Revisió d’allotjament A2: Els “servidors turbo” són bons?

Abans d’escriure aquesta ressenya, vam comprar els serveis que havia d’oferir A2. L’hem utilitzat durant un any (i encara l’utilitzem) abans de donar-nos la nostra opinió. Durant un any que vam utilitzar el servei, vam fer un seguiment del rendiment d’A2. Vam mirar el temps de funcionament i la velocitat (temps de càrrega mitjà).


També hem incorporat estadístiques i dades reals en aquesta revisió. Aquestes dades inclouen la nostra experiència d’assistència al client, les característiques clau, el cost, la durada de la vida i les dades reals de temps de càrrega. Després de tenir-ho en compte, varem fer aquesta revisió imparcial.


Avaluació general

4,5 / 5

Característiques
10/10

Usuari amigable
10/10

Preu
7/10

Assistència
10/10

Fiabilitat
10/10

A2 Descomptes d’allotjament
Consulteu ofertes

Horaris

99,97%

Temps de càrrega

347 ms

A2 Hosting ha guanyat una bona reputació com a hosting d’alta potència. El que fa que els seus serveis siguin excel·lents és que se centren en la fiabilitat i la velocitat. La companyia ha anomenat els seus SSD “servidors Turbo”. Aquestes pàgines es carreguen fins a 20 vegades més ràpid que els servidors no SSD estàndard.

L’alta velocitat no és només per als seus clients de gamma alta. En canvi, les opcions turbo s’inclouen fins i tot als seus plans d’allotjament compartits. Així, a un cost baix, podeu gaudir de l’alta velocitat.

El servei d’allotjament A2 ocupa el lloc més alt de la llista de millors host. A més, també han guanyat nombrosos premis d’allotjament. El seu equip de guru està disponible durant tot el dia en cas de problemes.

Característiques clau

 • Vigilància 24 hores / 7 i seguretat perpètua
 • Programari optimitzat amb A2 i servidors de velocitat turbo
 • Comptes de correu electrònic, dominis i bases de dades il·limitats
 • Disposa de transferències gratuïtes de llocs
 • Espai de disc SSD RAID-10 il·limitat
 • Garantia de devolució de diners en qualsevol moment

Espai de disc
Il·limitat

Ample de banda
Il·limitat

Tornar diners
30 dies

Domini Lliure
No

SSL gratuït

Plans d’allotjament
www.a2hosting.com

Contents

Revisió d’allotjament A2: informació de fons

A2 Hosting va començar com Iniquinet el 2001 com a suport d’allotjament web. Va començar des d’Ann Arbor a Michigan. Així, a mesura que la companyia va començar a créixer, el nom es va canviar per A2 per retre homenatge a les seves arrels. El que és excel·lent per l’amfitrió és que sempre ha donat suport a les últimes tecnologies. En definitiva, això ha assegurat un èxit enorme.

siteground-background-info

El 2013 va introduir allotjament SSD per donar suport a la plataforma SwiftServer. A continuació, la companyia va adoptar els SSD per als seus plans d’allotjament compartits. Com a resultat, va aconseguir augmentar la velocitat. A finals de 2014, va començar a utilitzar servidors turbo. Per tant, oferia millors velocitats de càrrega de pàgines en comparació amb molts altres servidors web. Amb els anys, A2 Hosting s’ha convertit en un amfitrió d’alta velocitat i fiable.

Estadístiques d’allotjament del lloc web & TLDs

Des del 2001, A2 Hosting ha treballat per convertir-se en l’elecció de molts. Amb 24 plans d’allotjament, ha acollit 186.152 dominis. Els dominis que han allotjat inclouen .com, .org, .us, .biz i .info. En conjunt, ha experimentat una taxa de creixement del 14% any rere any.

a2-hosting-dominis-estadístiques

a2-hosting-tlds-stats

Actuació, temps de funcionament & Temps de càrrega

Per a aquesta revisió, ens vàrem registrar als serveis d’allotjament A2 i vam instal·lar WordPress. A continuació, hem creat un lloc web fictici amb el tema predeterminat. També vam omplir el nostre lloc funcionant com un lloc web real de WordPress de mitjana.

Prova de rendiment (Pingdom)

La velocitat és crucial per a qualsevol lloc web, independentment del seu nínxol. Així, mitjançant Pingdom, vam provar per primera vegada la velocitat de l’amfitrió. Els resultats mostren que el temps de càrrega és gairebé mig segon, cosa que en si mateixa és notable.

pingdom-a2-hosting

Horari del servidor & Temps de càrrega (UptimeRobot)

El nostre web de WordPress fictici es comprovava cada minut per trobar la disponibilitat general de l’amfitrió. Dit d’una altra manera, es proven els temps de resposta i els temps d’inactivitat. És ben clar que durant els dos últims mesos, A2 Hosting no va patir cap temps mort. Per tant, el funcionament del servidor al 100% és força impressionant.

