Hogyan lehet megvédeni az internetes adatvédelmet?

Ez a hashtagek, tweet, kedvelések és megjegyzések korszaka, ahol önkéntesen megosztjuk életünket különböző platformokon. Tehát mi van az online adatvédelemmel??


Nagyszerű dolog??

Fogadok, hogy!

Az Ön személyazonossága rendkívül fontos. Segít bizonyítani magát életének számos területén, például útlevél, lakáshitel-igénylés és így tovább.

Alapján statisztika, több mint 9,7 milliárd nyilvántartást loptak el vagy veszített el 2013 óta világszerte a számítógépes bűncselekmények és az adatok megsértése miatt.

Tehát mi van, ha valaki ellopja az Ön személyes adatait?

Ez nem csak veszélyeztetheti a mindennapi tevékenységeket, hanem kihívást jelenthet a hírnevére, akár szakmailag, akár magántulajdonban. Mindig emlékezzen arra, hogy pénzügyi és személyes adatai nagyon kívánatosak a számítógépes bűnözők számára. Ha sikerül ellopni az Ön személyazonosságát, feltörheti a banki hitelesítő adatait, visszaélheti üzleti adatait, és mindazokat a dolgokat, amelyekre soha nem akarja, hogy az életében megtörténjen.!

Ezért bölcsen kell kezelnie online adatvédelmét és bölcsebb adatait!

A nem védett online adatok veszélyei

Hagyja fontos adatait védelem nélkül, és az Ön személyes adatai soha nem lesznek biztonságban!

Úgy van. Az online adatok rendkívül érzékenyek a magánéletre és a biztonságra vonatkozó számos veszélyre. Néhány fontos kérdés, amely ehhez kapcsolódik:

Információ rossz kezelés

Számos weboldal sütiket használ, és többféle célra tárolja az Ön személyes adatait. Sokszor nem titkosítja ezeket az adatokat, és bárki később is hozzájuthat hozzájuk. Személyes vagy üzleti adatainak helytelen kezelése súlyos következményekkel járhat.

Még az e-business és az e-bank portálok sem teljesen biztonságosak. Tehát fennáll annak a veszélye, hogy a számítógépes hálózatok kihasználják az érzékeny pénzügyi információkat.

Helymeghatározás

Manapság az emberek soha nem habozzanak közzétenni személyes adataikat és jelenlegi helyüket a közösségi médiában. Ezek az adatok örökre a webhelyen maradnak, és kockázatot jelenthetnek az Ön számára.

Tudja, hogy még a Facebook-ot is érinti adatsértés 2018-ban több mint 50 millió felhasználói fiókot tette ki?

Tehát vigyázz!!

Kémkedés

Fogalma sincs, hogy hány követő kémked rád online kapcsolat közben. Bármi legyen is a céljuk, rögzítik a keresési előzményeket, és több módon nyomon követhetik tevékenységeit. Ilyen módon világos képet kapnak online érdeklődéséről.

Noha a marketingszakemberek nyomon követik az Ön adatait az Ön kedvelt és érdeklődésre szabott hirdetési célokra, ez továbbra is a magánélet védelme. A legrosszabb eset – amikor a számítógépes bűnözők az Ön adatait illegális és jogosulatlan tevékenységek végrehajtására használják, és online komoly fenyegetéseket jelentenek..

Végül mindez egy dologra vezethető vissza – adatainak magánéletének lehető legokosabb megőrzésével.

Az online adatok védelme a két irányba tartozik. Noha az online fenyegetések teljes mértékű enyhítésére nincs mód, korlátozhatja az áldozatként való részvételt. Ezért döntse el, hogy mennyi személyes adatot kíván közzétenni, és ne vak vak hívó legyen a webhelyek és a közösségi média platformjai számára.

Az internetes adatvédelem együttes felelősség, és mindenkinek vállalnia kell az adatbiztonságát. Ezért elengedhetetlen, hogy megértsük a lehetséges kockázatokat, az internetes jogait, valamint a gyakorlati módszereket és technológiákat.

Tehát nézzük meg néhány lehetőséget a magánélet védelmére:

Használjon adatvédelmi pajzs szoftvert. ��️

Az adatvédelmi pajzs szoftver elengedhetetlen minden olyan eszközéhez, ahol az internetet használja, az online fenyegetések és csalások megelőzése érdekében. Különböző szűrők, titkosítás és más modern technológiák segítségével korlátozza vagy ellenőrzi az online harmadik feleknek kitett adatok mennyiségét.

