Dacă tocmai ați început cu noua dvs. acțiune, ați ști cât de dificil este să gestionați toate sarcinile de afaceri fără să folosiți instrumentele potrivite.


Există sute de instrumente și nu totul este GRATUIT. Majoritatea instrumentelor de calitate sunt plătite și veți ajunge să cheltuiți câteva sute sau mii de dolari pentru cumpărarea lor. Această situație este familiară; fiecare antreprenor se confruntă cu acesta. Cel puțin până la ora actuală, afacerile lor fac destul de bine pentru a putea plăti pentru asta.

Deci care este soluția?

Cel mai bun răspuns este, probabil, să găsiți produsele cerute în oferte. Utilizați produsul SaaS, astfel încât să plătiți pentru ceea ce utilizați.

Ce este Saas?

SaaS (Software ca serviciu) este un model care permite utilizatorilor săi să se conecteze și să utilizeze aplicații bazate pe cloud care pot fi accesate prin Internet. Indiferent dacă este vorba de efectuarea procesării textelor, administrarea prin e-mail, gestionarea și colaborarea conținutului, funcții contabile sau orice altceva, SaaS are o soluție pentru toate acestea.

Deci, în funcție de cerințele dvs., puteți achiziționa serviciile sale pe bază de abonament. Spre deosebire de software-ul tradițional de afaceri, un furnizor de servicii va găzdui serviciul în centrul de date și puteți accesa direct folosind un browser web standard.

Dacă este disponibilă o actualizare a serviciului, aceasta este automat pusă în aplicare pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de beneficii.

Motivul pentru care popularitatea SaaS este în creștere este faptul că eliberează utilizatorii de procesul complicat și obositor al managementului software și hardware. De asemenea, sunteți liber să îl accesați din orice parte a lumii. Tot ce ai nevoie este conexiunea la internet și un browser.

Diferența dintre Saas și software-ul tradițional

Mulți alți factori disting unul de celălalt. Să aruncăm o privire rapidă la unele dintre ele.

SaaS Software tradițional
Taxa de abonareComision unic
Nu este necesară instalarea și configurarea software-ului de bazăInstalare și configurare necesară
Costul predictivPoate fi scump
Nu vă faceți griji cu privire la patch-uri; actualizări softwarePlanificați patch-uri și actualizări regulate
Libertatea de a închide planul și de a comuta la un alt furnizorÎnchis pe dinafară

În general, dacă îi compari pe cei doi, SaaS are, fără îndoială, mai multe avantaje, ceea ce îl face să fie alegerea preferată a multor afaceri consacrate, precum și a huburilor de pornire. De ce nu? La urma urmei, este rentabil, fiabil și necesită o întreținere mai mică în comparație cu software-ul tradițional.

Oferte de produse SaaS pentru pornire și blog

A lua SaaS într-o afacere vă va economisi câteva sute de dolari. Haideți să aruncăm o privire la unele dintre magazinele online pentru a găsi unul.

Servietă

Așa cum sugerează și numele, Servietă este un pachet complet care oferă zeci de instrumente software pentru crearea, creșterea și scalarea afacerii tale. Această platformă a fost construită de AppSumo pentru a oferi un pachet cu abonament curatat de software premium pentru afaceri.

Sunt disponibile multe produse din mai multe categorii.

 • Contabilitate
 • Generarea de plumb
 • proiect
 • Productivitate
 • Automatizarea social media
 • Vânzări
 • reclamă
 • și mult mai mult…

Imaginați-vă că obțineți fiecare software cu un cost lunar minim, doar 45 USD pe lună. Afacere grozavă!

Unele dintre produsele preferate incluse în pachet sunt:

 • DesignBold
 • vopsi
 • Bucle virale
 • Awario
 • Plutio
 • SE Clasament
 • Content Studio
 • PixelME

Dacă le cumpărați individual, trebuie să cheltuiți câteva sute de dolari lunar prin care să vă plătiți 45 USD.

StackSocial

Găsiți oferte excelente pentru aplicații mobile, software, gadget, curs online și stil de viață. Există multe oferte pentru a crește productivitatea și a gestiona afacerea în mod eficient.

Oferte Saas, Produs SaaS, Stacksocial

Specific SaaS, veți găsi o ofertă pentru software SEO, VPN, design, manager de parole, editor video, etc. Unele dintre produsele populare:

 • Upmetrics
 • SEOPop
 • Animatron
 • Parolă sefă
 • ProtonVPN
 • Wave.video

Ofertele se actualizează în mod regulat. StackSocial oferă, de asemenea, daruri fantastice și gratuit. Așadar, consultați site-ul pentru a primi cea mai bună ofertă.

Dealify

Cele mai multe oferte sunt vizate hacking-ului de creștere, care este esențial pentru creșterea startup-ului.

Economisiți până la 90%. Cel mai bun lucru este că, chiar și la tarife atât de mici, obțineți aceleași caracteristici pe care produsul le oferă la prețul inițial. Puteți permite, de asemenea Dealify să vă trimită o notificare de alertă de fiecare dată când există o ofertă bună pentru dvs..

AppSumo

AppSumo este un site faimos pentru a găsi o ofertă atractivă de pornire timpurie. Cele mai multe oferte sunt în ~ 50 USD, care costă, de obicei, 300-500 USD. AppSumo a început prin Noah Kagan a ajutat mii de afaceri să găsească un produs perfect la cel mai mic cost.

Cele mai multe dintre acestea sunt oferte pe viață, astfel încât nu este necesară reînnoirea lor. Le puteți folosi atât timp cât doriți.

Unele dintre următoarele tranzacții din trecut au fost disponibile pentru mai puțin de 50 USD.

Aceasta ar trebui să vă ofere o idee despre economisirea costurilor.

Este randul tau

Platformele de mai sus au ajutat mai multe întreprinderi de afaceri lider să își pună în aplicare strategia de creștere și de scară cu rezultate pozitive. Sunt sigur că și afacerea dvs. poate beneficia de ea.

Așa că mergeți mai departe și alegeți cele mai bune oferte pentru proiectul dvs. și vedeți cum vă ajută. Între timp, nu uitați să ne întoarceți și să ne dați feedback. Ne-ar plăcea să auzim de la tine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me