Integrarea strategiilor CX în reproiectarea site-ului dvs. web

Un site web este un instrument principal pentru orice afacere pentru implicarea și transformarea publicului țintă. Este hub-ul digital unde consumatorii se adună pentru a afla mai multe despre diferite companii și ofertele lor, astfel încât să poată lua o decizie în cunoștință de cauză.


Odată ce ajung pe pagina principală a unui site web, 86% dintre ei caută informații despre produse sau servicii, 52% sunt interesați să afle despre afacere și 64% se așteaptă să găsească informații de contact. în plus, 59% din consumatori interacționează cu site-uri web bine concepute și atractive.

integrând-cx-strategii-to-site-redesign-1

sursă

La urma urmei, clienții tăi doresc să fie furnizați informații relevante și să se bucure de o experiență de navigare perfectă pe site-ul dvs. web, astfel încât acestea nu numai că fac cu succes o achiziție de la dvs., dar niciodată nu ezită să se întoarcă sau să răspândească cuvântul despre afacerea dvs. în cercurile lor.

Prin urmare, dacă în prezent vă gândiți să reproiectați site-ul, rețineți întotdeauna: 73% dintre consumatori consideră experiența clienților (CX) ca factor important în deciziile de cumpărare. Implementarea unei strategii CX solide la reproiectarea unui site web ajută la creșterea ratelor de achiziție și conversie a clienților.

Acolo personalizarea intră în imagine. Din păcate, multe proiecte de reproiectare așteaptă până la finalizarea lor pentru a adăuga acel element pe site-ul web. Deci, cum ar trebui să mergeți despre integrarea unei strategii CX în designul site-ului dvs. web? Consultați aceste sfaturi:

Înțelegeți cum oamenii ajung pe site-ul dvs. web

A fost un moment în care era dificil să știi exact cum aterizau consumatorii pe un site web. Cu toate acestea, odată cu îmbunătățirile în colectarea și analiza datelor, a devenit mult mai ușor să identificăm sursa traficului de site-uri.

Dacă aveți informații relevante despre achizițiile de site-uri web, puteți analiza și utiliza datele în mod eficient. În mod ideal, ar trebui să studiați informațiile din mai multe unghiuri, cum ar fi timpul, sursele, paginile și diverse segmente care sunt esențiale pentru a înțelege modul în care clienții dvs. utilizează site-ul web.

Prin urmare, identificați sursa traficului de pe site-ul dvs. ca fiind important pentru a crea o experiență excelentă; dar ghicește ce? Este doar o parte a puzzle-ului.

Există mai multe instrumente de analiză disponibile pentru a vă ajuta. Alege-l pe cel care îți place.

 • Google Analytics (gratuit)
 • Matomo (comercial pentru o opțiune gratuită bazată pe cloud pentru self-hosting)
 • Crazyegg

Studierea clienților dvs. este esențială

Indiferent dacă actualizați un produs existent sau reproiectați un site web, ar trebui să îl legați de profilurile dvs. Și orice reproiectare a site-ului web care nu-l menține pe utilizator în centrul său va avea un moment dificil în implicarea și transformarea acestora.

În aceste zile, există tone de instrumente pentru a analiza interacțiunile și pentru a construi persoane cumpărătorilor. Ce vor clienții tăi? Analizând datele și creând profiluri de utilizator, veți putea răspunde mult mai amănunțit la această întrebare.

Învățarea despre clienții-țintă și motivele pentru care cumpără de la dvs. este esențial dacă doriți ca reproiectarea dvs. să aibă succes. Instrumente, cum ar fi urmărirea deasupra analizelor te pot ajuta să faci asta.

 • CloudCherry
 • Hotjar
 • Clarabridge
 • Amplitudine

Adoptarea metodelor de personalizare

Consumatorii de astăzi adoră o experiență personalizată.

Îi face să se simtă bine în interacțiunea cu un brand, ceea ce le crește și mai mult șansele de conversie. Implementând tactici de personalizare în timpul reproiectării site-ului dvs. web, puteți crea o experiență de utilizator unică pentru fiecare client al dvs..

echipa la Optimizely a luat ideea de personalizare și a alergat cu ea ca un profesionist, creând o versiune extraordinară de 26 de versiuni ale site-ului lor pentru a satisface mai bine fiecare client. Yup – 26 de versiuni! Aceasta este o muncă asiduă, dar o afacere nu poate decât să-și construiască fidelitatea mărcii, să-i hrănească și să-i angajeze pe vizitatori și să-i transforme mai repede prin adoptarea personalizării la „t”.

integrând-cx-strategii-to-site-redesign-2

Puteți utiliza Optimizely pentru a oferi un produs personalizat utilizatorului dvs. sau puteți considera implementarea unei soluții interne cu ajutorul serviciului API de geolocalizare.

Dezvoltați un profil de utilizator holistic

Pentru a obține imaginea completă a unui potențial client și cum ar fi cel mai bine să le comercializeze, trebuie să vă faceți o idee perfectă despre dorințele, obiceiurile și interacțiunile lor atunci când vă aflați pe site-ul dvs. web. Doar prin cunoașterea și utilizarea tuturor acestor elemente, proiectarea dvs. poate fi eficientă.

Pentru a optimiza site-ul dvs. web astfel încât să funcționeze la nivel maxim, vă rugăm să luați în considerare o strategie holistică de experiență a clienților, care ar putea include un chestionar pe care clienții dvs. țintă să-l completeze. Unele dintre întrebări pot fi:

 • Cum au auzit despre tine?
 • Ceea ce i-a atras prima dată pe site-ul dvs. web?
 • Cât timp petrec de obicei pe site-ul dvs. web?
 • L-au cumpărat vreodată cu tine? Dacă da, ce s-a impus în acest sens?
 • Au interacționat vreodată cu site-ul dvs. web cu intenția de a face o achiziție, dar apoi au decis împotriva acestuia? Dacă da, ce i-a dus la această decizie?
 • La o scară de la 1 la 10, cât de ușor este pentru ei să navigheze pe site-ul tău?

lui HubSpot Faceți-mi Persona este un instrument excelent pentru a obține feedback-ul clienților și pentru a crea profiluri pentru utilizatori. Având o vedere de 360 ​​de grade a clienților dvs. țintă, veți putea face mai ușor ajustările și îmbunătățiți experiențele. Prin urmare, obțineți date în detaliu.

Testează-ți site-ul; actualizați-l

Doar printr-o testare riguroasă puteți înțelege dacă evoluțiile pe care le-ați implementat au avut un impact. O reproiectare nu este niciodată complet completă, ci mai degrabă o călătorie în continuă evoluție bazată pe clienții care utilizează site-ul.

Călătoria cu clienții este la fel de interesantă ca testarea care se dezvoltă. Prin urmare, continuați testarea și continuați actualizarea în funcție de schimbările de comportament ale pieței și ale consumatorului. Este posibil să nu găsiți greșeli în funcția de navigare a utilizatorului site-ului, dar există întotdeauna posibilități de îmbunătățire atunci când vine vorba de CX.

Este randul tau

Consumatorii nu doresc întotdeauna să cumpere ceva; în schimb, tânjesc pentru o experiență excelentă pentru clienți care se potrivește cu produsul sau serviciul oferit. Din acest motiv, este imperativ să oferim un nivel de experiență pentru clienți, care nu numai că creează un raport fructuoasă cu clientul, dar îi face și fericiți. Deci, când reproiectați site-ul?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map