Cum să creezi imagini minunate pentru postarea ta pe blog

O imagine valorează o mie de cuvinte


Ești de acord?

Imaginea prezentată pe postarea dvs. de pe blog este cea mai bună și cea mai bună modalitate de a atrage vizitatori pentru a deschide articolul.

Desigur, un titlu este că vizitatorii observă primul lucru, iar imaginea prezentată este lângă titlu. Pentru optimizarea titlului, puteți utiliza următoarele cinci instrumente.

Să creăm acum o imagine caracteristică ucigașă pentru postarea ta pe blog. Există două lucruri de care ai nevoie.

 1. Obținerea de fotografii gratuite
 2. Instrumente pentru a adăuga o fotografie, text pentru o imagine perfectă

Dacă vă întrebați cum să obțineți fotografii atunci site-ul următor, vă puteți folosi pentru a obține imagini gratuite.

Pixabay

Pixabay are mai mult de 1 milion calitate superioară fotografii gratuite, vectori și ilustrații pe care le puteți folosi pentru blogul dvs..

Descărcarea este disponibilă în dimensiunile mici, mijlocii, mari & mărimea originală.

pixabay-image-size

StockSnap

StockSnap are mii de frumoase fotografii de stoc gratuite care vă așteaptă să le descărcați și să le utilizați în articolul următor.

stocksnap

Picjumbo

Picjumbo oferă fotografii gratuite pentru lucrările dvs. comerciale și personale. Peste 3 milioane de fotografii sunt descărcate de la Picjumbo de la lansarea în noiembrie 2013.

Unsplash

Unsplash aveți o mulțime de fotografii gratuite de înaltă rezoluție pentru orice doriți să faceți.

Getty Images

Getty Images are o colecție mare de fotografii în aproape fiecare categorie. Îmi plac funcțiile încorporate pe care le au.

GettyImages

iStock

iStock de GettyImages este o altă colecție excelentă de imagini din fiecare categorie din întreaga lume pe care o puteți folosi pentru afacerea dvs..

iStock

Flickr

Sunt sigur că trebuie să fi auzit despre asta. Flickr poate fi o sursă excelentă de fotografii gratuite cu un mic truc.

Trucul de a filtra fotografiile, care sunt de uz comercial, a permis licența. Pentru aceasta, căutați fotografia pe care o căutați și faceți clic pe „Orice licență” pentru a filtra „Utilizarea comercială permisă” sau cea care vi se potrivește.

flickr

Vânătoarea vizuală

VisualHunt are peste 354 de milioane de fotografii creative creative, iar peste 55000 sunt 100% fotografii gratuite de înaltă calitate.

visualhunt

Și încă ceva …

Nu uitați să comprimați imaginile după ce ați descărcat imaginea necesară pentru a reduce dimensiunea fișierului, astfel încât se încarcă mai repede pe site-ul dvs. web.

Acum aveți imaginea de care aveți nevoie și este timpul să vă familiarizați instrument de editare ceea ce vă va ajuta să redimensionați, să adăugați text și multe altele pentru ca imaginea dvs. prezentată să arate perfectă.

vopsi

vopsi este preferatul meu actual, care vă permite să vă creați imaginea preferată în câteva secunde. Puteți alege dimensiunea imaginii pe baza șabloanelor predefinite sau personalizate.

 • Postare Facebook, anunț, copertă
 • Postare pe Twitter, reclamă, carte de plumb, carte web, anteturi
 • Postare Google+, copertă
 • Postare pe Pinterest
 • Postare pe Instagram
 • și mult mai mult.

șablon

Așadar, vedeți aproape orice tip de imagine pe care îl puteți proiecta și un lucru bun despre Stencil este că este integrat cu Pixabay & Pexels pentru mai mult de 2 milioane de fotografii stoc și proiectul Noun pentru mai mult de 200,00 grafică & icoane.

Aceasta înseamnă că puteți obține fotografia dorită, pictogramele din panoul de proiectare pentru ao personaliza. Îmi place și tu și tu. Încă un lucru, puteți adăuga și logo-ul dvs. / filigranele.

Canva

Canva vă va ajuta să proiectați în mai multe dimensiuni pentru polivalent, cum ar fi banner-ul de social media, etc., inclusiv dimensiunea personalizată. Este ușor instrumentul drag-n-drop disponibil gratuit și vă permite să descărcați în format PDF, JPEG sau PNG.

Canva-Design

Pic Maimuță

PicMonkey este un editor all-in-one pentru fotografii, proiectări și colaje. Puteți începe să creați imaginea prezentată în dimensiunea dvs. în câteva minute.

Fotojet

Poți face orice vrei cu fotografiile tale Fotojet. O mulțime de șabloane premade sunt pregătite pentru a-l personaliza.

fotojet ușor de pași

Snappa

Creați o grafică pentru postări de social media, blog, antete, anunțuri sau dimensiuni personalizate cu Snappa.

snappa

Fotor

Peste 300 de milioane au folosit Fotor pentru a proiecta grafică pentru site-ul și afacerile lor. Puteți crea aproape orice tip de imagini, inclusiv una frumoasă pentru postarea dvs. pe blog.

Fotor este disponibil ca online sau pentru Windows, MacOS și Mobile.

Folosind instrumentele de mai sus, veți putea crea o imagine minunată pentru postarea dvs. pe blog. sper că îți place.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map