Per determinar si GreenGeeks és tan prometedor com sembla, hem comprat el seu servei i l’hem utilitzat (i encara s’utilitza) durant l’últim any. En aquesta durada, vam fer un seguiment de diversos aspectes del rendiment. Aquests inclouen el temps de funcionament i el temps de càrrega mitjà.


A continuació, per garantir una revisió purament imparcial i genuïna, ens vam dirigir cap a les dades. Amb el cost, l’experiència d’assistència al client, les funcions clau, el temps de càrrega i les dades reals de funcionament, vam obtenir aquesta revisió.


Avaluació general

4,4 / 5

Característiques
9/10

Usuari amigable
9/10

Preu
8/10

Assistència
9/10

Fiabilitat
9/10

GreenGeeks Descomptes
Consulteu ofertes

Horaris

99,98%

Temps de càrrega

361 ms

GreenGeeks és conegut per oferir excel·lents serveis d’allotjament web que respectin el medi ambient. L’empresa assegura operacions verdes sense cap compromís de qualitat. De fet, el seu focus principal és l’alt rendiment tecnològic.

Si bé són més petits que altres hostes, prometen atenció personal. Per començar, ofereixen un domini gratuït. Aleshores, podeu afegir nous dominis il·limitats als plans d’allotjament. El més important és que tot això està disponible a un preu / mes molt raonable!

GreenGeeks, que és un amfitrió amb servei complet, promet un alt rendiment. Juntament amb això, també ofereix emmagatzematge SSD redundant i funcions de bonificació per ajudar els clients. En aquesta revisió detallada, aprendreu tot el que cal saber sobre aquest allotjament web.

Característiques clau

 • Espai i dominis SSD il·limitats en un compte
 • Inclou el certificat SSL de xifrat
 • Còpies de seguretat nocturnes i integració CDN de forma gratuïta
 • Tecnologia del servidor que augmenta la velocitat
 • Compliment PCI disponible
 • Garantia de devolució de 30 dies

Espai de disc
Il·limitat

Ample de banda
Il·limitat

Tornar diners
30 dies

Domini Lliure

SSL gratuït

Plans d’allotjament
greengeeks.com

Revisió de GreenGeeks: Informació de fons

GreenGeeks va ser fundada el 2007 per Trey Gardner. Abans havia participat en la indústria d’allotjament web. Amb seu a LA, l’amfitrió web dóna servei a més de 35.000 usuaris. No és cap secret que la indústria d’allotjament web utilitzi molta energia. Com a resultat, té un enorme impacte ambiental. Com a intent de mitigar-ho, GreenGeeks compra crèdits d’energia eòlica. De fet, compren tres vegades la quantitat d’energia que consumeixen.

greengeeks-background-info

Si bé és relativament nou a la indústria de l’hostatge, els seus serveis donen una competència seriosa a molts altres hostes. A més de serveis d’alta qualitat, també oferiu un servei de confiança al client a preus assequibles.

Estadístiques d’allotjament del lloc web & TLDs

Des del seu llançament el 2007, GreenGeeks ha experimentat un gran creixement. Amb 14 plans d’allotjament, ha acollit 98.936 dominis totals. Aquests dominis inclouen .info, .biz, .com, .org i .net, etc. En general, també ha experimentat un creixement del 2% any rere any..

greengeeks-domains-stats

greengeeks-tlds-stats

Actuació, temps de funcionament & Temps de càrrega

Amb la finalitat d’aquesta revisió, ens registrem al compte d’allotjament de GreenGeeks. Després, vam instal·lar un lloc web fàcil de WordPress. Utilitzant el tema predeterminat, omplim el nostre lloc web amb dades fictícies, incloses imatges i suports. Com a resultat, el nostre lloc va funcionar com un lloc web de WordPress mitjà real.