A szoftver kétféle típusú adatvédelmet kínálhat – az identitáslopások védelmét a felhasználók IP-címeinek elrejtésével, másodszor pedig az internetes nyomok törlésével vagy elrejtésével szörfözés után. Védi az Ön személyes adatait azáltal, hogy azonosítja az eszköz gyenge pontjait, és azokon dolgozik. Kínál:

 • Feketelistára és engedélyezési listára
 • Behatolás észlelése
 • Titkosítás
 • Stenográfia (adatok elrejtése és e-megfigyelés)

Néhány ajánlott adatvédelmi pajzs szoftver az Ön számára:

VIPRE adatvédelmi pajzs

Tehát, aggódsz az adatvédelem miatt, nem igaz??

És kellene, de nem, ha van VIPRE adatvédelmi pajzs telepítve van a számítógépére!

Ez a rendkívül hatékony szoftver megvédi a személyazonosság-lopást azáltal, hogy azonosítja az érzékeny adatait, ideértve a telefonszámot, a címet, az e-mailt, a hitelkártya-hitelesítő adatokat stb. Intelligensen blokkolhatja a webkamerákat, a mikrofon szippantását és egyéb adatsértéseket a magánélet védelme érdekében..

Finoman működik a Mac-ekkel és a PC-kkel, és mobil támogatást is kínál. Harci ereje a rosszindulatú programok ellen magas szintű adatvédelmet biztosít. A számítógép beolvasásához nem kell hosszú órákat várnia. VPN-je támogatja az eszközök széles skáláját, az iOS-től a Windows-ig, a macOS-ig és az Android-ig, és percek alatt könnyen beállítható.

Beépített ransomware védelemmel rendelkezik, így biztosítva, hogy Ön nem a következő áldozat. Többlépéses folyamatot használ a számítógépe adatvédelmi problémáinak felismerésére és kijavítására. A VIPRE Privacy Shield még otthoni felhasználók számára is megfizethető, kezdő árával 34,99 USD / év egy számítógépre, míg a fejlett csomag 59,99 USD / év költséget jelent egy számítógépre..

Avira Prime

Biztosítsa az összes online tevékenységet és adatot a Avira Prime, amely védi a készüléket, a személyes kereséseket, a vásárlást, az otthoni hálózatot és még sok minden mást. Erőteljes vírusvédelme megmenti a kártevőktől és más online fenyegetésektől, miközben automatikusan frissíti az illesztőprogramokat és magát a szoftvert.

A biztonságos böngészés révén blokkolja a böngésző nyomkövetőket, a tolakodó hirdetéseket és a fertőzött webhelyeket. A szoftver biztonságos kuponokat és üzleteket talál az online vásárlás során, és blokkolja a keresett hívókat és az adathalász webhelyeket, mielőtt ártalmat okoznának.

Élvezze a magasabb szintű adatvédelmet anonim maradással, így a keresett elemek, a vásárolt termékek és a beírt jelszavak magánéletben maradnak. 200+ adatvédelmi beállítást optimalizál az Ön számára, és támogatja a hatékonyabb jelszókezelést. Ezenkívül növeli a számítógép teljesítményét és sebességét azáltal, hogy megtisztítja a kéretlen fájlokat, csökkenti a késéseket, felgyorsítja a rendszerindítási időt és maximalizálja a memóriát.

Ezt a platformok közötti szoftvert számos eszközön használhatja, függetlenül az operációs rendszertől, és legfeljebb 25 eszközre, legfeljebb 3 évre előfizethet. Ha elakad, vegye fel a VIP ügyfélszolgálatát és tegye fel kérdéseit.

BullGuard Premium

Használja ki a végső kiberbiztonságot BullGuard Premium Protection személyazonosságának és online adatainak védelme érdekében. Ez a díjnyertes rosszindulatú programok olyan kifinomult technológiákat alkalmaznak, mint például a gépi tanulás, hogy biztonságos böngészést és hálózati szkennelést biztosítsanak. Még a mester gondolkodású számítógépes tolvajok sem tudják megtörni a kemény védelmi rétegeket.

A hatékony személyazonosító rendszerek révén a szoftver azonnal észlelheti a számítógép által kapott rosszindulatú adatokat, és e-mailben figyelmeztetést küld a védelmi lépések megtételére. Mély tanulási módszerek és fejlett matematikai algoritmusok segítségével gyors és gyors fenyegetések észlelését biztosítja. Több tanulási rétege hatékonyan elemezheti a rosszindulatú programok tulajdonságait és kódjait. Ezért hamarabb kiküszöböli a kockázatokat, mielőtt befolyásolhatja a rendszert.

