În acest fel au loc numeroase schimbări oamenii interacționează cu diferite organizații comerciale.


Site-urile web sunt înlocuite de aplicații, iar acum Chatbots par să preia treptat valul de aplicații.

Ce este Chatbot?

chatbot este un program de conversație artificială care ajută la automatizarea răspunsurilor la chat. Imaginați-vă, ați achiziționat un articol online și ați dorit să îl cunoașteți livrare ETA. Ce ai face?

În mod obișnuit, aruncați un e-mail, sunați la magazin sau vă autentificați pe site-ul lor web pentru a verifica starea comenzii. De acord?

Acum, dacă ai putea merge la site-ul magazinului sau pagina de Facebook pentru a introduce numărul comenzii dvs. și chatbot vă oferă ETA de livrare.

Mult mai bine, nu-i așa?

Economisiți timp pentru a apela sau a renunța la un e-mail, iar magazinul este reducerea costului operațional prin faptul că nu aveți un helpdesk pentru a răspunde la întrebările care pot fi automatizate cu ușurință.

De ce este important Chatbot?

 • Acesta economisește costul de asistență pentru afaceri – conversația unu la unu între un client și o organizație de afaceri fără implicând un om. O persoană poate pune întrebări și le poate răspunde prin chatbot-ul alimentat de AI.
 • Economisiți timp clienților – clientul nu trebuie să petreacă timp apelând sau e-mail. Cei mai mulți dintre noi suntem pe platforme de chat precum Facebook, WhatsApp etc., astfel încât este ușor să interacționeze prin chat.

Puteți crea un chatbot pentru afacerea dvs. sau personal pe orice platformă, inclusiv Facebook Messenger, WhatsApp, Website, Slack, Twitter, etc..

Următoarele AI-alimentat soluția te va ajuta să creezi un chatbot pentru multiplă platformă, inclusiv Facebook Messenger.

Chatfuel

Excelent pentru automatizarea asistenței pe Facebook, Chatfuel alimentează 46% din totalul de chatbots care sunt pe messenger. Acesta este un număr uriaș și îl justifică complet, deoarece te ajută să crești masiv vânzările și conversiile. Companii precum LEGO și HelloFresh au înregistrat rezultate grozave cu ei și vă recomand să încercați să folosiți și demo-ul gratuit.

Nu aveți nevoie de nicio experiență de codare sau experiență anterioară pentru a vă configura propriul chat. De fapt, nici nu trebuie să vă înregistrați de acum. Apăsați doar „începeți” și veți fi îndrumat în drumul dvs. spre automatizarea unei grămadă de sarcini. ��

chatbot

Vă puteți conecta chatbot cu pagina dvs. de Facebook și începeți să gestionați anchetele clienților pe pilonul automat. Poate gestiona un număr mare de clienți, totul datorită tehnologiei AI. Acest lucru, în schimb, vă ajută să stimulați implicarea, să creșteți vânzările și să creați o afacere de încredere cu clienți fericiți.

Puteți personaliza mesajele pentru fiecare persoană, puteți edita textul de bun venit și puteți lăsa automat să adauge imagini ori de câte ori este necesar. Mai mult, îl puteți lăsa să încorporeze carduri, să răspundă la sugestii și la butoanele CTA fezabile.

Are o mulțime de șabloane pre-făcute din care să alegeți și puteți începe gratuit folosind testarea lor de 14 zile.

SendPulse

Foarte inteligent și atrăgător vizual, SendPulse vă permite să configurați diverse funcții și să le reglați în funcție de nevoile dvs. De exemplu, puteți crea fluxuri de mesaje pentru a direcționa clienții către un reprezentant live atunci când conversația o cere. De asemenea, puteți organiza logica comunicării prin cuvinte cheie, cum ar fi „preț”, „livrare” și „cumpărare”.

În afară de asta, puteți:

 • Vizualizați analize detaliate
 • Adăugați widgeturi pentru abonamente pentru actualizări viitoare.
 • Mesajează-ți clienții în cadrul chatbot-ului
 • Adăugați widget de chat pe site-ul dvs. web.
 • Introduceți fișiere, carduri și alte suporturi de media ori de câte ori este nevoie

Există mult mai multe lucruri pe care doriți să le explorați. Asigurați-vă că vă înscrieți gratuit.

Botsify

Cu mesaje personalizate și o rată rapidă de răspuns, Botsify te poate ajuta să obții un ROI 5x în cel mai scurt timp cu ajutorul asistenței automate a clienților. Colecționați forme de conversație, treceți de la bot la reprezentant uman și chiar alegeți dintr-o varietate de limbi diferite pentru a răspunde unui public mai larg.

Botsify vă permite să creați chatbots pentru Whatsapp, Facebook, SMS și site-ul dvs. web. Și mare lucru este că puteți crea mai multe chatbots pentru aceeași platformă pentru a îndeplini scopuri și sarcini diferite.

Dacă tot ceea ce te interesează, mergi mai departe și încearcă proba lor gratuită de 14 zile.