Prova de rendiment (Pingdom)

Per descomptat, la velocitat en un element crucial per a l’èxit de qualsevol lloc. Per aquesta raó, primer vam provar la velocitat mitjançant Pingdom. Com podeu veure, el temps de càrrega va ser inferior a un segon, força impressionant.

verds verds

Horari del servidor & Temps de càrrega (UptimeRobot)

El lloc web fàcil de WordPress es va comprovar una vegada cada minut per comprovar la disponibilitat general de l’amfitrió. És a dir, es comproven tant els temps de resposta, com els temps d’aturada. Com veieu, durant els darrers 30 dies, GreenGeeks ha estat només per 1 vegada. En general, és molt notable un temps de vida del 99,97% al servidor.

greengeeks-uptime

A més, la velocitat també és impressionant. Llegint el gràfic, és clar que GreenGeeks és generalment ràpid i estable. El temps de resposta ni tan sols arriba a un segon en cap moment del dia, la qual cosa és excel·lent. Per obtenir una fiabilitat i un rendiment estable, aquest és l’amfitrió adequat.

GreenGeeks Horari & Temps de càrrega dels darrers tres mesos (UptimeRobot)

Mes
Estadístiques d’horari
Estadístiques de temps de càrrega
Juny de 201999,99%380 ms
Maig de 201999,99%371 ms
Abril de 201999,97%455 ms

Temps de resposta del servidor (Bitcatcha)

Amb eines com Pingdom, bàsicament veieu com es carreguen les dades del vostre lloc. També inclou imatges que triguen més a carregar-se en comparació amb el text sencer. Així, per obtenir lectures més precises sobre el temps de resposta del servidor, hem utilitzat Bitcatcha. Amb aquesta eina, és possible provar el temps de resposta del servidor sense carregar les dades.

greengeeks-bitcatcha

Com es pot observar en els resultats, els servidors de GreenGeeks als Estats Units van funcionar en només un segon. A la resta de llocs, el temps de resposta ha estat lleugerament superior, però continuen molt per sota d’un segon. Per tant, si el vostre públic objectiu està basat en Estats Units, el vostre lloc web en beneficiarà molt.

Plans i funcions d’allotjament

GreenGeeks té diversos plans d’allotjament per atendre clients de totes les dimensions. Ofereixen allotjament WordPress WordPress compartit, dedicat, revendedor, VPS i gestionat.

Tipus d’allotjament
Paquet # 1
Paquet # 2
Paquet # 3
Paquet # 4
Compartit (bàsic)2,95 dòlars / mes5,95 dòlars / mes11,95 dòlars / mes
WordPress2,95 dòlars / mes5,95 dòlars / mes11,95 dòlars / mes
VPS39,95 dòlars / mes59,95 dòlars / mes79,95 dòlars / mes99,95 dòlars / mes
Dedicat169 dòlars / mes269 ​​$ / mes319 dòlars / mes439 dòlars / mes

Hosting compartit

Bàsicament tenen tres plans. El primer és el programa EcoSite Starter. A part de nombroses funcions, també inclou el servei gratuït de migració de llocs web. Aquest pla és ideal per iniciar un nou lloc amb poc trànsit. El segon pla és l’Ecosite Pro. És una bona opció per als llocs web en creixement que requereixen més recursos i velocitat. El tercer pla és l’Ecosite Premium. És ideal per a empreses de mida petita amb llocs web ocupats. De la mateixa manera, també és una bona opció per a botigues en línia.

Principals característiques
Arrencador d’ecosites
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Preu inicial2,95 dòlars / mes5,95 dòlars / mes11,95 dòlars / mes
Preu de renovació9,95 dòlars / mes14,95 dòlars / mes24,95 dòlars / mes
Llocs webIl·limitatIl·limitatIl·limitat
SSD Disk SpaceIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificat
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Dominis (s) allotjatsIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS Inclosos111
Certificat SSL GRATUT

greengeeks-shared-packages

Hosting de WordPress

Tal com s’entén el nom, l’allotjament WP gestionat té funcions addicionals. Aquests estan pensats especialment per a WordPress. També hi ha tres plans. El primer és l’Ecosite Starter per a petits blocs o llocs web. El segon és l’Ecosite Pro per a llocs web en creixement. Mentre que la tercera, l’Ecosite Premium és per a petites empreses.

