Soluții de plată de top pentru Blogger și Freelancer

Dacă aspirați să fiți freelancer sau blogger, va trebui să aveți de-a face cu clienții de peste mări și să acceptați mai multe monede pentru afacerea dvs..   


În postarea de astăzi, vom vorbi despre soluțiile de plată de top pentru bloggeri și freelancer, care vă vor facilita primirea plăților.  

Acest post este o compilație bazată pe cercetări aprofundate și recomandarea unora dintre freelancerii de top care au încercat și testat deja aceste platforme. Mențineți lista scurtă, dar ilustrativă; Voi vorbi despre șase platforme de plată pe care ar trebui să le luați în considerare.

Să începem.

TransferWise

TranferWise este un serviciu de transfer internațional care este comparativ un jucător nou pe piață. Ceea ce este unic în legătură cu TransferWise este cursul de schimb competitiv, conștientizarea comisioanelor în avans.

Servicii de plată online
Durata de TransferWise pentru procesarea unei plăți este un factor variabil în funcție de valute, țări, metode de plată și sumă.

După ce vă conectați la site-ul de acolo, veți avea acces la o conversie de prețuri încorporate unde puteți selecta moneda atât pentru expeditor, cât și pentru destinatar și introduceți suma. Calculatorul cursului de schimb viu va converti suma adecvată țării și monedei destinatarului, va aplica taxele sale, vă va oferi o dată aproximativă pentru finalizarea tranzacției.

Așa că vedeți, știți totul în avans și dacă sunteți fericiți puteți continua.

În calitate de freelancer, puteți alege să deschideți un cont personal sau de afaceri; este alegerea ta. Dar, orice ai alege, este GRATUIT! Puteți trimite sau primi plata din toate țările majore, inclusiv SUA, India, China, Regatul Unit, etc. Dacă sunteți cu sediul în India, atunci ar fi o opțiune excelentă pentru a primi un USD și a fi plătit în INR cel mai bine. rata de schimb.

BTW, TransferWise pare să fie De 19 ori mai ieftin decât PayPal.

Payoneer

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la PayPal, Payoneer poate fi o opțiune excelentă pentru tine. Ceea ce face ca Payoneer să fie remarcat este faptul că utilizatorii pot primi & efectuați plăți online cu câteva clicuri, urmăriți-le soldul contului și chiar întregul istoric al tranzacțiilor.

Payoneer are nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru procesarea plăților și acceptă următoarele valute.

 • USD
 • euro
 • lira sterlină
 • CAD
 • AUD
 • JPY
 • CHN
 • CZK
 • PLN
 • FRECA
 • VND

Puteți trimite sau primi plata dintr-un alt cont Payoneer sau conturi bancare tradiționale. Taxele variază și puteți verifica detaliile de pe acestea pagina de taxe.

Revolut

Revolut se laudă deja cu peste 6 milioane de utilizatori fideli doar făcând tranzacțiile monetare mai simple, fără probleme și la îndemână. Pentru a începe cu Revolut, descărcați mai întâi aplicația din iStore sau GooglePlay Store, înregistrați-vă și deschideți un cont.

Fiind freelancer, este esențial să urmăriți de unde provin banii dvs. și unde merg personal, precum și profesional.

Aplicația mobilă Revolut este îngrijită, rapidă și aproape tot ce puteți face în cadrul aplicației. Este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată.

Contul de afaceri al Revolut vă ajută să scăpați de modificările nedorite ale numelui cursurilor de schimb, a transferurilor transfrontaliere și a altor tipuri de taxe pe care nimeni dintre noi nu le mai amintim și totuși să pierdem o parte din banii noștri pe termen lung..

De asemenea, Revolut joacă rolul de contabil și îți administrează contul, permițându-ți mai mult timp să fii productiv și să faci ceea ce faci cel mai bine. Tranzacționează cu pricepere până la 29 de valute.

