Cele mai bune instrumente de comunicare pentru echipele de la distanță

Cine s-ar fi gândit că „munca de la distanță” va deveni la fel de mare pe cât a devenit în acea zi și vârstă?


Locurile de muncă de la domiciliu au fost rezervate exclusiv angajaților care trebuiau să plece în concediu pentru creșterea copilului sau nu ar putea participa altfel la muncă personal. În aceste zile, telecomanda este unul dintre cei mai des găsiți termeni atunci când analizezi listări noi de locuri de muncă în industrii precum tehnologie, marketing, inginerie și altele.

De asemenea, o mulțime de companii noi care apar sunt construite numai pe baza unui tip de mediu de muncă doar la distanță. Și acest lucru este mare datorită acumulării de talente disponibile pe tot globul. Nu este atât de ușor să sortăm lucruri precum vizele sau permisele de muncă pentru persoanele pe care ți-ar dori cu adevărat să le ai în echipa ta. Deci, lucrul de la distanță este un compromis solid în situațiile în care căutați talentul de top pentru echipa dvs..

Dacă ne uităm la statisticile lucrărilor la distanță, între anii 2005 și 2017 – a fost o creștere monumentală de 160% lucrători la distanță și / sau oferte de muncă pe piață.

creșterea muncii la distanță în ultimii ani

Dacă verificați frecvent locuri de muncă legate de tehnologie în vechea popularitate Hacker News „Cine angajează?”Fir lunar, din ce în ce mai multe companii își listează oportunitățile de muncă ca fiind prietenoase la distanță. De la doar o duzină de înregistrări în urmă cu câțiva ani până la peste 100 de companii care caută talent care dorește să lucreze din confortul propriei case sau birouri.

Deci, pentru a rezuma, este foarte bine să devii un lucrător la distanță. Lucrați pe plajă într-o insulă tropicală (nomadism digital), lucrați de acasă în timp ce vă vegheați copiii, sau lucrați din mașina dvs. în timp ce obiectivele din Grand Canyon rămân în prim-plan.

Comunicarea și rolul pe care îl joacă în muncă

Cu toate că avantajele de a lucra de la distanță pot fi extraordinare, să nu privim mai departe faptul că lucrați în continuare ca parte a unei echipe mai mari. Aceasta înseamnă că comunicarea este încă o parte esențială a fluxului dvs. de lucru zilnic (sau cel puțin bi-zilnic).

Designerii de grafică, scriitorii freelanceri sau lucrătorii la distanță pe bază de concerte pot fi deseori îndepărtați doar prin comunicare prin e-mail / Slack. Dar acest lucru nu va fi cazul dacă vă alăturați unei companii ca inginer sau reprezentant al relațiilor cu oamenii sau orice alt tip de job în care comunicarea este o parte esențială a descrierii postului.

Așadar, doar din acest motiv, companiile și startup-urile trebuie să decidă în general asupra unui instrument de comunicații la distanță pe care îl vor utiliza pe termen lung. Uneori, alegerea unui anumit instrument de incendiu, și trebuie să transferați totul la o alternativă. De asemenea, trebuie să luați în considerare curba de învățare și capacitatea de utilizare a instrumentului specific de comunicații la distanță pentru tipul dvs. de companie.

Instrumente pentru comunicarea cu echipa dvs. de la distanță

O singură căutare Google pentru „instrumente de comunicare la distanță” va întoarce un miliard de rezultate. Este un subiect lucrativ pe care să ne concentrăm, deoarece munca la distanță crește (așa cum am aflat), iar faptul că începerea propriei afaceri de acest tip poate fi lucrativ.

lenevi este probabil cel mai popular instrument de acest tip de pe piață. Nu numai că a trecut Slack mai multe achiziții, dar a atras și ea o sumă enormă de investiții de la investitori individuali și companii înger. Ceea ce a culminat cu publicul IP (Slack going public) un preț uluitor de 38,50 USD pe acțiune, la o evaluare de 23 de miliarde de dolari.

lenevi

După ce am folosit Slack ca lucrător / angajat la distanță, am doar lucruri bune de spus despre asta. Într-adevăr face ușoară comunicarea cu membrii echipei dvs. și, în mai multe moduri diferite, aș putea adăuga.

