Logo-ul este ceva care vorbește despre serviciile, valorile și aspirațiile marca. Logo-ul este cea mai proeminentă și esențială parte a ta Afaceri.


Prin urmare, trebuie să fie profesionist și atrăgător. Puteți crea un logo pentru dvs. sau puteți angaja un designer pentru același lucru. Angajare designeri te va costa un pic mai mare și, alternativ, poți face singur folosind instrumentele online.

Următoarele instrumente online vă permit să creați un logo frumos pentru marca ta & afaceri fără a scrie cod sau a-l proiecta.

Logosul și brandingul sunt atât de importante. Într-o mare parte a lumii, oamenii nu pot citi limba franceză sau engleza, dar sunt foarte amintiți de semne – Karl Lagerfeld

Looka

Looka este un Inteligență artificială și producător de logo bazat pe învățare avansată. AI, împreună cu design-uri premium, permite Looka să genereze logo-uri profesionale instantaneu și la un preț mai ieftin decât alte resurse.

Puteți crea un logo de bază cu rezoluție scăzută, cu un fundal colorat pentru 20 $. Un logo de înaltă rezoluție, împreună cu alte avantaje, pot fi realizate la 65 $. A produs deja peste 1 milion de logo-uri.

Looka se asigură că fiecare logo generat este unic și pe care le puteți face reviziile nelimitate. Încercați până când sunteți mulțumit de un font, culoare, designul logo-ului mărcii dvs..

Pune-l

Cunoscut pentru o varietate de servicii, Pune-l are un producător de logo strălucitor cu ajutorul căruia puteți crea sigla companiei dvs. în doar câteva clicuri. Puteți alege dintre peste 8.000 de șabloane pe diferite industrii, lucrate cu grijă de designeri de talie mondială. Puteți adăuga apoi numele dvs., puteți schimba fontul, culoarea și personaliza în totalitate pentru a vă face propriul dvs..

Cel mai bun lucru despre acest serviciu este, vă permite să vă animați rapid și ușor logoul în versiunea MP4, care poate fi utilizat ulterior pe diverse platforme adecvate, cum ar fi fluxul Twitch. Dacă doriți să o imprimați, puteți face acest lucru și cu fișierul PDF.

În general, producătorul de logo Placeit este foarte ușor de utilizat. Dacă știți cum să completați un formular, atunci puteți utiliza și acest lucru. Este convenabil.

Branduri de croitorie

Este incredibil de ușor să-ți creezi logo-ul Branduri de croitorie. Mărcile croitorii alimentate de AI generează un design nou la fiecare 2 secunde. Are peste 600.000 de clienți și a creat peste 2 milioane de modele.

Crearea siglelor este simplă – introduceți numele dvs. de marcă >> descrie-ți afacerea >> selectați tipul de jurnal (pictogramă, nume, bazat inițial) și lăsați magia să se întâmple.

Odată ce logo-ul dvs. este generat, puteți schimba pictograma, culoarea, fontul, aspectul etc., iar în final puteți descărca imaginile logo-ului de înaltă calitate în mai multe formate..

Marca de brand

Creați o identitate de marcă unică pentru afacerea dvs. cu Producător de logo-uri.

Nu doar un logo profesionist, dar Brandmark vă permite să creați active de branding totale, inclusiv designul cărților de vizită, coperta Facebook, pictogramele aplicației, antet și multe altele.

Logo-urile sunt generate instantaneu pe baza intrărilor dvs. de către sistemul de design AI. După ce sunteți mulțumit de rezultate, îl puteți personaliza pe baza nevoilor și exportați în fișiere PDF, EPS, PNG și SVG.

Repere

 • Dețineți drepturile de autor pentru logo-ul și bunurile dvs. de marcă
 • Modificați-vă logo-ul oricând
 • Plătește doar atunci când ești mulțumit de design
 • Peste 1,4 milioane de imagini gata de utilizare

Așa că mergeți mai departe și încercați să vedeți cum Brandmark funcționează.

