12 legjobb szolgáltatás a Windows és a MAC számítógép felhőbe történő biztonsági mentéséhez

Az adatok biztonsági mentésének fontosságát nem lehet eléggé kijelenteni.


Ez egyike azoknak a legfontosabbnak, amelyeket mindig elhanyagolnak. A múltban nagyon sok adatot vesztettem gondatlanságom miatt, de most már nem hagyom, hogy ez megtörténjen. Rutinként tettem az adatok időről időre történő biztonsági mentését, és Önnek is.

A cikkben említett biztonsági mentési szolgáltatások segítségével elkerülheti a fontos adatok elvesztését. Mielőtt folytatnám az adatok felsorolását, hadd mondjam el, miért kell rendszeresen biztonsági másolatot készíteni az adatokról.

Azonnali gyógyulás

Számos oka lehet az adatvesztésnek, például:

 • Szerver összeomlás / hiba
 • Emberi hiba
 • Hacking
 • Nem sikerült a merevlemez
 • A természeti katasztrófák

Ezekben az esetekben a teljes adatot lekérheti, ha korábban már készített biztonsági másolatot. Az adatokról biztonsági másolat készítése szó szerint olyan, mintha megnyomnánk a „visszavonás” gombot, amikor valami rosszul fordul elő. Csak egy pofaszakállban megkaphatja az összes fontos adatát.

Érzékeny a ransomware ellen

Ha hosszú ideje használta az internetet, akkor tudja, mi az a ransomware. Alapvetően egy csúnya szoftver, amelyet esetleg telepíthet a rendszerére, és zárolhatja az összes adatát, amíg összeget nem fizetnek. Ebben az esetben a biztonsági mentés érintetlenül hagyhatja Önt, mert már rendelkezik mindent másolatával.

Szellemi béke

Az adatok rendszeres biztonsági mentése kiküszöböli a felesleges stresszt az adatok elvesztésének félelemétől. Velem történt, és úgy döntöttem, hogy nem akarok tovább élni abban a félelemben. Még csak nem viccelsz! Az adatok biztonsági mentése megkönnyebbülést és biztonságot élvez, ami nagyszerű nyugalmat jelenthet.

Gépem biztonsági mentése

Ragyogó automatikus biztonsági mentési szolgáltatás, Gépem biztonsági mentése feltöltheti és tárolhatja fájljait a felhőbe anélkül, hogy bármit is tennék. A háttérben működik, és lehetőséget ad szinkronizálásra több különböző eszközön.

A szolgáltatás a Google által támogatott felhőnek köszönhetően teljesen biztonságos és titkosított. A feltöltéstől a tárolóig garantálhatja, hogy adatait megőrzik.

Még meg is oszthatja adatait barátaival és családjával e-mailben és közösségi hálózatokon keresztül. Kezdheti egy ingyenes 1 GB-os fiókkal, majd mozoghat egy fizetett csomaghoz, amely havi 8,19 USD-t kezd, ha évente számlázik..

Én vezetek

Működik Mac, PC, Tablet és akár mobiltelefonok esetén is, Én vezetek egy nagyon intuitív biztonsági mentési szolgáltatás, amely szintén nagyon megfizethető. Az első évben 5 TB felhőalapú biztonsági másolatot kaphat, mindössze 6,95 dollárért. Ne felejtsük el, hogy az 5 GB-os ingyen is van az induláshoz.

Az irányítópult lehetővé teszi a biztonsági mentési készletek és egyéb beállítások valós időben történő megváltoztatását az összes eszközön. Fantasztikus munkát végez az adatok biztonsági mentésével kapcsolatban, és megvédi a ransomware-t is.

BackBlaze

A Macworld és a New York Times ajánlása, BackBlaze egy újabb nagyszerű biztonsági mentési szolgáltatás, amelyet szintén nagyon könnyű használni. Szupergyors sebességgel automatikusan biztonsági másolatot készíthet fájljairól, és azonnal értesít.

Néhány egyéb szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • A törölt fájl verzióinak visszaállítása 30 napon belül
 • Lehetőség az összes adat USB-meghajtójának megrendelésére
 • Nagy sebességű feltöltések
 • Intelligens fájlmegosztás a BackBlaze B2
 • Biztonsági mentés a külső meghajtókról
 • Biztonsági másolat készítés a Mac és a PC-ről is

Az összes szolgáltatás közül itt van a leglenyűgözőbb – A „Keresse meg a számítógépemet” funkcióval azonnal megtudhatja lopott / elveszett számítógépét, és visszaküldheti azt. Mennyire jó!

A BackBlaze havonta 6 dollárba kerül, de ingyen kipróbálhatja.

Carbonite

24/7 támogatás és fejlett titkosítás, Carbonite biztonságos kezekben tarthatja adatait. Biztonsági másolatot készít egy csomó cuccról, beleértve:

 • Zene
 • Dokumentumok
 • fotók
 • Email
 • Videók
 • Beállítások

Miután telepítette a szoftvert a számítógépére, automatikusan javasolja a fájlok biztonsági mentését, vagy akár manuálisan is kiválaszthatja. Ezután zökkenőmentesen működik a háttérben, automatikusan tárolva az adatokat biztonságos felhőalapú tárolójukba. Az adatok gyorsan helyreállíthatók belőlük, amikor arra szükség van.

Az árazási tervek havonta 6 dollártól kezdődnek, de az ingyenes próbaverziót a kezdetben használhatják.

