Cum vă poate ajuta un înregistrator de ecran afacerea dvs.?

Aveți un model B2B și căutați să obțineți mai mulți clienți?


Dacă doriți să faceți mai mult cu afacerea dvs., trebuie să înțelegeți preferințele și nevoile clientului. Deși totul contează de la instrumentele de analiză de afaceri pe care le utilizați la strategiile de marketing, știați că și un înregistrator de ecran poate ajuta?

Obținerea contractelor de afaceri și păstrarea contractelor devine mai ușoară

Nu întotdeauna poți avea o întâlnire față în față cu clientul? Dacă clientul dvs. este peste mări, va trebui să susțineți o conferință de apel video.

Cu toate acestea, vă puteți aminti tot ce a spus clientul dvs.? Mintea umană este predispusă să uite mai multe lucruri când sunt înghesuite. Deși ați vorbit cu clientul și ați notat punctele esențiale, este posibil să doriți să vă întoarceți la această întâlnire și să vă referiți la anumite aspecte de importanță.

Acesta este locul în care a înregistrator de ecran parcă Movavi intră în imagine.

Cum poate ajuta un înregistrator de ecran?

Un ecran de înregistrare este un software care vă ajută să înregistrați audio și video de pe ecranul curent. Movavi Screen Recorder Studio, de exemplu, vă ajută să capturați videoclipuri online, să înregistrați activitatea programului și să creați videoclipuri. Acest software se poate dovedi util pentru mai mulți creatori de conținut.

Iată ce vă va plăcea despre asta.

Trimiteți informații unui public larg

Întreprinderile sunt obligate să partajeze informații cu o gamă largă de părți interesate, cum ar fi angajații, clienții și acționarii. Ar fi dificil să o facem atunci când s-ar afla în diferite părți ale lumii.

Un înregistrator de ecran poate fi utilizat pentru a înregistra prezentări și întâlniri live. Ajută la partajarea informațiilor între cei care au nevoie.

Util pentru educatori

Educatorii sau institutele de învățământ pot folosi un înregistrator de ecran pentru a înregistra videoclipuri și informații pe care le consideră relevante pentru materia didactică..

Aceste informații pot fi apoi umbrite pentru elevii lor, făcând clasa atrăgătoare și interactivă în același timp.

Erorile de control din sistem

Uneori se poate întâmpla ca sistemul dvs. să nu funcționeze până la marcă din cauza unor erori specifice în computer sau software. O aplicație de înregistrare a ecranului va fi de ajutor în acest caz. Problema poate fi atât de largă încât poate fi dificilă identificarea cauzei.

Înregistrarea erorii ajută tehnicienii să înțeleagă clar problema. Prin urmare, problema este ușor de rezolvat.

Util pentru dezvoltatorii de aplicații

Dezvoltatorii de aplicații pot utiliza un program de înregistrare a ecranului pentru a urmări erorile. Este extrem de valoros pentru etapele de dezvoltare / creație și etapele finale.

După ce aplicația este dezvoltată, dezvoltatorul poate apoi să înregistreze funcționarea acesteia pe ecran și să o poată împărtăși cu potențiali clienți. Îi ajută pe clienți să înțeleagă funcționarea aplicației cu un tutorial pas cu pas.

Înțelegeți nevoile clienților

Este unul dintre principalele motive pentru care întreprinderile optează pentru un software de înregistrare a ecranului. Îi ajută să identifice ce dorește un client. Un avantaj semnificativ al acestui software este că puteți întotdeauna să vă întoarceți la înregistrări și să verificați dacă ați ratat detalii.

Acesta va ajuta, de asemenea, conducerea superioară să țină evidența agenților lor dacă au pierdut informații sau întrebări critice. Astfel, este un câștig câștig pentru toți.

Ajută la înregistrarea audio

Nu înțelegeți ce vrea clientul la prima încercare? Nu vă faceți griji! Există un aparat de înregistrare pentru salvare.

Se asigură că nu pierdeți informațiile relevante. Desigur, și calitatea audio joacă un rol important. Cu toate acestea, cu Movavi Screen Recorder Studio, asigurați-vă că veți obține cel mai bun sunet cu imagini de înaltă calitate pe ecran.

Ajută la recompensarea angajaților cu performanțe bune

Cu ajutorul programului de înregistrare a ecranului, puteți urmări acei agenți care funcționează bine. S-ar putea să fie câțiva care s-ar putea să nu fie împotriva ideii de a-și controla activitatea în permanență. Totuși, cei care fac performanță nu au nimic de ascuns.

Managementul superior caută consecvență, iar cei care fac acest lucru nu au ce să-și facă griji.

Dacă sunteți încă îndoielnic, puteți utiliza întotdeauna singur un program de înregistrare a ecranului. Deși există mai multe programe software plătite și neplătite pe piață, dacă sunteți serios în legătură cu creșterea afacerii dvs., este bine să mergeți pentru o versiune plătită.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map