Dunga

Dunga este soluția de procesare a plăților pentru întreprinderile care se bazează pe internet pentru veniturile și profitul lor. Funcțiile pe care vi le oferă Stripe sunt o pagină inteligentă de plată, set de instrumente UI personalizat, facturare, opțiuni de plată prin carduri, portofele, valute, transfer bancar și multe altele.

Servicii de plată online

Puteți utiliza, de asemenea, interfețele sale mobile, autorizarea opțiunii de optimizare a veniturilor, radar Stripe, securitate 3D și gestionarea litigiilor pentru a conecta orice fel de situații frauduloase, raportare financiară, raportare consolidată, asistență contabilă printre multe alte funcții moderne..

Timpul standard luat de Stripe pentru procesarea plăților este de 5-10 zile lucrătoare. Stripe operează în peste 20 de țări și tranzacționează în peste 135 de valute.

Google Pay

Google Pay facilitează tranzacțiile monetare gratuit, de pe dispozitivul mobil sau de pe desktop. Clienții dvs. vor trebui doar să introduceți adresa de e-mail sau numărul de telefon pentru a vă trimite banii. După crearea unui cont, va trebui să generați un număr PIN pe care îl veți utiliza pentru a gestiona toate tranzacțiile.

Google este peste tot!

Timpul de procesare a plăților este rapid și nu se percepe nicio taxă pentru cardurile de debit și transferurile bancare. Google Pay operează în peste 30 de țări și acceptă peste zece valute.

PayPal

Această listă nu va fi completă fără PayPal.

După cum puteți ști mulți dintre dvs., PayPal este un serviciu de plată online care vă permite să acceptați plata și să fiți plătit cu eficiență deplină și într-un mod rapid și ușor. Cu peste 270 de milioane de utilizatori, care se întind pe 200 de țări și tranzacționează în mai mult de 26 de monede, PayPal este cel mai acceptat sistem de procesare a plăților din lume, care este super-ușor de utilizat.

Tot ce trebuie să faceți este să vă creați contul în PayPal și apoi să îl conectați cu cardul de credit / debit. Contul dvs. ar trebui apoi verificat în 48 de ore. Puteți începe apoi să acceptați și să trimiteți bani către persoane din diferite părți ale lumii, oriunde v-ați afla.

În schimb, percepe anumite taxe pentru procesarea plăților. Vi se vor percepe 30 de cenți pentru fiecare tranzacție efectuată în Statele Unite. Dacă primiți bani de la S.U.A., PayPal deduce 2,9% din suma totală. Dacă tranzacțiile sunt efectuate între alte țări, atunci tarifele sunt de 4,4%, împreună cu o taxă procentuală specifică pentru țara respectivă. Timpul obișnuit luat de PayPal pentru procesarea plăților este de 3-5 zile lucrătoare (sâmbătă, soare & Sărbători excluse).

Unele dintre caracteristicile fantastice pe care le oferă PayPal sunt PayPal.Me unde vă puteți crea propriul link cu numele, poza, partajarea acestui link prin SMS, social media și e-mailuri cu clienții dvs.. 

Puteți crea facturi personalizate, să le trimiteți în mai multe conturi, să trimiteți facturi programate în funcție de data preferată și, de asemenea, să trimiteți facturi recurente, să urmăriți toate facturile și, de asemenea, să acceptați plăți complete sau parțiale. De asemenea, puteți partaja o solicitare de plată prin e-mailuri direct. Clienții dvs. pot efectua plata folosind propriul cont PayPal sau prin conturile bancare, debitează & Carduri de credit.

Concluzie

Acestea au fost unele dintre cele mai populare servicii de plată la care puteți opta. Desigur, există și alte opțiuni de plată pe care le puteți analiza, cum ar fi Cash App, QuickBooks Online, Skrill, Venmo, Dwolla, Xero, Escrow, Western Union, Moneygram, Paymo, etc..

Deci, nu există o lipsă de instrumente de procesare a plăților pe piață. Dar fiți conștienți de escroci în timp ce acționează aceste platforme. Sper ca acest articol să vă ajute zero în sistemul dvs. de procesare a plăților preferate și să începeți cu cariera dvs. independentă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map