greengeeks-wordpress-packages

Hosting VPS

Es tracta bàsicament d’una versió actualitzada d’allotjament de WordPress compartit. Ofereix funcions excel·lents com certificats cPanel i SSL. Els serveis de migració i còpies de seguretat nocturnes gratuïtes també s’inclouen en aquest pla. Hi ha 5 plans diferents. Cada pla té RAM, SSD i amplada de banda diferents. Així, els usuaris tenen l’opció de seleccionar el pla amb els recursos desitjats.

greengeeks-vps-packages

Hosting dedicat

Amb un hosting dedicat, obteniu tots els recursos del servidor. Els plans d’allotjament dedicats a GreenGeeks utilitzen processadors Intel de grau servidor. Els equips, la memòria i els discs durs emprats també són d’alta qualitat. Hi ha quatre servidors diferents disponibles en diversos punts de preu. Com més elevats siguin els preus, més recursos.

paquets dedicats a Greengeeks

Hosting per a distribuïdors

Amb GreenGeeks, obteniu plataformes d’allotjament d’etiquetes blanques al 100%. A part de nombroses funcions, també podeu utilitzar servidors de noms privats.

greengeeks-reseller-packages

GreenGeeks Basic (Pla compartit) en detall

El pla d’allotjament compartit de GreenGeeks, l’Ecosite Starter, està optimitzat per a l’allotjament. De fet, té totes aquelles funcions que desitgen el 99,9% dels clients que acullen. Per la mateixa raó, ofereixen als clients un camí directe per inscriure-s’hi en aquest pla des del lloc web.

Plans & Preus detallats

Vegem les funcions incloses al pla bàsic i el preu que haureu de pagar. També hi ha dues opcions d’actualització per a aquells que ho necessiten. Són els Ecosite Pro i la Ecosite Premium pla.

Què hi ha inclòs al paquet bàsic?

Starter Ecosite (paquet bàsic): Inclou espai de disc il·limitat, comptes de correu electrònic i ample de banda. A més, inclou CloudFlare CDN i un certificat SSL. D’altra banda, la memòria física inclosa és de 768 MB. El pla comença des de 2,95 dòlars / mes i els preus de renovació són de 9,95 dòlars el mes.

Ecosite Pro: Inclou espai de disc il·limitat, comptes de correu electrònic i ample de banda. Altres funcions inclouen CloudFlare CDN, bases de dades MySQL il·limitades i memòria física de 1024 MB. D’altra banda, també s’inclou un certificat SSL. Per als primers usuaris, el pla comença des de 6,95 dòlars i els preus de renovació són 14,95 dòlars.

Ecosite Premium: Com altres plans, Ecosite Premium també inclou dominis allotjats il·limitats, comptes de correu electrònic, amplada de banda i espai de disc. També inclou un certificat SSL i el CDN de CloudFlare. Mentrestant, la memòria física inclosa és de 1500 MB. El preu inicial d’aquest pla és de 16,95 dòlars. El preu de renovació és de 24,95 dòlars el mes.

Principals característiques
Arrencador d’ecosites
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Preu inicial2,95 dòlars / mes5,95 dòlars / mes11,95 dòlars / mes
Preu de renovació9,95 dòlars / mes14,95 dòlars / mes24,95 dòlars / mes
Llocs webIl·limitatIl·limitatIl·limitat
SSD Disk SpaceIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificat
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Dominis (s) allotjatsIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS Inclosos111
Certificat SSL GRATUT
SSL Premium WildcardSí, amb AddonSí, amb Addon
Creador de llocs GRATU SiteT
Transferència GRATU WebsiteTA de llocs web
cPanel & Suave
Còpies de seguretat nocturnes
Bases de dades MySQLIl·limitatIl·limitatIl·limitat
CDN Cloudflare
RendimentEstàndard2X4X
PowerCacher Technology
Correu electrònic per hora100300500
Compliment PCISí, amb AddonsSí, amb Addons
Garantia de devolució de diners30 dies30 dies30 dies

Taula de preus inicials

A mesura que augmenta el període de temps, es descompta el preu d’un pla d’allotjament bàsic compartit. Així, mentre que la taxa mensual (renovació) normal és de 9,95 dòlars / mes, augmenta si opteu per un pla més llarg. Així, un pla de dotze mesos costa per als nous clients 4,95 dòlars, i un termini de 24 mesos costa 3,95 dòlars al mes. De la mateixa manera, el termini de 36 mesos costa 2,95 dòlars al mes.