Dialogflow

Powered by o tehnologie robustă AI, Dialogflow vă permite să creați conversații naturale, integrate în aplicații vocale și chatbot bazat pe text. De asemenea, este o soluție din partea Google, deci există șanse foarte puține ca aceasta să nu fie satisfăcătoare. Acesta combină puterea învățării mașinilor pentru a oferi o experiență și mai bună.

Dialogflow acceptă peste 20 de limbi diferite și funcționează impecabil cu clienții care navighează de pe aproape orice dispozitiv, fie că sunt purtabile, telefoane, boxe etc..

Companii precum Dominos, Mercedes și Giorgio Armani folosesc această soluție pentru a ușura pre-vânzările și manipularea anchetelor post-vânzare. Puteți începe, de asemenea, înregistrându-vă gratuit.

Ai nevoie de ajutor pentru a începe? Verifica asta Curs de dialog.

Converse.ai

Converse.ai este o companie cu sediul în San Francisco care vă permite să creați cu ușurință chatbots pentru organizația dvs. de afaceri.

Converse.ai oferă integrări cu Google, Slack, Twitter, Twilio, Kik, Layer, Intercom, Airtable, Statistici de zbor, MailChimp, Mailgun, și HubSpot.

Repere

 • Interfață de utilizator ușor de utilizat.
 • Conversații multiple cu utilizatorii cu bot-ul sunt evaluate cu exactitate și li se oferă un răspuns adecvat.
 • Acesta oferă integrări cu un singur clic la majoritatea platformelor.

ManyChat

O platformă de mesagerie FB pentru asistență, vânzări și marketing.

ManyChat oferă un constructor de boturi drag-n-drop unde poți defini logica, automatiza postarea și multe altele fără codificare.

Nu doar de pe pagina ta de Facebook, ci și poți implementa o pictogramă de chat pe site-ul tău pentru a-ți crește abonații. Sună perfect ca o platformă de chatbot de marketing.

Se drăgosti

Cu API-ul puternic al Se drăgosti, puteți crea chatbots pentru mai multe platforme împreună cu Facebook Messenger. Doar cu o singură API unificată, obțineți un set robust de funcții.

Smooch se integrează cu diverse platforme de top, cum ar fi Messenger, Twitter, Slack, Zendesk, Android SDK, și iOS SDK.

MobileMonkey

Conectează-ți pagina de Facebook pentru a o începe GRATUIT în câteva minute. MobileMonkey ai toate funcțiile de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta contactele Messenger pentru a-ți comercializa produsul, conținutul, serviciile etc..

Unele dintre cele mai bune caracteristici sunt

 • Segmentarea publicului
 • Explozie chat-uri pentru promovare, notificare
 • Automatizarea sarcinilor operaționale de zi cu zi
 • Creați canale de conversie
 • Acțiune de declanșare bazată pe cuvinte cheie și interacțiune folosind AI
 • Analitice puternice pentru a urmări creșterea

Cu ajutorul dvs. MobileMonkey, puteți adăuga, de asemenea, un widget de chat pe site-ul dvs..

Botkit

Botkit este platforme open source pentru crearea de chatbots. Este conceput de echipa Howdy, care oferă o interfață semantică pentru a trimite și primi mesaje, astfel încât dezvoltatorii să se poată concentra pe construirea de aplicații splendide, mai degrabă decât să se concentreze pe obiectivele API.

Iată câteva instrumente oferite de Botkit:

Repere

 • Puteți adăuga cod suplimentar la API pentru a îmbunătăți funcționalitatea.
 • Are un control de mesaje în timp real pentru monitorizarea activității și oferă statistici detaliate de utilizare.
 • Puteți include bule care trimit valori postback atunci când un utilizator face clic pe ele.
 • Puteți personaliza mesajul dvs. pentru a nu avea nici o notificare sau notificare cu un sunet în timp ce îl trimiteți unui utilizator.

Botsociety

Botsociety este un instrument ușor pentru a crea chatbots. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți textul utilizatorului și răspunsul botului.

Rezultatul va fi afișat imediat pe ecran cu interfața aleasă. Mai mult decât un chatbot bazat pe AI, este o aplicație de modelare pentru chat.

Wit.ai

Wit.ai este deținută de Facebook din ianuarie 2015 pentru a ajuta dezvoltatorii săi cu recunoașterea vorbirii. Wit.ai are peste 200.000 de dezvoltatori care au creat o API pentru construirea de interfețe activate prin voce.

Wit.ai se integrează cu Python, Node.js și Ruby. Este complet open-source; puteți utiliza povestea unui alt dezvoltator pentru a lansa proiectul.

Concluzie

Sper ca platforma de mai sus să vă ajute să vă creați botul pentru afaceri. Dacă doriți să învățați să creați Chatbot, atunci v-aș sugera să verificați acest lucru Curs Udemy.

ETICHETE:

 • AI

 • chatbot

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me