El temps de resposta també és excel·lent. Com es pot veure al gràfic, el temps de resposta és molt inferior al mig de segon durant tot el dia. Només triguem gairebé una fracció de segon a respondre en un sol moment del dia.

siteground-uptime

A2 Allotjament en temps lliure & Temps de càrrega dels darrers tres mesos (UptimeRobot)

Mes
Estadístiques d’horari
Estadístiques de temps de càrrega
Juny de 201999,97%278 ms
Maig de 201999,98%257 ms
Abril de 201999,99%263 ms

Temps de resposta del servidor (Bitcatcha)

Eines com Pingdom us permeten veure com es carreguen les dades del vostre lloc. Inclou el material que triga més temps a carregar-se que el text sencer. Així, per obtenir un temps de resposta més exacte del servidor, vam utilitzar Bitcatcha. Amb aquesta eina, és possible provar el temps de resposta del servidor sense carregar les dades.

siteground-bitcatha

Tal com mostren els resultats, el temps de resposta als EUA és de menys d’un segon, excepcional. En altres llocs, les estadístiques són impressionants. Tots els servidors responen al mig mig.

Plans i funcions d’allotjament

Per garantir que s’atén a una gran base de clients, l’empresa disposa de nombrosos paquets d’allotjament. En funció de les vostres necessitats, podeu triar el pla d’allotjament que més us convingui.

Tipus d’allotjament
Paquet # 1
Paquet # 2
Paquet # 3
Paquet # 4
Compartit (bàsic)3,92 dòlars / mes4,90 dòlars / mes9,31 dòlars / mes
WordPress3,92 dòlars / mes4,90 dòlars / mes9,31 dòlars / mes11,99 dòlars / mes
VPS32,99 dòlars / mes46,19 dòlars / mes65,99 $ / mes
Dedicat141,09 dòlars / mes207,49 dòlars / mes290,49 dòlars / mes

Hosting compartit

Per a allotjament compartit, hi ha disponibles tant els paquets del servidor Windows com del Linux. Aquests paquets són gairebé els mateixos. L’única diferència és que el cPanel és diferent per a tots dos. A més, els paquets de Windows són una mica més cars. En total, hi ha tres plans compartits diferents per a cada tipus d’allotjament.

Principals característiques
LITE
RÀPID
TURBO
Preu inicial3,92 dòlars / mes4,90 dòlars / mes9,31 dòlars / mes
Preu de renovació7,99 dòlars / mes9,99 dòlars / mes18,99 dòlars / mes
Llocs web1Il·limitatIl·limitat
SSD Disk SpaceIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificat
Comptes de correu electrònic25Il·limitatIl·limitat
Dominis (s) allotjats25Il·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS Inclosos
Certificat SSL GRATUT

paquets a2-hosting-compartits-compartits

Hosting VPS

Si no voleu tractar totes les dades tècniques, podeu optar per l’allotjament VPS. Hi ha dues opcions disponibles; VPS gestionat o pla d’allotjament dinàmic VPS. El pla dinàmic VPS us ofereix un compte totalment personalitzable. Mentrestant, el pla VPS gestionat proporciona una gestió completa d’HostGuard.

paquets a2-hosting-vps

Hosting dedicat

Hi ha de nou dues opcions disponibles per a hosting dedicat. Amb l’allotjament dedicat flex, podreu desenvolupar la línia d’ordres. Mentrestant, amb l’allotjament flexible gestionat, obté una solució d’allotjament completament gestionada. Per a ambdues categories, hi ha tres plans disponibles; Sprint, excedeix, i finalment Mach.

paquets dedicats a a2-hosting-dedicats

Hosting al núvol

Tots els plans d’allotjament al núvol es centren al voltant del servidor Linux. És a dir, no hi ha cap opció disponible per a Windows. Tanmateix, podeu triar el vostre sistema operatiu Linux. A més, també podeu seleccionar l’emmagatzematge que vulgueu. SDD o HDD.

paquets a2-hosting-núvol

Hosting per a distribuïdors

Hi ha diversos plans d’allotjament distribuïdors disponibles tant en servidors Linux com en Windows.

paquets a2-hosting-revendedor-

A2 Hosting Basic (Pla compartit) en detall

El pla bàsic compartit que ofereix l’empresa s’anomena paquet Lite. Està disponible tant per a Windows com per a Linux. És una de les opcions ideals per a un sol lloc web.