Període / Pla de pagament
(només per a usuaris nous)
Arrencador d’ecosites
Ecosite Pro
Ecosite Premium
1 mes9,95 dòlars / mes14,95 dòlars / mes24,95 dòlars / mes
12 mesos4,95 dòlars / mes7,95 dòlars / mes13,95 dòlars / mes
24 mesos3,95 dòlars / mes6,95 dòlars / mes12,95 dòlars / mes
36 mesos2,95 dòlars / mes5,95 dòlars / mes11,95 dòlars / mes

greengeeks-shared-packages

Preus de renovació

Després de la durada inicial de la inscripció, el seu pla bàsic es renova a 9,95 dòlars el mes. Mentrestant, l’Ecosite Pro es renova a 14,95 dòlars el mes. De la mateixa manera, el preu de renovació d’Ecosite Premium és de 24,95 dòlars el mes.

Característiques principals en el detall

Vegem de prop algunes característiques principals que aquest amfitrió web ofereix. Conèixer aquestes funcions és bàsic per determinar si aquest és l’amfitrió web més adequat per a vosaltres.

Nom de domini & Correu electrònic

No haureu de pagar res per registrar-vos en un nou nom de domini. De la mateixa manera, la transferència d’un domini existent des d’un registre diferent és gratuïta. A més, GreenGeeks continua renovant el domini sempre que utilitzeu els seus serveis. Tingueu en compte que altres hostes solen oferir el domini gratuït durant un any. L’amfitrió també ofereix comptes de correu electrònic il·limitats en els seus plans.

greengeeks-noms de domini

Espai web & Ample de banda

El pla d’allotjament compartit inclou una amplada de banda il·limitada i un espai web SSD. Per tant, no hi ha restriccions a l’hora d’espaiar.

Instal·lació d’un clic de WordPress

L’amfitrió inclou l’eina d’instal·lació d’un clic. Així, podeu accedir a més de 150 aplicacions preparades per instal·lar. Aquestes aplicacions d’instal·lació d’un clic també inclouen WordPress.

Servei de Migració

GreenGeeks ofereix un servei de migració gratuït per a un lloc web existent. Per tant, no tindreu cap problema. De fet, els serveis són fàcils d’utilitzar també. Per a aquells que no són capaços de fer tecnologia, la transferència gratuïta del lloc és fantàstica. Fa que la modificació d’allotjaments web sigui molt fàcil. A més, els experts de GreenGeeks gestionen la transferència de manera professional. Per tant, no haureu de preocupar-vos dels principals temps d’aturada.

Constructor de llocs web

GreenGeeks proporciona Sitepad com a creador de llocs web. Es tracta d’un creador de llocs web arrossegat i desplegable una mica més difícil d’utilitzar que els mitjans. Tanmateix, no necessiteu cap habilitat de codificació per utilitzar-lo. A més, també és més àmplia que la mitjana de creadors de llocs web. També inclou més de 300 plantilles pre-dissenyades. A més, també s’inclouen nombrosos widgets per modificar-los. El pla bàsic comença des de 2,95 dòlars / mes. Sitepad és un editor de llocs web de tercers integrat al tauler de control. Per tant, els desenvolupadors originals continuen actualitzant el constructor amb noves eines i tecnologia.

greengeeks-creador de llocs web

Altres característiques

Hi ha moltes altres funcions que asseguren un excel·lent rendiment com la integració gratuïta en CDN. A més, tots els servidors s’executen en matrius locals SSD Raid-10 i processadors quad-core. Així, els usuaris gaudeixen de fiabilitat i rendiment ràpid del lloc web. A més, els centres de dades estan d’accés restringit. També se’ls serveix amb sistemes d’UPS en cas de fallades d’energia.

