Revisió de DigitalOcean: prou?

DigitalOcean sembla un allotjament VPS prometedor, però val la pena el seu preu? Tenim la resposta per a vostè. Vam comprar el servei i el vam utilitzar durant un temps per jutjar el bo o el dolent que és. Vam estar atents a molts factors, com ara temps de treball, temps de càrrega, cost, característiques i atenció al client que ofereix l’empresa.


Avaluació general

4,8 / 5

Característiques
9/10

Usuari amigable
10/10

Preu
10/10

Assistència
9/10

Fiabilitat
10/10

Descomptes de DigitalOcean
Consulteu ofertes

Horaris

99,99%

Temps de càrrega

219 ms

Fundada el 2011, DigitalOcean ofereix una àmplia gamma de serveis i és avui un nom força respectable. Fins i tot grans noms com Gitlab semblen ser fan de la companyia. A més, també ha estat autenticada per alguns llocs de renom, com Netcraft, que el van anomenar un dels serveis de hosting en núvol amb més ràpid creixement. La companyia va situar-se en tercer lloc quant a la dimensió fins al 2014 i només ha crescut des de llavors.

Aquesta empresa nord-americana és coneguda per ajudar els desenvolupadors a treballar més ràpidament. És el fil conductor de Mitch Wainer, Ben Uretsky, Alec Hartman, Moisey Uretsky i Jeff Carr. Es van reunir per començar una petita empresa a Nova York, que ara ja utilitza més de mig milió d’usuaris.

Característiques clau

 • Garantia de temps de vida del 99,99%, el que el converteix en un servei molt fiable
 • Les còpies de seguretat automatitzades eliminen la necessitat de preocupar-se de perdre els vostres fitxers
 • Les xarxes privades us permeten guardar més gotetes al mateix centre de dades sense entrar al vostre ample de banda
 • Les aplicacions d’un sol clic us permeten instal·lar diverses aplicacions amb un sol clic
 • Les funcions de monitoratge no costen cap cost
 • Nombroses plataformes de comerç electrònic per triar

CPU
1 nuclis

Espai de disc
25 gb

Ample de banda
1 tb

RAM
1 gb

Tornar diners
30 dies

Plans d’allotjament
digitalocean.com

Contents

DigitalOcean Review: informació de fons

Amb seu a Nova York, DigitalOcean és un proveïdor d’infraestructures de núvol amb centres de dades repartits arreu del món. Ofereix una combinació de serveis al núvol per ajudar als desenvolupadors a escalar i desplegar aplicacions en diversos equips. És el tercer proveïdor d’allotjament més gran del món i també va arribar a la llista Deloitte Technology Fast 500 el 2018.

digitalocean-background-info Captura de pantalla proporcionada des de webarchive.org per al 2013

Moisey i Ben Uretsky la van trobar el 2011 després de conèixer la necessitat, ja que la majoria de les empreses es concentraven en empreses i no en desenvolupadors individuals. El producte beta va sortir al primer trimestre del 2012 i la companyia va trobar el seu primer èxit important el 2013 quan es va convertir en una de les poques empreses que van oferir opcions basades en SSD..

Estadístiques d’allotjament del lloc web & TLDs

Actualment, el lloc web acull més de mig milió de dominis, la majoria pertanyents a .com. Tot i això, ofereix molts altres TLD, com ara .info, .org, .biz i TLD específics del país com .us.

digitalocean-hosted-domains

digitalocean-tlds-stats

Actuació, temps de funcionament & Temps de càrrega

És important estar atents al rendiment quan seleccioneu un amfitrió web. Hauria d’oferir una bona velocitat i temps de vida ja que aquests dos factors poden ser crucials i afectar també a les classificacions de SEO.

Prova de rendiment (Pingdom)

Vam fer la prova de Pingdom per jutjar la qualitat del lloc que es va crear mitjançant WordPress i que tenia contingut fictici en ell, inclosos els gràfics. Els resultats de la prova van ser excel·lents:

pingdom-digitaloceà

La pàgina va trigar menys d’un segon a carregar-se, cosa que és força impressionant. Haureu de tenir en compte aquest punt, ja que la majoria d’usuaris abandonaran un lloc web si es necessiten 2 segons o més.

