Ghidul Geek pentru a începe primul magazin online

Magazinele online sunt o modalitate excelentă de a experimenta cu generarea unui (foarte aproape) venit pasiv. Dacă sunteți o problemă tehnologică, puteți bici un magazin în câteva ore și puteți începe să faceți vânzări imediat.


Dar trebuie să vă asigurați că magazinul dvs. atrage tipul potrivit de clienți împuterniciți și gata să cumpere.

Acest ghid pentru „geek” asezonat va fi difuzat prin „intrări și ieșiri” din pornind un magazin online.

Alegerea domeniului dvs.

În alegerea numelui de marcă, mai întâi veți avea nevoie de o idee bună despre ceea ce doriți să vindeți.

În unele cazuri, păstrarea numelui de marcă destul de general vă va permite să schimbați inventarul fără prea multă supărare.

Ajustarea marketingului și a designului web va fi relativ simplă în comparație cu „începând de la zero„Trebuie să reconstruiți un nou site online de nișă de nișă.

Când înregistrați un domeniu, este bine să vă jucați cu generatoare de nume.

Luați în considerare ortografia în alte limbi și includeți un cuvânt cheie în titlu, dacă puteți.

Rulează-ți numele după unii prieteni înainte de a începe.

Merită efortul de a vă obține dreptul de identitate de marcă, deoarece vă va ajuta să vindeți produsele pentru dvs..

Cunoașterea clienților tăi

Indiferent dacă te afli pentru că iubești un anumit produs sau creezi un magazin web ca un proiect bazat pe profit, va trebui să creezi un planificați identificarea și direcționarea clientului ideal.

Instrumente de analiză social media ca Buzzsumo vă poate ajuta să cercetați tipuri de conținut și site-uri web populare, precum și să identificați influenți-cheie la care să faceți cunoștință. Toate acestea vă vor ajuta să construiți o peisajul holistic al clienților.

După ce ați compilat informații despre note, va trebui să creați un set de persoane pentru clienți. Acesta este un exercițiu în care alcătuiți un exemplu reprezentativ al unui client tipic, inclusiv lucruri precum:

 • Bugetul lor mediu de cumpărături
 • Conținutul pe care îl citesc în mod regulat și le distribuie
 • Conturile pe care le urmează pe social media
 • Dispozitivele pe care le folosesc.

Aceste persoane pentru clienți ar trebui să constituie axa centrală a planificării conținutului și a dezvoltării mărcii.

Arhitectura informațională

Un site excelent de e-commerce începe cu o structură de site logică, optimizată pentru a vă ajuta clienții găsi ceea ce își doresc rapid și ușor.

La început, etape, nu vă faceți griji pentru stocarea unei game largi de articole în magazinul dvs. online. 20-30 de produse este un început bun și puteți adăuga și scoate întotdeauna pe baza rapoartelor de vânzări într-o lună sau două.

Nu dețineți singur stocul și selectați doar un gata inventar de produse la nave este un mod excelent de a combate orice probleme de stoc sau de venituri. Vezi acest curs Udemy pentru a afla mai multe despre dropship.

În ceea ce privește clasificarea, uitați listările alfabetice și, în schimb, etichetați produsele după tip. Cercetarea concurenților vă poate oferi un început despre produsele pe care trebuie să le vindeți și cum să le grupați.

Scour Amazon pentru categoriile de produse cele mai vândute și populare.

Iată care sunt elementele de bază pe care magazinul dvs. trebuie să le acopere:

 • Pagina principala
 • Pagini principale din categorii
 • Pagini de produs
 • Despre noi
 • Informații privind transportul și dimensionarea
 • Confidențialitate și politica de returnare
 • Contactează-ne
 • Blog + conținut produs

Ar trebui să vă asigurați întotdeauna cu structura site-ului dvs. că vizitatorii dvs. sunt la cel mult trei clicuri de la pagina de pornire.