Protecció de privadesa de domini

La protecció de la privadesa del domini és necessària per ocultar que la vostra informació privada es mostri públicament. Si les dades es mostren a la base de dades global, els miners i els spammers de dades us bombardejaran amb les estafes i anuncis. La protecció de la privadesa del domini pren les vostres dades personals i la protegeix del públic. En conseqüència, el públic només veurà informació anònima.

GreenGeeks ofereix aquest servei a 9,95 dòlars / any. Podeu comprar-lo després o fins i tot durant el registre del vostre nom de domini.

Certificat SSL

Una de les funcions que els usuaris gaudeixen és el certificat SSL de Wildcard gratuït. Aquest certificat us permet protegir nombrosos subdominis. Dit d’una altra manera, s’establirà al vostre domini principal. A canvi, tots els seus subdominis també estaran segurs per SSL.

Seguretat del lloc

SiteLock explora diàriament el lloc web per identificar les vulnerabilitats presents. També salva els llocs web contra diferents amenaces com ara la llista negra de correu electrònic, virus i scripts de llocs creuats. Una vegada que SiteLock es fa una exploració, proporciona un informe. Aquest informe inclou consells per a articles que val la pena examinar. Amb aquest servei, podeu mantenir el vostre programari segur i actualitzat.

GreenGeeks ofereix quatre plans de SiteLock. Cadascuna té els seus propis preus i característiques. El bàsic comença des d’1,25 dòlars / mes mentre que el pla d’empresa costa 14,99 dòlars el mes.

IP dedicada

Les IP dedicades s’assignen al compte d’allotjament del client. L’amfitrió ofereix la IP dedicada com a addon. Haureu de pagar $ 48 / any per una adreça IP.

Còpies de seguretat

S’ha d’estar sempre preparat per si es produeixen coses dolentes. Per aquesta raó, l’amfitrió ofereix còpies de seguretat nocturnes gratuïtes, a part de l’accés SSH. Cada nit, es fan una còpia de seguretat de totes les dades per evitar cap contratemps important. A més, els usuaris també reben una restauració al mes de forma gratuïta. Es carregarà qualsevol restauració addicional.

Per garantir més que no es produeixi cap pèrdua de dades, podeu optar per les còpies de seguretat cPmove completes de l’amfitrió. Aquests tindran un cost de $ 5 per compte de cpanel.

Altres funcions de seguretat

L’empresa fa tot el possible per garantir la seguretat per la qual ha adoptat mesures addicionals. Ofereixen funcions com ara servidor segur SSL i escaneig de seguretat en temps real. També s’inclouen la protecció contra Spam Assassin i la detecció automàtica de la força bruta.

Ubicació del servidor

Hi ha tres ubicacions del servidor. Es tracta dels Estats Units, Europa i Canadà. La selecció de la ubicació del servidor correcta té un impacte positiu en el SEO del vostre lloc. A més, escollir un servidor a prop teu significa velocitats més ràpides. A més, cada centre de dades té moltes funcions. Per exemple, inclouen la targeta de claus i el sistema de seguretat biomètric. Juntament amb això, també s’inclou un mecanisme de bloqueig a nivell de cremallera. A més, també s’instal·la un sistema de control automàtic de la temperatura i el clima. Així, es controla la temperatura a tota la instal·lació per evitar contratemps.

Facilitat d’ús

GreenGeeks és força agradable per a principiants. Un dels motius d’això és a causa de la seva facilitat d’ús. Anem a veure les funcions incorporades en aquests serveis que els fan tan fàcils d’utilitzar!