Logaster

Logaster este un serviciu profesional de proiectare a logo-ului. Logasterul s-a creat deja peste 4,5 milioane de logo-uri. Utilizează instrumente de pionierat pentru a vă oferi logo-uri autentice pentru marca dvs..

Tot ce ai nevoie este un pic de creativitate pentru a proiecta un logo elegant care să reprezinte brandul tău. Logaster-ul este disponibil în mod activ 24 X 7 până la 167 de țări.

Odată ce introduceți numele de marcă, veți primi o opțiune de a alege designul din mai mult de 100 de variante. Puteți edita întotdeauna fontul, culoarea logo-ului & proiectare și, odată mulțumit, sunteți gata de utilizare.

Logaster vă permite să descărcați calitate superioară imagini logo în mai multe formate – SVG, PDF, PNG, JPEG.

LogoTypeMaker

LogoTypeMaker este un instrument foarte ușor pentru a crea un logo cu aspect spectaculos pentru micul dvs. business, LogoTypeMaker are peste 250.000 de logo-uri create până acum. Puteți începe introducând informațiile companiei / companiei dvs. și apoi alegeți categoria cea mai potrivită. După aceea, puteți alege un șablon, schimba fundalul și fiecare element pentru a se potrivi perfect cu cerințele tale.

Deși nu este un instrument gratuit, prețurile nu sunt deloc inovatoare. Puteți alege unul dintre cele două planuri ale acestora, începând cu doar 1,99 € / lună, atunci când facturați anual.

Logo Garden

Logo Garden, fondată de un expert în design – John Williams.

Logo Garden oferă două tipuri de servicii. În primul rând este un proces bazat pe DIY (Do It Yourself), care vă permite să generați logo-uri competente.

În celălalt program de proiectare personalizată cu servicii complete, ei iau informații de la clienții lor și creează un design în funcție de nevoile lor.

Repere

 • Pocket-friendly: Trebuie să plătiți doar pentru serviciile de care aveți nevoie. Puteți crea un logo cu prețul de până la 5 $.
 • Simplitate: Instrumentul său de proiectare este simplu de utilizat. Puteți selecta imaginea în jurul căreia doriți să vă setați sigla. Apoi, puteți modifica scheme de culori și adăugați text personalizat. De asemenea, dacă vi se pare dificil să generați un logo pentru dvs., servicii profesionale sunt disponibile.
  De incredere: LogoGarden a respectat Standardele de proiectare și grafică și a primit și a certificatului de recomandare pentru software de proiectare pentru alinierea software-ului său la principii grafice și principii de design..
 • Flexibilitate: Puteți reproiecta un logo de câte ori doriți, chiar și după finalizarea unui design.
 • Eligibilitate pentru mărci comerciale: puteți marca mărci logo după ce le-ați cumpărat. După ce ați achiziționat logo-ul de înaltă rezoluție, acesta vă aparține.
 • Personalizare: Este foarte personalizabil în ceea ce privește desenele, fonturile de culori incluse cu caracteristica de înfășurare a fonturilor

Designhill

Designhill logo maker este o soluție de bricolaj pentru a crea logo-ul personalizat pentru site-ul dvs. web, blog.

Puteți adăuga pictograme din mai mult de 25 de categorii, text, decora cu un cadru pre-construit, desenați o linie și odată mulțumiți – previzualizați-o și descărcați-o. Bun lucru este LIBER, așa că încercați și vedeți cum funcționează pentru dvs..

Puteți adăuga pictograme, formă și puteți schimba culoarea, fontul, aspectul într-un editor live. Odată mulțumit, descărcați-l pentru formate web și gata de imprimare.

99Designs

Dacă sunteți cineva care preferă o mulțime de alegeri în timp ce face o achiziție, atunci 99Designs este ceea ce căutați Puteți începe un concurs în care toți designerii talentați se vor reuni și vor livra concepte de logo conform cerințelor dvs. Din aceasta, puteți selecta cea preferată și plăti 299 USD, care este prețul de pornire pentru un concurs.

Dacă simțiți că prețul este ridicat, atunci puteți angaja un designer individual de pe platformă și să îl luați de acolo.