Plans & Preus detallats

Vegem les característiques del pla bàsic i el preu que haureu de pagar. També hi ha dues opcions d’actualització per a aquells que ho necessiten. Amb el pla Swift, obteniu el doble de recursos i més llocs web. L’altra opció és el pla Turbo, que és el servei més ràpid de l’empresa fins ara.

Què hi ha inclòs al paquet bàsic?

LITE (paquet bàsic): A banda d’un lloc web, el pla inclou moltes funcions. Inclouen 5 bases de dades, SSD i SSL gratuïtes, transferència il·limitada i emmagatzematge il·limitat. A més, com en tots els plans, aquest també inclou la garantia de devolució en qualsevol moment. Tingueu en compte que el pla bàsic Lite no inclou els servidors Turbo de l’empresa. El paquet comença des de 3,92 dòlars / mes. Es renova a 7,99 dòlars el mes.

RÀPID: El paquet Swift inclou llocs web il·limitats, transferència, bases de dades i emmagatzematge. També inclou SSD i SSL gratuïts. Tot i això, els servidors turbo no estan inclosos. Altres funcions també inclouen garantia de devolució de diners i cPanel en qualsevol moment. El preu inicial d’aquest pla és de 4,90 dòlars. Mentrestant, el preu de renovació és de 9,99 dòlars el mes.

TURBO: Com altres plans, també inclou transferència, emmagatzematge i base de dades il·limitades. També inclou el servidor turbo que ofereix una velocitat de fins a 20 vegades més ràpida. Altres funcions inclouen un tauler de control cPanel i una garantia de devolució en qualsevol moment.

Principals característiques
LITE
RÀPID
TURBO
Preu inicial3,92 dòlars / mes4,90 dòlars / mes9,31 dòlars / mes
Preu de renovació7,99 dòlars / mes9,99 dòlars / mes18,99 dòlars / mes
Llocs web1Il·limitatIl·limitat
SSD Disk SpaceIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificat
Comptes de correu electrònic25Il·limitatIl·limitat
Dominis (s) allotjats25Il·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS Inclosos
Certificat SSL GRATUT
Total de bases de dades5Il·limitatIl·limitat
Transferència de llocs webGratuïtGratuïtGratuït
Impuls SSD
Turbo Server20X més ràpid
Seguretat Perpètua
Programari optimitzat A2
Cores1 x 2,1 ghz2 x 2,1 ghz2 x 2,1 ghz
Memòria física0,5 GB1 GB2 GB
Opcions d’ubicació del servidor
CloudFlare Basic
CloudFlare Plus
Còpies de seguretat de rebobinament del servidor
Memòria cau de WordPress LiteSpeed20X més ràpid
Adreça IP dedicada1,96 USD / mes1,96 USD / mes1,96 USD / mes
Gestió DNSGratuïtGratuïtGratuït
Accés SSH & Rsync
Panell de control de cPanel
Suave
En qualsevol moment Garantia de devolució de diners

Taula de preus inicials

Com s’ha comentat abans, els preus per a Linux i Windows hosting són diferents. Així, per a Linux, el paquet Lite comença a 3,92 dòlars / mes per a plans de 2 i 3 anys. Mentrestant, per a Windows, el paquet costa 4,90 dòlars al mes. Tot i això, els preus varien si opteu per plans anuals, plans de dos anys i tres anys. Per exemple, si opteu pel període de 24 mesos per al Pla Lite, us costarà 3,92 dòlars al mes. Generalment, com més llarg sigui el pla, més baixos seran els preus. Podeu consultar la taula següent per conèixer el cost exacte segons la vostra durada desitjada:

Període / Pla de pagament
(només per a usuaris nous)
LITE
RÀPID
TURBO
1 mes4,90 dòlars / mes6,37 dòlars / mes12,25 dòlars / mes
12 mesos4,41 dòlars / mes5,39 dòlars / mes10,29 dòlars / mes
24 mesos3,92 dòlars / mes4,90 dòlars / mes9,31 dòlars / mes
36 mesos3,92 dòlars / mes4,90 dòlars / mes9,31 dòlars / mes

Taula de preus de renovació

Igual que els preus inicials, els preus de renovació també canvien a mesura que augmenta el termini. Com es veu a la taula, el cost per mes és el més baix per al pla de 24 i 36 mesos.

