Revisió de DreamHost: és l’amfitrió amb el qual has somiat?

DreamHost és un dels proveïdors d’allotjament més populars que hi ha. És conegut per moltes coses, incloses tarifes assequibles i un gran nombre de paquets. Hem comprat el servei i hem creat el nostre lloc web per comprovar les funcions que ofereix l’empresa. Es va estudiar tot, des del cost fins al temps de funcionament i la càrrega de dades reals. Però, val la pena el bombo? Ho trobarem en aquesta revisió.


dreamhost-sr

Avaluació general

4,2 / 5

Característiques
8/10

Usuari amigable
8/10

Preu
8/10

Assistència
9/10

Fiabilitat
9/10

Descomptes DreamHost
Consulteu ofertes

Horaris

99,98%

Temps de càrrega

539 ms

DreamHost té un perfil impressionant i prop de mig milió d’usuaris actius que allotgen més d’1,5 milions de llocs web. Aquest és un gran nombre i cada dia només creix. No és una empresa nova. Fundada el 1996, ha anat guanyant força i fins i tot ha guanyat el “Millor servei d’allotjament web” de PCMag diverses vegades.

Va ser fundada per un grup d’estudiants del Harvey Mudd College de Califòrnia, però avui en dia compta amb desenes de membres del personal que treballen dur per assegurar que compleixi les expectatives dels seus milions de clients..

Característiques clau

 • Creador de llocs web per facilitar la creació de llocs propis
 • SSD per obtenir un rendiment més ràpid
 • Instal·lador d’aplicacions amb un clic
 • Avalat per WordPress
 • Atenció al client guanyador premiat disponible 24 hores
 • Comptes de correu electrònic amb tots els plans d’allotjament compartits

Espai de disc
Il·limitat

Ample de banda
Il·limitat

Tornar diners
97 dies

Domini Lliure
No

SSL gratuït

Plans d’allotjament
www.dreamhost.com

Revisió DreamHost: informació de fons

DreamHost és una empresa nord-americana en el veritable sentit de la paraula. El servei d’allotjament va ser fundat el 1996 per un grup d’amics que estudiaven al Harvey Mudd College de Claremont, Califòrnia. Aquests incloïen Dallas Bethune, Michael Rodriguez, Josh Jones i Sage Weil. Els quatre amics van treballar dur per desenvolupar la idea i la companyia va néixer oficialment el 1997.

Té múltiples oficines al país i d’abast mundial. Tot i que no és el més antic proveïdor d’allotjament, hi ha un dels més coneguts gràcies a les seves generoses polítiques i els seus preus assequibles.

Estadístiques d’allotjament del lloc web & TLDs

La companyia té prop de mig milió d’usuaris actius que allotgen més d’un milió de llocs web. Ofereix un munt de TLD inclosos .com, .net, etc. També trobareu aquí TLD específics per a la ubicació com ara .co.uk i co.us. A part d’això, també es troben disponibles els TLD específics per a negocis com .biz i .info.

domainhost-domains-stats

dreamhost-Tlds-Stats

Actuació, temps de funcionament & Temps de càrrega

No n’hi ha prou amb tenir un allotjament web, heu d’assegurar-vos que ofereix un bon rendiment. La millor manera de mesurar la qualitat és comprovar el temps de funcionament i el temps forts disponibles. Fem una ullada.

Prova de rendiment (Pingdom)

Vam fer la prova de Pingdom al lloc per jutjar la velocitat i les característiques que ofereix l’empresa. Es va crear un lloc amb contingut real per tal de poder arribar a una conclusió real. Els resultats de la prova van ser força bons.

pingdom-dreamhost

La pàgina va trigar menys d’un segon a carregar-se, amb una mitjana de 471 ms. Això és millor que un gran nombre de proveïdors que hi ha i és una mètrica molt important darrere de l’èxit d’un lloc. Com que no hem utilitzat l’optimització de la velocitat ni la memòria cau, es pot dir que els resultats són fiables.

Horari del servidor & Temps de càrrega (UptimeRobot)

La prova UptimeRobot és un mètode provat per jutjar la fiabilitat d’un lloc web. Vam fer la prova al lloc i vam tornar a ser positius:

hora d'estada de somni

Com veieu, el lloc web ha estat durant 34 hores i no ha estat al cap d’un mes. Ofereix una taxa de vida del 99,99% en els darrers 30 dies, cosa que equival a unes 0,072 hores al mes.