No hem fet servir cap truc d’optimització de la memòria cau o de la velocitat i hem trobat força bons resultats. Tanmateix, com veieu, la mida de la pàgina és molt petita aquí, i la velocitat pot ser una mica més lenta si teniu pàgines pesades.

Horari del servidor & Temps de càrrega (UptimeRobot)

Vam fer el control UptimeRobot al mateix lloc per jutjar la qualitat i vam tornar a quedar molt impressionats amb el resultat.

digitalocean-uptime

Com podeu veure, el lloc web ha estat de 5188 hores, cosa que equival a uns 216 dies. La velocitat també és força fiable i no ha aconseguit la marca d’1 segon, ni una sola vegada. Podem estar segurs que el servei és ràpid i estable.

DigitalOcean Uptime & Temps de càrrega dels darrers tres mesos (UptimeRobot)

Mes
Estadístiques d’horari
Estadístiques de temps de càrrega
Agost de 2019100%158 ms
Juliol de 2019100%159 ms
Juny de 2019100%153 ms

Temps de resposta del servidor (Bitcatcha)

És imprescindible saber com es carrega tot el vostre lloc i com funciona en diferents països; al cap i a la fi, tot Internet és ser global.

digitalocean-bitcatha

DigitalOcean ha marcat A + a la nostra llista. Té servidors a tot el món. Per tant, la velocitat és ràpida a gairebé totes les cantonades. És el més ràpid dels Estats Units, seguit d’Austràlia. També és força ràpid a Europa, que és igual a 25 m a Londres. És el més lent de les regions de São Paulo i Bangalore, però tampoc no és massa dolent. Tot plegat, és una opció fantàstica si espereu una gran quantitat de trànsit internacional.

Preu digital Digital & Plans (gotetes)

DigitalOcean està dissenyat no només per a desenvolupadors individuals, sinó per a grans i petites empreses. L’empresa ofereix una combinació de paquets i té diferents nivells d’allotjament per atendre les necessitats creixents dels consumidors.

Els usuaris poden seleccionar entre diversos paquets d’allotjament en funció del seu volum i necessitats d’emmagatzematge. La majoria es poden facturar cada hora o mensualment.

La companyia ha donat el nom de “Gotes” a les seves màquines virtuals. Podeu triar entre gotetes optimitzades per CPU o gotetes estàndard. El primer és més indicat per a usuaris que volen una màquina que pot fer treballs intensius, mentre que el segon és més adequat per a usuaris que vulguin realitzar tasques habituals.

digitalocean-create-droplet

No deixeu que aquesta nova terminologia us faci por. No és gens complicat. Només un nom per a una màquina. A més, és molt fàcil de gestionar i de gestionar. Els usuaris poden ordenar o eliminar màquines en funció de les seves necessitats.

Podeu seleccionar-ho entre diversos sistemes operatius, incloent Ubuntu, Linux, CoreOS, Fedora, FreeBSD, GPL i Debian. Tot el SO funciona prèviament i es pot començar de seguida. De fet, només es triguen 55 segons en accedir a un nou Droplet.

Soletes estàndard & Gotes de CPU optimitzades

Els Sroplets estàndards són adequats per escalar i allotjar aplicacions web, blocs, entorns de posada en escena / proves, bases de dades i memòria cau a la memòria. El paquet més barat comença per 5 dòlars / mes (0,007 dòlars / hora) i inclou 1GB de RAM / 1 CPU, disc de 25 GB SSD i 1000 GB de transferència. Podeu triar entre diversos paquets i tots ofereixen tarifes horàries i mensuals.

D’altra banda, les gotetes optimitzades amb CPU ofereixen hiperfils dedicats i són més adequades per a aplicacions intensives de CPU com publicació d’anuncis, aprenentatge automàtic, processament per lots i codificació de vídeo. El pla més barat costa 40 dòlars per mes o 0,060 dòlars per hora. Podeu triar entre diversos paquets i tots ofereixen tarifes horàries i mensuals.