A BullGuard nagyteljesítményű tűzfalakat biztosít a biztonságos kikötőbe, miközben védelmet nyújt a behatolókkal szemben. Az alkalmazások letöltésének befejezése előtt és után azonnal lecsökkent egy adott eszköznek az internethez történő csatlakoztatására irányuló jogosulatlan kísérleteket, és teljes körű biztonságot nyújt..

Ha nem biztonságos Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, a szoftver figyelmezteti a digitális aláírásának ellenőrzésével. A játék szerelmeseinek ez lehetővé teszi számukra a gyorsabb és biztonságosabb játékok élvezését a teljesítmény veszélyeztetése nélkül. A otthoni hálózati szkenner hatékonyan figyeli az összeköttetést és a hálózatot a nap 24 órájában, a csatlakoztatott eszközökkel együtt, beleértve az intelligens hangszórókat, a babafigyelőket, a termosztátokat stb..

Próbálja ki a magánéletre koncentráló böngészőket ��

Gondolod, hogy a böngésző előzményeinek tisztítása eltávolítja az összes foltot?

Gondolj újra.

Az online tevékenység nyomai továbbra is fennállnak. Még a weboldalak is tárolnak sütiket, és elolvashatja a weboldal használati feltételeit vagy az adatvédelmi irányelveket. Tehát gondoljon arra, mi történhet, ha valaki feltöri a weboldalt, ahol személyes adatait tárolják?

A válasz: nincs értelme!

Ezért a magánélet-központú böngészők használata ésszerű. Ezek a böngészők magán böngészési funkciókat tartalmaznak, amelyek segítik az adatok védelmét az internet használata közben. Nézzük meg némelyiket!

Bátor

Tapasztalja meg a páratlan biztonságot és adatvédelmet azáltal, hogy engedélyezi Bátor hogy „bátran” harcolj az Ön számára a nyomkövetőkkel és a rosszindulatú szoftverekkel. Az adatok biztonsága a legfontosabb, és szerverei soha nem tárolják vagy látják az Ön böngészési adatait. A törlés után sem maradnak foltok.

Kiváló teljesítményt mutatva a Brave 3-6-szor gyorsabban képes betölteni a weboldalakat. Felhasználóbarát felületet kínál a beállítások importálásához más böngészőkből, amelyeket az üdvözlő túra során vagy utána a menükön használ. Létrehoz egy listát, ahol az összes korábbi böngészőprofil megjelenik, és adatokat importálhat más böngészőkből is.

A Brave Rewards támogatja az Ön által kedvelt webhelyeket azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy szórólapszerű zsetonokat szerezzen az adatvédelemmel kapcsolatos hirdetéseinek megtekintéséért. Még rendszeres időközönként is tippeld kedvenc webhelyeit; ezeket a tevékenységeket a személyes adatainak kockáztatása nélkül is elvégezheti, mivel a pénzeszközöket névtelen főkönyv segítségével továbbítják.

Ez a böngésző rugalmasságot nyújt a beállítások testreszabásához és a blokkolt nyomkövetők, szkriptek stb. Számának elemzéséhez. A HTTPS mindenhol felhasználva a Brave HTTPS-re frissíti magát, hogy biztonságosabb, titkosított kommunikációt élvezhessen..

Alapértelmezett beállításai már optimalizálva vannak a rosszindulatú programok, az adathalász és más rosszindulatú hirdetések blokkolására. Ezenkívül az Ön biztonsága érdekében letiltja az alapértelmezett bővítményeket is. A Brave Sync funkcióval szinkronizálja és titkosítja a kívánt könyvjelzőket és beállításokat.

Más funkciók:

 • Ujjlenyomat-megelőzés
 • Helyszíni árnyékolás
 • Alapértelmezett globális pajzs-konfiguráció
 • Húzza és vidd
 • Rögzített fülek és automatikus ürítés
 • Keresse meg az oldalt és nyomtassa ki az oldalt.
 • Űrlap automatikus kitöltése
 • DuckDuckGo a privát ablakkereséshez
 • Chrome-kiterjesztések

Tor

Böngészhet az interneten bizalommal Tor és maradjon védett a megfigyelés, követés és cenzúra ellen. Függetlenül attól, hogy Windows, Android, iOS és Linux rendszert használ, továbbra is letöltheti a Tor eszközét eszközére.