Això és molt bo, ja que sabeu que el vostre lloc web serà la majoria del temps. De la mateixa manera, la velocitat també és excel·lent, amb una mitjana de 199,78 ms.

Temps de resposta del servidor (Bitcatcha)

Com que els llocs web es visualitzen a nivell mundial, és important trobar un proveïdor d’allotjament que pugui assegurar temps de càrrega ràpids a tot el món. Hem fet el test Bitcatcha per calibrar-ho. Aquí està el resultat.

Com era d’esperar, el lloc web carrega el més ràpid als EUA, seguit d’Austràlia. És el més lent de São Paulo i el Japó, on té una mitjana de aproximadament 250 m, cosa que no és massa dolenta, especialment si la compareu amb altres opcions. En definitiva, no importa el lloc on es trobi el públic, podeu allotjar el vostre lloc a DreamHost sense cap problema.

Plans i funcions d’allotjament

DreamHost ofereix un munt de plans de hosting. Si bé comparteixen algunes funcions similars, és possible que alguns tinguin avantatges addicionals. Els quatre plans d’allotjament més populars que ofereix l’empresa inclouen.

Tipus d’allotjament
Paquet # 1
Paquet # 2
Paquet # 3
Paquet # 4
Compartit (bàsic)2,59 dòlars / mes5,59 $ / mes
WordPress2,59 dòlars / mes5,59 $ / mes
VPS10 $ / mes20 $ / mes40 dòlars / mes80 dòlars / mes
Dedicat149 dòlars / mes279 dòlars / mes

Hosting compartit

El paquet més barat arriba fins a 2,59 dòlars el mes. Només podeu allotjar un lloc, però podreu obtenir un domini gratuït a més del trànsit il·limitat, SSL gratuït i emmagatzematge SSD gratuït..

El paquet més car arriba fins a 5,95 dòlars el mes. Podeu allotjar-hi llocs il·limitats i gaudir d’un domini gratuït a més de trànsit il·limitat, SSL gratuït i emmagatzematge SSD gratuït..

Principals característiques
Inici compartit
Compartit Il·limitat
Preu inicial2,59 dòlars / mes5,95 dòlars / mes
Preu de renovació2,59 dòlars / mes5,95 dòlars / mes
Llocs web1Il·limitat
SSD Disk Space50 GBIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificat
Comptes de correu electrònicDisponible per a la compraInclòs
Dominis (s) allotjatsIl·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS Inclosos
Certificat SSL GRATUTDisponiblePreinstal·lat

Hosting VPS

Bàsic: El paquet més barat arriba fins a 10 dòlars al mes. Podeu allotjar-hi llocs il·limitats mentre gaudiu de correus electrònics il·limitats. Ofereix certificats SSL gratuïts, 1 GB de memòria RAM i 30 GB d’emmagatzematge SSD, per tant pot no ser adequat per a llocs pesats.

Negocis: Adient per a petites empreses, aquest costa 20 dòlars al mes. Podeu allotjar-hi llocs il·limitats mentre gaudiu de correus electrònics il·limitats. És adequat per a llocs petits, ofereix 2 GB de memòria RAM amb 30 GB d’emmagatzematge SSD i trànsit il·limitat amb certificats SSL gratuïts.

Professional: Disponible per un preu tan baix com de 40 dòlars / mes, aquest també ve amb certificats SSL gratuïts. Aquest també us permet allotjar llocs il·limitats amb missatges de correu electrònic il·limitats. Ofereix 4 GB de memòria RAM i 120 GB d’emmagatzematge SSD i és adequat per a empreses mitjanes i llocs professionals.

Empresa: El paquet d’allotjament VPS més car costa 80 € / mes i inclou certificats SSL gratuïts. Podeu allotjar llocs il·limitats amb missatges de correu electrònic il·limitats. Ofereix 8 GB de memòria RAM i 240 GB d’emmagatzematge SSD i és adequat per a llocs grans.

paquets dreamhost-VPS

Hosting al núvol

L’empresa ofereix un munt d’opcions d’allotjament en núvol. Això inclou:

Servidor de RAM 512 MB: Aquest paquet de 1 vCPU, l’amplada de banda il·limitada costa només 4,50 dòlars per mes o 0,0075 dòlars per hora. És adequat per a la commesa i ofereix disc SSD de 80 GB.