Període / Pla de pagament
(opcions de renovació)
LITE
RÀPID
TURBO
1 mes9,99 dòlars / mes12,99 dòlars / mes24,99 dòlars / mes
12 mesos8,99 $ / mes10,99 $ / mes20,99 dòlars / mes
24 mesos7,99 dòlars / mes9,99 dòlars / mes18,99 dòlars / mes
36 mesos7,99 dòlars / mes9,99 dòlars / mes18,99 dòlars / mes

Característiques principals en el detall

Vegem les principals funcions que ofereix el hosting A2. Conèixer-los us ajudarà a determinar si aquest host web és el més adequat per vosaltres!

Nom de domini & Correu electrònic

L’allotjament a A2 no proporciona un nom de domini gratuïtament. Tanmateix, podeu obtenir un nom de domini a un preu reduït. Et costarà 14,95 dòlars / any. També podeu obtenir l’opció de protecció de domini.

a2-hosting-dominis-noms

A més, el pla bàsic inclou 25 adreces de correu electrònic. Mentrestant, tant el pla Swift com Turbo inclouen adreces de correu electrònic il·limitades.

Espai web & Ample de banda

Amb l’allotjament A2, obteniu emmagatzematge il·limitat i SSD gratuïts. De fet, el pla més bàsic inclou aquestes dues funcions. Així, encara que seleccioneu el pla bàsic, no us en perdreu els dos.

Instal·lació d’un clic de WordPress

El tauler de control cPanel compta amb Softaculous. Mitjançant el seu instal·lador de WordPress d’un clic, podeu instal·lar fàcilment WordPress.

Servei de Migració

Amb aquest amfitrió web, podreu gaudir de la migració gratuïta del lloc. Si utilitzeu cPanel amb l’amfitrió actual, A2 migrarà el vostre lloc web sense haver-vos de cobrar per ell!

Constructor de llocs web

A2 ofereix un creador de llocs web A2 eficient. Bàsicament hi ha 4 plans diferents. El més barat ideal per al lloc web d’una pàgina comença des de 3,92 dòlars el mes. Mentrestant, el més car i adequat per als llocs web de comerç electrònic costa 11,76 dòlars al mes. Els plans del creador de llocs inclouen una varietat de plantilles i un emmagatzematge suficient.

a2-hosting-lloc web-constructor

Altres característiques

A2 ofereix moltes funcions per als desenvolupadors. Tot i això, la seva característica més impressionant és el servidor Turbo que promet un temps de càrrega excel·lent. Altres funcions també inclouen el 99,9% del compromís de temps de lliurament.

Protecció de privadesa de domini

A2 Hosting proporciona protecció d’identificació. Amb aquesta funció, podeu protegir les vostres dades personals. Al mateix temps, també podeu assegurar-vos que es redueix la quantitat de correu brossa que arribeu a la safata d’entrada. Tingueu en compte que això costa 9,95 dòlars anuals.

Certificat SSL

El certificat SSL verifica bàsicament la identitat del vostre lloc web. A més, xifra les dades que s’envien entre el lloc i el servidor. Dit d’una altra manera, afegeix una altra capa de seguretat que és crucial per als llocs web que accepten pagaments.

A2 ofereix nombrosos certificats SSL que s’ajusten a les necessitats dels vostres llocs web. S’inclou gratuïtament el SSL bàsic. Tot i això, un SSL avançat és amb una seguretat empresarial més alta.

Seguretat del lloc

A2 Hosting garanteix la seguretat del lloc del seu client. Per això, incorpora mesures de protecció proactives conegudes com a Seguretat Perpètua a tots els seus comptes. Inclou nombroses funcions com ara la exploració de virus, l’enduriment del servidor i la protecció contra curació automàtica. També s’ha unit amb SiteLock per garantir més seguretat.

IP dedicada

Podeu demanar una adreça IP dedicada al vostre panell de clients. Et costarà 4 dòlars / mes independentment del pla que escollis.

Còpies de seguretat

Tindreu l’opció de crear una còpia de seguretat en qualsevol moment. Això resulta útil quan no voleu deixar-vos anar per tal que es produeixi la vostra còpia de seguretat programada setmanal o diària. Podeu crear còpies de seguretat completes o parcials per al vostre lloc.

Altres característiques

Per a una seguretat addicional, A2 inclou la Protecció HackScan gratuïta. Això ajuda a bloquejar els pirates informàtics abans que puguin causar el menor dany. Altres funcions inclouen un tallafoc doble, KernelCare i una defensa de força bruta.

Ubicació del servidor

Els seus servidors estan distribuïts en tres continents i és un altre motiu per al seu sòlid rendiment. Els servidors es troben a Amsterdam a Europa, Singapur a Àsia, i Michigan i Arizona als Estats Units. Per tant, podeu obtenir accés al servidor més proper a la vostra ubicació.