Deși a fost construit inițial ca un instrument de comunicare bazat pe chat, Slack a evoluat pentru a include apeluri audio și video. Acest lucru face ușor să accesați un apel de conferință, să îndrumați noi angajați sau să organizați întâlniri generale peste tot.

Dar asta nu este tot. Slack este, de asemenea, specializat în a ajuta la rezolvarea problemelor individuale pentru anumite industrii. Iar aceste industrii sunt:

 • Marketing
 • Inginerie
 • ACEASTA
 • Relații Clienți
 • Resurse umane
 • Management de proiect
 • Mass-media
 • …și altele!

În orice industrie lucrezi, Slack se asigură că comunicarea este cât se poate de lină. Ca exemplu, dacă conduceți o agenție de marketing și doriți să utilizați Slack pentru a comunica cu echipa și cu clienții dvs., există câteva avantaje semnificative de care puteți beneficia.

În primul rând este integrarea cu instrumentele tale preferate de marketing.

Integrări de marketing Slack

Slack acceptă toate instrumentele dvs. preferate de marketing (mai mult de 100 la momentul scrierii acestui lucru) pe care le puteți integra direct în procesul de comunicare. Astfel, lucruri precum facturi, chestii de social media, recenzii etc. pot fi gestionate direct din tabloul de bord Slack.

Și acest lucru se adresează tuturor celorlalte tipuri de industrii la care se ocupă Slack. Este jack-ul tuturor meseriilor? Într-o oarecare măsură, sigur. Dar cred că situațiile specifice necesită instrumente și abordări diferite pentru rezolvarea problemelor de comunicare.

Deci, să aruncăm o privire la ce alte instrumente de comunicare la distanță există pe piață. Și, poate, veți găsi ceva mai potrivit pentru tipul sau proiectul dvs. de afaceri la care lucrați.

ProofHub: Colaborarea proiectelor pentru echipe

ProofHub

Dacă sunteți în căutarea unei modalități fiabile de a gestiona proiectele la scară, nu căutați mai departe ProofHub. Acești oameni au investit mult în gândirea lor pentru a face ProofHub cât mai simplu și eficient pe cât posibil uman. Are o interfață de utilizator curată care durează mai puțin de un minut pentru a se adapta. În plus, puteți clasifica cu ușurință întreaga listă de sarcini cu un singur clic al unui buton.

Orice echipă de la distanță de succes are nevoie de un instrument nu numai pentru a comunica fără efort, ci și pentru a urmări proiectele în timp real. Nimeni nu îi place termenele ratate sau, mai rău, problemele nerezolvate care afectează direct clienții (vânzările!). Și ProofHub se ocupă de acest puzzle cu propriul instrument integrat de urmărire a proiectelor.

ProofHub management de proiect

Creați un plan, scrieți sarcinile individuale și pur și simplu alocați membrii echipei corespunzători pentru fiecare sarcină. Este atat de simplu. Și puteți repeta acest proces, direct din tabloul de bord al ProofHub, de câte ori doriți.

Fiecare proiect a păstrat istoricul său, se pot face comentarii pentru sarcini individuale și chiar puteți exporta întregul plan fie ca fișier CSV, fie grafic pentru utilizarea în prezentări sau în altă parte.

ProofHub a scris un ghid detaliat despre modul în care utilizează Grafice Gantt pentru a realiza toate acestea, dar arată, de asemenea, câtă bunătate puteți stoarce din această tehnologie.

Alte caracteristici notabile ale ProofHub includ:

 • Placi Kanban. Dacă sunteți familiar cu Trello, veți ști deja cum funcționează. Puteți crea placi cu cerințe de sarcină separate, apoi grupați sarcini de la faza lor inițială până la finalizarea completă. Totul, de la comentarii la adăugarea fișierelor este acceptat.
 • proofing. Aceasta este o caracteristică excepțională pentru orice echipă de proiectare care lucrează de la distanță. Puteți discuta despre specificațiile unui set de culori, fonturi sau elemente de design și le puteți dovedi în timp real prin funcția ProofHub ProofHub. De exemplu, puteți încărca o fotografie în direct cu designul dvs., iar membrii echipei dvs. pot apoi să comenteze modificările specifice necesare.
 • Management de proiect. În ProofHub, puteți alege cine gestionează ce proiect. Un manager de proiect va primi toate notificările esențiale pentru termenele pierdute și sarcinile restante și va răspunde.