Facilitat de registre

El portal del gestor de comptes té un disseny clar i raonat. Al mateix temps, és força funcional. Per tant, els usuaris no tindran cap problema per registrar-se. Així mateix, poden registrar fàcilment un nom de domini o ajustar la informació de facturació.

greengeeks facilitat per inscriure's

Mètodes de Pagament

Amb prou feines hi ha opcions de pagament disponibles. Els usuaris no poden pagar amb PayPal, Bitcoin o transferències bancàries. El pagament només és possible mitjançant targetes de crèdit.

greengeeks-pagaments

Panell de control i experiència del Tauler de control

Com molts altres proveïdors d’allotjament basats en Linux, GreenGeeks també ofereix cPanel com a tauler de control principal. Inclou dos instal·ladors de scripts; Softaculous i Fantastico. Amb aquestes eines, podeu instal·lar fàcilment plataformes de blocs de tercers famoses com WordPress. De la mateixa manera, també podeu instal·lar sistemes de gestió de contingut com Drupal.

Atenció al client (assistència)

Si bé l’assistència al client no és massa notable, no deixa de ser bastant decent. Per a assistència hi ha disponibles els següents canals:

Xat en directe

Els agents d’atenció al client estan disponibles a través de xat en directe 24 hores al dia durant tot l’any.

Entrades

També està configurat un sistema de facturació per correu electrònic eficient. Afirmen que només haureu d’esperar 15-20 minuts quan us poseu en contacte per correu electrònic.

Telèfon

L’assistència telefònica també està disponible en horari comercial. Es tracta de les 9 del matí fins a les 12 del matí del matí, els dies laborables. Mentre que els caps de setmana, els horaris són de 9:00 a 20:00 EST.

Recursos educatius (Base de coneixement)

El que fa diferent l’assistència al client és la base de coneixement per a una assistència ràpida de bricolatge. Hi ha diverses categories que tenen respostes a gairebé totes les preguntes que pugueu tenir. Aquests recursos no només són extremadament detallats, sinó que també són útils. A més, també podeu utilitzar la barra de cerca per introduir una paraula relacionada amb el problema per a una recuperació ràpida. Per tant, encara que la funció de xat en directe no estigui disponible, podeu obtenir ajuda. La base de coneixements també es complementa amb moltes tutorials bàsiques.

a2-hosting-base de coneixements

Garantia de devolució de diners (política de reembossament)

L’empresa ofereix una garantia de devolució de 30 dies. Si teniu un problema en els primers 30 dies, podeu demanar un reembossament. No es farà cap pregunta.

Tot i això, hi ha algunes coses que no inclouran a les vostres devolucions. Inclouen despeses de registre de domini, taxes d’instal·lació i el cost de les funcions addicionals.

A qui li agrada més GreenGeeks?

 • Els clients se centren en prioritat, excel·lent suport i un bon valor juntament amb la sostenibilitat.
 • Empreses que volen assegurar-se que totes les seves pràctiques es mantinguin respectuoses amb el medi ambient.
 • Una de les opcions més adequades per a propietaris de petites empreses.
 • Excel·lent elecció per fiabilitat, competitivitat i rendiment del servidor.
 • Els usuaris amb menys coneixements tècnics sobre la configuració de llocs web.

PROS
CONTRES

 • Amfitrió web ric en funcions disponible a un preu assequible.
 • Té garantia de devolució.
 • Servidors ràpids a causa de HTTP / 2 i SSD.
 • Diverses opcions d’atenció al client.
 • El preu és una mica enganyós.

Recomanem GreenGeeks?

Tenint en compte els preus i les funcions incloses en els seus plans, recomanem GreenGeeks. A més, la seva capacitat per donar atenció personal a tots els usuaris la fa encara millor. En cas de problemes, no tindreu cap pèrdua massa. En canvi, els experts s’ocuparan de tot professional. A més, els seus serveis són verds, ajudant així a estalviar el clima. En general, el rendiment, la velocitat i la fiabilitat la converteixen en una bona elecció.

Esperem que aquesta revisió detallada us ajudi a arribar a una decisió informada. Què en penses? Tens alguna experiència amb GreenGeeks? Fes-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me