Nu treceți cu vederea pagina blogului în etapele de început ale realizării magazinului. Adăugarea de conținut informativ și articole despre produsele dvs. vă va crea autoritatea și va ajuta clienții să se inspire să cumpere.

Puteți să scrieți în prealabil valorile de câteva luni ale postărilor săptămânale sau să externalizați sarcina unui scriitor independent..

Configurarea serviciilor pentru comercianți

Alegerea gazdei dvs. de e-commerce este o decizie personală, deoarece fiecare are punctele sale forte și de atragere.

Puteți opta pentru a deschide un magazin de pe piață pe Amazon, eBay sau Etsy sau puteți alege să vă construiți site-ul personalizat de pe serverul dvs. dedicat folosind ceva de genul Magento sau Drupal (dacă aveți nivelul de îndemânare și doriți un control complet).

Dacă doriți un serviciu ușor de utilizat și care să permită încă personalizare, puteți face magazinul web folosind o opțiune de abonament ca serviciu (Saas), cum ar fi Shopify, WooCommerce, BigCommerce, etc.

Decizia dvs. de a alege un serviciu ar trebui să țină cont de nevoile dvs. pentru:

 • Ușor de ajustat la inventar și design web
 • Cerințe de securitate cu privire la acceptarea mai multor metode de plată și protejarea informațiilor clientului
 • Instrumente de marketing și instrumente de analiză
 • Posibilitatea de a vă sincroniza nivelurile de inventar cu vânzările
 • Metode de calcul a impozitului pe vânzări (în SUA) și contabilitate, conturi, etc.
 • Caracteristici personalizate precum personalizarea produsului sau instrumente de personalizare destinate utilizării clienților.

Promovarea magazinului dvs.

Odată ce vă aflați la curent cu magazinul dvs., va trebui să luați în considerare metodele de marketing pentru a aduce consumatori și a construi clasamentele de căutare pe site treptat în timp.

Configurarea publicității Facebook pe un buget zilnic mic este relativ ușoară; totuși, obținerea corectă a direcționării pentru anunțuri necesită ceva mai multă muncă.

În mod ideal, îți propui să îți direcționezi postările de publicitate ale magazinelor către aproximativ 70.000 de utilizatori Facebook (în medie) pentru a începe să genereze rezultate bune..

Aceasta înseamnă că criteriile dvs. de direcționare nu ar trebui să fie nici prea ample, nici prea înguste. Consultați cercetările dvs. de public și orientați-vă anunțurile către interese și cuvinte cheie relevante pe baza persoanelor dvs. clientului.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare modificarea titlurilor, imaginilor, videoclipurilor și „apelurilor la acțiune” și testarea acestora pentru a găsi cea mai eficientă formulă publicitară pentru nevoile dvs..

Luați în considerare publicitatea prin Instagram, Twitter, Snapchat – oriunde clienții dvs. au arătat că „pierde timpulCel mai frecvent online.

Unii vor permite publicitate sau este posibil să fie necesar să utilizați idei de conținut generate de utilizatori sau influențe de social media pentru a vă ajuta să vă aduceți produsele în fața potențialilor fani.

O listă de e-mailuri este un instrument puternic de generare de plumb și ar trebui să profitați la maxim de fanii dvs. fideli, oferindu-le oferte exclusive și conținut excelent, care îi va încuraja să scrie recenzii, să se angajeze cu marketingul dvs. și să campioneze magazinul dvs. de e-commerce la adresa lor prieteni.

Alergare campanii de e-commerce prin e-commerce este un neîncrezător pentru orice antreprenor priceput.

Construirea magazinului online necesită o planificare atentă în etapele de început. Dar, după ce ați configurat și ați început să faceți publicitate, puteți efectua ajustări și îmbunătățiri pe baza feedbackului clienților și a rapoartelor analitice.

Utilizați instrumente de automatizare și instrumente pentru a vă eficientiza timpul de administrare cât puteți și nu vă fie frică să tăiați și să modificați inventarul până când nu veți atinge mediile de vânzare obișnuite de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea în timp..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map