Nem számít, mennyire halad a technológia, mindig érzékenyek leszünk a veszélyes online fenyegetésekre.


Adatvédelem és általános biztonságunk soha nem biztonságos kezekben van, és a mi felelősségünknek kell tennie valamit az ügyben, még akkor is, ha ez apró különbséget jelent. Néhányan valószínűleg személyes adatokat vagy akár pénzügyi információkat tároltak az interneten, és rendkívül fontos, hogy megvédjék őket a nyilvános kiszolgáltatástól..

Nem csak az, hogy az internet használatával sok vírus, malware, ransomware és más csúnya fenyegetésnek vannak kitéve. Tapasztalataim alapján könnyen elmondhatom, hogy nem mulatság az, hogy áldozatul legyek. Sok időt, adatot és nyugalmat veszít.

Ezeknek a problémáknak a megoldására különféle vírusvédelmi szoftverek állnak rendelkezésre, de ha nem rajongod a használatukkal, érdemes megnézni ezeket a böngésző biztonsági kiegészítőit..

Ezek biztosítják, hogy böngészési élménye zökkenőmentes legyen, és távol legyen minden veszélytől. Ha ez olyannak tűnik, mint amit használ, akkor ugorjunk a listára. ��

Avira böngésző biztonsága

Ismert, hogy a legjobb biztonsági szolgáltatásokat nyújtja, Avira böngésző biztonsága gondoskodik a magánélet védelméről és biztonságos szörfözési élményről. Ezt a kiegészítőt hozzáadhatja a Firefox, az Opera és a Google Chrome böngészőkhöz.

A telepítés után megakadályozhatja a bosszantó és fertőzött hirdetéseket, megakadályozhatja a gyanús webhelyek látogatását, és teljes mértékben kiküszöböli a vállalatok nyomon követési lehetőségeit. Ezenkívül megakadályozhatja a böngésző eltérítését (igen, létezik ilyen), és észlelheti az eltávolítandó nem kívánt alkalmazásokat.

Mellékként a vásárlás során a legjobb árucikkeket is megtalálja. Ez a kiegészítő teljesen ingyenesen letölthető és használható.

Avast Online Security

Használhat speciális védelmet az adathalász csalások és a veszélyes webhelyek ellen a Avast Online Security. Előzetesen riaszt, ha a meglátogatott webhely nem biztonságos vagy rossz hírnevével rendelkezik. Azt is választhatja, hogy értesítést kap-e, ha online nyomon követik Önt.

Az egyik csodálatos tulajdonság az, hogy ez a kiegészítő csillagok besorolását jeleníti meg minden webhelyen, így könnyedén megkülönböztetheti a biztonságos és a mi nem megfelelőt. Az értékelések a 400 millió ügyfélbázison alapulnak, ahol minden egyes látogatott webhelyet más felhasználók jóléte alapján értékelnek, és ezt megteheted.

Az Avast Online Security ingyenesen használható a Google Chrome-ban.

Adblock Plus

Adblock Plus egy nyílt forrású kiegészítő, amely blokkolja a spam jellegű hirdetéseket, és biztonságos böngészési élményt biztosít az Ön számára. Különböző böngészőkben működik, beleértve a Google Chrome, a Firefox, az Opera és a Safari böngészőt. Nemcsak ezt, hanem ezt is használhatja Android és IOS telefon böngészőin.

Az Adblock Plus-ot már említették a legfontosabb kiadói webhelyeken, például a TechCrunchon és az Business Insider-nél, kizárólag azért, mert nagyszerű szolgáltatást nyújtanak..

Blokkolja a videó előugró ablakokat, a villogó szalaghirdetéseket, a rosszindulatú programokat és a követő alkalmazásokat. Ennek eredményeként észreveheti, hogy a böngészés sokkal könnyebb és gyorsabb lesz. Ez a kiegészítő teljesen ingyenesen használható.

Malwarebytes Browser Guard

Elérhető a Google Chrome és a Firefox számára, Malwarebytes Browser Guard kiszűri ezeket a vázlatos hirdetéseket, megakadályozza a csalásokat és blokkolja a nyomkövetőket.

Manapság a technikai támogatással bíró csalók mindenütt megtalálhatók, ezért ez a kiegészítő külön hangsúlyt fektet erre a területre, és viseli őket az Ön számára. Ha engedélyezve van, akkor nem kell aggódnia a böngésző eltérítésével, a böngésző szekrényekkel és más csalásokkal kapcsolatos taktikák miatt..

Megállítja a rosszindulatú programokat, a bosszantó előugró ablakokat, és magától védi magánéletét. Mintha mindez nem lenne elég, Malwarebytes A Browser Guard felgyorsítja a böngészést is. Ezt a megoldást ingyenesen letöltheti és használhatja.