A szabadon terjesztett szoftver megbízható és biztonságos hagymaszerű szerkezetet követ. A magánélet védelme érdekében az adatokat több titkosítási rétegbe csomagolja, majd biztonságosan elküldi, amíg meg nem érkezik a megfelelő DNS-kiszolgálóra..

A Tor Browser biztonsági javításokkal, beleértve a Nocriptet, a HTTPS mindenütt, és még sok máshoz tartozik, hogy kiemelkedő adatvédelmet és biztonságot biztosítson. Képes blokkolni a böngésző pluginjait, például a Flash, a Quicktime, a RealPlayer stb., Amelyekkel az emberek manipulálhatják, hogy felfedjék a felhasználó IP-címét. Ezért nem javasolja kiegészítő pluginek vagy kiegészítők telepítését.

Ez a böngésző a Tor projekt + Firefox böngésző eredménye, és akár zárolt webhelyeket is felkereshet. Képes adatátvitelre a tűzfalak mögött rejtett szolgáltatásokba vagy onnan. Az FTP beállítása és konfigurálása szintén egyszerű. A Tor hordozható, ami azt jelenti, hogy egy USB-eszközről futtathatja, ha az előre konfigurálva van benne; így nincs szükség helyi telepítésre.

Epikus

Az internetet szeretné használni „epikus” szörfözési élményhez?

Telepítse a Epic Privacy Browser!

Az Epic egy biztonságos és privát böngésző, amely blokkolja a nyomkövetőket, a hirdetéseket, a kripto-bányászatot, az ultrahangjelzést, az ujjlenyomatot és még sok minden mást. Átlagosan több mint 600 követési tevékenységet képes leállítani egy böngészési munkamenet során.

A böngésző blokkolhatja a 11 központi böngészővel társított adatvédelmi szivárgásokat. Ennek érdekében eltávolíthatja az URL-követést és a címsort, a telepítéskövetést és a hibakövetést. A böngésző blokkolja bizonyos WebRTC hívásokat, amelyek felfedhetik az Ön adatait, például IP-címeket, még akkor is, ha VPN-t vagy titkosított proxyt használnak..

Egy másik lenyűgöző szolgáltatás, amelyet az Epic kínál, az ujjlenyomat-védelem, amely blokkolja az ujjlenyomat-felvételi módszereket, ideértve a képvászon, a betűkészlet-vászon, az audio-kontextus adatainak megnyitását stb..

A böngésző bezárása után törli az adatbázisokat, az előzményeket, a beállításokat, a DNS gyorsítótárat és az alkalmazásokat, hivatkozásokat, meglátogatott linkeket, média gyorsítótárat, Flash és sütiket, bejelentkezési adatokat, helyi tárolót és még sok másat. Bekapcsolhatja a titkosított proxyját a böngészés titkosításához és az IP-címek elrejtéséhez. Ilyen módon biztonságban van a nyilvános Wi-Fi használata közben.

Mobil eszközök esetén kérjük, nézd meg ezt a bejegyzést.

Használja a VPN-t ��

A virtuális magánhálózat (VPN) egyfajta szoftver az online magánélet védelméhez. Magánhálózatot hoz létre, amely nyilvános internet-kapcsolatot használ az IP-cím elrejtésére. Összekapcsolja a felhasználókat az internettel egy másik kiszolgálón keresztül. A VPN-szolgáltató ezután titkosítja ezt a kapcsolatot. Ezért névtelenné válik, és az internetes tevékenysége nyomon követhetetlenné válik.

Alapjában véve a VPN-t kell használnia, amikor nyilvános Wi-Fi-t használ egy kávézóban, könyvtárban vagy más nyilvános helyen. Tehát egy VPN használatával a számítógépes bűnözőket szabadon tarthatja és biztonságos lehet az online adatai.

Nézzük meg néhány legjobb VPN-szolgáltatást.

Surfshark

Demizisztálja az internet hatalmát a következővel: Surfshark anélkül, hogy aggódnia kellene a magánélet és a biztonság miatt. A modern technológiákat alkalmazva védi meg az adathalászkísérletektől, a rosszindulatú programoktól és a nyomkövetőktől, biztosítva ezzel, hogy tartózkodási helye magánéletében maradjon, és minden adatát biztonságban megvédje az interneten..