Összeomlási terv

Nagyon alkalmas kisvállalkozások számára, Összeomlási terv a vállalati szintű adatvesztés-védelemről ismert, megfizethető áron. Csendesen működik a háttérben, és korlátlan tárolási kapacitást kínál.

Itt van még néhány lenyűgöző szolgáltatás:

 • A fájlok tárolási idejének teljes ellenőrzése
 • Zökkenőmentes ransomware helyreállítás
 • Ingyenes külső meghajtó felár nélkül
 • Magas szintű védelem
 • Könnyű helyreállítás alkalmazáson vagy böngészőn keresztül

Havonta 10 dollár / számítógép, a Crash Plan nehéz átadni.

Livedrive

Livedrive Korlátlan tárolást és automatikus biztonsági mentési ciklust kínál, mindössze 5,00 GBP / havonta. Nagyon rövid időbe telik a szoftver telepítése és használata, amely mind a Windows, mind a Mac esetén elérhető.

Egy dolog, ami tetszik a szolgáltatáshoz, az, hogy a fájlok legfeljebb 30 korábbi verzióját őrzik meg. Ez azt jelenti, hogy még ha véletlenül törölne egyet is, akkor is visszatérhet és letöltheti azt. Ez egy teljesen új szintre hozza az adatvesztés megelőzését.

A készülékhez egy olyan alkalmazás is tartozik, ahonnan hozzáférhet fájljainakhoz, és szinte mindent megtehet számítógépén.

Norton Cloud biztonsági mentés

Nem számít, ha ransomware támadást vagy merevlemez-meghibást tapasztal – számíthat rá Norton Cloud biztonsági mentés hogy megmentse Önt a rendetlenségtől. Automatikusan biztonsági másolatot készít fájljairól egy biztonságos felhőmeghajtóba, amelyből bármikor helyreállíthatja azokat.

A Norton 1990 óta működik az üzleti életben, így teljes szívében megbízhat szolgáltatásaikban. Ők felelősek az adatok helyreállításáért és a csúnya vírusok elleni védelemért millió felhasználó.

Árképzési tervük mindössze 11,21 dollár / év.

Arq Backup

30 napos ingyenes próbaverzióval, Arq Backup elsősorban a szupersebességük miatt érdemes felvételt készíteni. A beépített tömörítésnek és a többszörözésnek köszönhetően egy másodperc alatt is készíthet biztonsági másolatot, ami csökkenti a sok időt.

Ez a szolgáltatás titkosítva van a választott kulccsal. Emellett visszaállíthatja a törölt fájlokat és még a külső meghajtókat is.

Az Arq Backup mindössze 49,99 $ / felhasználó.

Google Drive

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb tagod már ismeri Google Drive, mivel ez az egyik legnépszerűbb közülük. Tárolhat bármilyen fájlt, legyen az fénykép, videó, zene, tervek vagy akármi. Mindaddig, amíg a tárhely 15 GB-nál kevesebb, akkor már jó is lehet. Ha túllépi ezt a korlátot, akkor kiválaszthatja az egyik fizetett tervüket, mindössze havi 1,99 dollárral kezdve.

Ezen felül bármilyen eszközről hozzáférhet és megoszthat fájlokat, mivel azok szinkronizálódnak az összes Google-fiókjával.

Zoolz

Zoolz automatikusan biztonsági másolatot készít adatairól, és biztonságos helyre hozza őket, ahonnan könnyen hozzáférhet hozzájuk. A mesterséges intelligenciájuk megkönnyíti az adatok feltárását, elérését és biztonsági mentését.

Íme néhány nagyszerű szolgáltatás:

 • Audio / video stream továbbítása a felhőből pufferolás nélkül
 • Arcfelismerés, amely automatikusan létrehozza a képek miniatűrjeit
 • AI-meghajtású fotódetektálás, amely még a fénykép tartalmának, például csésze, fa vagy toll beírásával segíthet a fényképek megtalálásában
 • Katonai titkosítás
 • Okos szűrők a fájlok gyorsabb megtalálásához

Ezen felül letöltheti a kiváló mobilalkalmazásukat is. Iratkozzon fel, és ingyenesen kaphatja meg az 1 GB-ot.

Cloudbacko

Val vel Cloudbacko, futtathat manuális és automatikus biztonsági mentéseket egy adott időpontra. Csak állítsa be egyszer, és megteszi a dolgát anélkül, hogy ujját felemelné. Az összes adatot egy AES 256 bites randomizált kulccsal rejtjelezzük, amely közel áttörhető.

Az induláshoz megragadhatja a 30 napos ingyenes próbaverziót!

iCloud

Egy másik szolgáltatás, amely népszerű, különösen az IOS felhasználók körében. iCloud az Apple olyan terméke, amely csodákat tesz az IOS felhasználók számára, de jó választás akkor is, ha Windows PC-t használ. A korlátozások miatt nem a kedvencem a listából, de a biztonság és az interfész nagyszerű.

Ingyenesen kap 5 GB-ot a kezdéshez, majd mozoghat egy fizetett tervhez, amely havi 0,99 USD-t kezd, ha kimeríti a limitet.

Mi a következő lépés?

Válassza ki, mi működik az Ön számára. Legtöbbjük INGYENES próbaverziót vagy pénz-visszatérítést kínál, tehát ne habozzon néhányat kipróbálni, hogy megnézze, mi működik az Ön számára. Ha MAC-t használ, akkor fontolhatja meg a teljesítmény- és biztonsági szoftver használatát is.

CÍMKÉK:

 • Mac operációs rendszer

 • ablakok

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map