Védje okostelefon-adatait ezzel az öt alkalmazással

Biztosítsa személyes adatait.


Nézzük meg néhány fontos intelligens eszköz adatát:

Más szavakkal, a vezeték nélküli hálózatokon jó mennyiségű személyesen azonosítható információ (PII) kerül átadásra. Viszont növekszik az online személyazonosság-lopás kockázata.

A frissítések hiánya

A 2017. évi Pew kutatási eredmények eredményei nyilvánosságra kerültek az okostelefon-tulajdonosok egynegyede ne használjon jelszót telefonja lezárásához. Ezenkívül a megkérdezettek 40% -a azt állította, hogy csak akkor frissíti telefonja operációs rendszerét és alkalmazását, amikor kényelmes.

A szorgalom hiánya problémákat okoz a személyes adataival és más személyek információival. Például valaki elviheti az e-mailt, csatolhat rosszindulatú programokat, és elküldheti az e-mail listáját. És ha megnyitják ezeket az e-maileket …

Üsítse le az alkalmazásokat

A jelszavak és a frissített alkalmazások továbbra sem nyújtanak 100% -os védelmet az intelligens eszközök számára. Egy biztonsági réteg hozzáadása egy biztonsági alkalmazáson keresztül azonban súlyosan csökkenti a PII ellopásának vagy fertőzésének kísérletét.

Míg egyes alkalmazásokhoz előfizetésre van szükség, az adatvesztés csökkentése érdekében a befektetés megtérül. Egyes alkalmazások ingyenes verziókat is kínálnak, amelyek több lehetőséget kínálnak, mint gondolnád. Íme néhány a legjobb biztonsági alkalmazások közül, amelyek mindenki adatait megvédik.

Vigyázz

Valószínűleg láttad Vigyázz de soha nem tudta a célját. A színfalak mögött megakadályozza az Android vagy Apple eszközön lévő adatok sérülését vagy ellopását. És ezt ingyen teszi.

Nem számít, ha készüléken van, vagy sem, a Lookup megóvja azt a gyanús tételektől, mint például a csaló URL-ektől, a rosszindulatú linkektől és a bántalmazó alkalmazásokatól. Ezen felül az ingyenes verzió értékes mentési kapcsolatokat hozhat létre. Ha megsérülnek vagy elvesznek, letölthetők online vagy az eszközön keresztül. IPhone és iPads esetén ez használható másodlagos visszakeresési módszerként, ha elfelejti az iCloud hitelesítő adatait.

LookoutWorks

Egy másik ingyenes szolgáltatás, a Lookout telefonhelyet kínál. Még ha az eszköz beépített GPS-jét is kikapcsolják, a biztonsági alkalmazás megkeresi azt a Google Maps-en. Miután hangos riasztást talál, akkor is hallható, ha az eszköz néma üzemmódban van.

A Lookout-nak más tulajdonságai is vannak. Például, távoli zár vagy biztonságos böngészés. Ezek azonban a társaság előfizetési szolgáltatásának részei.

BullGuard

Függetlenül attól, hogy az ingyenes vagy fizető modell van, BullGuard sokat tesz az okos eszköz védelme érdekében. A kiemelés a távoli biztonság. Ha a telefon vagy a táblagép elveszik, online fiók segítségével férjen hozzá az eszközhöz, hogy lezárja és törölje az adatokat. Ezt nem csak az eszköz iOS rendszerén, hanem a SIM-kártyán is megteszi.

Bullguard biztonsági alkalmazás

A BullGuardd előfizetés vásárlása kiegészíti a Szülői felügyeletet. Ha engedélyezték, a szülők nyomon követhetik gyermeke helyét az Apple vagy az Android készülékén, és megnézhetik, milyen alkalmazásokat töltnek le. Orwelliannek tűnik; célja azonban a gyermekek és azok közötti kölcsönhatások minimalizálása, akik ártani akarnak nekik.

McAfee WaveSecure

Bár sokan ismerik a McAfee-t a számítógépes vírusvédelmi programcsomag miatt, ugyanolyan hatékony pajzsot kínál a mobil eszközökhöz.

Elérhető Android és Apple eszközökön,  McAfee WaveSecure egy fizetett szolgáltatás, amely távoli zárolást és adat törlést, valamint az adatok biztonsági mentését és visszaállítását foglalja magában. Emellett ellenőrzi az e-mailek, szövegek és QR-kódok URL-jét gyanús tevékenységek szempontjából.

McAfee WaveSecure

Ha egy felhasználó elveszíti telefonját, a McAfee WaveSecure még a GPS kikapcsolt állapotában is pontosítja a helyét. Ezenkívül számos, a környéken lévő helyet is pontoknak számít. Ez segít szűkíteni az eszköz helyét.

A McAfee kapott egy másik terméket is Mobilbiztonság a személyes identitás és a következő tulajdonságok védelme érdekében.

 • Lopásgátló védelem
 • Kezelje központilag – átveheti az irányítást bárhonnan
 • Védje fényképeit és videóit saját PIN-kóddal
 • Az Apple órával működik
 • és még sok más

Az F-Secure

Jelenleg Android-eszközökhöz, Az F-Secure elősegíti az adatok védelmét az online személyazonosság-lopások ellen. Egy lépéssel tovább lép a nem kívánt telefonhívások és szöveges üzenetek blokkolásával. Határozott bónusz, mivel a látszólag ártatlan szövegekben találhatók rosszindulatú URL-ek.

F-Secure biztonsági alkalmazás

A társaság jelenleg 30 napos próbaverziót kínál minden ajánlatának kipróbálására. Ha úgy dönt, hogy nem előfizet, az F-Secure ingyenesen biztosítja lopásgátló alkalmazását. Ez lehetővé teszi a telefon megkeresését és az adatok törlését, ha szükséges.

Avast Mobile Security

Nagyon tetszik a Avast Mobile Security alkalmazás. Például az a lehetőség, amelyet ingyen kap, amelyet más cégek számolnak fel. Ezek közé tartozik a spam blokkolók, a rosszindulatú alkalmazások észlelése a telepítés előtt és a WiFi biztonsági ellenőrzése. Ezenkívül segít a felhasználóknak nyomon követni az egyes alkalmazásokra fordított időt, növeli az eszköz RAM-ját, és ellenőrzi az alkalmazások engedélyét.

Pro és Ultimate fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre. A rendelkezésre álló ingyenes szerszámok számával azonban az extrákra nincs szükség.

Avast Mobile Security

Végül az összes biztonsági alkalmazás tesztelését minden fizetési terv feliratkozása előtt kötelezővé tenni. Noha a vállalatok szerint az ingyenes verziók robusztusak, lehetnek olyan lehetőségek, amelyeket terv nélkül nem lehet használni.

Beszéljen más intelligens eszközök tulajdonosaival – szinte mindenkinek a körében -, hogy megnézze, mit használnak, és hogyan működik nekik. Az összes lehetőség összegyűjtésével jó ötlettel kell rendelkeznie a kezdő helyről. Ezután sóhajtva megkönnyebbülten megvédheti adatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map