Soletes estàndard

Gotes de CPU optimitzades

Taula de preus per a gotetes estàndard i CPU optimitzades

Soletes estàndard

Paquet
Nom del sistema operatiu
RAM / VCPUS
SSD
Transferència
Preu
Núvol 1Linux / Unix1 GB / 1 CPU25 GB1 TB5 dòlars / mes
Núvol 2Linux / UnixCPU de 2 GB / 150 GB2 TB10 $ / mes
Núvol 3Linux / UnixCPU de 2 GB / 260 GB3 TB15 $ / mes
Núvol 4Linux / UnixCPU de 4 GB / 280 GB4 TB20 $ / mes
Núvol 5Linux / UnixCPU de 8 GB / 4160 GB5 TB40 dòlars / mes
Núvol 6Linux / UnixCPU de 16 GB / 6320 GB6 TB80 dòlars / mes

Gotes de CPU optimitzades

Paquet
Nom del sistema operatiu
RAM / VCPUS
SSD
Transferència
Preu
Núvol 1Linux / UnixCPU de 4 GB / 225 GB4 TB40 dòlars / mes
Núvol 2Linux / UnixCPU de 2 GB / 150 GB2 TB10 $ / mes
Núvol 3Linux / UnixCPU de 16 GB / 8100 GB6 TB160 $ ​​/ mes
Núvol 4Linux / UnixCPU de 32 GB / 16200 GB7 TB320 $ / mes
Núvol 5Linux / UnixCPU de 64 GB / 32400 GB9 TB640 $ / mes

Desenvolupadors

Si sou un desenvolupador, aleshores hi ha bones notícies. Podeu utilitzar el servei per crear gotetes noves en només 55 segons. Cada Droplet us oferirà accés arrel i algunes altres funcions més interessants, com ara: Capacitat per triar sistema operatiu, gestió DNS, tauler de control senzill, tallafocs al núvol, còpies de seguretat automatitzades, imatges d’aplicacions preconstruïdes, xarxes privades, transferència global d’imatges, SSDs.

Important: L’empresa ofereix un gran nombre d’opcions d’allotjament en núvol, però no cobreix allotjament compartit, dedicat ni gestionat.

Com crear un gotet?

El tauler de control de DigitalOcean és bastant fàcil d’utilitzar. Aquí us mostrem com crear el vostre gotet.

1. Inicieu la sessió al tauler de control, aneu al Tauler de control i premeu el botó verd “Crear” i, a continuació, seleccioneu la primera opció Gotes (crear servidors al núvol).

Soletes estàndard

2. Trieu les configuracions necessàries a la pàgina següent (Crea gotetes). Les configuracions tenen opcions predeterminades.

3. Podeu optar per personalitzar la vostra goteta. El procés és bastant senzill. Trieu una imatge i trieu el vostre sistema operatiu desitjat amb aplicacions preinstal·lades, si cal.

escollir imatge

4. Trieu l’emmagatzematge i la RAM necessaris.

5. També podeu optar per afegir emmagatzematge en bloc si necessiteu volums d’emmagatzematge addicionals per atacar-los a les gotetes.

6. A més, considereu còpies de seguretat si voleu que el sistema creï una imatge de disc del Droplet un cop a la setmana, per poder utilitzar-la en cas de fallada o un altre problema. La còpia de seguretat resta emmagatzemada durant aproximadament un mes (quatre setmanes).

7. Trieu una regió del centre de dades tenint en compte els vostres clients. Hauria d’estar el més proper a on trobeu el troç més gran del vostre públic.

Soletes estàndard

8. Seleccioneu opcions addicionals com ara xarxes privades, IPv6, dades d’usuari i supervisió.

9. Afegiu claus SSH per a la vostra seguretat.

10. Finalitza i crea.

DigitalOcean Basic (Pla VPS) en detall

No importa el bo que sigui una empresa; la majoria de la gent es quedarà lluny d’ella si és massa cara. Afortunadament, DigitalOcean es troba entre les opcions més assequibles, sobretot perquè podeu triar entre paquets horaris i paquets mensuals.