LogoMaker

Cu LogoMaker, puteți proiecta un logo personalizat în doar câteva minute. Puteți alege dintre peste 10.000 de șabloane, păstrați numele afacerii dvs., schimbați culorile și fonturile și puteți regla în întregime pentru a se potrivi nevoilor dvs. Au o echipă de asistență excepțională, care te va ajuta în orice moment în cazul în care rămâi blocat.

Fiecare model de logo este conceput de designeri talentați și premiați, astfel încât să puteți fi sigur că ceea ce veți obține nu este nimic de calitate. Au ajutat peste 20 de milioane de companii mici să creeze logo-uri cu aspect excelent și puteți fi următorul.

Logomaster.ai

Prezentat pe Produse Hunt, iBrand Studio și StartupResources.io, Logomaster.ai este o altă opțiune genială pe care ar trebui să o luați în considerare. Puteți alege dintre peste 100 de șabloane pre-făcute și să le luați de acolo.

Pentru fiecare logo pe care îl proiectați pe acest site, veți primi toate fișierele pe care le-ar oferi un designer angajat, astfel încât nu vă lipsește cu adevărat nimic. Singura diferență este că acest serviciu este mult mai ieftin decât angajarea unui designer. Planurile de prețuri încep de la doar 15 USD.

LogoAi

Cu tehnologia lor AI, LogoAi vă permite să creați logo-uri frumoase și profesionale, precum și o altă reclamă de branding. Puteți edita și descărca logo-urile de câte ori doriți, în cazul în care va trebui să existe ajustări în viitor.

Indiferent de logo-urile pe care le creați, le puteți transforma instant în cărți de vizită, tricouri, genți și alte produse de branding. Planurile de prețuri încep doar de la 29 USD.

BrandCrowd

Ca în cazul oricărui alt serviciu din această listă, BrandCrowd vă permite, de asemenea, să proiectați logo-uri profesionale. Cu toate acestea, în plus, puteți parcurge și catalogul „Logos de vânzare” și puteți alege unul care a fost deja realizat. Tot ce va trebui să faceți este un pic de modificare pentru a vă potrivi marca.

Începutul este gratuit și ușor. Puteți introduce numele companiei dvs. sau puteți căuta cuvinte cheie pentru a găsi șabloane pe care să le utilizați în nișa dvs..

DesignEvo

Un producător de logo absolut gratuit, DesignEvo este serviciul direct dacă nu doriți să cheltuiți încă nimic. Puteți alege dintre peste 10.000 de șabloane pre-făcute și să le transformați singuri, introducând numele dvs. Puteți modifica aceste opțiuni în măsura în care o va face 100% unică pentru a se potrivi cu marca dvs..

Puteți alege dintr-o gamă largă de fonturi și pictograme și exportați designul finalizat în format SVG sau PDF. Foarte misto pentru un serviciu gratuit.

Canva

Canva este site-ul meu personal preferat pentru proiectarea diverselor reclame, inclusiv logo-uri. Majoritatea graficelor și elementelor pot fi utilizate gratuit pe acest site, dar există unele care vă impun să plătiți o sumă mică de bani pentru a o utiliza pe sigla dvs. Sunt sigur cu numărul de elemente pe care le au; nu veți simți nevoia să folosiți ceva care este premium. Au lucruri uimitoare gratuite, care arată profesional.

Puteți alege dintr-o bibliotecă uriașă de șabloane, fonturi, pictograme și ce nu. Vă permite să personalizați fiecare element în el și, de asemenea, să le salvați pentru referințe viitoare. Acest instrument este foarte ușor de utilizat și este mai probabil ca nu, veți avea logo-ul dvs. profesional creat în prima încercare.

Pe lângă toate acestea, puteți re-propune logo-ul dvs. în cărți de vizită, broșuri, bannere și alte modele.

Concluzie

Deasupra premiu, Instrumentul pentru crearea logo-urilor ar trebui să vă ajute să obțineți logo-ul dvs. de afaceri proiectat în câteva minute. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un expert care să vă proiecteze, atunci puteți încerca aceste aspecte Designeri de logo la Fiverr.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me