Servidor de ram 2GM: Aquest paquet de 1 vCPU, l’amplada de banda il·limitada costa només 12 dòlars per mes o 0,03 dòlars per hora. És adequat per a llocs web i ofereix disc SSD de 80 GB.

Servidor de 8 GB Ram: Aquest paquet de 4 vCPU, ample de banda il·limitat, només costa 48 $ / mes o 0,08 $ per hora. És adequat per a bases de dades i ofereix disc SSD de 80 GB.

Hosting dedicat

El paquet més barat arriba fins a 149 dòlars el mes. No només gaudiu d’una garantia de temps de vida al 100%, sinó que també accedireu a la supervisió del servidor 24/7 amb protecció DDoS.

paquets dedicats a dreamhost

DreamHost Basic (Pla compartit) en detall

El Pla compartit és el pla més popular de l’empresa, ja que està elaborat per a tot tipus de consumidors. Tots els paquets tenen un nom de domini gratuït per al primer any i trànsit il·limitat.

Plans & Preus detallats

Vegem les funcions que es presenten amb el pla bàsic. S’obté a triar entre dues opcions.

Què s’inclou als paquets compartits?

Arranjament: Aquest paquet és adequat si acabeu de començar o si teniu una petita empresa. Només s’aconsegueix allotjar un lloc i obtenir algunes funcions bàsiques com WordPress i domini gratuït amb un certificat SSL gratuït.

Il·limitat: Tal com el seu nom indica, aquest paquet us ofereix llocs web, trànsit i correus electrònics il·limitats. També podeu gaudir de les opcions bàsiques que s’ofereixen amb el paquet d’inici, com ara un nom de domini gratuït, WordPress i un certificat SSL gratuït..

Principals característiques
Arranjament
Il·limitat
Preu inicial2,59 dòlars / mes5,95 dòlars / mes
Preu de renovació2,59 dòlars / mes5,95 dòlars / mes
Llocs web1Il·limitat
SSD Disk Space50 GBIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificat
Comptes de correu electrònicDisponible per a la compraInclòs
Dominis (s) allotjatsIl·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS Inclosos
Certificat SSL GRATUTDisponiblePreinstal·lat
SSL Premium WildcardNoSí, amb Addon
Creador de llocs GRATU SiteT
Transferència GRATU WebsiteTA de llocs web
cPanel & Suave
Còpies de seguretat nocturnes
Bases de dades MySQLIl·limitatIl·limitat
CDN Cloudflare
Garantia de devolució de diners97 dies97 dies

Taula de preus inicials

El paquet iniciat comença fins a 2,59 dòlars el mes. Podeu optar per pagar 7,95 dòlars al mes si voleu el paquet Il·limitat.

Període / Pla de pagament
(només per a usuaris nous)
Inici compartit
Compartit Il·limitat
1 mes4,95 dòlars / mes10,95 dòlars / mes
12 mesos3,95 dòlars / mes6,95 dòlars / mes
36 mesos2,59 dòlars / mes5,95 dòlars / mes

Preus de renovació

La política de renovació és molt senzilla. Se us cobrarà el mateix import que l’original tret que hi hagi un canvi en l’estructura de preus.

Característiques principals en el detall

Vegem algunes de les principals funcions que ofereix DreamHost. Aquests us ajudaran a determinar com és de bo o de dolenta aquesta opció.

Nom de domini & Correu electrònic

Tots dos paquets porten un nom de domini gratuït per al primer any. Tot i això, els correus electrònics gratuïts només estan disponibles amb el paquet Unlimited. Haureu d’actualitzar si necessiteu aquesta funció.

noms de domini dreamhost

Espai web & Ample de banda

Ambdós paquets ofereixen emmagatzematge SSD il·limitat i trànsit il·limitat. Alguns informes suggereixen que pot no ser il·limitat, però no hem trobat cap problema o restricció amb l’espai web o l’amplada de banda.

Instal·lació d’un clic de WordPress

Tots dos paquets ofereixen una instal·lació WP de 1 clic de forma gratuïta, cosa que facilita el funcionament de WordPress al vostre lloc. Podeu triar la instal·lació de WordPress i el vostre lloc estarà en pocs segons per dissenyar-lo.