DuckDuckGo

Könnyedén megóvhatja személyes adatait és általános adatvédelmét DuckDuckGo. Ez a cég mindig is első helyet foglal el a biztonság és védelem területén, így teljes mértékben támaszkodhat szolgáltatásaikra.

Ennek a kiegészítőnek egy érdekes funkciója, az úgynevezett „Adatvédelem fokozat”, amely alapvetően megmondja, hogy mennyire lehet megbízható egy webhelyen a védelem alkalmazása előtt és után. A „A megelőzés jobb, mint a gyógyítás” idézetet egy egészen más szintre viszi, és nem panaszkodok.

A keresési előzményeket is magántulajdonban tarthatja, és blokkolhatja azokat a nyomkövetőket, amelyek szemmel tartanak rád. Emellett a DuckDuckGo arra kényszeríti a webhelyeket, hogy titkosított kapcsolatokat használjanak, amikor csak rendelkezésre állnak, hogy adatait biztonságban lehessen tartani..

Ezt a kiegészítőt mobiltelefonján és asztali böngészőjén is használhatja.

uBlock Origin

Az uBlock Origin egy újabb csodálatos kiegészítő, amely gyors és nagyon jól elvégzi a munkát. Számos szűrőlista, például az EasyPrivacy és az EasyList segítségével blokkolhatja a spam hirdetéseket, nyomkövetőket és rosszindulatú programokat tartalmazó webhelyeket. Ennek a kiegészítőnek többféle módja van, amelyek közül választhat, és az „Advanced mode” egyike, amely blokkolja az összes harmadik fél hálózati kérését, kivéve, ha Ön ezt engedélyezi..

A telepítéskor számos szűrőt már engedélyezve van. Láthatja minden célját, és az igényeinek megfelelően letilthatja őket. Az uBlock Origin számos böngészőben támogatott, beleértve a Google Chrome és Firefox.

HTTPS mindenhol

Titkosíthat minden látogatott webhelyet HTTPS mindenhol. Okos technológiát használ, amely átírhatja az internetes webhelyekre vonatkozó kéréseket, így egy nagyon biztonságos böngészéshez juthat. Az interneten nem minden erőforrás van HTTPS, tehát ez a kiegészítő valóban egyszer és mindenkorra megoldja ezt a problémát.

Ezt a kiegészítőt ingyenesen letöltheti és használhatja a mobil- és asztali böngészőkben. A legtöbb közismert számára elérhető.

Ghostery

Tele van egy csomó csodálatos funkcióval, Ghostery Sokkal többet nyújt, mint csupán a biztonságos böngészés biztosítása. Blokkolhatja a nyomkövetőket, ellenőrizheti és elemezheti őket, blokkolhatja a hirdetéseket, és akár fel is gyorsíthatja a böngészést. Mivel ez a kiegészítő nyílt forráskódú, élvezheti a teljes átláthatóságot.

Használhatja a Cliqz által üzemeltetett privát keresési funkciót is az idő és az adatmennyiség megtakarításához. A Ghostery 2009-ben indult, és azóta több mint 7 millió aktív felhasználóval az egyik legfontosabb választás a böngésző biztonsága szempontjából. Ingyenesen letöltheti az Apple Store, a Windows, a Google Chrome és a mobileszközökről.

Adatvédelmi borz

Adatvédelmi borz automatikusan blokkolja a felhasználói hozzájárulással ellentétes minden dolgot, például a vázlatos hirdetéseket és a nyomkövetőket. A telepítés után észleli a gyanús tevékenységeket a meglátogatott webhelyeken, és felszólítja a böngészőt, hogy ne töltsön be többet az oldalukról. Ily módon abbahagyja az ilyen források meglátogatását, és nem követnek nyomon.

A cookie-k, a vászon ujjlenyomatok és más nyomkövetési technikák segítségével vizsgálja meg, hogy valami helytelennek tűnik-e egy weboldalon. A nagyszerű dolog ennek a kiegészítőnek az, hogy egyetlen célra készült, és ebben nagyon jól végzi a munkáját. Letöltheti és felhasználhatja különféle böngészőkben, például a Google Chrome, a Firefox és az Opera.

TunnelBear

Nagyon könnyű és könnyen telepíthető, TunnelBear védi a magánéletét, és tartja távol a hackerektől és a rosszindulatú támadásoktól. Szuper egyszerű kialakítású, de néhány bonyolult feladatot könnyedén képes kezelni.

Miután telepítette ezt a kiegészítőt, titkosítja a böngészési adatokat és gyakran végez ellenőrzéseket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek biztonsági problémák. Sőt, nagy sebességgel jár, beépített VPN-jével rendelkezik, és világszerte több mint 21 millió felhasználó bíz meg benne.

Az TunnelBear az összes vezető böngészőn és operációs rendszeren működik.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti biztonsági kiegészítők hozzájárulnak a biztonságosabb böngészéshez és megvédik az adatokat a tömegektől.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me