Tots els paquets estàndards inclouen la gestió de DNS, suport 24/7, tallafocs gratuïts predefinits i gratuïts, supervisió completa i diverses aplicacions de codi obert preconstruides..

Coneixem els plans en detall.

Què s’inclou al paquet VPS Basic (5 dòlars)?

Podeu obtenir el paquet estàndard 1VCPU Droplet per un preu tan baix com de 5 dòlars al mes o 0,007 dòlars per hora. Ofereix 1TB de transferència i 25 GB de SSD.

Preus inicials

Podeu començar a un preu mínim de $ 5 al mes. La inscripció a llarg termini pot ser una bona opció, però l’empresa no ofereix descomptes i el contracte més barat de 36 mesos us costarà 180 €. L’opció més cara és de 32 vCPU i costa 960 dòlars / mes o 1.429 dòlars per hora. Inclou amb 12 TB de transferència i 840 GB de SSD.

Pla & Paquet
Núvol 1
Núvol 2
Núvol 3
Núvol 4
Núvol 5
Termini d’1 mes5 dòlars10 dòlars15 dòlars20 $40 dòlars
Termini de 12 mesos60 dòlars120 dòlars180 $240 dòlars480 dòlars
Termini de 24 mesos120 dòlars240 dòlars360 dòlars480 dòlars960 dòlars
Termini de 36 mesos180 $360 dòlars540 dòlars720 dòlars1140 dòlars

Preus de renovació

Aquesta és una de les poques empreses sense polítiques de renovació. Només pagueu per l’ús real. A més, tots els paquets inclouen capses mensuals per assegurar-vos que mai sortiu del pressupost, independentment de quantes gotetes creeu.

Característiques principals en el detall

Vegem algunes de les principals característiques que DigitalOcean ofereix. Aquests us ajudaran a determinar com és de bo o de dolenta aquesta opció.

Nom de domini & Correu electrònic

Tots els paquets disposen de comptes de correu electrònic gratuïts; no obstant això, cap dels paquets actualment ofereix noms de domini gratuïts. Haureu de comprar-ne un de registre i transferir-lo a DigitalOcean ja que ofereix servei d’allotjament DNS, però no de registre.

crear-nou-registre

Espai web & Ample de banda

Podeu seleccionar entre dues opcions d’emmagatzematge:

Emmagatzematge en bloc: podeu triar entre 1 GB a 16 GB i fins i tot combinar diferents blocs en un, tornar-los a vendre i moure’ls d’un gotet a un altre. Podeu afegir emmagatzematge addicional per $ 0,10 / GB per mes.

Emmagatzematge d’objectes: l’emmagatzematge d’objectes és adequat per allotjar dades no estructurades, com ara vídeos. És diferent de l’emmagatzematge en bloc ja que les dades no tenen un format adequat. També conegut com a Spaces, permet accedir a les dades emmagatzemades mitjançant HTTP. L’espai mínim és de 250 GB amb un ample de banda mínim d’1 TB.

Soletes estàndard

Aplicacions d’un sol clic

Podeu estalviar més temps mitjançant la instal·lació d’aplicacions amb un sol clic. Aquests inclouen: MySQL, Node.js, WordPress, Ghost, Docker, MongoDB, pila LAMP, Machine Learning, etc..

aplicacions de digitalocean

Servei de Migració

Si bé l’empresa no ofereix un servei de migració de pagament o gratuït, podeu posar-vos en contacte amb el servei d’atenció al client per obtenir ajuda sobre com realitzar la tasca.