Servei de Migració

Dreamhost no us permet importar dades d’altres panells de control. Haureu de fer-ho manualment, és a dir: copieu bases de dades i fitxers pel vostre compte. A més, tampoc és possible importar correus electrònics. També s’ha de fer manualment mitjançant una de les moltes aplicacions d’escriptori.

Per als llocs de WordPress, podeu optar per migrar pel vostre compte o bé contractar els serveis de migració de l’empresa per un import de 99 dòlars. La feina triga 48 hores a acabar.

Constructor de llocs web

El creador de llocs és excel·lent i molt fàcil d’utilitzar. Podeu seleccionar un disseny i començar-lo immediatament. El servei està disponible gratuïtament i inclou opcions de clic per editar que us permetran personalitzar els temes segons sigui necessari. Amb aquesta funció, no tindreu cap dificultat per construir el vostre propi lloc.

dreamhost-creador de llocs web

Altres característiques

A part d’això, DreamHost és un dels pocs llocs que ofereixen certificats SSL gratuïts que tindran un cost de 10 dòlars o més en altres plataformes. A més, podeu gaudir de l’assistència al client les 24 hores i una garantia de devolució de 97 dies, que és una de les més baixes del negoci..

Fiabilitat (Opcions de seguretat)

La seguretat és una preocupació enorme pel que fa a llocs web. Voleu poder mantenir les vostres dades segures perquè el vostre lloc continuï funcionant i no hi hagi atacs. DreamHost ofereix un munt de funcions de seguretat, per tant, no cal que us preocupeu de perdre el vostre lloc o les dades que s’hi allotgen..

Protecció de privadesa de domini

Com molts altres serveis, l’empresa també ofereix privadesa del domini de forma gratuïta. Podeu utilitzar aquesta capa addicional de protecció per mantenir la vostra informació segura i fora del domini públic.

Certificat SSL

Els dos paquets d’allotjament compartits disposen de certificats SSL gratuïts. És important per assegurar-vos que el vostre lloc s’ubica bé als motors de cerca i s’obre a totes les plataformes.

Seguretat de DreamShield

Aquesta funció de pagament (3 dòlars / mes), abans coneguda com a servei de retirada de programari maliciós, es pot activar des del tauler. Mata codis maliciosos i manté el vostre lloc protegit. Analitza el lloc cada setmana i envia un correu electrònic en cas d’algun problema.

IP dedicada

L’empresa no ofereix adreces IP estàtiques, però podeu afegir una IP única a la secció Administrar dominis. No obstant això, la propietat intel·lectual pot canviar si es requereix i l’empresa no ofereix cap garantia al respecte. Les IP exclusives us costaran 59,95 dòlars l’any.

Còpies de seguretat

Si bé la companyia no ofereix còpies de seguretat automàtiques actualment, us permet crear còpies de seguretat manuals que podeu utilitzar per restaurar el vostre lloc en cas que les coses vagin malament..

Altres funcions de seguretat

La companyia ofereix privadesa de domini gratuïta, certificats SSL / TLS gratuïts i oberts, tallafoc, suport http / 2 i un programari antivirus per mantenir protegit el vostre lloc..

Ubicació del servidor

Els seus servidors només es troben als Estats Units (Ashburn Virginia i Hillsboro Oregon), però això no hauria de ser un problema per als clients estrangers, ja que els servidors són accessibles des de tot el món i ofereixen una bona velocitat i seguretat..

Facilitat d’ús

Això té una importància enorme, sobretot si sou nous al negoci. DreamHost és generalment fàcil d’utilitzar. Fem una ullada.

Facilitat de registre

Només heu d’escollir un pla d’allotjament i proporcionar detalls com ara el vostre correu electrònic i contrasenya per registrar-vos. Podeu triar un domini o fer servir la vostra comanda i lloc de domini existents. En alguns casos, la companyia pot, més endavant, sol·licitar-vos que enviï alguns documents rellevants, sobretot si heu triat un TLD únic.

facilitat d’inscripció de dreamhost

Mètodes de Pagament

DreamHost accepta diversos mètodes de pagament que inclouen PayPal, targetes de crèdit, targetes de dèbit, xec electrònic, certificat de regal i fins i tot comandes de diners. No accepta, però, criptocurrencies. A més, en alguns casos, les targetes internacionals també poden rebutjar-se. Si es produeix, podeu posar-vos en contacte amb l’empresa.

pagaments de dreamhost

Activació del compte

L’empresa verifica els detalls de la inscripció abans d’activar un compte. El vostre compte apareixerà pendent fins que no s’hagi verificat la informació. El procés pot trigar aproximadament 48 hores si hi ha problemes amb el vostre compte, en aquest cas us pot demanar que verifiqueu els documents, especialment el mètode de pagament que heu utilitzat..

