9 Jó vírusvédelem kis- és középvállalkozások számára

Az évek múlásával egyre növekszik a jó vírusvédelem iránti igény.


Különösen a kereslet az iránt mindenkor magas, mert többségünk otthonról dolgozik és nyílt internetet használ. Ha ezt nem vesszük figyelembe, a vírusok minden internetes felhasználót mindig veszélyt jelentettek, így az antivírusok használata határozottan hozzájárulhat a veszély nagymértékű csökkentéséhez..

Megakadályozhatja az igazán zavaró helyzeteket, például az adatok szivárgását, az információvesztést stb. Talán már tudja, hogy ezeknek a csúnya támadások áldozatává válhat a jó hírneve és az üzleti élet, így a megelőzés mindig jobb, mint a gyógyítás.

Az alábbiakban említett víruskereső szoftverek segítenek megakadályozni a veszélyes támadásokat és könnyedén megtisztíthatják a rendszert. ��

Avira

Használhat védelmet a különféle fenyegetésekkel szemben, beleértve a ransomware-t, a vírusokat, a hackereket és az adathalászatot Avira. Ez GDPR-kompatibilis, és mindenki, akinek kevés előzetes ismerete van, vagy csak nincs ismerete, megszokhatja a benne található funkciókat.

Fel van szerelve Avira Protection Cloud-nal, amely különféle technológiák, például AI, Multi-scan motor, raj intelligencia és viselkedés elemzése kombinációja. Mindezek kombinációja gondoskodó biztonsági élményt nyújt, amely békében tartja az internetet szörfözés közben.

Az ingyenes próbaverzióval kezdheti el, mielőtt áttérne egy 38 dollárra kezdődő prémium tervre.

BullGuard

Háromrétegű védelemmel és több díjjal övük alatt, BullGuard meglehetősen erős, amikor a vírusok és más fenyegetések kezelésére van szükség. Különböző taktikákkal biztonságban tartja Önt, például megakadályozhatja a gyanús webhelyekhez való hozzáférést és megállíthatja a ransomware nyomon követését.

Sőt, egyszerűen használható, és egy előfizetéssel több eszközt megvédhet. Megemlítésre méltó a 24 órás és a hét minden napján működő támogató csapatuk is. Bármelyik szakaszban bármikor kapcsolatba léphet velük az élő csevegés funkcióval, bármilyen probléma esetén.

Korlátozott ideig a BullGuard három teljes hónapos ingyenes próbaverziót kínál, amely 50 különféle eszköz védelmét tartalmazza. Ellenőrizze ezt.

Avast

Veterán az antivírus térben, Avast teljes védelmet nyújt a különféle veszélyekkel szemben. Van egy intelligens technológiája, amely képes felfedezni a fenyegetéseket, még mielőtt veszélybe sodorná. A veszély felismerésekor megy előre, és blokkolja azt nemcsak az eszközétől, hanem az egész hálózatuktól is, így mindenki biztonságban van tőle.

Egy másik nagyszerűség a központi vezérlés. Használatával központosított képet kaphat az informatikai eszközökről, és megtilthatja a felhasználókat, hogy kikapcsolják az antivírus szoftvert, hogy minden jól védett legyen..

A szoftver telepítésével különféle eszközökön használhatja azt az irodájában, és egy-egy műszerfal nézetet kaphat az esetleges problémák meghatározásához.

McAfee

24 órás támogatással és átfogó védelemmel, McAfee egy másik nagyszerű lehetőség vállalkozása számára. Használhatja több eszközön, és élvezheti az e-mail, az internet és a tűzfal védelmét. Ez a víruskereső szoftvercég 1987 óta működik, és azóta csak javította szolgáltatásainkat.

Az első évben csak 94,99 dollárba kerül, de ha a kerítésen áll a szolgálatukkal kapcsolatban, akkor azt javaslom, hogy először használják az ingyenes próbaverziójukat. A Windows, Mac, Android és IOS rendszerekkel működik.

AVG

Ár csak 46,99 USD, AVG védi vállalkozását egy sor fenyegetéssel, például vírusokkal, ransomware, malware, hackerekkel stb. szemben. Különféle technikákat használ a biztonság megőrzése érdekében. Például előre értesíti, hogy a meglátogatott weboldal biztonságos-e vagy sem. Azt is ellenőrzi, hogy a letöltött fájl tartalmaz-e veszélyes anyagot.

A felhőalapú valós idejű kitörés-észlelésnek és a proaktív AI-észlelésnek köszönhetően most már meg is védheti magát a legújabb malware-től, amely körül van.