Espais

A diferència de les gotes, els espais estan destinats a emmagatzemar objectes senzills. És un sistema que us permet lliurar dades emmagatzemades a usuaris i aplicacions finals. Són escalables i fàcils de crear. A més, operen de manera clara i inclouen una API arrossegar i deixar anar.

espais digitalceans

Kubernetes

Kubernetes és un servei recentment llançat que només necessita uns minuts per començar. Aquest servei gestionat ofereix un escalat automàtic, portabilitat de l’aplicació, entre altres avantatges.

Kubernates digitaloceà

Fiabilitat (Opcions de seguretat)

La seguretat és una preocupació enorme quan es tracta de dades al núvol. Sembla que DigitalOcean entén això i ofereix moltes funcions de seguretat.

Protecció de privadesa de domini

Atès que l’empresa no proporciona protecció de privadesa de dominis, l’única opció és comprar un domini a un venedor de tercers i afegir-lo mitjançant la consola especial de dominis que facilita el procés. L’empresa us pot ajudar en el procés.

Certificat SSL

Si bé l’empresa no ofereix certificats SSL, els usuaris tenen l’opció d’instal·lar-la mitjançant la consola de forma gratuïta. Això és molt important perquè alguns navegadors no carregaran el vostre lloc sense un certificat SSL vàlid i fins i tot Google pot penalitzar el vostre lloc si no té un certificat SSL.

També us permet comprar certificats estàndards d’altres llocs, com GoDaddy on està disponible per 5,99 dòlars / any.

IP dedicada

L’empresa ofereix una IP dedicada gratuïta amb cada Droplet. A més, la companyia també proporciona “IP flotants” amb cada Droplet de manera que l’aplicació continuï funcionant fins i tot si un Droplet falla. El sistema assignarà ràpidament la IP a un droplet d’espera, evitant així els temps d’inactivitat.

Còpies de seguretat

Les còpies de seguretat no són una preocupació per a DigitalOcean, ja que la companyia ofereix instantànies i còpies de seguretat que permeten restaurar, duplicar o guardar gotes. Les instantànies i les còpies de seguretat es guarden per separat. Mentre que les instantànies les crea manualment l’usuari, les còpies de seguretat s’emmagatzemen automàticament pel sistema.

Els usuaris poden habilitar còpies de seguretat automàtiques emmagatzemades al servidor però que no es poden descarregar. Tanmateix, recordeu que l’empresa deixa clar que és el deure del client mantenir les dades segures i no de l’empresa, de manera que podeu considerar les dades de còpia de seguretat..

L’emmagatzematge de captura de pantalla es carrega en funció de l’espai L’empresa ofereix còpies de seguretat automatitzades al 20% del que et costa Droplet.

Com es pot crear una còpia de seguretat de fitxers manualment i guardar-la a la vostra màquina local de forma gratuïta:

 1. Inicieu la sessió al programa DigitalOcean, obriu-lo i connecteu-vos al terminal mitjançant aquesta comanda: ssh [correu electrònic protegit], la vostra comanda semblarà: ssh [correu electrònic protegit]
 2. Vés al directori / var / www / html mitjançant aquesta ordre: cd / var / www / html
 3. Inicieu les ordres següents per instal·lar la utilitat zip (ignora aquest punt si la utilitat zip ja està instal·lada i aneu al punt 4, haureu de fer aquest pas només una vegada): sudo apt install yum, sudo yum install zip
 4. Agafeu la còpia de seguretat real mitjançant el llançament de l’ordre següent: sudo zip -r /var/www/html/files-backup.zip / var / www / html /
 5. Els fitxers de còpia de seguretat es desaran amb el nom de fitxers-backup.zip i els podeu descarregar obrint www.yourwebsite.com/files-backup.zip
 6. Per motius de seguretat, suprimiu el fitxer de còpia de seguretat del servidor mitjançant aquesta comanda: sudo rm files-backup.zip

Accés limitat al personal

La vostra informació és segura i segura, ja que només els membres de l’equip d’enginyeria poden accedir a còpies de seguretat i instantànies de les botigues. Els membres del personal no tenen accés a aquests fitxers.