Panell de control i experiència del Tauler de control

DreamHost marca una seixantena quant a panells de control. No ofereix panells de control típics, però ha creat un disseny propi que sembla estar inspirat en cPanel. Aconsegueu gaudir d’instal·lacions d’un clic amb altres funcions que compten amb els panells de control tradicionals.

En general, fer servir el tauler de control és un tros de pastís. Tanmateix, els usuaris que utilitzen Plesk o cPanel durant molt de temps poden requerir un temps per acostumar-s’hi.

Atenció al client (assistència)

DreamHost entén la importància del servei d’atenció al client i, per tant, ofereix ajuda 24 hores durant 7 hores mitjançant diferents eines. El servei d’atenció al client intern està molt ben format i està disponible per a usuaris potencials.

Xat en directe

Aquest és el mètode preferit per a la majoria de la gent. Els representants són molt amables, amb una bona quantitat de coneixements. Només triguen uns minuts a arribar a un agent que verificarà les seves dades abans de gestionar el cas.

Entrades

Haureu de comptar amb les entrades si es tracta d’un problema important. Vam rebre una resposta en 24 hores, però l’equip només sembla que estigui actiu entre les 5 i les 22 hores. Les respostes van ser concises però professionals.

Telèfon

L’empresa no ofereix actualment assistència telefònica. Tanmateix, podeu posar-vos en contacte amb el gestor de Twitter del proveïdor d’allotjament per deixar les vostres preocupacions. Tot i això, podeu sol·licitar una trucada per 9,95 dòlars. També ofereix un paquet mensual per 14,95 dòlars amb tres trucades.

Recursos educatius (Base de coneixement)

Podeu fer ús del Centre comunitari o passar per desenes d’articles escrits per respondre a les vostres preguntes. Estan molt detallats amb il·lustracions per ajudar-vos a resoldre els vostres problemes pel vostre compte.

base de coneixement dreamhost

Garantia de devolució de diners (política de reembossament)

DreamHost ofereix una garantia única de devolució de 97 dies a tots els paquets d’allotjament compartits. La garantia no cobreix altres plans. L’import es retornarà a la font de pagament original, però pot haver-hi una lleugera deducció en nom de la tarifa (3%).

Per qui és el millor DreamHost?

Tant si teniu un lloc petit o un gran lloc, com si voleu començar la vostra botiga en línia o un bloc d’empresa, DreamHost pot ser l’opció adequada per a vosaltres. No només és assequible, sinó que també ofereix moltes funcions. El creador de llocs, per exemple, el fa adequat per als novells, ja que l’eina fa que pugueu crear el vostre lloc. De la mateixa manera, les empreses i els propietaris de llocs grans també poden utilitzar-lo ja que ofereix una gran seguretat i algunes funcions excel·lents.

PROS
CONTRES

 • Aconseguireu gaudir d’un dia de servei gratuït per cada hora d’aturada, ja que l’empresa ofereix un temps de treball 100%.
 • El servei d’atenció al client 24/7 és excel·lent.
 • Obteniu una garantia estesa per mantenir-vos en seguretat.
 • Els servidors són els més ràpids del negoci, per tant, són adequats per a tot tipus de clients.
 • És una empresa verda (neutre al carboni) i treballa en la neutralització de gasos d’efecte hivernacle.
 • És possible que els serveis al client no estiguin disponibles les 24 hores del dia.
 • Els reemborsaments només cobreixen paquets d’allotjament compartits.
 • La verificació sovint pot trigar molt de temps.

Us recomanem DreamHost?

Sí, ho fem, sens dubte. DreamHost és un dels millors del negoci avui en dia. Aporta credibilitat al vostre lloc perquè no us haureu de preocupar de la càrrega de pàgines lentes, les càrregues a l’alça o la baixada del vostre lloc..

Esperem que aquesta revisió detallada us ajudi a arribar a una decisió informada. Què en penses? Tens alguna experiència amb DreamHost? Fes-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map