Com a resultat, s’obté a millorar el rendiment i la velocitat del vostre lloc web. A més, els servidors estan supervisats tot el dia. A més, són propietat exclusiva d’A2, de manera que pot confiar, sense cap problema, la seguretat.

Facilitat d’ús

Tot i que A2 Hosting és un amfitrió més amigable per als desenvolupadors, encara no és difícil d’utilitzar. Vegem breument les funcions que garanteixen aquesta facilitat d’ús.

Facilitat de registre

La inscripció implica només tres passos bàsics. Tots els passos són bàsics i fàcils de seguir, de manera que no tindreu cap problema amb la inscripció.

Mètodes de Pagament

S’accepten nombrosos mètodes de pagament. Aquests inclouen PayPal, transferència bancària, comanda de diners, targeta de crèdit, Skrill, PayULatam i xec.

Activació del compte

El vostre compte s’activarà a l’instant. No haureu d’esperar per accedir a serveis d’allotjament d’alta qualitat.

Panell de control i experiència del Tauler de control

Per garantir la facilitat d’ús, A2 ofereix cPanel, el tauler de control estàndard. Fins i tot per a aquells que el fan servir per primera vegada, el tauler de control és força fàcil d’utilitzar. A més, és fàcil navegar per diferents opcions per gestionar el lloc web.

De la mateixa manera, la instal·lació de scripts de CMS diferents només requereix uns quants clics. A més, es pot accedir fàcilment a altres aplicacions com Drupal i Joomla des del tauler de control. També s’inclouen eines addicionals de comerç electrònic per a una funcionalitat afegida. Cap d’elles inclou cap codificació complexa, de manera que serà bo anar.

Atenció al client (assistència)

El servei d’atenció al client està a l’altura i hi ha diverses maneres de connectar-se amb ells. De fet, l’equip de suport s’anomena Guru Crew que està preparat per ajudar en tot moment.

suport a2-hosting-

Xat en directe

El xat en viu està disponible les 24 hores del dia. Podeu enviar-los missatges en qualsevol moment.

Entrades

També s’ha configurat un sistema de ticketing de suport a contactes. Així, podreu veure les preguntes respostes sobre els vostres serveis existents escollits.

Telèfon

L’assistència telefònica també és força eficient. Tot i que els truqueu a la tarda, algú respondrà a la trucada. En alguns casos, pot ser que se us demani que deixeu enrere un missatge. No obstant això, el client el trucaran en poc temps.

Recursos educatius (Base de coneixement)

També hi ha una base de coneixement per a tots aquells que vulguin buscar solucions per si mateixos. En aquesta base de coneixement, trobareu articles sobre diversos temes. Aquests inclouen comptes PHP, claus SSH, WordPress i comptes de correu electrònic. Per obtenir resultats ràpids, també hi ha un quadre de cerca on podeu introduir una paraula clau i obtenir articles relacionats.

a2-hosting-base de coneixements

Garantia de devolució de diners (política de reembossament)

Amb A2 Hosting, obtindràs una prova sense risc juntament amb la garantia de devolució de diners en qualsevol moment. Això significa que obté un reemborsament sense problemes de l’amfitrió. A més, si cancel·leu el compte en un mes, obtindreu el reemborsament complet. També podeu obtenir alguns dels reemborsaments puntuats si cancel·leu el compte després del mes inicial. Tot i això, això depèn del vostre ús.

Per a qui és el millor allotjament A2?

 • L’opció més ideal per a desenvolupadors, ja que ofereix nombroses eines pròpies per als desenvolupadors.
 • Encara és adequat per a principiants sense coneixements previs d’allotjament web.
 • Els administradors web experimentats també poden beneficiar-se dels seus serveis.

PROS
CONTRES

 • Assegura un rendiment de càrrega d’alta velocitat.
 • Inclou amb SSD gratuïts.
 • Adient per als usuaris de WordPress.
 • El temps de càrrega de pàgines és força impressionant.
 • Els plans per a allotjament de Windows són limitats.
 • És més pel costat car en comparació amb altres plans.

Recomanem allotjament a A2?

En general, A2 és capaç d’oferir totes les eines que els principiants i els experts necessiten per fer funcionar el seu lloc web. En funció del rendiment, la velocitat i la fiabilitat, sembla ser una bona opció. El seu servei d’atenció al client és també altament qualificat, amable i disposat a ajudar en tot moment.

Si bé els preus són elevats, la garantia de devolució en qualsevol moment ho compensa. De fet, la garantia només mostra la fe que tenen en els seus serveis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map