Seguretat del servidor

L’empresa entén la importància de mantenir els servidors segurs. Els centres de dades no només estan protegits pel personal de seguretat, sinó que l’empresa també utilitza diferents eines, com l’autorització de dos factors i les proves biomètriques, per allunyar els intrusos. A més, DigitalOcean també compleix els estàndards de seguretat internacionals i nacionals.

seguretat digital

Monitorització d’Usuaris

L’empresa us permet estar atent als diferents factors mitjançant la configuració d’alertes per quan una CPU supera el llindar, etc. Podeu triar rebre aquestes alertes per correu electrònic o Slack. A més d’això, estar atent a factors com ara l’ús de xarxa, l’ús de memòria i l’ús de disc també és fàcil amb la supervisió en temps real.

També podeu IP de llista blanca i especificar diferents adreces, fins i tot per etiquetes. Això és important, ja que el tallafoc bloquejarà automàticament l’accés si no hi ha cap llista blanca.

supervisió d’usuaris

Tallafocs

Podeu aplicar regles del tallafoc a un o a diversos gotets. Tots estan centralitzats i faciliten l’accés a la informació.

Ubicació del servidor

Actualment l’empresa compta amb 8 centres de dades a tot el món. Estan ubicats estratègicament a Singapur, Índia, Països Baixos, Alemanya, Canadà, Estats Units i Regne Unit.

Facilitat d’ús

DigitalOcean és molt amable amb els clients i fa que es faci brisa per començar. De fet, només podeu fer clic en botons o icones perquè el vostre lloc web estigui en funcionament.

Facilitat de registre

El procés només triga uns minuts. Dirigiu-vos al lloc oficial, trieu el paquet i feu clic a Comença o Registreu-vos. L’empresa demanarà el vostre nom, adreça de correu electrònic i contrasenya i teniu la vostra sessió. També podeu utilitzar el vostre ID de Gmail per registrar-vos..

És possible que tingueu un compte individual o un compte d’equip, la qual cosa pot ser una bona opció si treballeu amb diverses persones. Més endavant, haureu d’enviar detalls, inclosa la vostra ubicació i el motiu per utilitzar DigitalOcean.

Mètodes de Pagament

L’empresa ofereix una varietat de mètodes de pagament inclosos PayPal i targetes (Discover, Visa, MasterCard i American Express). Malauradament, ja no s’accepten targetes de dèbit, ordres monetàries ni xecs. Tanmateix, podeu utilitzar la vostra targeta de dèbit per enviar el pagament mitjançant PayPal. El pagament es fa a través de Stripe i és segur i segur.

Nota: L’empresa ofereix un codi promocional per compte que us pot ajudar a estalviar diners. Penseu en utilitzar-lo també.

bluehost-pagaments

Panell de control i experiència del Tauler de control

El lloc web ofereix un quadre de control molt senzill. No té moltes opcions, ja que l’empresa no ofereix cap altre tipus d’opcions d’allotjament, però és suficient per començar-hi.

Instal·leu cPanel Yourself

Podeu triar comprar i instal·lar cPanel. Atès que el lloc web està dissenyat per a desenvolupadors, no trobareu moltes opcions, tret que les adquireixis; cPanel és una d’aquestes opcions. Tanmateix, la manca de cPanel no suposarà cap problema ja que no necessitareu moltes opcions que ofereix. Tanmateix, penseu obtenir-ne si no gaudiu de la plataforma Unix.

Tot i això, és bastant fàcil instal·lar el cPanel, tot i que no està disponible a les opcions d’un sol clic.

Introducció a la interfície de DigitalOcean

La interfície és bastant ben dissenyada i fàcil d’utilitzar. És senzill, per tant, atractiu. No tindreu cap dificultat per controlar ni desplegar gotes o aplicacions.

Infraestructures & Tecnologia especialitzada

La companyia compta amb centres de dades a tot el món, com ara Singapur, Londres, San Francisco, Amsterdam i Nova York. Actualment, només alguns centres de dades ofereixen IPv6 amb plans per estendre el suport a altres centres.