Védje az eszközök széles skáláját, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszer működik, mivel a Surfshark platformokon átívelő módon kompatibilis. Hagyja, hogy egyes webhelyek és alkalmazások megkerüljék a VPN-t a bal oldali listán keresztül, és a szoftver hihetetlenül jól működik a mobiltelefon banki alkalmazásaival is.

A Surfshark szigorúan betartja a nem-naplózás szabályait, azaz nem követi nyomon, tárolja és nem figyeli az online tevékenységeit. Biztosít egy gyilkos kapcsolót, amely biztonsági hálóként működik, ha a VPN-kapcsolat megszakad. A magán DNS-t külön kiszolgálón, szivárgás elleni védelem mellett törődik a biztonságával.

Élvezze a névtelenség elérését, miközben álcázási módján keresztül fér hozzá az internetes tartalomhoz. A Multihop szolgáltatás lehetővé teszi, hogy több országon keresztül csatlakozzon egyszerre, miközben elfedi személyazonosságát. A NoBorders mód ezen felül lehetővé teszi a szoftver használatát bizonyos korlátozott régiókban.

A Surfshark az AES-256-GCM ipari vezetõ titkosítását használja a személyes adatainak jobb védelme érdekében. Minden alkalmazásában alapértelmezett IKEv2 / IPsec biztonsági protokollt kínál, valamint a 24 órás ügyfélszolgálatot, amely segít.

Hotspot pajzs

Úsztasson gondtalanul a Kiber-óceánon, hogy bármikor és bárhol hozzáférjen a tartalomhoz Hotspot pajzs. Az Ookla’s Speedtest a világ leggyorsabb VPN-jeként igazolta. Élvezze a titkosított böngészést, hogy bizalmas adatait biztonságosabbá tegye azáltal, hogy a 3200+ VPN-k egyikét összekapcsolja a több mint 80 országban.

Kezdje azzal, hogy letölti, csatlakoztatja és kiválasztja a tartózkodási helyét, hogy a kívánt tartalmat böngészje rendkívül gyorsan és egyszerűen. A Hotspot Shield katonai titkosítást használ, amely egy nap alatt 57 millió adathalász webhely és rosszindulatú program blokkolására képes. Az iparági szakértők meggyőződtek arról, hogy a Hydra szabadalmaztatott protokollja a leggyorsabb és legbiztonságosabb a jelenlegi piacon.

Ha bármilyen probléma felbukkan, keresse fel a 24 órás, technikai támogatást. Ezzel a VPN szoftverrel legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat, beleértve a laptopját, a táblagépét, az okostelefonját és a TV-jét. Soha nem rögzíti az Ön böngészési tevékenységét, így még hüvelykkel bizonyítja hitelességüket.

Adatvédelem-központú keresőmotorok ��

Számos keresőmotor nyomon tudja követni az online tevékenységeket. Ezek az adatok sok napig tárolhatók és felhasználhatók reklámozásra.

Annak érdekében, hogy megmentse magát ettől, választhat magánélet-központú keresőmotorokat. Nem gyűjtik és nem osztják meg senkivel a keresési eredményeket. Ezért névtelen maradhat, és blokkolhatja a nyomkövetőket bármely webhely látogatásakor.

Íme néhány magán keresőmotor az Ön számára:

DuckDuckGo

Soha ne veszélyeztesse magánéletét.

Bizalom DuckDuckGo olyan dolgokat keressen, amelyek a fejedben zajlanak, és másodpercek alatt megkapja az eredményeket. Ezzel a keresőmotorral ingyen lehet keresni, biztonságos kapcsolatot élvezni és a nyomkövetőket blokkolni.

Még kiterjesztését hozzá is adhatja a Chrome-hoz, és bármilyen gond nélkül szörfözhet. Emberek milliói világszerte már bíztak abban, hogy a DuckDuckGo biztonságos keresési partnerük, és most jön a sor, mivel a számítógépes bűnözés minden nap növekszik.

Az induláshoz telepítenie kell néhány kattintással, majd böngészhet, amikor csak akarja. Titkosítja a kapcsolatokat és blokkolja a betolakodókat, hogy személyes böngészési élményt biztosítson.

Bármely meglátogatott webhely, a DuckDuckGo Privacy Essentials, ott van az Ön személyes adatainak védelme érdekében, és soha nem tárolja vagy gyűjti az adatait.

Ecosia

Megújult, Ecosia a többi részéből egyedülálló víziójával áll – ahova szükség szerint fákat ültet. Miközben kiváló böngészési élményt nyújt Önnek, felhasználja a fák ültetésének nyereségét a Föld bolygó helyreállítása érdekében.