Și multe altele. Ar fi ușor să dedici un articol întreg caracteristicilor excepționale pe care ProofHub le oferă echipelor de la distanță. Dar, pentru acest program specific, accentul nostru este să evidențiem cele mai importante instrumente de comunicare la distanță de pe piață.

Sa continuam.

Partajare cod: Dezvoltare în timp real cu echipa ta

codeshare

Un inginer senior va avea cunoștințe de programare mult superioare decât cele ale unui junior. Dar, cum să rezolvi diferența dintre ambii atunci când lucrezi ca echipă de la distanță?

Raspunsul este codeshare. Cu Codeshare, puteți crea un mediu de dezvoltare în timp real cu întreaga echipă de dezvoltatori în doar câteva secunde. Și acest lucru este util din o mie de motive diferite.

 • Puteți introduce noi angajați în stilul dvs. general de design și cum gestionați diferite fișiere de proiect și de ce faceți acest lucru.
 • Găzduiește sesiuni de mentorat unu la unu în care îi înveți angajaților direcția pe care dorești să o iei cu proiectul.
 • De asemenea, puteți utiliza Codeshare pentru a găzdui un apel de conferință cu întreaga echipă pentru a lucra împreună la probleme specifice. Mai mulți oameni care pornesc cu o soluție ar putea oferi doar o rezoluție mult mai rapidă.

Aplicațiile pentru acest software specific sunt cu adevărat interminabile, mai ales dacă luați în considerare lucruri precum interviuri, mentorat, învățare și multe altele.

Nu este nevoie decât pentru ca Codeshare să funcționeze este să deschideți o nouă sesiune (care va expira după 24 de ore) și să o împărtășiți cu oricine intenționați să codificați împreună cu.

Acum, înțeles, acest instrument specific nu oferă altceva decât un mediu de codare în timp real cu echipa dvs. de la distanță. Ca atare, Codeshare trebuie utilizat ca supliment cu orice alt instrument de comunicare pe care îl utilizați deja.

Atlassian: standardul de aur pentru echipele de dezvoltatori

Atlassian

Deoarece suntem pe tema dezvoltării, merită menționat Atlassian. Deși este cunoscut mai ales ca instrument de gestionare a integrării continue în interior, cu adăugarea recentă a Bambus – Atlassian face, de asemenea, un pas către a fi o soluție pentru echipele de dezvoltare la distanță.

Ideea cu Bamboo este că puteți atribui o întreagă echipă de la începutul proiectului până la final. Drept urmare, de la remedierea erorilor până la gestionarea biletelor se poate realiza chiar în tabloul de bord al Bamboo.

Exemplu de bambus

Acesta este un godend absolut pentru echipele de la distanță, deoarece altfel ar fi nevoie să vă bazați pe software-ul de asistență, care adaugă un strat inutil de pierdere a productivității..

Inutil să spun, Atlassian este unul dintre acele instrumente care se integrează excepțional de bine cu software-ul extern. Oricare dintre instrumentele de comunicare de la distanță pe care le-am menționat de-a lungul acestui roundup va avea o formă de interacțiune cu Atlassian. Și invers, desigur.

Cuvinte de închidere

În mod evident, există nenumărate instrumente uimitoare pentru gestionarea unui mediu de lucru la distanță. Cred că, în general, am atins unele dintre cele mai bune dintre cele mai bune piețe în acest moment. Până la urmă, trebuie să decideți care este o potrivire bună pentru afacerea dvs. specifică și tipul de echipă pe care o administrați.

În mod alternativ, puteți arunca o privire asupra paginii Colecții Geekflare pentru a vedea câteva alte instrumente de nișă pentru multe ocazii diferite. A fi configurat cu mediul de management al proiectului dvs. este întotdeauna dezordonat la început. Dar, odată ce ai început, ar trebui să fie o briză care să poată ghida prin proiecte și sarcini individuale.

Sperăm că instrumentele prezentate aici sunt potrivite pentru nevoile dvs. specifice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map