L’empresa compta amb la seva pròpia tecnologia especialitzada que està construïda per proporcionar una experiència senzilla als seus usuaris. Els servidors de núvol es creen mitjançant la virtualització de KVM. També podeu utilitzar l’API de l’empresa per crear-ne la vostra.

Atenció al client (assistència)

L’assistència al client té una importància cabdal quan treballes amb un proveïdor d’allotjament. Fins i tot un simple problema pot aturar el procés.

Xat en directe

Actualment, aquesta opció no està disponible, cosa que pot resultar força molesta per als usuaris que solen resoldre els seus problemes allà i després.

Entrades

L’única manera de posar-se en contacte amb l’equip és obrir un bitllet. Podeu marcar les entrades d’urgència si és important. Els bitllets normalment es responen en un termini de 12 hores, però es pot assistir a entrades urgents més aviat. Rebrà una notificació per correu electrònic cada vegada que hi hagi una actualització a les entrades obertes.

Telèfon

La companyia actualment no ofereix assistència telefònica.

Recursos educatius (Base de coneixement) & Comunitat

Ja que DigitalOcean està pensat per a desenvolupadors; l’empresa espera que els usuaris no hagin de fer front a molts problemes. Per a alguns problemes bàsics, poden consultar guies molt detallades i introduir polítiques, però també procediments amb l’ajut d’imatges i il·lustracions.

A part d’això, també hi ha una gran comunitat per interactuar amb altres persones i obtenir respostes a les vostres preguntes. L’equip està moderat adequadament per la comunitat que també sovint participa en debats.

comunitat digitalocean

Garantia de devolució de diners (política de reembossament)

L’empresa no ofereix cap devolució; tanmateix, pot oferir-ne alguns en alguns casos rars. La vostra única opció és obrir un bitllet d’assistència.

A part d’això, DigitalOcean promet restitucions de crèdit per temps morts que excedeixen el 99,99% de la vida promesa. Si acabeu de començar, la millor opció és començar per l’opció més barata i comprovar el sistema abans d’anar-hi tot.

Per a qui és DigitalOcean millor?

Com que el servei està dissenyat principalment per a desenvolupadors, és millor per a desenvolupadors, nous i antics. Tot i això, no és gaire amable per als principiants i pot trigar una estona abans de començar.

La plataforma pot no ser adequada per a usuaris que desitgen molt de mà. Si saps què vols i pots gestionar els aspectes tècnics, pot ser una excel·lent opció per a tu.

PROS
CONTRES

 • Preu clar sense opcions de renovació confuses ni càrrecs ocults.
 • Garantit un 99,99% de temps de lliurament amb devolucions per a temps d’inactivitat superior al límit.
 • Còpies de seguretat automatitzades per garantir que les vostres dades romanen segures.
 • L’opció de pagament per hora i només pagar el que utilitzeu el paquet el fa molt assequible.
 • Les xarxes privades permeten comunicar-se entre dos o més gotets.
 • La manca de cPanel pot resultar molesta per a alguns usuaris.
 • No hi ha assistència de xat en directe ni de telèfon pot dificultar l’ús del servei per a alguns usuaris.
 • No ofereix funcions bàsiques d’allotjament que espereu d’un proveïdor d’allotjament. Inclouen noms de domini, migració de llocs.
 • Podria ser una mica massa complicat per als usuaris principiants.

Fets de DigitalOcean & Estadístiques [Infografia]

DigitalOcean Web Hosting Fets i estadístiques infogràfiques

Recomanem DigitalOcean?

Basant-nos en la nostra revisió, DigitalOcean pot ser una bona opció si us preocupa de tenir una plataforma d’allotjament VPS segura que també ofereix un funcionament excel·lent. DigitalOcean ofereix allò que promet i és un servidor privat virtual fiable adequat per a desenvolupadors. Pot ser, però, que no sigui la millor opció si busqueu plataformes tradicionals d’allotjament.

Esperem que aquesta revisió detallada us ajudi a arribar a una decisió informada. Què en penses? Tens alguna experiència amb DigitalOcean? Fes-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map