași zi
 • Asistent de configurare ușor pentru îndrumări clare

Au un rating general de 4,9 / 5 stele, ceea ce este destul de minunat.

Incfile

Fără taxe ascunse, Incfile vă permite să vă configurați afacerea cu un preț de până la 0 $. Nici măcar glumește. Pentru început, trebuie doar să acoperiți taxele de stat și sunteți bine să mergeți. Toate pachetele lor includ:

 • Căutare nume
 • Pregătirea și depunerea
 • Procesare a doua zi
 • Alertele companiei pe viață
 • Urmărirea online a comenzii dvs.
 • Consultare fiscală de afaceri fără costuri
 • Asistență pentru clienți o viață întreagă

Există mult mai multe lucruri și puteți începe să le experimentați pe toate.

Swyftfilings

La fel ca și celelalte din această listă, Swyftfilings, de asemenea, se ocupă de toate documentele și vă economisește timp și bani în acest proces. Fiecare persoană din echipa lor de asistență este un specialist în afaceri și puteți fi sigur că nu veți fi lăsați la mijloc să rătăciți.

Puteți utiliza, de asemenea, opțiunea de căutare a numelui companiei, completând micul formular din pagina de pornire și vor reveni în termen de o oră pentru a vă informa dacă este disponibil sau nu.

Vă sugerez să aveți un apel telefonic direct sau să discutați cu ei pentru a vă lăsa clar.

USFormation

lui USFormation este exclusiv pentru rezidenții non-americani, iar pachetele sunt concepute ținând cont de acest lucru, permițându-vă să vă pregătiți și să desfășurați afacerea în doar 24 de ore. După ce alegeți serviciul, veți primi beneficii precum:

 • ID gratuit EIN fiscal
 • 2 luni gratuite de adresă virtuală a SUA
 • Consultare fiscală gratuită de 15 minute
 • Număr de telefon gratuit din SUA
 • Agent înregistrat gratuit pentru un an
 • Soluție bancară în SUA pentru a primi și trimite fonduri
 • Asistență de calitate pe viață

Este o mulțime de avantaje care vă pot apropia de utilizarea serviciului lor. Doar nu le poți vedea. Aveți grijă să le contactați pentru orice întrebare pre-cumpărare.

ClevverCompany

ClevverCompany te ajută să-ți înființezi afacerea în SUA, fără să ai un buget mare. Procesul este destul de simplu, rapid și simplu. Arată ceva astfel:

 1. Le completezi formularul
 2. Echipa lor juridică parcurge documentele trimise
 3. Pregătesc documentele necesare și chiar programează o întâlnire cu notarul
 4. Toate documentele sunt trimise autorităților
 5. Și ați terminat!

Un proces în 5 pași este tot ceea ce este necesar cu ClevverCompany.

Concluzie

Acolo aveți lista celor mai bune servicii de formare a companiei pe care le puteți utiliza pentru a vă stabili afacerea în SUA. Toate acestea sunt minunate în calea lor. Trebuie doar să alegeți unul dintre criteriile dvs. de preț și caracteristici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map