Íme néhány más funkció, amelyet szeretni fog:

 • Tűzfal a spam, vírusok, hackerek, stb. Ellen.
 • Identitásvédelem a spyware és az adware ellen
 • A fájlokat biztonságosan titkosítja és tárolja a jelszóval védett virtuális lemezen
 • Törli a gyanús fájlokat
 • Komplett rendszervizsgálat a fenyegetések észlelésére
 • Távoli menedzsment az adminisztrátor számára, hogy átvegye az AVG irányítását a különböző eszközökön

Sokkal több szolgáltatás létezik, és alig tud hibázni ezzel a szoftverrel, mert nos, ezt több mint 600 000 vállalkozás használja szerte a világon.

Bitdefender GravityZone

Gyakran az 1. helyet foglalja el a független biztonsági tesztekben, Bitdefender GravityZone Csodálatos munkát végez a rendszer- és információbiztonság megőrzésében. AI-t és gépi tanulást használ, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint:

 • Rétegek védelme a végpontok számára
 • Védelem a hálózati támadások ellen, mint például a brutális erő
 • Univerzális vezérlési terület minden csatlakoztatott eszközhöz
 • Végpont kockázatkezelés a végpont erős és biztonságos megőrzése érdekében
 • Figyelemmel kíséri a rosszindulatú viselkedés jeleit

Rendkívül könnyű telepíteni és kezelni, és kétirányú tűzfallal rendelkezik behatolás-észleléssel / -megelőzéssel. Ez a szoftver 77,69 dollárba kerül három eszköz és egy szerver esetében. Vásárolhat azonban még több eszközt és szervert, ha szeretné.

Van egy 30 napos ingyenes próbaverzió is, amelyet igénybe vehet.

ESET Endpoint Antivirus

Fejlett védelem a veszélyekkel szemben nagy sebességgel, ESET Endpoint Antivirus elég jól viseli díjnyertes státusát. Minden tervben blokkolhatja a célzott támadásokat, megakadályozhatja az adatok megsértését, megóvhatja a rendszert a ransomware ellen és még sok minden mást.

A többrétegű védelmet az egész rosszindulatú program cikluson keresztül kapja meg, és nem csak az egyik oldalról. Ez azt jelenti, hogy képes észlelni a rosszindulatú programokat az előkészítés, a közzététel és a végrehajtás során. Ez a szoftver jó dolog az, hogy nem igényel hatalmas rendszerleírásokat. Még ha alacsonyabb kategóriájú számítógépe is van, akkor valószínűleg ez is működni fog.

Emellett távoli hálózatkezelést kap, amely mindent egy pontból irányíthat. Az ESET Endpoint Antivirus árazási tervei 190 USD-tól kezdődnek.

Malwarebytes for Teams

Könnyű, megfizethető és nagyon erős, Malwarebytes for Teams segíthet megvédeni számítógépét, okostelefonját és táblagépét a különféle számítógépes fenyegetésekkel szemben. Ez biztosítja az eszköz zökkenőmentes működését és bármilyen működési zavart.

20 különböző eszközt képes táplálni, tehát ha ilyen méretű csapatunk van, akkor rendkívül fontos a rendszerük biztonságos megőrzése. Mindemellett egy lenyűgöző támogató csoporttal rendelkeznek, amely a nap 24 órájában, telefonon, chat-en és e-mailben elérhető.

Ha egyszerűsíteni szeretné a biztonságot, akkor érdemes megfontolni a Malwarebytes for Teams alkalmazást. Használhatja az ingyenes próbaverzió használatát.

Vipre végpont biztonság

Haladó fejlett gépi tanulás, Vipre végpont biztonság védelmet nyújt az olyan veszélyekkel szemben, amelyek már régóta fennállnak, és azon veszélyekkel szemben is, amelyek csak most kezdtek becsapni. Valós idejű viselkedési elemzéssel és fenyegetés-intelligencia hálózattal rendelkezik, hogy minden lehetséges gyanút felszámoljon..

Ennek a megoldásnak van néhány elképesztő tulajdonsága, például:

 • Többrétegű végpontvédelem
 • Egyszerű és könnyű adminisztrációs panel a nagyszerű irányítás érdekében
 • Internetes hozzáférés-vezérlés az internethasználati irányelvek figyelésére
 • Részletes műszerfal, hogy mindent mélyrehatóan megnézhessen

Emellett valós idejű jelentéseket és reagáló mobil felületet is kap, hogy bármikor és bárhol megfigyelhesse a biztonságát. Ha ez valami, amit keresett, feltétlenül használja ki a rendelkezésre álló ingyenes próbaverziót.

Következtetés

A biztonság valóban minden vállalkozás számára szükséges, ezért remélem, hogy a fenti megoldások megóvják az Ön adatait és eszközeit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map