Nehezen tudsz elhinni?

Az Ecosia minden hónapban közzéteszi pénzügyi jelentéseit, hogy megmutassa, hová fektették be a keresési eredményekből származó nyereségüket.

Az Ecosia esetében az Ön személyes adatai teljesen biztonságosak, mivel soha senkinek nem adja el személyes adatait. Egy héten belül az összes internetes keresést névtelenné teszi. A környezet védelmében egy lépéssel előre lépve szervereit megújuló energiával működteti.

Csak adja hozzá az Ecosia-t a Chrome-hoz, és élvezze az internet felfedezését.

Használja a magánéletre összpontosító proxyt ��‍��

Az interneten különféle típusú meghatalmazásokat találhat a magánélet védelme érdekében.

De hogyan?

A proxy olyan szerverre utal, amely közvetítőként működik az eszköz és az internet között. Elfogadhatja a csatlakozási kérelmeket, továbbítja azokat, és információkat küld vissza az Ön számára.

Online szolgáltatásokat, webhelyeket és hálózatokat alkot, és az emberek ezeket sok online adatvédelmi és biztonsági célra használják:

 • IP-cím megváltoztatása
 • Védje a webhelyeket
 • Hitelesítse a nyilvános Wi-Fi-t
 • Kerülje a földrajzi korlátozásokat
 • Kerülje a tiltásokat és a tűzfalakat.
 • Automatizálja a folyamatokat online és így tovább

Proxyt használhat számos böngészőben, beleértve a Chrome-ot, a Firefox-ot, az Internet Explorer-t stb., És sokféle eszközön kompatibilis.

Nézze meg ezeket a proxykat:

Smartproxy

Soha ne hagyja, hogy bárki bejutjon a keresési előzményekbe, ha ezt lakossági proxyknek használja Smartproxy ajánlatokat. Lakossági helyzetben ezeket a proxykat nehéz felismerni, mivel IP-címeik valódi és fizikai eszközökhöz tartoznak. A proxy lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megakadályozását. Nincs szükség telepítésre vagy alhálózatokra, és csak biztonságos lakossági IP-ket biztosít.

A Smartproxy segítségével egyszerre több kapcsolatot is felhasználhat a különféle források lekaparására és az adatokhoz való hozzáférés optimalizálására. Korlátlan kapcsolatot, HTTP proxyk, több mint 10 millió IP-t kínál több mint 195 helyről világszerte. Nem számít, hol a földön használja a proxyt, az IP-címek eléréséhez egyszerű végpontok beállítása.

MyIPHide

Élvezze a gyors böngészést, rejtse el IP-jét, és feloldhatja a webhelyek blokkolását a használatával MyIPHide amely stabil és 13x gyorsabb teljesítményt nyújt, mint a VPN használata. Intelligensen titkosítja az összes proxyt, hogy soha ne hagyja, hogy senki kinyilatkoztatja a valódi személyazonosságát. Ezért bármilyen webhelyhez hozzáférhet, ahol további információkat szeretne adni állandó vágyainak.

Válassza ki IP-címét a 27 ország 77 prémium kínálatából. A MyIPHide segítségével meg lehet szüntetni a webhely korlátozásait a hely alapján, például a YouTube. És mindössze 0,1 másodpercre van szüksége, hogy másik IP-re váltson. Bármely, ugyanazzal a licenccel rendelkező készülékkel férhet hozzá az internethez, és az adatátvitelt sem korlátozza.

Bónusz tippek ��

 • Korlátozza személyes adatait a közösségi médiában
 • Vigyázzon, ha egy linkre kattint
 • Biztonságos okostelefonokat erős jelszavakkal
 • Erősítse meg a bejelentkezési hitelesítő adatokat
 • Ellenőrizze újra a Wi-Fi-t
 • Óvakodj az adathalász kampányoktól
 • Használja a titkosítási módot minden kommunikációs csatornán
 • Frissítse a rendszert és az alkalmazásokat
 • Használjon HTTPS linkeket
 • Mindig emlékezzen arra, hogy kijelentkezik
 • Ne válaszoljon a spam e-mailekre

Következtetés

Mindig vegye komolyan az online adatvédelmet, mert az interneten való biztonságos megőrzés ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint a ház bejárati ajtójának bezárása. A fent említett módszerek és eszközök segítségével mentse el az online rablást, és élvezze az internet hatalmas óceánján történő szörfözés lehetőségét, és folyamatos információáramlást keressen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map